Keresés

Részletes keresés

ribizli Creative Commons License 2007.08.19 0 0 157
malena, miért nem hívod fel őket?
Információ és rendelés felvétel
Tel.: (+36-1) 335-2253

Mondjuk abból kiindulva, hogy a fagyijuk se eszetlen drága, a torták is elfogadható árúak lehetnek - persze ez sokat nem segít most rajtad...
ribizli
Előzmény: Törölt nick (156)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.19 0 0 156
sziasztok, kb. mennyi egy nagy torta a daubnernél? mondjuk a legdrágább? a honlapjuk még mindig nem működik...
VKOrsi Creative Commons License 2006.12.15 0 0 155
már 2 hete van, és hétközben napközben nincs sor... max. 3 ember előtted.
Előzmény: szilkszilky (151)
szilkszilky Creative Commons License 2006.12.15 0 0 154
sziasztok! Már meg is jöttem, megvettem a beigliket. Sajnos gesztenyés nem volt, csak mákos, diós és déligyümölcsös. Úgyhogy hagyományos mákos-diós beiglis karácsonyunk lesz, ja és külön pultot nyitottak a beiglinek, ezért nem kellett sorban állnom!!!!
szilkszilky Creative Commons License 2006.12.15 0 0 153
Köszi, ez jó hír, akkor megyek is!
Mbazsika Creative Commons License 2006.12.15 0 0 152
Hetkoznap delelott max 10 perc varakozas. Van mar bejgli.
Előzmény: szilkszilky (151)
szilkszilky Creative Commons License 2006.12.14 0 0 151
Szerintetek van már beigli a Daubnerben? És tényleg bazi hosszú sorokat kell állni érte? Egy három hónapos pici babával mennék, csak azért kérdem...
zákaz Creative Commons License 2006.12.10 0 0 150
Ha igazán finom sütire vágytok, menjetek el Solymárra a Zazzi cukrászdába. Egy kicsi üzlet, de a sütijeik egészen különlegesen finomak. A hely specialitása amúgy a francia mousse-ok nagy választéka.
Mbazsika Creative Commons License 2006.12.09 0 0 149
Meg mindig jo, nyugodtan jarj arra :-) Ma teszteltem...
Előzmény: Törölt nick (148)
level7 Creative Commons License 2006.12.05 0 0 147

a felvizezett , vizzeltöltött  Puncstortáról:

ha nem csalási szándékkal a súly miatt , hanem "csak úgy" csinálták

akkor meg a szakmai elégtelenség folytán tényleg eláshatják magukat

Előzmény: Törölt nick (145)
level7 Creative Commons License 2006.12.05 0 0 146

Amikor tortát rendelsz (és nem tortaszeletet!), akkor magyarország szinte összes cukijában felárat fizetsz.Ez az árképzési gyakorlat számomra teljesen logikus.
Igen, drágább az egész torta, mint egy szelet, na és ?
Te más szolgáltatást vásárolsz,mint aki bemegy az utcáról egy sütire, az a működési struktúrából fakad, hogy történetesen árulják ugyanazt szeletben is, mint amit tortában.
Ha nem árulnák szeletben ua., akkor már mindenki számára sokkal elfogadhatóbb lenne, hiszen átérezni, hogy "ezt külön nekem csinálták
".

 

Helo Boy

ezt a logikádat csak nagyon tanult emberek tudják követni:-)))))

de vigasztallak vannak ilyenek

mert egyes vendéglőkben felszámolják az elvitt ételek dobozait, holott nics helyfoglalás, tányérmossogatás , felszolgálás...extraprofit:-)))

 

**********ne vedd rosznéven, de az elörerakott naygobb tortaszelet piti csalástechnikájára is adhatnál  hasonló logikus:-)) magyarázatot!

