A belinkelendő képnek már neten kell lennie, ráklikk jobbegérgombbal,tulajdonságok,majd lemásolod a címet.
Ide beírod:
(img src=" idejön a cím ")
a zárójelek helyére megfelelő irányú kacscsőr kell....
ÖP
Hogyan lehet itt képet feltölteni????????
Regisztrált vagyok egy pár oldalon, de itt nem találom. Lenne szíves valaki megírni, mert már 2 napja szeretnék arról a szerencsétlen kutyáról egy képet feltenni, hátha felfigyel rá valaki.
Köszi
A váci menhelyen évek óta szenved egy fiatal argentin-dog szuka,nagyon rossz állapotban.Iszonyú kedves kutya,barátságos,egyedül a cicákat nem nagyon kedveli,emiatt hozták vissza legutóbb,mikor örökbe akarták fogadni.Holnap teszek fel róla képet(bár nem lesz egy szívderítő látvány),kérem,ha valaki valamit tud,segítsen,mert ELALTATJÁK!!!! Nem ezt érdemli és teljesen kétségbe vagyok esve,hogy mi lesz vele.
Ha valaki tud segíteni,vagy van valami ötlete,a következő elérhetőségeken megtalál:
06-30/401-3446
daisy@mail.datanet.hu
Szia!
Megértelek...
Dogóm nekem is lesz még az biztos!
Gyere át a www.netboard.hu -ra, ott a Kutyaszövetség, és ott is van argentin dogos topic.Regisztrálni kell ott is.
Lényegesen nagyobb a létszám, mint itt, és ott Ucayaliról is láthatsz képet, meg rengeteg mást is...
Elmonak is rokon volt.Dédapja volt apai ágon Ucayali(Fikusz:), mint kiderült.Ugye Lőrinc?).
Egyenlőre még nem tervezem, hogy egy másik kutyát vegyek magam mellé ! Kikóval annyira összenőttünk, hogy még nem tudnám elképzelni egy másik kutyával ....
De az tuti, hogy csak dodom lesz !!! Ennyire okos, értelmes , ragaszkodó fajtával még nem találkoztam... dehát nem kell magyaráznom, ugyis tudod :))
Ucayaliról nincs valakinek képe ? Az enyémnek apai és anyai ágon is felmenője volt. Mindig csak jókat hallottam róla de sajnos nem láttam és sajnos már csak képen látható :(
Örömmel látom, hogy nem csak én vagyok odáig a "Dogo"kért :))
Az enyémet sajnos januárban megmérgezték, pedig a légynek sem ártott csak a környéken beskatulyázták, hogy "ez harci kutya" .... 4 éves volt októberben .
Borzalmas, hogy mennyire tudatlanok az emberek ....