Az legalább nem gumibotoztatna öregasszonyokat az utcán.
De ezeknek a kellemetlen illatú étásaknak ez valami perverz örömöt okozhat, mert már a Parádés Kocsis is erre kapott magömlést a Metesz tüntetésen.
Hű, ez remek riposzt volt.
Ezúton gratulálok, ön felvételt nyert Mónika titkárságára, mint segédkávékihordó.
Holnap elfoglalhatja a nevezett posztot. (Figyelmeztetem, hogy Mónika hátsó fertályának csókolgatása munkaköri kötelessége lesz.)
Nem mintha védelemre szorulna, de azért lásd be, hogy nem Lamperth Mónika hurcolászta körül senkiházi lobbista barátját a közéletben repülőgépügyekben.
Amúgy pedig mi a fészkes közöd van mások nemi életéhez?
A belügyérségről meg igen hiányos fogalmaid vannak, ha azt azt hiszed, hogy az a rendőrségről szól. A rendőrséggel kapcsolatos feladatai annyira terjednek ki, amennyiben ő biztosítja a működéshez szükséges forrásokat és gyakorolja a munkáltatói jogkört az országos főkapitány felett.
"Nyugodt vagyok, de azért idegesít ez a sok rosszindulatu pofa."
Hüpp-hüpp, vérzik a szívem moncsiért. Szegény, ez a sok rosszindulatú pofa, jajj, hüpp.
Bezzeg ti milyen jóindulatúak voltatok 4 éven át.
Na mesélj nekem mutykó, szerinted mivel fekü...érdemelte ki moncsi a belügyérséget? Mert, hogy nem a tehetségével az eccer tuti.
Egyes hírek szerint a fevőrendőri kiképzését Selmeczi Gabriella szakmai írányításával szerzte. Sajnos furulya tanszakon csak a tanárnő végzett, jelentette a független demokratikus polgári magyar sajtó. Igaz ez polgártársak ?
Pintér egy sima mezei közrendőr volt, kétes erkölcsel. Nagy hiba volt -kívülről szemlélve- megtenni őt belügyérnek.
Mónika drága pedig nem vesz tudomást a többségről. Sőt, kisebbségnek tartja. Eközben erőszakkal fenyegeti a népet, ha ez nem tünt volna fel olyanoknak, akik védik őt.
De a legrosszabb belügyér eddig Kuncze et. volt, amikor is a 07 simán elküldött a k. anyámba, amikor egy ajtórátöréses garázdaságért hívtam őket. Ennyit az akkori morálról. No comment.
cucu
Tegnap láttam a TV-ben amint éppen a nyelvét igazgatta -beszélt- a szájában. És akkor, ahogyan néztem az arcát, hát arra gondoltam, hogy mintha volna ebben a nőben egy-két vonóval...
Az meg nagyon jó volt, amikor azt nyilatkozta, hogy nem engedi meg, hogy néhány száz ember miatt megbénüljon a közlekedés...
Folyamatosan hazudik vagy nem ismeri a valóságot, vagy ismeri de nem veszi tudomásul.
cucu
Idézet tőlem: "tehetségtelen, középszerű, ostoba liba". Hát ez.
Azonkívül, tudom mit művelt ő és a stábja Kaposváron a választások alatt. Saját szemünkkel láttuk, ahogy a stábja hurcolja szavazni a lefizetett lehűtőket.
Szóval, még egy csaló disznó is. Pardon, koca.
Hát, tényleg show, ami művel.
Mondjuk, arra én is kiváncsi lennék, hogy ez a tehetségtelen, középszerű, ostoba liba mivel érdemelte ki a belügyérséget??
(Tippem azé' van... ;))