Keresés

Részletes keresés

őszszakál Creative Commons License 2024.10.15 0 0 160

Remélem, hogy csak a kajakómából ébredtél fel. A többire ne is gondoljunk.;-)

Előzmény: pk1 (159)
pk1 Creative Commons License 2024.10.15 0 1 159

Úgy van. Ma ahogy felébredtem, máris kérdeztem, hogy ki őszszakál és hol van.

Előzmény: őszszakál (158)
őszszakál Creative Commons License 2024.10.14 0 0 158

Aki felébred a kómából, annak első kérdése, hogy ki vagyok és hol vagyok. Amennyiben ez a Puzzle helyére passzol, a kérdés meg van válszolva.;-)

Előzmény: Imnaga (157)
Imnaga Creative Commons License 2024.10.13 -1 1 157

Kételkedek tehàt vagyok:-)

Előzmény: őszszakál (156)
őszszakál Creative Commons License 2024.10.13 0 0 156

Aki mindenhol csak csapdákat, és csapdába esett embereket lát, zsigerből kételkedő lesz.

Előzmény: Imnaga (155)
Imnaga Creative Commons License 2024.10.13 -1 0 155

"Azonban az a hit lényege, hogy nem keresi a bizonyosságot."

Itt van a csapda...ha bizonyossàgot keresel, az azt jelenti kételkedel tehàt jon a nagy sotétség..... 

Előzmény: őszszakál (154)
őszszakál Creative Commons License 2024.10.12 0 0 154

„Ezért elgondolkodtato hogy vajon aki valoban hisz a tulvilàgban azzal nem e torténik valami szàmunkra màr làthatatlan dolog mikor mi azt gondoljuk rola hogy meghalt”

Igen, ez elgondolkoztató. Azonban az a hit lényege, hogy nem keresi a bizonyosságot. Akit az nem zavarja, hogy nem kaphat bizonyítékot „odaátról”, annak jobb, mint a kétkedőknek?

Előzmény: Imnaga (153)
Imnaga Creative Commons License 2024.10.12 0 0 153

Nem azért fogsz élni mert o csinàl valamit, vagy akàr mert létezik, hanem mert hiszel benne...Te csinàlsz mindent. Ezért elgondolkodtato hogy vajon aki valoban hisz a tulvilàgban azzal nem e torténik valami szàmunkra màr làthatatlan dolog mikor mi azt gondoljuk rola hogy meghalt.

Aki megvan gyozodve hogy a halàla utàn nincs semmi az meg szépen belehullik az orok sotétségbe a nemlétbe hiszen ebben hisz. Mindenkinek a magàét.

Előzmény: őszszakál (152)
őszszakál Creative Commons License 2024.10.12 0 0 152

„Talàn valojàban ilyesmit gondolhatott o is....”

Ha esetleg megjelenne a főtéren egy fénylő gömbben, mint a Terminátor és elmondaná személyesen, hogy mi vár ránk odaát, vagy visszahozna valakit, akit jól ismertem életében, talán komolyan is venném.;-)

Előzmény: Imnaga (151)
Imnaga Creative Commons License 2024.10.12 0 1 151

Aki hisz bennem, akkor is élni fog, ha már meghalt. Aki pedig él és hisz bennem, az soha nem hal meg."

Talàn valojàban ilyesmit gondolhatott o is....

Előzmény: őszszakál (150)
őszszakál Creative Commons License 2024.10.12 0 0 150

„A halàl is hasonlo lehet...egyszercsak felébredunk és az orvos azt mondja hogy nehéz volt de megmentettuk ont...kozben egy màsik dimenzioban amit elhagytunk az orvos sajnàlattal széttàrja a kezét a hozzàtartozoink felé.... „

Az emberek legfőbb vágya, hogy a lelke, az ÉN tudata tovább éljen a halál után. Még ha más testben, más neműként is, de megmaradjon az ÉN. A legnagyobb félelme is ebből fakad, hogy elveszíti önmagát a halál után. Érdekes módon, a Buddhisták éppen azt szeretnék elérni, hogy felszabaduljanak a lélekvándorlás minden kötelékből és a semmiben oldódjanak fel.

