Keresés

Részletes keresés

IDEA rozsdásbökőt Creative Commons License 2002.06.12 0 0 26
A tokeletes bongás allapota szvsz feluton van
Leibniz es Spinoza kozott, es nagy leptekkel ez utobbi fele halad. Leibniz monaszai fuggetlenek egymastol, es megis tokeletes univerzumok, de legalabbis afele tendalnak, mindegyik a sajat nezopontjabol az univerzum. Milliardnyi
kenyermorzsara hullik a kenyer, vegtelen eggye, es hatassal sincsenek egymasra, am osszhangban vannak, ahogy az a kenyermorzsaknal es vegtelen nemkakao izu kakaoknal mar csak termeszetes. Nem puszta atomok ezek az estere morzsakka porlo leibnizi kenyerek, hiszen a keynesi fogyasztoi
modell ertelmeben onallo energiaval birnak, es minduntalan torekednek a gazdasagi vilagrend permanensen ujratermelo tokelye fele, az egyszerhasznalatos mindentkidobas szentelyeben. A tokeletes bongas transzcendens pillanataban a kulonfele mukakaoizek, a kenyermorzsak mar nem tagadjak szanaszet egymast, hanem osszeallnak az egyetlen spinozai szubszanciava, ahol mar nem valnak kulon a termeszettol, mely onmaganak oka, es ahol mintegy varazsutesre ott a kakaoizu kakao, a morzsakra szet nem eso kenyer, es ahol mar evidens, hogy Istennek elegendo termeszetes izu kakaoja es kenyere van ahhoz, hogy telejesen foloslegesnek tekintse az embert folruhazni a szellem kepessegevel, akik csak elkepzelik a
dolgokat, es nem ertik. Ezert fohaszkodunk dr. Otkerhez es a granulalt hozsugoritott agyu multinacionalis gurukhoz. Akiben ellenben mindez megvilagosodik, annyi kakaoizu kakaot es estere morzsakra szet nem hullo kenyeret abszolvalhat, amennyi eppen eleg az univerzum egeszenek megpillantasahoz.
Előzmény: deadcrow (1)
deadcrow Creative Commons License 2002.06.04 0 0 25
ma alacsony entrópiájú nap van, sok a szabadenergia (vagy szabadentalpia, valaki biztos kijavít), bekövetkezhetnek a csodák.. (meg persze méginkább a balesetek..)
AgyProTézis Creative Commons License 2002.06.03 0 0 24
Na?
AgyProTézis Creative Commons License 2002.05.31 0 0 23
Hölgyeim !
Meghivöm önöket az újonnan bemutatásra kerülő fegyverrendszer bemutató éleslövészetére. Figyelem! A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében tudjuk regisztrálni!
Helye: később meghatározandó. Dátum:l.mint előbb. Napszak:Éccakai lesz /nyomjelzős/.Cél:az 1. számú fekvő,-térdelő,-előrehajló női alak. Leküzdés módja:rövidsorozat, hosszas célzás után.
Fülvédő és védőszemüveg használata ajánlott.
Időtartam:tárürülésig. Az esetleges meleglevegő-utánáramlás a műsor végét jelzi.
Ja, a fegyver:hidraulikus üzembehelyezésű, peremes, bio-feedback-elt, lengőtáras, bőr-hátrasiklású kézi marok-lőfegyver. Szakaszos működésű kéj-idomszer, stratégiai nőibéke-teremtő, ránc- és szarkalábtalanió, beépitett depresszió-csökkentővel.
deadcrow Creative Commons License 2002.05.31 0 0 22
és az én mondatvégi kétpontom? szakaszos vizelést idült prosztatagyulladás miatt?
Előzmény: Törölt nick (20)
morticia addams Creative Commons License 2002.05.31 0 0 21
igen
Előzmény: Törölt nick (20)
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.30 0 0 20
a picológus barátosnám mondta, hogy a pont itt ejakuláció prékoxot jelentene, max egy rövid sikolyt. pont nélkül viszont hatalmas és végtelen a zengés-bongás

valéptech

Előzmény: Verax (19)
Verax Creative Commons License 2002.05.30 0 0 19
el
Előzmény: Verax (18)
Verax Creative Commons License 2002.05.30 0 0 18
A magamfajta kukkolókat bizakodással tölti, hogy nem raktál pontot a mondat végére.
Előzmény: Törölt nick (17)
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.30 0 0 17
és mano negra szólt a nagy, 2002-es kiegyezés napján. shiva szilvásgombócokat dobált, összesen tizenhatot, majd a végén nyolcat a zongáspártiak nyolcat a bongáspártiak tömtek a szájukba, és megkezdődött az örömteli zongóbongó smárolás majd gruppenszex
AgyProTézis Creative Commons License 2002.05.30 0 0 16
Globális-Mondiális//:Vive la France://-Vszemirnij- AOUMMMMM!!!
Láttátok a Dunán a 'fehér hunok'ról tennap este?
Lá-pentaton hagsorral énekelnek, mintha magyar dal lett volna.../Afg-Kina-Paki hármashatár/
Élő sámánkultúra, bemutattak egy s.táncot+révületet is! Levágott kecskefejjel!brrrr!
morticia addams Creative Commons License 2002.05.30 0 0 15
ugyanez jutott eszembe nekem is...sôt, hallgattam is éppen, amikor..:)
én tudom, más nem tudja. és én sokkal jobban vagyok, mint az, aki nem tudja.
és ettôl függetlenül te is jobban vagy már, azt hiszem.

