Keresés

Részletes keresés

cyber.greg Creative Commons License 2002.12.11 0 0 5921
Például, mert
1) az Empire State Buildingnek is nekiütközött már egy B52-es, és semmi baja nem lett (a háznak)
2) a WTC már túlélt egy elég súlyos bombatámadást, ahol szintén nem történt semmilyen szerkezeti kár (persze renoválni kellett)
Előzmény: Elar (5920)
Elar Creative Commons License 2002.12.09 0 0 5920
Tegnap néztem meg egy dokumentumfilmet szeptember 11-ről. A címe 9/11. "Érdekes" volt. Vagy inkább sokkoló.
Bennem egy kérdés fogalmazódott meg a film láttán:
Az ott lévő tűzoltók, szakemberek vagy akárki miért nem gondolt arra, h összeomolhat az épület?
Jójó értem, h senkiben nem merült fel hiszen ezek az épületek többek között kibírják a földrengést is (+nagy volt a sokk), de MIÉRT NEM merült fel vkiben ez a lehetőség?
Az nyilvánvaló volt h folyik a kerozin és nagy a hő. De akkor milrt nem merült fel h a vasszerkezet "elolvadhat"?

Szóval nem értem.

Hozzáteszem valszeg én sem tudtam volna, de hát én abszólút LAIKUS vagyok!!!

_DNS_ Creative Commons License 2002.09.08 0 0 5919
Elég érdekes volt ez az 1 év, sok minden változott , történt.

GombocArtur Creative Commons License 2002.09.08 0 0 5918
Így igaz.

Vajon a merényletet kitervelők szervezete tervez-e hasonlót az egy éves jubileumra?

Előzmény: Törölt nick (5917)
Törölt nick Creative Commons License 2002.09.08 0 0 5917
CSak ugy felhoztam, mert lassan eltelt egy év.
KaQkk Creative Commons License 2002.05.29 0 0 5916
tommondatyer Creative Commons License 2002.05.17 0 0 5915
Ebből a sumákolásból balhé lesz, az biztos!!
Előzmény: bixi (5910)
Honatya Creative Commons License 2002.05.17 0 0 5914
Sokan életbemaradhattak volna, ha ez a köcsög elnök rendesen végzi a dolgát. Csak szólni kellett volna a cégeknek, eltérítés várható!!!!
Előzmény: eXXon (5913)
eXXon Creative Commons License 2002.05.17 0 0 5913
Nem semmi ügy. Demokraták meg republikánusok vették tűz alá, amire nem volt még példa. Hiába, nagyon fontos ez az ügy, ez a tuti mutyi elnök elnyaralta az információt. Ebből nagy botrány lesz!!!!
bullseye Creative Commons License 2002.05.17 0 0 5912
azért ez még önmagában nem akkora kunszt.
Rengeteg figyelmeztetést kapnak állandóan, épp az a baj, hogy állandóan, kapják...

amúgy meg kinek érte meg? Titkosszolgálat, haderő. A két leggyengébb lobbi, ami amúgyis ismert szigorú, már-már grál-lovagi erkölcseiről.

Attól még Bush viszont sunnyog, mert ennyit várt...

kultúrális ellenőr Creative Commons License 2002.05.17 0 0 5911
naggyon durva...
vajon ki javasolta Bushnak, hogy titkolja el?
melyik lobbi?
na, mi lesz most?
Watergate? ;)
bixi Creative Commons License 2002.05.17 0 0 5910
Agyam dobom el.
Bush tudott a várható támadásról, össztűz alatt az amerikai parlamentben! Itt a cikk. Ha ez így van, akkor a vizsgálat kemény lesz. Csak átfutottak az ügyön, mert nyaralt az édes a texasi birtokán. Totya mondta, ebből nagy balhé lesz!! Még csak nem is szóltak a járatoknak, még arról sem, hogy esetleg eltérítés lesz...???
Björn N. Frantz Creative Commons License 2002.04.28 0 0 5909
Na ugye, megmondtam...
Előzmény: Björn N. Frantz (5904)
KaQkk Creative Commons License 2002.04.27 0 0 5908
Hello

Jól megrágták ...

http://www.korridor.hu/cikk.php?cikk=100000030095
Kürt mentheti a wtc adatait.

