hello.en szeretnek segitseget kerni OPEL ASZTRAM VAN 2.0 LITERES DISELES.lehetseges az hogy a olajtartaly nal a pakolason fojon az olaj mert man sok helyen kicsereltem a pakolast es meg mindeg folyik el az olajam....
Kösz hogy írtál! Akkor ezek szerint az 1.2 l-es motorok gyengék az Astrához. - Ugye? Van egy ismerősöm és ő rettentett el hogy a 60 és a 90 LE-s 1.,4-es motor igencsak zabál. Igaz lenne?
Működik ez csak ritkán:)Nem tudom mennyit fogyaszthat,nekem 115 lóerős Opelom van.Szerintem a 60 lovas sem fogyaszt sokkal kevesebbet.Nagyon pörgetni kell,ha haladni akarsz vele.
Segitséget szeretnék kérni. Van egy astra classikom 1,4-es 44kw-os. A problémám a fogyasztása. Hoszú távon nem megy a fogyasztás 7,5L alá. Helybe meg 1L-el több. Jeladó szondák cserélve, olaj rendszeresen cserélve,gyertyák rendbe. Vezetési stilus nyugodtt. De nem tudok rájönni mit lehetne tenni azzal,hogy zabál. Ha valakinek van ötlete kérem jelezze.
Vásárolnék, illetve elcserélném a 150 köbcentis rendszámos motoromat egy benzin/gázos vagy isuzuz diesel Astrára. Az astra ára max 350.000 ft-ig mehet, viszont festég lepattogás és rozsda, na meg végzetes hibáktól mentes legyen a kocsi.
Sziasztok! Új vagyok itt, egy kis segitséget kérnék. F Astra központizár nem müködik, merre kezdjem a hibakeresést, kinyitni még kitudtam, de már nem zár be. Tök süket, semmi reakció.
Sziasztok! Egy kérdésem lenne, az ülés csere mennyire macera az Astra G esetében? Jó kis kocsi ez, de nem különösebben kényelmes. Ellenben a Nissan Qashqai pl marha kényelmes ülésekkel rendelkezik. Méretben egy katergória a kettő. Beszerelhető bele? Előre is köszönöm!
Üdv. Nem rosszak azok:)) nekem is f astra van 1.6 16v előtte 1.4 8v volt. Mondjuk ég és föld a kettő különbsége . Nekem idáig nem volt gondom vele jó 4éve van nálam 15 éves, nincs szétrohadva külföldi volt,látszik hogy át van festve valószínű törött volt de nem látszik rajta semmi erre utaló dolog. Olyan gondom nem volt hogy valahol otthagyott volna. javítas annyi volt hogy vétel után csereltek vezérműszij,vezető és feszitőgörgők vizpumpa ezt együtt illik. katalizátorcsere is volt de azt én szúrtam el mert motormosás után a gyertyákat ellepte a Víz és letestelt ezt nem tudtam és megszivtam. Ja,és most volt hátsó fék csere normál kopás végett.
Nem tudom mennyibe fog kerülni az új Opel Astra GTC, de ha a helyedben lennék és megtehetném biztosan várnék egy évet a megjelenésig... ha tényleg nem változtatnak rajta sokat a képhez képest, mert ez így nagyon baba jelenleg. Teljes cikk az Opelről.
Lenne eladó opel atra f lemezfelnim 4db. tipusváltás miatt megmaradt gyári felnik akit érdekel irjon e-mailt árajánlattal. vagy hívjon fel a 06-20/237-7807es telszámon a felnik bács-kiskun megye déli részén vannak Baja mellett egy kis faluban.
Üdv! A közeljövőben F Astra kombit szeretnék venni. Próbáltam korábban 1.4 16v motorost és nagyon tetszett, de több helyen olvastam, hogy a 16v-k (1.4 és 1.6 egyaránt) rosszak. Miért? Beszéljetek le róla (ha tudtok :-))!
Váltónál a tolatólámpa kapcsolót HA szembe állsz a motorral akkor a váltó oldalába van a hűtő felé. csatlakozót zárd össze és ha világít a lámpa akkor az a baja.
C14NZ-sek FIGYELEM!! 1.4 8 szelepes astrához se hengerfej, injector sor, gyújtás, vízcsövek, generátor távtartó, főtengely szíjtárcsa, főtengely forgás érzékelő, magasnyomású szivattyú, kábelköteg, vezérlő egység. ami kell az átalakításhoz. Teljesen legális se a műszakin se az átíratáson nem kötöszködnek érte. Fogyasztás az országút (6L) Város (7L). Teljesítmény pedig érezhetőbben több a központi injectoroshoz képest(előzéskor nem kell 4. be visszaváltani). Működő autóból kiszerelt alkatrészek. Akár az átalakítást is vállalom a lecserélt alkatrészek fejében. Részletesebben E-mail: opelcuccok@freemail.hu Tel:06302979267