A tokeletes bongás allapota szvsz feluton van
Leibniz es Spinoza kozott, es nagy leptekkel ez utobbi fele halad. Leibniz monaszai fuggetlenek egymastol, es megis tokeletes univerzumok, de legalabbis afele tendalnak, mindegyik a sajat nezopontjabol az univerzum. Milliardnyi
kenyermorzsara hullik a kenyer, vegtelen eggye, es hatassal sincsenek egymasra, am osszhangban vannak, ahogy az a kenyermorzsaknal es vegtelen nemkakao izu kakaoknal mar csak termeszetes. Nem puszta atomok ezek az estere morzsakka porlo leibnizi kenyerek, hiszen a keynesi fogyasztoi
modell ertelmeben onallo energiaval birnak, es minduntalan torekednek a gazdasagi vilagrend permanensen ujratermelo tokelye fele, az egyszerhasznalatos mindentkidobas szentelyeben. A tokeletes bongas transzcendens pillanataban a kulonfele mukakaoizek, a kenyermorzsak mar nem tagadjak szanaszet egymast, hanem osszeallnak az egyetlen spinozai szubszanciava, ahol mar nem valnak kulon a termeszettol, mely onmaganak oka, es ahol mintegy varazsutesre ott a kakaoizu kakao, a morzsakra szet nem eso kenyer, es ahol mar evidens, hogy Istennek elegendo termeszetes izu kakaoja es kenyere van ahhoz, hogy telejesen foloslegesnek tekintse az embert folruhazni a szellem kepessegevel, akik csak elkepzelik a
dolgokat, es nem ertik. Ezert fohaszkodunk dr. Otkerhez es a granulalt hozsugoritott agyu multinacionalis gurukhoz. Akiben ellenben mindez megvilagosodik, annyi kakaoizu kakaot es estere morzsakra szet nem hullo kenyeret abszolvalhat, amennyi eppen eleg az univerzum egeszenek megpillantasahoz.
ma alacsony entrópiájú nap van, sok a szabadenergia (vagy szabadentalpia, valaki biztos kijavít), bekövetkezhetnek a csodák.. (meg persze méginkább a balesetek..)
Hölgyeim !
Meghivöm önöket az újonnan bemutatásra kerülő fegyverrendszer bemutató éleslövészetére. Figyelem! A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében tudjuk regisztrálni!
Helye: később meghatározandó. Dátum:l.mint előbb. Napszak:Éccakai lesz /nyomjelzős/.Cél:az 1. számú fekvő,-térdelő,-előrehajló női alak. Leküzdés módja:rövidsorozat, hosszas célzás után.
Fülvédő és védőszemüveg használata ajánlott.
Időtartam:tárürülésig. Az esetleges meleglevegő-utánáramlás a műsor végét jelzi.
Ja, a fegyver:hidraulikus üzembehelyezésű, peremes, bio-feedback-elt, lengőtáras, bőr-hátrasiklású kézi marok-lőfegyver. Szakaszos működésű kéj-idomszer, stratégiai nőibéke-teremtő, ránc- és szarkalábtalanió, beépitett depresszió-csökkentővel.
a picológus barátosnám mondta, hogy a pont itt ejakuláció prékoxot jelentene, max egy rövid sikolyt. pont nélkül viszont hatalmas és végtelen a zengés-bongás
és mano negra szólt a nagy, 2002-es kiegyezés napján. shiva szilvásgombócokat dobált, összesen tizenhatot, majd a végén nyolcat a zongáspártiak nyolcat a bongáspártiak tömtek a szájukba, és megkezdődött az örömteli zongóbongó smárolás majd gruppenszex
Globális-Mondiális//:Vive la France://-Vszemirnij- AOUMMMMM!!!
Láttátok a Dunán a 'fehér hunok'ról tennap este?
Lá-pentaton hagsorral énekelnek, mintha magyar dal lett volna.../Afg-Kina-Paki hármashatár/
Élő sámánkultúra, bemutattak egy s.táncot+révületet is! Levágott kecskefejjel!brrrr!
ugyanez jutott eszembe nekem is...sôt, hallgattam is éppen, amikor..:)
én tudom, más nem tudja. és én sokkal jobban vagyok, mint az, aki nem tudja.
és ettôl függetlenül te is jobban vagy már, azt hiszem.
...amikor mindenki egyre gondol, és ki is mondja:"BONGÓ!", vagy Bingó?????
...az nem lehet!mindenki nem nyerhet...
a játék nem úgy működik...hehehe...vesztes nélkül nincs győztes vagy nem egy zéró összegű játékről is van szó? Neumann Jancsi nézz le ránk!
nem lehet, hogy te ezúttal mégiscsak kevered a bongást a zengéssel? persze, nem egykönnyen lehet rátapintani a másik emberi entitás különc bongására, tehát nincs kizárva, hogy te is a járható úton fekszel keresztbe..
az a szivásgombócbobáló nyolckarú shíva, nem tévesztendő össze pl. a játékautomatával.
én egyszer láttam a szilágyi böske fasor szoláriumának a kirakatában, bár meglehetősen homályos volt a kép, nyilván szalagavatóról jöttem (szerelem)ittasan
...ige'!ráhangolódok a barnyúbréker frekire-mint angolcácok az enigmára-, asztán benyomokneki egy szanaszétrázó fehér/barna zajt a monitorgyára, aztán hülyén fog ránézni, mint oroszkatona a nemrobbanó dobozossörre! Hja, kérem ez a REH Rádió-Elektronikai Harc /-ehurca/.
...AUM!-mondta a lézervezérlésű levegő-föld harci bárnyú, amikor eltalálta/puff!/, hogy ezt a topicot feltalálja....
Azóta :"Ősz húrja zsong, jajong, busong a tájon
s ont monoton bút konokul és fájón!"
Impertinens Hollószabású Légiprobléma Virtuális Szabadesésben!
Ne károg-gyá me' leragacsolom a csőrödet! Nézzenek oda! Nehogymá' a fagyottbarnyú AGGY-on normál zenei OUMMMM hangot a telefonon!
Takariccsa ki a szentélyt aki összepickolta, nehogy má' Meggyesi porszivózzon a Parlamentbe Beatricse-kendővel a haján!
...a krumplileves legyen krumplileves...elvtársak.../Kádár et./
...hörpintek valódi világot habzó éggel a tetején.../J.Attila/
Az OUMMMM sem elsődlegesen nazális tartalmú, hanem hangrezgés-segéderősitésű, a mindent átható kozmikus rezgésre történő ráhangolódás...mély tisztelettel barnyútárcs!
ma pontban éjfélkor! amikor meghalljátok, erősítsétek fel magatokban és reggelre egy valódi világban ébredtek! ahol a kakaó kakaóízű lesz és a kenyér sem morzsállik el egy nap alatt!
Ühüm! Csak nem az Oummmmmmmmmmmmmmm? Na, ezt ekell meséjjed a Drabelárdának!
Benned visszhagzik minden, az egész világ benned rezonál hermonikusan, nem ösznye-visznya kaotikusan? Akkó mánn szufi bölcs vagy!
ezeddig sokféle hang szólt a fejemben.. azonban, egy szövevényes és életveszélyes boszorkányrituálé segítségével a minap mindet kikapcsoltam.. illetve majdnem mindet, mert ahhoz, hogy létezzek, meg kellett tartanom a tudati vezérfonalat..
most nincsenek kísértetek.. nincsenek ellentmondások.. nincsenek problémák.. a csúnyák ugyan nem szépülnek meg, de legalább távol maradnak..