Az biztos, hogy oltári hangulat volt a Tabánban mindig.. nagyon vártuk a bandát évről évre. Később is kimentem más tabáni koncertekre, de már nem volt ugyan az a feeling.. az utóbbi években pedig már egyáltalán nem megyek oda.
Mit nem adnék, ha élhettem volna már akkor, s nem csak youtobon láthatok tabáni LGT-t. életkoromból adódóan csak az LGT-fesztiválon hallottam őket először. Életre szóló élmények voltak....
A durva életbe ~ gratulálok! Többek között az is egy oltári dolog, hogy a Presser Hammond orgonája egy 1936-os A-B3 széria = a lábujjunkra nem nagyon van szükség, hogy hány ilyen van a világon, amelyen játszanak egyáltalán! Sajnos én csak 1976-tól jártam LGT koncertekre.. életkoromnál fogva, így már a Barta Tamást nem hallottam élőben.
Magam pedig jó hétvégét ezzel a kis képpel, s egy kis elmerengést - Somló doktorra.
Egy 30'-as taknyos zenésznek mi is lenne legnagyobb kincs a kottásszekrény mélyén, mint egy Somló-kotta (főleg, ha ő gyerekkori, legelső példaképe), s a számlista a 2007-es Sziget-koncertről. A kisebbik Roland zongora hátulsó részére volt felragasztva, egy két képkockán látszik a TV-felvételen, amit leadtak. Ezért volt nagy szerencse, hogy egy jó cimborám a Roland-szalonban dolgozott anno.
Az amerikai első kiadással, az amerikai második kiadással, a csehszlovák kiadással és a lengyel kiadással kívánok Boldog Új Évet minden LGT rajongónak!
Sziasztok! Tudnátok esetleg segíteni? A 2015-ös LGT Szimfonikus koncertet szeretném visszanézni. Sajnos nem tudtam személyesen megnézni. A MÜPA-ban az Óbudai Danubia Zenekar és fellépő művészek (MALEK ANDREA, FEKE PÁL, SOMLÓ TAMÁS, KARÁCSONY JÁNOS) adtak elő LGT dalokat.
Megvan esetleg valakinek? Vagy elérhető online valahol?
Laux Józseftől szerdán 14 óra 15 perctől vesznek végső búcsút családtagjai, zenésztársai, barátai és tisztelői az Óbudai temetőben - közölte az Omega hétfőn az MTI-vel.