ha visszatérsz, mesélj, pl. Marináról:-)

Előzmény: Törölt nick (10)
AgyProTézis Creative Commons License 2002.05.29 0 0 14
...amikor mindenki egyre gondol, és ki is mondja:"BONGÓ!", vagy Bingó?????
...az nem lehet!mindenki nem nyerhet...
a játék nem úgy működik...hehehe...vesztes nélkül nincs győztes vagy nem egy zéró összegű játékről is van szó? Neumann Jancsi nézz le ránk!
deadcrow Creative Commons License 2002.05.29 0 0 13
nem lehet, hogy te ezúttal mégiscsak kevered a bongást a zengéssel? persze, nem egykönnyen lehet rátapintani a másik emberi entitás különc bongására, tehát nincs kizárva, hogy te is a járható úton fekszel keresztbe..
Előzmény: Törölt nick (12)
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.29 0 0 12
az a szivásgombócbobáló nyolckarú shíva, nem tévesztendő össze pl. a játékautomatával.
én egyszer láttam a szilágyi böske fasor szoláriumának a kirakatában, bár meglehetősen homályos volt a kép, nyilván szalagavatóról jöttem (szerelem)ittasan

valéptech

deadcrow Creative Commons License 2002.05.29 0 0 11
hmmm.. nos, ez a fa-buddha esete, aki nem kelhet át a tűzön, pedig buddha néni már odaát várja finom szilvásgombóccal..
Előzmény: Törölt nick (10)
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.29 0 0 10
king of the bongó

valéptech

AgyProTézis Creative Commons License 2002.05.28 0 0 9
...de a legjobban rezonál a 12-es sörétes pukkanására accem...
...a többi tárcsa rárezonál: Kár!
AgyProTézis Creative Commons License 2002.05.28 0 0 8
...ige'!ráhangolódok a barnyúbréker frekire-mint angolcácok az enigmára-, asztán benyomokneki egy szanaszétrázó fehér/barna zajt a monitorgyára, aztán hülyén fog ránézni, mint oroszkatona a nemrobbanó dobozossörre! Hja, kérem ez a REH Rádió-Elektronikai Harc /-ehurca/.
Verax Creative Commons License 2002.05.28 0 0 7
Így felharmónikusok nélkül könnyű lesz lenyomozni a rezonanciafrekvenciádat. Én nem tettem volna. Szar lehet szétrázódni.
AgyProTézis már keresi is.
Előzmény: deadcrow (-)
AgyProTézis Creative Commons License 2002.05.28 0 0 6
...AUM!-mondta a lézervezérlésű levegő-föld harci bárnyú, amikor eltalálta/puff!/, hogy ezt a topicot feltalálja....
Azóta :"Ősz húrja zsong, jajong, busong a tájon
s ont monoton bút konokul és fájón!"
deadcrow Creative Commons License 2002.05.28 0 0 5
(egy újabb, protkó által elcseszett, nagyreményű topik..)
AgyProTézis Creative Commons License 2002.05.27 0 0 4
Impertinens Hollószabású Légiprobléma Virtuális Szabadesésben!
Ne károg-gyá me' leragacsolom a csőrödet! Nézzenek oda! Nehogymá' a fagyottbarnyú AGGY-on normál zenei OUMMMM hangot a telefonon!
Takariccsa ki a szentélyt aki összepickolta, nehogy má' Meggyesi porszivózzon a Parlamentbe Beatricse-kendővel a haján!
deadcrow Creative Commons License 2002.05.27 0 0 3
ezt te nem értheted.. amiről te ügyetlenkedsz, az csupán gi-bongás.. takarítsd inkább a szentélyt!
Előzmény: AgyProTézis (2)
AgyProTézis Creative Commons License 2002.05.27 0 0 2
...a krumplileves legyen krumplileves...elvtársak.../Kádár et./
...hörpintek valódi világot habzó éggel a tetején.../J.Attila/

Az OUMMMM sem elsődlegesen nazális tartalmú, hanem hangrezgés-segéderősitésű, a mindent átható kozmikus rezgésre történő ráhangolódás...mély tisztelettel barnyútárcs!

deadcrow Creative Commons License 2002.05.27 0 0 1
nem.. ez a hang leírhatatlan nazálisokkal..

ma pontban éjfélkor! amikor meghalljátok, erősítsétek fel magatokban és reggelre egy valódi világban ébredtek! ahol a kakaó kakaóízű lesz és a kenyér sem morzsállik el egy nap alatt!

Előzmény: AgyProTézis (0)
AgyProTézis Creative Commons License 2002.05.27 0 0 0
Ühüm! Csak nem az Oummmmmmmmmmmmmmm? Na, ezt ekell meséjjed a Drabelárdának!
Benned visszhagzik minden, az egész világ benned rezonál hermonikusan, nem ösznye-visznya kaotikusan? Akkó mánn szufi bölcs vagy!
deadcrow Creative Commons License 2002.05.27 0 0 topiknyitó
ezeddig sokféle hang szólt a fejemben.. azonban, egy szövevényes és életveszélyes boszorkányrituálé segítségével a minap mindet kikapcsoltam.. illetve majdnem mindet, mert ahhoz, hogy létezzek, meg kellett tartanom a tudati vezérfonalat..

most nincsenek kísértetek.. nincsenek ellentmondások.. nincsenek problémák.. a csúnyák ugyan nem szépülnek meg, de legalább távol maradnak..

akarjátok hallani?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!