"Hivatalos programját megelőzően a kormányfő tegnap reggel Tommy Ramone (Erdélyi Tamás) dobossal, az 1974 és 1996 között aktív New York-i punk-rock együttes, a legendás Ramones budapesti születésű alapító tagjával találkozott."
Hallotta már valaki a Ramones emlékalbumot?
Az öcsém ezzel ajándékozna meg (utólagosan) névnapomra, de nem mertem rábólintani.
Van rossz tapasztalatom az ilyen tribute albumokkal, pl. a Burning London egy-két megmozdulástól eltekintve a felejthető kategóriába tartozik.
Helló, délmagyarországi városok piacain árulják időnként a szerbek mp3-ban 1500/cd-ért:
Ramones CD1
1995 !Adios Amigos!
1994 Acid Eaters
1992 Mondo Bizarro
1989 Brain drain
1987 Halfway To Sanity
1986 Animal Boy
1984 Too tough to die
1983 Subterranean Jungle
1981 Pleasant Dreams
1980 End Of The Century
1978 Road To Ruin
1977 Rocket To Russia
1977 Leave Home
1976 Ramones
Bitrate 160
Ramones CD2
1997 We're Outta Here!
1996 Greatest Hits Live
1991 Loco Live [US Version]
1991 Loco Live [Original Version]
1991 All The Stuff (And More) CD2
1990 All The Stuff (And More) CD1
1988 RAMONESmania
1979 It's Alive
We're A Happy Family, the all-star tribute to The Ramones being packaged by Rob Zombie and Johnny Ramone, now has a tentative release date of November 5th on Columbia.
01 Red Hot Chili Peppers - "Havana Affair"
02 Rob Zombie - "Blitzkrieg Bop"
03 Eddie Vedder with Zeke - "I Believe in Miracles"
04 Metallica - "53rd & 3rd"
05 U2 - "Beat on the Brat"
06 KISS - "Do You Remember Rock and Roll Radio?"
07 Marilyn Manson - "The KKK Took My Baby Away"
08 Garbage - "I Just Want to Have Something to Do"
09 Green Day - "Outsider"
10 Pretenders - "Something to Believe In"
11 Rancid - "Sheena Is a Punk Rocker"
12 Pete Yorn - "I Wanna Be Your Boyfriend"
13 The Offspring - "I Wanna Be Sedated"
14 Rooney - "Here Today, Gone Tomorrow"
15 Tom Waits - "Return of Jackie and Judy"
:-O======================
eddie vedder with zeke???????? de hisz eddie vedder egy fasz
SOWHAT a szívemből szóltál.
Ez a két CD nálam is alapfelszereltség a kocsiban, nem is bír kiugrani a lejátszóból egy-egy naptól hoszabb időre.
Pár szám ugyan nekem hiányzik, de meglehetősen jól sikerült összegzése a fiúk életművének.
Szóval most hallgattam oda igazan az Antholyra és... a legkedvencebbek.Allmusicnal nézem a kritikakat fassag még a 80as 90es évek is kurva jók.A rock'roll szamok isteniek. Oh yeah well 'ó right let's rock ! tonight !:) Meg az emo szamok: Needles and pins,I Don't Want to Live This Life (Anymore),Poison Heart sirni valoan szépek. Hogy lehet valami egyszerű és nagyszerü mind a dalszöveg mind a zene ?! Gitárvirtuozok, elvontkodok elmehetnek a faszba.Ebbe minden benne van.
Megnéztem/meghallgattam őket. Elég szabad felfogásban játsszák a Ramonest, de mivel eztet az együttes egyetlen számát sem lehet elszúrni, ezért egész jó volt.
Sikerült interjút készítenem Tommy Ramone-nal, a Ramones magyar származású alapító dobos-menedzserével. Ez a Magyar Taraj rövidesen megjelenő 7. számában olvasható majd.
Küldött magyar nyelvű üzenetet is ;-)
Azt mondjuk gondoltam, hogy nem lesz mindig a topiklista tetején :-)
Csak meglepődtem, hogy milyen kevés hozzászólás van. De azé' én is biztos vagyok benne, hogy sokkal többen szeretik, mint amennyien itt jelen vagyunk/voltunk. Igaz én sem vagyok egy grafomán alkat, ráadásul a munkámból kifolyólag meglehetősen keveset vagyok onlájn.
Kérdezném mindenkitől: Ki tud olyan forrást ahol biztosan beszerezhetőek a CD-k? Nekem kettő hiányzik, a Road to Ruin, meg az Animal Boy. Kazettán megvannak, de elég "viseltesek"
Más: mi a véleményetek a Ramones Mania formációról. Még nem sikerült eljutni eccer sem a fellépésükre, ill. eccer igen, tán két éve a Szigeten, de akkor erősen alkoholos befolyásoltság alatt áltam, és baromira nem emléxem semmire.
Azért remélem tovább él ez a topic, de nem voltam netközelben, így reagálnom sem sikerült. Ha leszünk 5-6-an életben fog maradni, az meg hogy nem fut, nem pörög, kit érdekel, ez nem enszink topic.
nem baj ha kevés a hozzászólás, mivel a Ramones sztárolásáról annyira nem beszélhetünk, így nem meglepő, hogy nincs mit írni. Gondolom mindenki "csak" hallgatja őket.