Előzmény: Imnaga (149)
Imnaga Creative Commons License 2024.10.12 0 0 149

"A gondolat ereje képes megváltoztatni a környezetet"

Foleg ha amugyis ez a  kornyezet a mi személyes egyeduli vilàgunk a mi szuletésunktol kezdve épul a fejunkben azt az illuziot adva hogy ez a valosàg...A halàl is hasonlo lehet...egyszercsak felébredunk és az orvos azt mondja hogy nehéz volt de megmentettuk ont...kozben egy màsik dimenzioban amit elhagytunk az orvos sajnàlattal széttàrja a kezét a hozzàtartozoink felé.... 

Előzmény: őszszakál (146)
őszszakál Creative Commons License 2024.10.11 0 1 148

Ti vagytok a vigasznyújtók, úgy hogy hozzátok a jobbnál jobb sztorikat és képeket! :-)

Előzmény: Acid Well (147)
Acid Well Creative Commons License 2024.10.11 0 0 147

Megrendítő és szívszorító

Előzmény: őszszakál (146)
őszszakál Creative Commons License 2024.10.11 0 0 146

„Az akarat, mint életerő

Az akarat erejének bizonyítékai” című publikáció így ír a témáról: az akarat nem más, mint egy meghatározott cselekvés végrehajtása felé irányított gondolat. A célzott gondolatok gyakorlatilag az élettelen dolgoktól az egysejtűeken keresztül a bonyolult szervezetekig mindenre képesek hatást gyakorolni. Úgy tűnik, a biofoton kibocsátás a kulcs ahhoz, hogy egy szándék meghozza hatását. A biofotonok a sejten belüli DNS-ben tárolódnak. Amikor a szervezet beteg, akkor megváltozik a foton kibocsátás. A közvetlen szándék úgy nyilvánul meg ebben, mint egy elektromágneses energia, amely egy rendezett foton áramlást eredményez. Az akarat, úgy tűnik, erősen összefüggő frekvenciaként működik, amely képes megváltoztatni az anyag molekuláris struktúráját. A gondolat ereje képes megváltoztatni a környezetet: ez a hipnózis és a placebóhatás alapja is; az agy egy bizonyos tudatállapotában adott utasításai. A súlyos betegek spontán gyógyulása vagy a távolból való gyógyítás elképesztően intenzív akaratról tanúskodik. Ugyanígy, a gyógyulni akarás és a gyógymódokba vetett hitt előmozdítja magát a gyógyulást.”,

Volt idő, amikor hajlottam e féle gondolatok elfogadására. Amikor elköltözött a „mennyországba” a három éves kis unokám anyukája, a szeretett kislányom, minden ezoterikus gondolat elköltözött belőlem. Az orvostudomány mindent bevetett az életének megmentése érdekében, de nem sikerült legyőznie a „kaszást”. Magamat okoljam azért, mert olyan géneket kapott tőlem, és a nejemtől, amik ellene fordultak? Hát hogyan működik a „kémia” a szerelemben, ha ez lesz az „eredménye”? Ha én ezt akkor tudhattam volna, másképp választottam volna? Mint köztudott, mindig a NŐ választ, a férfi csak enged a kísértésnek. (cherche la femme)

Előzmény: Acid Well (145)
Acid Well Creative Commons License 2024.10.11 0 1 145

A linkekben is azt emlegetik. Arról van szó, hogy minden jóval bonyolultabb...

Hogy járt ez a biofoton elmélet? Kirabolták, elgagyisították.

A tér és az idő nem bír jelentőséggel, csak a fény. Ezt mindenki megtapasztalhatja a végén. Én nem, mert ma különösen gonosz voltam. Jó nagy bukta volt.  Elég volt öt perc és nyertem újabb visszatéréseket a szenvedésbe.

Tényleg legyetek jók, ez nem babra megy. Vigyázni a szikrára ott belül!

https://xaknak.hrasko.com/2008/03/20/altudomany-vagy-tudomany-biofoton-elmelet/

https://filantropikum.com/a-biofotonok-meseje-az-emberi-test-fenybol-van-fenyt-bocsat-ki-es-azzal-kommunikal/

őszszakál Creative Commons License 2024.10.11 0 0 144

"Ha divergencia és rotáció van, akkor minden van." A mező tele van divergenciával (minden irányban), a rotáció meg jobbos és balos. De ezt tényleg nem itt kell vesézni.;-)

Előzmény: pk1 (143)
pk1 Creative Commons License 2024.10.11 0 1 143

Ide? A tudományoskodás itt offolásnak számít (na ezt is jó mondja).

