Valóban. Jobbosokkal nem tudnak ekkora marhaságokat megetetni. Pl. vmikor januárban volt benn egy telefonbeszélgetés, amelyiknek az egyik fele nem az volt, ami le volt írva (hallottam), a másik fele meg az egyik fél szerint szintén nem az volt, ami le lett írva. Plussz a firkász engedélyt sem kért a közléshez...
komám, nekem nagyon teccik ez a "félnek a komenisták orbán viktortól" szöveg :D
azt hiszik, hogy a vezérük valami félisten, akitől félni kell... :DDDDD
Végigolvastam az utolsó két számot. Ezek még mindig azt hiszik, hogy tart a kampány. Eltelt két és fél hónap, és egyszerűen képtelenek örülni a győzelmüknek.
Csak egy pld. Kerényi Imrének 4, azaz négy oldalt szenteltek, csakhogy gyalázhassák. Még a címlapra is őt tették. (A cikk persze tele van "azt mondják..." típusú utalásokkal, meg újságírói sejtetésekkel, na de ez náluk már nem meglepetés.) Kérdésem: hol látott a magyar sajtótörténet olyat, hogy egyetlen emberre ennyi energiát és nyomdafestéket szánjanak? Ráadásul nem is egy politikusnak, hanem egy színész-rendezőnek?
Ez a lap telve van gyűlölettel. Építő gondolatoknak, netán a baloldali győzelem felett érzett tiszta örömnek a nyomát sem látni.
Kedves gárfild!
A 168 órát gyakorlatilag nincs jóérzésű ember, aki kezébe venné. Mint a Magyar Fórum legdaliásabb napjaiban, olyan. Egész egyszerűen ne vedd a kezedbe, és a jóizlésünk érdekében, ne is nyiss róla topicot, ha kérhetlek.
Épp most olvastam ki a legfrissebb 168 órát.Minősithetelenul elfogult és rosszindulatu a másik oldallal szemben.Igy temetik az árkokat??A riportok tele vanak alantas célzásokkal.Poppernek pedig ideje lenne kezelni saját magát.Az olvasói levelek pedig ostobák és végletesen elfogultak.Ezek beszélnek toleranciáról???