Előzmény: Törölt nick (145)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.01 0 0 145
"Elkúrás" nélkül:

Nos, kedves level, örülök, hogy tetszik a megközelítésem.
A puncs, és egyéb tortákról a véleményem a következő:
Amikor tortát rendelsz (és nem tortaszeletet!), akkor magyarország szinte összes cukijában felárat fizetsz.Ez az árképzési gyakorlat számomra teljesen logikus.
Igen, drágább az egész torta, mint egy szelet, na és ?
Te más szolgáltatást vásárolsz,mint aki bemegy az utcáról egy sütire, az a működési struktúrából fakad, hogy történetesen árulják ugyanazt szeletben is, mint amit tortában.
Ha nem árulnák szeletben ua., akkor már mindenki számára sokkal elfogadhatóbb lenne, hiszen átérezni, hogy "ezt külön nekem csinálták".
Én ezt nem tartom ördögtől valónak,egyedüli kivétel ez alól az esküvői-torta, ahol a felár már abszolút nincs köszönöviszonyban az előállított értékkel.(legalábis többnyire).
A Mcdonáldzsos hasonlatokat tovább szöve, azért miért nem reklamál senki, hogy 2 db sajtburger 370 egy darad pedig 270 ? (46%- drágább ha egy darabot veszel).
A kutya ott lehet elásva,hogy a józan paraszti logikából kiindulva, a többet veszek olcsóbb legyen logikával közeliti meg a fogyasztó, pedig itt a más szolgáltatás a lényeg !
Sztem a puncstortát simán csak elronthatták, és nem a súlya miatt, volt olyan amilyen.(bár én eleve rosszul vagyok a látványától is, ez az egy dolog amit ki nem állhatok, egyszinten van a kocsonyával ) : )
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.01 0 0 144
Nos, kedves level, örülök, hogy tetszik a megközelítésem.
A puncs, és egyéb tortákról a véleményem a következő:
Amikor tortát rendelsz (és nem tortaszeletet!), akkor magyarország szinte összes cukijában felárat fizetsz.Ez az árképzési gyakorlat számomra teljesen logikus.
Igen, drágább az egész torta, mint egy szelet, na és ?
Te más szolgáltatást vásárolsz,mint aki bemegy az utcáról egy sütire, az a működési struktúrából fakad, hogy történetesen árulják ugyanazt szeletben is, mint amit tortában.
Ha nem árulnák szeletben ua., akkor már mindenki számára sokkal elfogadhatóbb lenne, hiszen átérezni, hogy "ezt külön nekem csinálták".
Én ezt nem tartom ördögtől valónak,egyedüli kivétel ez alól az esküvői-torta, ahol a felár már abszolút nincs köszönöviszonyban az előállított értékkel.(legalábis többnyire).
A Mcdonáldzsos hasonlatokat tovább szöve, azért miért nem reklamál senki, hogy 2 db sajtburger 370 egy darad pedig 270 ? (46%- drágább ha egy darabot veszel).
A kutya ott lehet elásva,hogy a józan paraszti logikából kiindulva, a többet veszek olcsóbb legyen logikával közeliti meg a fogyasztó, pedig itt a más szolgáltatás[u/] a lényeg !
Sztem a puncstortát simán csak elronthatták, és nem a súlya miatt, volt olyan amilyen.(bár én eleve rosszul vagyok a látványától is, ez az egy dolog amit ki nem állhatok, egyszinten van a kocsonyával ) : )
level7 Creative Commons License 2006.11.24 0 0 143

nekünk a Várban is felszolgáltak savanyú oroszkrémtortát

de igazán antiélmény a Remizben volt,ahol a marhasülté avandzsál cipőtalp után

cukrozott, kakaoporral kever Rámamargarinnal töltötték a Tesco piskotalapokat

és a tetajén levő megolvadt korábban karamell miatt dobostortának gyalázták

Előzmény: borasz (138)
level7 Creative Commons License 2006.11.24 0 0 142

hello érdekes a közelítésed!

ezen én is gondolkodtam

természetes, hogy mindelhol ahol emberek dolgoznak ott hiba is előfordulhat

de a piti csalások azért mutatnak valami bajt (én a puncstorta vizezését is ide sorolom)

pont ugyanúgy láttam ahogx te írod: megfeszített munka és minőség? talán

igen de egy ilyen gépezetben ki gondolja ki, hogy a kg ra adott torta, ami egyébként drágább volt súlyra mint a megfelelő számú szelet???????? súlyosabb legyen, vagy a az emeletes torta csokoládéfedését  kb 30% al drágábban számolják..., vagy előrea kirakatban a nagy szeletekkel...

mert ezek minimális többletbevételt, viszont rossz véleményt szülnek...és annyira pitik:-((((((((((((

