Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2002.04.25 0 0 87
zsemlemorze: nekem (mint honkupec libsinek) semmi bajom Egerszegi Kriszta lépésével, sőt igazából örülök neki, hogy nem akar többé "mindenki Egérkéje" lenni. igaza van! fölnött nő, nem pedig totem/bálvány/mesehős. szerntem éppen ettől a kijelentéstől lett tisdztelni való ember. szép, őszinte liberális elv, amit kifejtett: nem egy fiktív "nemzet" alárendelt szolgája, hanem a saját preferenciái szerint élő, döntő egyén. és mert az én politikai preferenciáim nem is azok, mit Egerszegié, azért nagyon-nagyon tisztelem őt mostani lépéséért!
Előzmény: zsemlemorze (62)
andrej11 Creative Commons License 2002.04.25 0 0 86
A kivételek közé soroltalak!

De tényleg nem értem ezt a hisztit, amit kiváltott az, hogy vannak sportolók, színészek, humoristák stb., akik felvállalják, hogy ők jobboldali gondolkodásúak.

És miért kell mindenkinek rögtön azt feltételezni, hogy nem meggyőződésből tették ezt, hanem mert "megzsarolták, átverték, kényszerítették" stb. Én ezt tényleg nem értem.

Előzmény: Foti (85)
Foti Creative Commons License 2002.04.25 0 0 85
Érdekes mód a megbékélés jegyében állandóan szidjátok az Egerszegit, a Kovácsot és a Fábryt, de a Farkasházyról még nem fogalmaztatok meg negatív véleményt azért, mert nyilvánosan is vállalja a pártszimpátiáját.

Tessék engem a kivételek közé sorolni.

Engem nem zavar, ha pénteken Balázs Péter a fidesz klipben csápol. Élvezettel néztem játékát vasárnap a Vígben.

Nem is Egér szereplésével van baj. Tiszta szívvel gondolja amit gondol. Szeretem így is. Hogy Pokorni kígyóról mit gondolok, azt most itt nem részletezném, de egeret kígyót nem célszerű közel engedni egymáshoz, ha az ember az Egérnek szurkol.

Előzmény: andrej11 (72)
Kulik Creative Commons License 2002.04.25 0 0 84
Tisztelt Fórumozók!
Nem olvastam végig a fórumon hozzászólók érveléseit.
Tisztelettel kérek mindenkit, a Fórumra véleményt nyilvánítót, tartsuk tiszteletben minden ember "elkötelezettségét" Pro és Kontra.
Legyünk EMBEREK!!!
Ne hagyjuk személyes érinttetségünk rabjává tenni önmagunk.
Köszönöm.
Zárjuk le a topikot, mert a cím is önmagában elfogult.
Tisztelettel:
Kulik László
iudex Creative Commons License 2002.04.25 0 0 83
Netalán nem fodítva kellene-e működniük a dolgoknak? Nevezetesen: hol van olyankor a liberális toleranciaminimum, amikor nem politikusok nyíltan merik vállalni véleményüket? Mért jár ezért eleve ócsárlás, becsmérlés, szidalmazás olyan embereknek, akik a köz előtt működnek és élnek ugyan, de nem hivatásos politikusok, csak épp -pechjükre- a "másik oldalon" állnak? Azonkívül azt sem egészen értem, mért volna Egerszeginek (vagy bárkinek) legbensőbb magánügye, kire szavaz. Annyiban igaz ez, hogy ha jogot formál valaki arra, ne kelljen színt vallania, megtehesse. Ámde ezen "legbensőbb magánügy" a köz dolgát befolyásolja! Ezen "magánügyek" összeadódva egy ország sorsát formálják.
Előzmény: evangeline (76)
MajomEmber Creative Commons License 2002.04.25 0 0 82
kb. errol van szo. Bródyt es Koncz Zsuzsat nem is annyira bantottak a kiallasukert. Miertis ?
Előzmény: zsemlemorze (62)
zsemlemorze Creative Commons License 2002.04.25 0 0 81
Bazze, ez jo. Egerszegi, amint egymaga kirekeszti fel Magyarorszagot. Vegyetek mar le ezt a kirekeszteslemezt gyerekek...
Előzmény: bigibogi (68)
zsemlemorze Creative Commons License 2002.04.25 0 0 80
Ha eddig hallgatott, kussoljon orokke? Igy gondolod?
Előzmény: Birka vagyok BEEE (67)
evangeline Creative Commons License 2002.04.25 0 0 79
Kedves Víz Fejű,
ha nem nagy kérés, kaphatnék én is egy mail-t Tőled ebben a témában?
Köszönettel: evangeline
Előzmény: Víz Fejű (75)
zsánpól bemondó Creative Commons License 2002.04.25 0 0 78
Subi, te is adós vagy egy válasszal! (te sem figyelsz?)
Előzmény: Subiaco (77)
Subiaco Creative Commons License 2002.04.25 0 0 77
Orbán-kormány lényegesen jobban támogatta a sportot, mint a szocialisták.

