Keresés

Részletes keresés

toni_polster Creative Commons License 2002.06.07 0 0 9
Nahát, tele vagyunk pártsemleges politikai szakértőkkel, látom én. Dehát ez remek! Ti mint igazi intellektuálisok, biztos látjátok: a kis diktárornak befellegzett!!!!
Úgyhogy: MIÉP! A MEGOLDÁS!
Előzmény: kis pimasz (7)
Arnyeklovas Creative Commons License 2002.06.07 0 0 8
Ugyan!!!

Arról van szó, hogy az is csatlakozzon hozzá, akinek a FIDESz-szel vagy úgy általában a pártokkal szemben ellenérzései vannak. De az is lehet, hogy a maradék MDF besöprése a cél. Leginkbb pedig megtisztítani Orbánt a szennytől, azért veszik ki, ne hozzák összefüggésbe semmivel, csak mint bölcs vezír, mondhasson okosokat az ököri körökben...

siralmas ez az ember....

Előzmény: maher (3)
kis pimasz Creative Commons License 2002.06.07 0 0 7
maher!
Ezt nem gondolod komolyan?!
Orbán a Fidesz! Nélküle szertekószálna a jószág. Csak tudod nem olyan felemelő dolog egy vesztes párt főnökének lenni, ez Viktor (ország)imázsába sem fér bele. Sokkal nyerőbb, ha valami újat, valami még nagyobbat tud maga alá söpörni.
Ha most le is tojja a pártokat, azért lesz még belőle miniszterelnök, sőt, az Egyesült államok elnöke. Sőt, egyszer majd rómában hozzá fognak imádkozni. Ahogy ő nyomul ...
Előzmény: maher (3)
Alexander the Great Creative Commons License 2002.06.07 0 0 6

Orbán Vitya böcsülettel küzd,csak hát nem veszi észre,hogy mi az ábra.Egy olyan Magyarországot vett át anno,ami rendkívül jó gazdasági állapotban volt,ha lehet,akkor még nagyobb lehetőségek kapujában,békeidőben és plusz az egész társadalom támogatta őket.Na,itt sikerült akkorát buknia mint a ház.Őt nevezzük tehetséges politikusnak?Röhej.........

kis pimasz Creative Commons License 2002.06.07 0 0 5
Bocsánat!
Szóval a cikk itt található.
Előzmény: kis pimasz (4)
kis pimasz Creative Commons License 2002.06.07 0 0 4
Attól még valóság.
A cikk
Előzmény: Black Dani (1)
maher Creative Commons License 2002.06.07 0 0 3
Mondom, hogy az van, hogy finoman kibaszták a pártvezetésből. Már egy senki. Parlamenti képviselő. Meg a magyar körök, négyzetek és tompaszögek vezetője.

Mikor láttátok utoljára Pokorni mellett nyilatkozni?

Hmmm?

Előzmény: pityukavagyok (-)
sz Creative Commons License 2002.06.07 0 0 2
ha viktor szerint vége annak a világnak, ahol számítanak a pártok, akkor ez azt is jeleni, hogy lemond az állami támogatásról? vagy azér' az jó? :)
Előzmény: pityukavagyok (-)
Black Dani Creative Commons License 2002.06.07 0 0 1
elképesztő
Előzmény: pityukavagyok (-)
kis pimasz Creative Commons License 2002.06.07 0 0 0
Nulla különbség választja el őket egymástól.
Előzmény: pityukavagyok (-)
pityukavagyok Creative Commons License 2002.06.07 0 0 topiknyitó
Orbán gergelyiugornyai beszédének mondanivalója kísértetisen emlékeztet Torgyán stílusára. Ő mindig tudja, hogyan kell úgy átszervezni a dolgokat, hogy minél nagyobb legyen az a szemétdomb, amelynek tetején ő a kakas.

Viktor! Te ugyebár nem felülről kezdeményezted, hanem a nép hosszas könyörgése után "elvállaltad" a polgári körök vezetését. Nagyon nem akartad, de végülis beadtad a derekad!

"Most már kevésbé fontos, hogy ki a fideszes, ki az MDF-es, kereszténydemokrata, vagy kisgazda, ennek a világnak vége"
Veszített a pártod? Függeszd fel a demokráciát, mostantól a pártok nem is érdekesek! Nosza nézzük csak, minek a tetejére lehetne ülni, ami nem vesztes ... Talán valami újnak! Megvan!

Az már csak hab a tortán, hogy természetesen mindenki tőled van betojva! A jelenlegi kormány is mindent kizárólag azért tesz, mert "tart a polgári erőktől". Ezalatt ugyebár a vert sereget érted.

Hej, Viktor, Viktor! Milyen nyugis is lenne az élet, ha se Te, se Torgyán nem hintenétek ezeket a szánalmasan demagóg dumákat! Torgyánt már lapátra tetted, most magaddal teszed ugyanezt?
Hát nem veszed észre, hogy a nemzet érdeke messze nem azonos a tiéddel?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!