bixi Creative Commons License 2002.04.20 0 0 5907
Már kiderült, hogy öngyilok volt, üzleti csőd miatt. Nem semmi 70 évesen bukni. Még van huszon valahány évem.
Előzmény: Honatya (5906)
Honatya Creative Commons License 2002.04.19 0 0 5906
Ott a cikkben a mahu-n, hogy olasz neve volt (svájci Luigi Fasulo). Sok kommunista él ott, kubát is ők tartják el. Ez NATO elleni merényletnek tűnik...
Előzmény: DR.YES (5905)
DR.YES Creative Commons License 2002.04.19 0 0 5905
Attól függ, hogy Hermann Klebernek vagy Mahmud Abunak hívták a svájci pilótát!
Előzmény: Björn N. Frantz (5904)
Björn N. Frantz Creative Commons License 2002.04.19 0 0 5904
Valószínűleg szándékosan repült neki (nehezen tudom elképzelni, hogy nem). Elmezavar, látványos öngyilkosság.
USA-ban is volt egy hasonló eset már szept 11. után, érdekes korábban nem repkedtek gépek a toronyházaknak.
Előzmény: tommondatyer (5903)
tommondatyer Creative Commons License 2002.04.18 0 0 5903
Nem semmi rombolást végzet. De ha merénylet lett volna, tele lett volna a tank szerintem.
eXXon Creative Commons License 2002.04.18 0 0 5902
Nem vagy te paranoiás?
Előzmény: bixi (5901)
bixi Creative Commons License 2002.04.18 0 0 5901
Tuti merénylet volt. Nézzed meg a képeket. Ferdén szállt be, ahogy tanítják a terrorképzőbe... ;-) A vészjel meg azért, nehogy lelőjjék.
Előzmény: eXXon (5900)
eXXon Creative Commons License 2002.04.18 0 0 5900
Jók a képek, de nem ide illik, mert ez nem merénylet volt...
Előzmény: bixi (5899)
bixi Creative Commons License 2002.04.18 0 0 5899
A www.ma.hu-n tök jó képek vannak fenn az olasz becsapódásról.
unguided Creative Commons License 2002.04.17 0 0 5898
A színpadias látványosság minden hatalom eszköztárában ott található. Nincs kivétel.
Ez a "circenses" része a dolognak.
Előzmény: DR.YES (5896)
bullseye Creative Commons License 2002.04.05 0 0 5897
nem érted logika?
Ha csurin kívül mindenki náci, akkor ő már nem is lehet az...
ééééted!?
Előzmény: DR.YES (5896)
DR.YES Creative Commons License 2002.04.05 0 0 5896
Kezembe került a Magyar Demokrata mostani száma melyben egy fénykép látható a WTC helyén lévő reflektorokról, mely ugye egyrészt szimbolizálja a tornyot és az áldozatoknak is emléket állít. A fotó mellett egy másik, mely a Nürnbergben tartott fasiszta pártnapokon látványelemként használt reflektorokról készült. A szöveg pedig a két fotó feltünő hasonlóságára hívja fel a figyelmet, el se tudom képzelni, hogy mit sugallva.

Íme, ha elmebetegek is készíthetnek újságot!

menyusi Creative Commons License 2002.02.12 0 0 5895
Nem akarok zavarni, csak arra szeretnék választ kapni, hozzávetőlegesen mennyi az áldozatok száma. Mármint a szept. 11 -i eseményekre gondolok...
Gondolom ezeket már cefetül megvitattátok, de sehogysem találok erre vonatkozó adatokat.
Válaszotokat előre is kösz.

.m.

bixi Creative Commons License 2002.02.12 0 0 5894
Csak rájön Bush, miről pofáztam neki rojtosra a szám.

"Washington bírálja Izraelt

Az Egyesült Államok súlyos aggodalmának adott hangot miután huszonnégy órán belül izraeli gépek másodszor intéztek támadást Gáza városában a palesztin biztonsági központ ellen. Több mint 45 ember sérült meg. A hétfői támadás alatt a helyi lakosok igyekeztek kikényszeríteni azt, hogy az őrök bocsássák szabadon a foglyokat, attól tartva, hogy ezek lehetnek az izraeli támadások célpontjai."

Előzmény: eXXon (5893)
eXXon Creative Commons License 2002.02.06 0 0 5893
Francia bírálat az Egyesült Államoknak
2002. február 6. 20:15

MTI

Élesen bírálta a Bush-kormányzat "végletekig leegyszerűsítő" politikáját a francia külügyminiszter, aki szerint a világra nézve veszélyt jelent, hogy Washington a létező összes nemzetközi problémát egyedül a terrorizmus elleni küzdelem szemszögéből hajlandó vizsgálni, és cselekvéseiben egyoldalú döntésekre törekszik.

Hubert Védrine, a francia diplomácia vezetője a France-Inter rádióállomás szerdai műsorában nyilatkozva a diplomáciában szokatlan keménységgel támadta az amerikai leegyszerűsítő szemléletet. Kijelentette, hogy komolytalannak tekinti az Egyesült Államok részéről megnyilvánuló egyoldalúságot, ami, mint mondta, nem érte váratlanul, hisz az George Bush kormányra kerülésének pillanatától észlelhető volt.

Védrine szerint Washington erős hajlamot érez arra, hogy egyedül, másokkal való konzultálás nélkül, kizárólag saját értelmezéséből és érdekeiből kiindulva kezelje a világ dolgait, s eközben elhárít minden nemzetközi kötelezettségvállalást, minden olyan többoldalú tárgyalást igénylő egyeztetést, amely akadályozhatná döntéseiben, korlátozná cselekvési szabadságában.

A francia külügyek irányítója rámutatott, hogy ez az amerikai megközelítés súlyosan hátráltatja a globalizáció rendszerbe szorítását, amit például Franciaország olyannyira kívánatosnak tekint. Ennek kapcsán Védrine szorgalmazta, hogy az európai uniós partner országok vállalják fel saját szerepüket az amerikai hiperhatalommal szemben, fogalmazzák meg ellenvetéseiket azokról az amerikai politikai döntésekről, amelyek nem vágnak egybe véleményükkel. Ebben az összefüggésben említette a közel-keleti válság témáját.

- Az Európai Unió országai nem értenek egyet a Fehér Ház közel-keleti vonalvezetésével, hibának ítélik Ariel Saron izraeli miniszterelnök durva megtorlási politikájának amerikai támogatását - jelentette ki. Mint hozzáfűzte, Jasszer Arafat palesztin elnök elszigetelése "még ennél is nagyobb hiba". Leszögezte egyúttal, hogy az izraeli-palesztin válság kérdésében az uniós országok nem voltak hajlandók magukévá tenni a Fehér Ház utóbbi hetekben képviselt álláspontját.

Előzmény: bullseye (5892)
bullseye Creative Commons License 2002.02.06 0 0 5892
az, te meg okos vagy!
Előzmény: eXXon (5891)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!