Grats neki. Hogyhogy hadilábon áll az evéssel? Lucus majdnem mindent benyom, amit kap. Ő még nem áll, viszont gurul ide-oda, és mindenbe belemászik. :)
Na, felhozom a topicot. 2 hónap eltelt az utolsó beírás óta. Pici lányomnak kinőtt az első foga, már tud négykézláb állni, sőt tolat is. Előre még nehezebben megy neki. Egyébként nő, mintha húznák. Tündéri kis csaj. És mindig óriásiakat vigyorog, ha meglátogatom. :)
Nem semmi srácod van. :) Emlékszem, mikor az én első napom volt az oviban, és anyukám ott hagyott, elég sokáig bömböltem. Aztán megnyugtattak vmi macival. Utána már nem volt gond.
Bugár Gábor első napját csűri az oviban. Ellentétben némely magánovikkal, ahol a beszoktatás két hét a szülővel, a mi ovinkban ezt nem kérik. Így a fiam elköszönt és eltűnt a sűrűben. Délben a párom értement, mégiscsak első nap, meg ilyenek, de Gáborka közölte, hogy bent alszik, mert délután még kimennek az udvarra játszani. Kíváncsi vagyok, mit fog mesélni. Meg arra is, hogy meddig tart a lelkesedés. Bízom benne, hogy önmagát adja.
Lili ma megmutatta,hogy kell lemaszni az agyrol,persze ugy,hogy nem fejjel erkezik a szonyegre.
Most probalkozik egyedul megallni,egyensulyozni,de rutinossan egyenlore csak az agyon.
Mint kezdő apa csak meg kell írnom örömömben, hogy kisfiam tegnap magától felállt, de nem ám belül a kiságy rácsán, hanem a szőnyegről megközelítve azt.
Hadd ne mondjam, amíg a kedvenc apukája fényképezgette, addig Ő úgy vágódott hanyatt, mint annak a rendje. Kissé be is sz...tunk (Kedvesem szerint: ijedtünk), hogy nem lesz-e baja, de aztán látszott, hogy jól van, mind koordinációilag (jó kis szó), mind mentálisan. Tudjuk, hogy lesz még esés nem is kevés ...
Más: nagyon nagy a csönd tifelétek, nálatok nem történnek a dolgok ???
:))
Szuper, hogy Kristófotok megerősödött és jól van!
Azt hiszem én is ezt a "zakkanást" tapasztalom magamon, de sebaj, abszolut nem érdekel, hogy velem mi van. Én sok mindent kibírok, csak Ők is bírják ki.
nincs mit mr. remeny:) csak gondoltam megmondom nekik mi a helyzet mielott szetszednek:)
nalunk 34. hetre volt a koraszules, de emlekszem, mennyire meg bir zakkani magatol a varatlansagatol az ember. na lekoptam a topikbol. bocs fiuk. r.
Mikor Rollller írta, hogy akkor születtek meg a picik, már sejtettem, hogy vmi alkoholnak köze lehetett a beíráshoz. Igazából én is irdatlanul berúgtam, miután megszületett Luca, úgyhogy semmi baj. :)
Szegénységi bizonyítvány helyett, egyezzünk meg egy részegségi+fáradsági bizonyítvánnyal.
Összekevertem két topicot, de nem írhatom le, hogy hová szántam, mert így józanul már oda sem írnám le. Kérlek Titeket, hogy ne haragudjatok rám és nagyon szépen köszönöm, hogy még ebben a helyzetben is tudtatok gratulálni. Ígérem, majd folyamatosan tájékoztatlak Benneteket (is) a családom állapotáról. Már eddig is voltak felejthetelen élményeim Velük. Gyönyörűek, Csodálatosak. Ezek a szavak, mennyire nem mondanak semmit!!!! Leírhatatlan amit érzek. Elmondhatatlan, mennyire aggódok. De érzem, hogy nem lesz baj, rettentő erős akaratúak, nagyon bátrak és túlélők...
A mai technikai szinvonalon nem lehet problema,ha a bebik kicsit elobb szuletnek,bar a 29. het azert kemenynek tunik,de azert gratula.
Az ikrek szerintem extra bonus.:)
flame-et felejtsd jesper, ilyennel amugy sem illik fenyegetozni, ugyebar,
de: nem tudom miert irta, amit irt mr. remeny, de idoben ugyanakkor tette, amikor a lanyoknak megirta, hogy 29. hetre megszulettek az ikerfiai, szoval szvsz legyen felejtos ez a hozzaszolasa,
Annie & Lucácska szerdán elköltöztek vissza Annie lakásába. Ma voltam először látogatóba, és szokás szerint elolvadtam a kicsitől. Mikor bementem, éppen nyafizott, de mikor bedugtam a fejem hozzá a kiságyba, azonnali szélesvásznú egészestés vigyor ült ki az arcára, és olyan "szerelmes" szemmel nézett, hogy az valami csoda. Hmpf. Egyébként a kis pocok tegnap reggel óta egyfolytában berreg az anyja szerint. :)