ha pont ilyeneket kepzeltem el. ha nagyon edes akkor biztos eros paprikaval vagy chilivel fel lehetne dobni.
es az idegenforgalmi vonzerot meg nem is mondtam. kepzeld romaniabol, szlovakiabol, ausztriabol ozonlene a nep. es nemcsak a magyarok. a nemzetkozi beke es baratsag oltarara is tennenk egy lapattal.
ha bejonnel ugye a mellettem levo szobat kered? de hozzal radiotelefont mert kopogtatni az ismert korulmenyek miatt nehezkes.
spanyoloknal lattam hogy szegeny bika meg horog meg folyik a vere ezek az okrok (marmint okor spanyolok nem a hereltek) mar sutik a fulet farkat es eszik. tok aberralt nep. es nem zarjak oket ki az eubol. mi meg meeg egy kis nyilvanos akasztast sem csinalhatunk. mert a muvelt eu ott horog.
Nem keveredhetünk a fáraokkal! A bika(Athon?) fárao kultusz. Hogy jön az ide? Amit meg megsütnek, az az ökör(herélt bika?). A torerro pedig kanibalizmus lenne, és különben is, volt kanibálok mondták a tv-n ,hogy nagyon édes...
Hol van még hely? A Lipotmezön? Nagyon fáj a fejem ... :-)
Első kézből tudom: A táltos paripa nem maga táltos, hanem ő a táltos, azaz a sámán, a varázsló paripája. Amikor a mesében a szegény fiú táltos paripát választ, akkor a táltos lovát kéri.
A táltos paripa egyébként a sámándob. Parazsat eszik: tánc előtt a tűznél felforrósítják a bőrt rajta, hogy jobban szóljon. És azért paripa, mert a táltos rajta ül lovaglóülésben, úgy üti maga előtt a dobverővel. És tényleg repül, amikor a varázsszerektől és a dob hangjától transzba esik.
mit szolnal a horthy feher lovahoz. lehet hogy az egyben paripa is. in effigy. persze akkor a kovetkezo poblema hogy nem jo a kototu.
le szoktag taglozni. az meg nagyon undorito.
mit szolnatok bikaviadalhoz. ha a spanyoloknal lehet akkor talan itt is engedelyeznek. megmondanank hogy megsem vezetjuk vissza a halalbuntetest de engedelyezzek. az ellenzek kozeli erok orulnenek mert 2-3 vagy megalkuvasos esetben 10 falvankent lehetne EPITENI egy bikavidal arenat. tok jo uzlet.
a bikaviadal celja az antik osisegbol levezetve valahol megfelelhet egy imanak a jobboldalert. es a leolt bikat bocs legyozott bikat fel lehetne szervirozni a nepnek. en meeg azt az ujitast is bevezetnem hogy a balesetet szenvedett torreadort szintugy. nem kellene vele lacafacazni meg gyogyitani. szepen kimernek. megsutnek es megennek. es az ero belenk szallna. a torreador ereje, szepsege es okossaga.
mashol irtam mar hogy itt a lipotmezon mostansag teljesen nyugisan folyik az elet. igy valasztasok utan....
Jó, de világosíts már fel lécci! Attól táltos, hogy paripa, vagy attól paripa, hogy táltos? Mert a kakasnál ez egyértelmű: kappan szóba se jöhet! (Ha fehér, ha táltos, akkor se.)
Ja, a vudu annyiban amerikás, hogy Haiti is arrafelé van.
Magyar ember nem áldoz kakasokat. Az olyan amerikás...Magyar ember lovat áldoz! Abbol sem azt az igás fajtát, meg sörös lovat, hanem szép fehér táltos paripát! Csak akkor a woodoo-nak annyi, jön a pogány hitvilág!
biztos makos voltam de tenyleg azt hittem... szerinted egyetlenegy jobbosnak nincs humorerzeke? miert ne nyithatna. ha egyszer az egyhaz a kormanyt tamogatja akkor a jobboldalnak is tamogato utan kell neznie... allitolag ez a voodoo dolog pedig mukodik.
attilaeknal a madarjoslas mukodott. miert ne hasznal(hat)na fel valaki barmit ami mukodik. a massziv pr-rol kiderult hogy nem vagy nem ugy mukodik. egyaltalan nincs a voodoo kicsukva. fideszeseink RENDKIVULI MERTEKBEN nyitottak minden ujra.
es komolyan ha jobbos lennel minden beirasomat vallalnam. igy meg nem. csak azokat amiket....de ezt tudod.
Sajnos nincsen olyan amibe elferne tul sok anyag. De azert nagyon koszonom. Majd megprobalom a spinerrel, bar most nincs hangfalam. De ha a szadesz kotelezove teszi a fuvezest, akkor jajjajj!
Doki, én pedig elküldtem neked, de az a szutyok Freemailod sokalta a byte-okat, és visszautasította. Ha volna másik normálisabb mail-kiszolgálód, akkor arra elküldeném újra, vagy mittomén, legyen meg Samedi akarata.
mivel a zenet sem kaptad meg ha akarod akkor szivesen felajanlom neked - sajnos egyelore a szerzo tudta nelkul - hogy barmikor felhasznalhatod ezt a szoveget. szerintem rengeteg embernek el tudod kuldeni. ha hasznalod akkor vigyazz hogy a cimzest mindig csereld ki.
azt hittem hogy egy normalis jobbossal beszelgetek. erre kiderul hogy.... erre kiderul hogy nem derul ki semmi..
ezt irtak nekem:
'Alfredoo, te erre mind magadtól jöttél rá, vagy valaki segitett? Ne haragudj, hogy nem tudtam megállni, de ennyi eszement baromságot ilyen töményen még itt az indexen is ritkán találni.'
olyan buszke vagyok. neked irtak mar ilyet? tok jo.
es most egy picit nem sajnalod hogy mas osztotta ki helyetted az szdszt vagy barmit? pedig lehet hogy te sokkal jobban es ervenyesebben tudtad volna adni nekik?
de te itt toltotted az idodet.
nem sajnalod?
ird azt hogy nem. nem lenyeges hogy igaz legyen. csak hogy oromet szerezz.