De értem, mire gondolsz: a mágneses tér nem "veszi észre", hogy forgatod-e a hossztengelye mentén a rúdmágnest. Neeem forog vele, sőt a legnagyobb mértékben belezavarodunk, ha forgást akarunk neki tulajdonítani. Elektromos dipólus elektromos tere: detto.

Az elektromágneses mezőnek viszont impulzusa van, energia terjed, és éppen E és B vektorderiváltjai mondják meg, hogy mennyi és merre. "Ha divergencia és rotáció van, akkor minden van."

Előzmény: őszszakál (142)
őszszakál Creative Commons License 2024.10.11 0 0 142

„A fény: foton a születésekor és a halálakor, de terjedése közben elektromágneses hullám.”

A fizika főáramlata szerint, az elektromágneses mező nem mozog, (terjed) csak az E és B értékek váltakoznak a hely szerint, pontról pontra. A mező tulajdonképpen virtuális fotonokból áll. (jön Construkt és  helyre igazít);-)

Előzmény: Acid Well (141)
Acid Well Creative Commons License 2024.10.10 -1 1 141

Mazochisták egymás közt: folytasd kérlek.

Ez a szinopszis:

A fény: foton a születésekor és a halálakor, de terjedése közben elektromágneses hullám.

Ezt most ne használjuk.

Az önkéntes sugárzókat és a pályákon ugrabugráló szegény elektronokat sem.

Előzmény: pk1 (140)
pk1 Creative Commons License 2024.10.10 0 0 140

"fény"

Azaz emberi szemmel érzékelhető elektromágneses sugárzás. Folytasd kérlek.

Előzmény: Acid Well (137)
őszszakál Creative Commons License 2024.10.09 0 2 139

„mennyivel inkább fluidum a fény, mint a tudat

A fény több mint hullám, vagy részecske.

A fény inkább tenger. A fény inkább energia - de csakis a primordiális csi, prána értelmében”

Nagyon telibe találtál. A fény, egy olyan kis szegmense az elektromágneses spektrumnak, ami csak az arra specializálódott, tudattal rendelkező lényeknek érzékelhető dolog. Vajon miért?  Hát nem a tudat, a csi, a prána, mint energiákat megjelenítő fogalmak szinonimája a fény? Az energiáknak sokféle megjelenési formája van, de a lényege, az eszenciája a tudatban nyilvánul meg. Ha nem létező valóság a tudat, akkor ami azon kívül létezik, az semminek tekinthető, tekintendő. 

Mivel az nincs tudomásul véve.;-)

Előzmény: Acid Well (138)
Acid Well Creative Commons License 2024.10.09 0 0 138

mennyivel inkább fluidum a fény, mint a tudat

A fény több mint hullám, vagy részecske.

A fény inkább tenger. A fény inkább energia - de csakis a primordiális csi, prána értelmében

Előzmény: őszszakál (136)
Acid Well Creative Commons License 2024.10.09 0 0 137

fény

Előzmény: pk1 (135)
őszszakál Creative Commons License 2024.10.08 -1 0 136

Mi emittálódik? Hát a saját készítésű fotonok.;-)

Előzmény: pk1 (135)
pk1 Creative Commons License 2024.10.08 0 0 135

Mi emittálódik?

Előzmény: Acid Well (133)
őszszakál Creative Commons License 2024.10.07 0 0 134

Amennyiben az, akkor csak arra specializálódott szeműek látják. A hő kamerák sem veszik észre.

Előzmény: Acid Well (133)
Acid Well Creative Commons License 2024.10.07 0 0 133

Az jutott eszembe, hogy az aura, ami ugye egy "burok" lehet, hogy spontán emisszió!

Előzmény: őszszakál (132)
őszszakál Creative Commons License 2024.10.07 -2 0 132

Szerinted a negatív energia fénylik?:-)

Előzmény: pk1 (130)
Acid Well Creative Commons License 2024.10.07 -1 1 131

Minden atom és az atomnak minden összetevője képes fotonokat felvenni és leadni az elektromágneses spektrum általunk ismert skálájának teljes széltében és hosszában, de lehet, hogy van a fénynek olyan energiaszintje ami (jelenleg még) számunkra felfoghatatlan és mérhetetlen.

Előzmény: pk1 (130)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!