huhh, jövök rajongani.... az első jane's album kb. megjelenése óta alapalbum a gyűjteményben, sokáig csak kazin, de pár hónapja már CDn is ott virít. és mit virít: szól. jó. szeretem.
érdekes lenne ha csak 3 ember ismerné a ja-t. csak most bukkantam rá a topicra, ahogyan megláttam egy másik, most nyitottat, de isten bizony ma gondoltam, hogy kellene nyitni egyet.
most éppen a ritualt vettem újra elő, de megvan az összes többi is és egy ritkaság is, ami japán kiadás és máshol nem publikált dalokat tartalmaz.
remélem nem..egy blogon írta valaki (konkrétan she) hogy ismerőse együtt zenélt valamikor vele, és mikor a végén át akarta ölelni, figyelmeztette farell, hogy HIV+. szóval nem a leghitelesebb forrás. hm,hm,hol lehetne ezt leellenőrizni..
közben eszembe jutott, hogy perry bácsi végülis most nősült meg, meg gyereke is született. remélhetőleg egy buta fake. :(
Reformed rockers JANE'S ADDICTION have announced details of their first full studio album in 13 years.
'Hypersonic', set for release in July, is the band's first full record of new material since 1990's 'Ritual De Lo Habitual', though they did include a few new tracks on the 1997 compilation 'Kettle Whistle'. The new material has been recorded with legendary producer Bob Ezrin, who has worked with the likes of Pink Floyd and Aerosmith. The LP will be released to coincide with the band’s appearance on the Lollapalooza travelling festival in July and August.
New tracks include ‘The Price I Pay’, ‘Just Because’, ‘The Riches’ and ‘To Match The Sun’.
The band are currently finalising arrangements with a major record label for the distribution of the new album.
Jane's Addiction will headline the 28-date North American Lollapalooza tour this summer alongsideQueens Of The Stone Age, Audioslave, Incubus, The Donnas, Jurassic 5 and A Perfect Circle.
meg lett véve a song yet to be sang, de azt kell mondanom, amellett hogy továbbra is szeretem perry aput, hogy ez biza gáz. egy-két szám még úgy jó pl. a happy birthay jubilee, de pl. a to me tiszta meselemez.
csokkergirl again.
mit láttam valentin nap az MTV-n? Navarrorol és Carmen Electra ex-baywatch macáról egy kis portréfilmet. negyedóránként felvillant egy kis jane's addiction, de nagyon enyhén. pl. carmen a gyönyörű kis szájával koncerten jane's slágert énekel, majd a koncert után nyakába esik az ő gyönyörű izmos kivarrt navarrójának. halálos volt az egész. :)
hát még én. :) a zenekar nagyon nem jön európába, de talán dj peretz eljön mondjuk ide valahova, pl ibizára. nemtom elképzelni hogy rossz zenét birna csinálni.
hozzászólok magamhoz. az alábbi apróságokra jöttem rá az utóbbi időben:
- 1993ban farell és casey nevű barátnője rendeztek egy állítólag nagyon furcsa :) filmet. casey rendezte a been caugh steeling c videót, és ő a classic girl is egyben.
- 1998 óta farell dj peretz néven dj-ként is fut.
- a jane's gyakorlatilag folyamatosan fellép, legközelebb február 5-én.
if anybody checking