nem figyelsz.
amit te akarsz a szájába adni, hogy "azorbánkormánybezzegtejjelmézzel", az eccerűen nem igaz.
szerinted ki támogatta jobban a sportot: az szoci vagy az orbán-kormány?

Na erre válaszolj, kíváncsi vagyok.

Előzmény: Kárpáti Zoli (51)
evangeline Creative Commons License 2002.04.25 0 0 76
Nem gondoltam ugyan, hogy ezirányú véleményemet családi körön kívül is megfogalmazom, de látom, sokakat foglalkoztat ez a téma.
Azt gondolom, hogy mindenki arra szavaz ma Magyarországon, akire óhajt.Ez magánügy, senki nem tartozik elszámolással róla, s undorítónak találom, ha valakit arra kényszerítenek bármilyen módon, hogy ezt hozza nyilvánosságra.Ámde: ha én, Gipsz Jakab (bocsika, állandóan ezt látom fent a hirdetésben), a Pa-dö-dö, Jancsó, Koko, szóval bárki, ismertségre való tekintet nélkül közhírré teszi, akkor ezzel SZVSZ azt is felvállalja, hogy lesznek olyanok, akiknek vagy a pátrpreferencia, vagy csak maga a közhírré tétel nem tetszik.Ezt kell tudni elviselni.Ha nem megy, akkor ne vállalja fel!
(Nálunk a városban olyan fideszes szórólapokat terjesztettek, melyen helyi lakosokkal próbáltak reprezentálni bizonyos társadalmi rétegeket - pedagógus, nyugdíjas, vállakozó, egyetemista, stb. Egy ismerősöm is a nevét és arcát adta hozzá.Attól eltekintve, hogy - kisváros lévén igen sokan tudják, hogy nem az ő fizetése a tényező a családi ktsg-vetésben, hanem a férje topmenedzseri bére - ehhez joga volt és van, ma már nem biztos benne, hogy újra így döntene - de lehet, hogy csak a választások kimenetele után jutott erre az elhatározásra :-(
Szóval Egerszegi Krisztina úszónak, olimpiai bajnoknak tisztelet és megbecsülés jár a kemény munkával elért eredményekért örökre, Egerszegi Krisztina állampolgárnak viszont el kéne gondolkodnia azon, hogy érdemes-e legbensőbb magánügyünket a nagyközönség elé tárni!

evangeline

Víz Fejű Creative Commons License 2002.04.25 0 0 75
Az emilben leírtak után nekem csak az a kérdésem (valszeg csak költői), hogy Kiss Ernő vajon mit fog csinálni a kinevezése után?

Üdv. VF

Előzmény: jarlaxe (74)
jarlaxe Creative Commons License 2002.04.25 0 0 74
nekem megjött...vazze...:-//...köszönöm szépen...
Előzmény: Víz Fejű (69)
andrej11 Creative Commons License 2002.04.25 0 0 73
Sportolót is tudsz mondani, segitségül: a világ legnagyobb jégkorongozója volt, 99-es volt a mezszáma...
Előzmény: WILLIS (49)
andrej11 Creative Commons License 2002.04.25 0 0 72
Nekem viszont az. Merte vállalni a véleményét, számolva azzal a kockázatal, hogy ezért kikezdik majd.