érdekes módon ezt a totaszelet trükkött majdnem mindenütt bedobják pl az Augusztnál, márdöbbenetesen pofátlanul

Előzmény: Törölt nick (141)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.10 0 0 141
Teljesen egyetértek !
A Vanilint a Daubnerrel egynapon említeni olyan, mint a Mekdonáldszot a Gundellel.
A náluk árult cukrászati termékeket valahol Rákospalotán csinálják,és onnan szállítják ki a Hollán Ernő utcába.( és még sok más helyen is belebotlottam már,sajna ezekbe a készítményekbe. )
A Daubner olyat csinál, ebben a mai világban, ami egészen elképesztő !
Valaki halál pontosan megfogalmazta:
- Nagyüzemi cukrászat kézműves minőségben !
Szerintem a fel-fel bukanó kritikák,előforduló minőségi hibák(bár én magam sohasem tapasztaltam) talán pont ennek az éremnek a másik oldalát mutatják.
Heroikus munka folyik ott. Elég ha az ember az üzlettéri kiszolgálokat megfigyeli, és nyilván a "konyhában" ugyanez történik.
Számomra az a hihetetlen, hogy még mindig bírják tartani a megszokott minőséget.
A Daubner már messze túlnőtte magát a saját lehetőségeinek határain.
Minden kapacitásuk 110%-án dolgozhatnak.
Szeintem saját érdekükben vagy árat kéne emelniük, vagy 5-6 franchise üzletet nyítni városszerte, és egy nagyobb termerlőüzemből ellátni a mérhetetlen szükségletünket a finomságaik íránt.(Bár, lehet pont ezért olyan amilyen a Vanilin minősége ?)
Feloldhatatlan ellentétek ezek, én szurkolok, hogy sokáig bírják !
De ki vagyok én ahhoz, hogy tancsokat adjak nekik ?
Egyébként is,akit a kommunizmusban sem tudtak eltiporni,annak a piacgazdaságban már nyert ügye van.
Daubner rulez !
Előzmény: mokusleqvar (66)
varadit Creative Commons License 2006.09.04 0 0 140

 

 Egyetértek, főleg az E 80-ról írottal. Én is mindig abból veszek a legtöbbször, ha arra járok. Csúcs!

Előzmény: faragon (139)
faragon Creative Commons License 2006.09.04 0 0 139
Szia!

Én egyszer megkérdeztem tőlük telefonon, akkor azt mondták nincs. Hívd fel őket hátha...
Bár nem hinném mert így is hatalmas a forgalmuk. Én is a mamámmal szinte minden héten megyek, nem tudunk betelni a finom sütikkel.
Az én kedvencem az E80 amit már a Horváth cukisok is próbáltak lemásolni, nem sok sikerrel. Bár nem rossz, de nem vehetik fel a versenyt a Daubnerrel.
És sehol máshol nincs olyan isteni rízs fagyi mint náluk. Azzal a finom baracklekvárral.
Szerintem verhetetlenek mindenben.
Előzmény: kaktuszka67 (137)
borasz Creative Commons License 2006.09.01 0 0 138
életem egyik legszörnyűbb élménye a gyulai százéves cukrászda. szép, de a sütemény jószerivel savanyú volt. nem is volt egy vendég se, rajtunk kivül.
Előzmény: Deborka (136)
kaktuszka67 Creative Commons License 2006.08.28 0 0 137

Nem tudjátok véletlenül, hogy házhozszállítást vállalnak-e?

Csak pogácsát szeretnék, de abból vagy 4-5 kg-ot.

Mennék nyitásra is, de az már késő. Nekem 8-fél 9-re kellene hogy megérkezzen.

Deborka Creative Commons License 2006.07.20 0 0 136
Vidékivárosok cukrászdái kenterben verik a legjobb pestieket. Legutóbbi tapasztalataimból Gyulára és Szombathelyre hivatkozom. Ott például a csokoládé csokoládé, a vaj vaj - hogy mást ne említsek.
level7 Creative Commons License 2006.07.12 0 0 135

helllo

 

minket is nagyon zavart a szülinapi torta minősége (meg az ára),  mert égtünk a vendégkörben is.....

