Ne legyél rosszkedvű :-) semmi sem változik
York csak üldögél itt, és elábrándozik
Miképpen lesz tovább? Mi az útja módja?
Amiképp egy látnok üldögél, - elmodja:
Lesz még munkahelyem, lesz még hivatásom
s magam a szavaknak legmélyére ásom
S amikor nem látszom, az csak átmeneti
írkál majd helyettem, aki megteheti.
Lesznek munkaidők időnként majd lazák
mikor robot közben mentem meg a hazát
:-)
s írok még neked is, hülyét vagy okosat
S ha Isten rád tekint, akkor nem túl sokat
Köszi! Azt hiszem ez lesz, csak előbb le kell adnom az ISDN-t (júl.29.) utána 12 ezerért visszakapom az analógot, amire kaphatok ADSL. Csak tudnám mi lesz azzal a kábelvéggel, ami a szobámban dekkol már majdnem egy éve a UPC jóvoltából.
(Most mennem kell. De köszi, és szia!)
rímtelen versben kérdem: nálatok nincs adsl lehetôség?
mert ha van, akkor az megéri. 10+sarc körül van az ára havonta, ebben benne a korlátlan netezési lehetôség és nincs telszámla.
A MATÁV ma távlatnak nem mondható
mérgezett nyilam áll felé kihegyezve
monopol éhsége elgondolkodtató
szeretném látni már lefejezve
elveszi kincsem, élvezetem
színtelenebbé válik az estém
a netezést otthon bevégezem
nincs kapcsolódó pontom a testén
megszabadít a szó rohamoktól
megkönnyebbülhettek, nem száll majd dalom
én meg cserébe őt a hozamoktól
s közben a holdat üvöltve nyalom
na ja, na ja, de egyet el tetszi felejteni: ez a rezervátum alapvetôen rezervátumnak lett meghirdetve is. öreg iszapszeműeknek.
tehát itt nincs vészes elöregedés, az a pár hónap, amióta ez megvan, az nulla.
olyan ez inkább, mint egy message a bottleban. néha begyömöszöl egy pár sort az ember az üvegébe, bedobnja, aztán megy tovább napozni a fövenyen.
hajó erre úgyse jár, ezt tudja mindenki korrektül. legfeljebb olvashatod más robinzonok sorait. szerintem jó vicc.
és egyébként: szerintem ennél szebben nem múlhat ki valami. ahogy a nettó, ahogy az index, ahogy ez is, ahogy bármi. úgy, hogy mindeközben sok csecsemônek most kötik még csak be a cuclit intranetvénásan.
és mégmégmég: gondolom, azért veszitek a fílingjét annak, hogy a matáv osztja a csapatot, mint regy rossz kivégzôtiszt, tizedelve a netes bandát.
Mind közül ennek van leggonoszbb' csengése
öregedő légynek piszkon merengése
ráncosodik szeme, s míg mereng a piszkán
szembeírják neki fehéren és tisztán
hogy te tovább ne légy! így hát ne is legyezz,
ami rés volt, nem rés, hovatovább retesz.
értem én, miért zavar benneteket valaminek a léte, amiben nem vagytok benne? nem.
nem mindegy, hogy él-e hal-e ez a hely? van ok, amiért zavar?
Láttam egyszer egy öregcserkész felvonulást. Rövidgatyás papák, viszeres lábakkal, árvalányhajjal, kopaszon. Bizonyos mennyiségű élet eltelte után nem annyira működik az, hogy "Légy résen". Vagy a rés nem ugyanaz, vagy a légy. :)
Drámai gondolat, de álom, a rosszabbik fajtából. Cseresznyenyomta gyomortól támadó, kispárna-átsírós, megkönnyebbülve felébredős.
Egy kérdés:
Vajon könyvégetés-e, ha befűtök egy kazal remittendával, múlt heti népszabival, kisztagkönyvvel /bélyegekkel!/, egérrágta Füles évkönyvekkel?
/Ez egy kérdés volt, mosodás... ;)/
Nem annihilátor, eraser. De nem, ez túl svarceneggeres, aztán meg nem robbantok, temetek. Akkor meg sírásó inkább, prózai profán szókészlettel, rozsdás ásóval, kényszeredetten rutinos kondoleálással, ahol a más gyásza nekem két méternyi vertikális célkijelölést jelent a mélységek felé, ab jatt.
Vagy tán az sem. Inkább az automata önásó halott, aki lefúrja magát a helyére, magára húzza a földet és közben szól a többinek, hogy nosza, irány lefelé. Mert egy dolgot megtanult: a puszta mozgás még nem az élet, hiába reménykedik pár elhunyt, aki a ritka moccanásait a vitalitásnak hiszi, pedig csak lejtőre dobták és olykor lök rajta a gravitáció. Akkor már inkább gyorsan lefelé és nyugi.
Olyan lehangoló látvány ez a nagy dunsztosüveg, amiben spirituszba áztatva lebeg valami izé, kilógó belsőségekkel, boncolás után hanyagul összefércelve. Igaz, nem vagyok sem biológus, sem halottkém, ha lennék, tán tetszene.
hogy nem szabadasszoc van, hanem nyíltszívűség, őszinteség, a lapulás hiánya, a fűben-rejtekezés hiánya.
Komolyan, nagyon komolyan mondom:
Én itt, a Dex-nettóban kaptam rá arra, hogy nagyon őszinte lehetek.
Kissé nem érdekel, hányan szólnak hozzá, de érdekel az, hogy ki szól hozzá. És hogyan. És hogyan lehet lelohasztani az indulatokat. És nem csinálni semmit ahhoz, hogy legyen egy tér, ahol ezt elmondhatod.
Frankó érzés. Csúcsszuper.
B4szogattál a két topicommal, itt most sok van. Szerintem is sokan látják, ahogy a többit, érzem, de nem csábítok senkit.
bugos vagyok. ezt hova lkell betenni? merthogy ez a finnegan ez nekem mint a kredenc teteje. ismeretlen és magas.
te jössz.
egyébként meg: ki mit talál, övé, éljen a szabad asszociáció, mivel jószerivel úgyis csak ketten rúgjuk itt a labdát, éljen a mezítláb, le a cipôvel, gazsi bácsi meg lótetű - avagy: mit nekem te zordon topictéma?
igen? akor nem írni ide az trendi, de megszűntetni nem trendi. így látom én is. sôt, még ígyebb. kimondani, kigondolni a trendi szót és fogalmat már magában is olyan, ami épp eléggé trendi ahhoz, hogy önmagát megsemmisítve legyen nem trendi.