Érdekes mód a megbékélés jegyében állandóan szidjátok az Egerszegit, a Kovácsot és a Fábryt, de a Farkasházyról még nem fogalmaztatok meg negatív véleményt azért, mert nyilvánosan is vállalja a pártszimpátiáját.

Nincs itt megint kettős mérce?

little747 Creative Commons License 2002.04.25 0 0 71
Nem Egerszegit kell szidni. Na bumm, ő jobban kedveli(te?) a Fideszt, sőt még levelet is írt, mint biztosan még jópáran. Csak ők nem voltak olyan érdekesek. Az, hogy ilyen helyzetbe került elsősorban nem neki köszönhető. Különben csendben szavazott volna és kész.
Előzmény: bigibogi (68)
Birka vagyok BEEE Creative Commons License 2002.04.25 0 0 70
Eddig még nem, de rögtön megnézem!
BEEE!
Előzmény: Víz Fejű (69)
Víz Fejű Creative Commons License 2002.04.25 0 0 69
Látom megérkezett az emil. :-))))

Üdv. VF

Előzmény: Birka vagyok BEEE (67)
bigibogi Creative Commons License 2002.04.25 0 0 68
Mindig tiszteltem azt a hatartalan kitartast, ami Egerszegit olimpiarol olimpiara hajtotta, s persze kimagaslo eredmenyket ert el vele. Akkoriban volt o a "nemzet Egerkeje". Nem szamitott senkinek, hogy milyen parttal szimpatizal, ha egyaltalan szimpatizalt akkor, csak az hogy MAGYAR, s Magyarorszagot kepviselte a versenyeken. Az aktualis kormanyok szepen meg is jutalmaztak az olimpiai eredmenyeket. Ertheto volt, hogy a monoton munka utan masra vagyott - szorakozas, baratok, s kesobb csalad, s talan kevesebb szereples, mert azt rosszul turte. Sokak szamara erthetetlen, hogy a dobogo tetejen ritkan lehetett latni rajta a meghatodottsagot. Valtoznak az idok, s o is. Ma mar tud sirni. Igaz, engem sajnos ez nem hatott meg. Nem hiszem, hogy vissza akart vonulni a szereplestol, hiszen reflektorfenybe kerult hazassaga, gyerekei szuletese is. Igaza van, o mar nem a nemzet Egerkeje, hanem a FIDESZ Egerszegi Krisztinaja, egy ontudatos anya, csak eppen ezt eddig nem neztuk ki belole, mert valoban kisse szereny kepessegunek tunt korabbi nyilatkozataiban. Ezzel az utolsoval, pedig o egyertelmuen kinyilatkoztatta, nem is vagyik a masik oldal szeretetere, tiszteletere. Akkor ki is a kirekeszto?
Birka vagyok BEEE Creative Commons License 2002.04.25 0 0 67
Ez nem erről szól!
Ha eddig mélyen hallgatott a politikai meggyőződéséről, akkor most miért lett fontos, hogy ezt nyilvánosságra hozza?
így gyakorlatilag áruba bocsájtotta a nevét, a népszerűségét.
BEEE
Előzmény: zsemlemorze (62)
little747 Creative Commons License 2002.04.25 0 0 66
Hello !

Ezeken én is gondolkodtam, de nem ismertem előtte a topicindítóban olvasható interjút. Most már kicsit tisztább a kép.

- Mint tudjuk a nőket megviselik a szüléssel járó körülmények. Kit jobban, kit kevésbé. Előfordul néha irracionális cselekedet is.
- Nem csak Egerszegire van hatással a Fidesz kampánya, úgyhogy ne csodálkozzunk, hogy Krisztina asszony levelét megírta. Ki nem gondolkodott el a gyermekenkénti X adókedvezmény hallatán?
- Levél megérkezik, Pokorni elolvassa, talán még egy jót mosolyog is rajta. És itt jön igazán a szemétség. Talán még Egerszegi sem gondolta, hogy így alakul. Szó ami szó, jól kihasználták a jóindulatát.