.....az Agusztról szoktunk át,és  mert sok évig mindenkinek javasoltuk...az izvilágát tekintjük, fő érv mellettük a  töltő krémek  minősége, ehetőek- élvezhetőek!, az árképzésük* is normál, fagylalt  kiváló!

de tényleg sajnos valamiféle minőségcsökkenést érzek (még így is jobb) utobbi években

és az Augusztól (is) átvett c"salafintaság"  a süti méretekkel, ami érthetetlen, mert nagyobb a kár, szerintem, mint a haszon............

* az elvitt tortáknál azért ha utána számolsz valami igazán nem stimmel....

 

i.:

Mi szép nagy darabokat kaptunk: oroszkrém, sacher, málnás-túrós szeletet kértünk."

lehet , hogy akkor én tévedtem, de csak harmadik negyedik alkalommal tapasztalva tekintettem trendnek, de "szóltam" is  az eladónak:-)))))))))))))

Előzmény: SEVERINA (134)
SEVERINA Creative Commons License 2006.07.11 0 0 134

Ez a puncstortás tényleg durva. :(

 

Mi szép nagy darabokat kaptunk: oroszkrém, sacher, málnás-túrós szeletet kértünk.

Előzmény: level7 (133)
level7 Creative Commons License 2006.07.11 0 0 133

Mi nemrég voltunk, és magasan a legfinomabb volt a süti a többi cukrászdához képest. Tuti, hogy onnan fogunk rendelni majd tortát. :) 

(Pedig szinte Budapest összes cukijában voltunk már...)

 

erre nehéz válaszolnom, mert ez biztos öszinte véleményed

*******************

én csak 2 dolgot írtam le a mi nagyon nem tetszett:

1, a születésnapi puncstorta bitonyithatóan ehetetlen volt, az hogy felvizezték a súlynövelés miatt(súlyra kell fizetned)* azt csak feltételezem:-(((((((((

2, arról, hogy piti módon előre teszik a nagyobb sütemény szeleteket arról viszont bárki meggyöződhet(ett).......lehet, hogy most egy darabig nem, fogják, de így volt

 

---------------

*

akkor még tudok egyet írni: a súlyra fizetésről:

korában vettünk egy nagy tortát , minek ára súlyra több volt mintha szeletben vettük volna..........e hogy lehet???????????

Előzmény: SEVERINA (132)
SEVERINA Creative Commons License 2006.07.05 0 0 132

Mi nemrég voltunk, és magasan a legfinomabb volt a süti a többi cukrászdához képest. Tuti, hogy onnan fogunk rendelni majd tortát. :) 

(Pedig szinte Budapest összes cukijában voltunk már...)

 

Előzmény: level7 (130)
level7 Creative Commons License 2006.07.03 0 0 131

"

.:A minőségromlás oka szerintem a vevőkre is visszavezethető, akik viselkedése egyáltalán .........."

 

e haragúdj így ez hülyeség............., sajnos a minőségromlás viszont meglepően és érthetetlenül, de igazi

mi évek ota odajártunk , de most már egyre ritkábban:-((((((((((((

Előzmény: Rckbl (107)
level7 Creative Commons License 2006.07.03 0 0 130

én most vettünkszületésnapra egy puncs tortát!

feltünően nehéz volt

, 8 an ettünk belőle 7-en ott hagyták.......... agyon volt locsolva rumaromával(és gondolom vízzel.....ehetetlen volt!!!!!!!!!!!!!:-((((((((((

de legalább jó nehéz és így drága!!!

*******************************

ha már itt vagyok, akkor azt is szeretném leírni daubneréknak

hogy nagyon ócska és méltatlan trükk, hogy a pultra előre a nagy szeletet teszik és hátúlról a kicsit szolgálják ki

Előzmény: bfrog (98)
SEVERINA Creative Commons License 2006.04.13 0 0 129

Én eddig csak a bejglijüket ismertem, de a párommal le fogjuk hamarosan tesztelni a többi sütit is...

Főleg az olvasottak alapján.:-)

 

Még mindig nem lehet ide beülni, csak elvinni?

Sumi25 Creative Commons License 2006.03.18 0 0 128

Üdv Mindenkinek!

 

Segítenétek nekem? Keresem annak a tiszta csoki (olyan habos, talán a Scharlotte torta) receptjét. Ha valaki tudja miről van szó, segítsen4

Köszi

Seiryuu Creative Commons License 2006.03.08 0 0 127
Milyen az oroszkrémtorta?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!