Amúgy a kampányklipen jól látszik, hogy KoKo először a harmadik sorban ült, és csak később ültették (!?) előre.
Az, hogy ez jó vagy rossz dolog azt nem akarom minősíteni, de tény, hogy jópár ember van ma Mo.-on aki csak más "hírességek" révén lett híres. És itt elsősorban nem a politikusokra gondolok.
The show must go on...

Előzmény: Víz Fejű (58)
originalqszi Creative Commons License 2002.04.25 0 0 65
Igazad van, jól szoltál:)))))) Állítom, hogy "jobbra" tolódásomat ezek a motívumok segítik a legjobban. Öreg zsidó barátom mondja mindig, hogy az aniszemitizmust maguk a zsidók gerjesztik:DDDDDDDDDDDDDDD
Előzmény: zsemlemorze (62)
RGABOR Creative Commons License 2002.04.25 0 0 64
Ugye ez nem nekem szólt? (Csak egy megjegyzés, minden kulturszintbeli vitát elkerülve, akik a Padödöt vagy Jancsót fikázták azokra is vonatkozik a megjegyzésed? ("Érdekes, hogy a jobboldalról senki sem fikázta a baloldali érzelmű híres embereket"), mert sajnos igen.)
Előzmény: zsemlemorze (62)
NagyÁlmodozó Creative Commons License 2002.04.25 0 0 63
Egyetértek, tényleg elég fanyar arccal ültek az első sorban. Sőt, nekem kifejezetten úgy tűnt, hogy Egerszegi kínosan érzi magát, ha visszaemlékeztek, inkább másfelé nézett, mint a beszélőre, elég savanyú volt az arca, keresztbe volt téve a lába és karja (mint csekély test-beszéd tudással rendelkező, annyit tudok, hogy ez a zárkózttság jele) szóval EGYÁLTALÁN NEM ÚGY NÉZETT KI, MINT AKI BAROMIRA BOLDOG ATTÓL, HOGY Ő IDE - AHOVA VÁGYOTT ÉS LEVELET ÍRT - VÉGRE ELJUTOTT.

Gondoljátok el, ha pl. te levelet írsz a kedvenc popénekesednek, hogy szeretnél vele találkozni, mert tetszik a zenéje, és meghív egy rajongó találkozóra, akkor te ott ülsz magadba zárkózottan a székben??? Szerintem ha tényleg saját akarából volt ott, minimum átszellemült arccal kellett volna tapsolnia és könnybelábadt szemekkel éljeneznie...

Ezzel nem azt akarom megkérdőjelezni, hogy azt a levelet valóban ő írta - csak egy kicsit furcsa, hogy az érzelmi reakciók kicsit mintha fordítva csapódtak volna le az arcán....

Előzmény: Víz Fejű (58)
zsemlemorze Creative Commons License 2002.04.25 0 0 62
Egyszerűen nem értem azokat a balosokat, akik felháborodtak Egér közszereplésén!
Demokrácia van hölgyek urak, és ebbe belefér, hogy legyen egy politikai vélemyénye, és azt nyíltan fel is vállalja!
Már hol a túróban van az előírva, hogy azért mert valaki népszerű, illik megtartóztatnia magát, s politikai elkötelezettségét szemérmesen palástolni? Én elhiszem egy balosnak, hogy rosszul esik neki, hogy az általa eddig bálványozott személy lám-lám politikailag nem az ő oldalán van, na de ebből az következik, hogy ő egy szemét, gerinctelen, befolyásolt, megfélemlített ember???? Ne má' !
Eccerűen nem a baloldalon van. Kész. Aki ezek után kétségbe vonja a tisztességét, őszinteségét, tehetségét, egérségét, az sürgősen kérjen beutalót egy alapos kivizsgálásra.
Nekem nem hiányzik hogy mindenki ugyanazt mondja, gondolja érezze! Eszemben sincs fikázni Koncz Zsuzsát, vagy Bródyt azért, mert aláírta pár hete azt a fideszellenes egész oldalas hirdetést. Mert joguk van hozzá, és ettől még jók a dalaik!
Érdekes, hogy a jobboldalról senki sem fikázta a baloldali érzelmű híres embereket, de az első esetben, mikor ilyenek kimutatták nyíltan a politikai hovatartozásukat, milyen sok hörgés szakadt fel a balosok egy részéből.
Ez az a bizonyos liberális tolerancia kérem szépen? Mert akkor megerősödtem eddigi nézeteimben! ;-)
zsemlemorze Creative Commons License 2002.04.25 0 0 61
Egyszerűen nem értem azokat a balosokat, akik felháborodtak Egér közszereplésén!
Demokrácia van hölgyek urak, és ebbe belefér, hogy legyen egy politikai vélemyénye, és azt nyíltan fel is vállalja!
Már hol a túróban van az előírva, hogy azért mert valaki népszerű, illik megtartóztatnia magát, s politikai elkötelezettségét szemérmesen palástolni? Én elhiszem egy balosnak, hogy rosszul esik neki, hogy az általa eddig bálványozott személy lám-lám politikailag nem az ő oldalán van, na de ebből az következik, hogy ő egy szemét, gerinctelen, befolyásolt, megfélemlített ember???? Ne má' !
Eccerűen nem a baloldalon van. Kész. Aki ezek után kétségbe vonja a tisztességét, őszinteségét, tehetségét, egérségét, az sürgősen kérjen beutalót egy alapos kivizsgálásra.
Nekem nem hiányzik hogy mindenki ugyanazt mondja, gondolja érezze! Eszemben sincs fikázni Koncz Zsuzsát, vagy Bródyt azért, mert aláírta pár hete azt a fideszellenes egész oldalas hirdetést. Mert joguk van hozzá, és ettől még jók a dalaik!
Érdekes, hogy a jobboldalról senki sem fikázta a baloldali érzelmű híres embereket, de az első esetben, mikor ilyenek kimutatták nyíltan a politikai hovatartozásukat, milyen sok hörgés szakadt fel a balosok egy részéből.
Ez az a bizonyos liberális tolerancia kérem szépen? Mert akkor megerősödtem eddigi nézeteimbe! ;-)
originalqszi Creative Commons License 2002.04.25 0 0 60
Jó bemondó:))))) Cikkek tartalmát sose hiszem el, jöjjön az libből, vagy turulból:))))) Az újságíró az a fajta, aki csak hazudni tud. Lusta, töredék információra fogékony és származásának és fizetőjének befolyásoltságánál fogva fantáziál, szóval pfujjjj:(((((
Antalék alig mertek magyarkodni, már is ráeresztették a taxisok, Mo. érzelmét befolyásolni képes seregét:(((( Csurka már bátrabb volt, pártot alapított: megmaradni, gyarapodni, visszaszerezni. Az egész liberális médium rájuk szállt, nemcsak itthon, külföldről is:(((( Sikerült is az 50 évig butított, egyszerű embereket befolyásolni:(((( De a "jobboldali" érzelműek tábora a "vereség" ellenére nőtt:)))) Mi az, hogy jobb oldal???? Aki magyar, az jobb oldalon áll??? A környező népek igazi nacionalistái mind baloldaliak!!!!! Ott a jobb oldal a mérsékelt:DDDD Természetesen a német ajkúak nacionalistái meg egyenesen faszisták!!! Hogy van ez???? Istentelenül manipulál a liberalizmus:(((( Szószerint is!!!!!
Előzmény: zsánpól bemondó (50)
jarlaxe Creative Commons License 2002.04.25 0 0 59
hamár annyira benne vagy a nagy küldésben, akkor lécci nekem is...skyvan76@yahoo.com...köszike
Előzmény: Víz Fejű (47)
Víz Fejű Creative Commons License 2002.04.25 0 0 58
Teljesen egyetértek Veled. Ha el akar tűnni a nyilvánosság elől, akkor most miért vállal közszereplést???
Miért volt az első sorban ülőknek olyan képe, mint aki citromba harapott??? Miért tapsoltak kényszeredetten????

Egérnek ott van a családja, két gyerek, férj, FÉRJ VÁLLALKOZÁSA - úgy tudom tetemes tartozással (vagy már nem?).
Kokónak is van családja. Feleség, két gyerek, anyuka és TESTVÉR. Vajon hol van most a testvére??????????

Üdv.

Előzmény: Millenniumbetyár (53)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!