Tegnapi felirat a közvetítés közben : ... Australian Alps...
WTF?! Brutál hosszú az Alpok, ha Ausztráliában is van belőle.
Jó volna már, hogy ha egyszer végre a szökevényeket nem darálná be a mezőny. Mert így nagyon egysíkú a verseny, közelít ahhoz, hogy nem is érdemes nézni.
Vitaindító&topic újraélesztő: Nekem brutális (by marketing media) az első szakasz látványa, pedig csak az Eurosport adását néztem meg, kommentár nélkül.
Mintha TDF, Giro vagy Vuelta szakaszt látnék.valószínűleg a helikopter tehet róla:)
Még annyit, hogy hostessek tekintetében a tour de hongrie mindig is világszívonalú volt, de az fiatal hölgy aki Tudit alakitja nagyon lelkes, és nagyon kedves.
Tegnap mi is voltunka férjemmel és két fórumtársammal a Tatai befutónál. Tavalyelőtt Székesfehérváron voltunk, az is tetszett, de ez még sokkal nagyobb élmény volt. Életemben először találtam a célvonal mellett helyet és testközelből láttam a sprintbefutót, azt, hogyan győz valaki egy sprinthajrában. Mit mondjak, tényleg szédítő látvány.
Nagyon jól szervezett, remek hangulatú versenyvolt, hálás köszönet érte a szervezőknek, rendezőknek, Tata városnak.
Akit okvetlenül szeretnék kiemelni a helyszíni műsorvezető. Remek orgánummal megáldott, szép kiejtéssel, helyesen beszélő fiatalember, aki nagyon szórakoztató. Igazán elrepült az az egy óra, ami a befutóig eltelt. Nagyon aranyos kis műsor is volt, elsősorban a gyerekeknek, amikor a verseny kabalafigurájával lényegében minden bátor kisgyereknek, aki jelentkezett, adtak egy kis emléktárgyat, kulacsot, roadbook-ot, egyebet.
Péter barátom be is ruházott egy kis Tudi figurába, és meg is állapítottuk, hogy a kis gólya végre egy jól sikerült magyar kabalafigura. Talán azért, mert a gólya nem kitaláció a tour de hongrie esetében, hiszen 2018, 2019-ben, nem volt olyan versenynap, hogy a drónfotókon ne tűnt volna fel egy gólyafészek, kisgólyákkal. Bár a verseny idén kicsit korábban kezdődött, a valódi Tudik változatlanul ott vannak minden versenynapon.
Nagyon jó kis verseny az idei is, két helyszínen is kint voltam, tenap a Balatonszőlős utáni hegyi hajránál, ill. ma a veszprémi rajtnál a város határában. Egyre magasabb a színvonal. M2 és Juro szépen közvetíti. Sajnos ma nincs helikopter műszaki hiba miatt.
Nagyon jó volt most nézni a magyar körverseny idei összefoglalóját. Székely Dávid kommentálását hallgatva, csodálatos tájakon futott a karaván. Igazából Esztergomba készültem is volna, de a pandémia közbetett. :( De akár Gyöngyös is szóba jöhetett volna. Na mindegy, talán jövőre kint szurkolhatok. De összességben nagyon jó kis versenyt láthattunk 2020-ban. Kaden Groves óriásit ment ausztrálként a körverseny elején, aztán a végén feladta! :( Szathmáry András is ügyesen menetelt, majd Valter Attila a csúcsra emelte a magyarokat a többszörös győzelmével.
Jövőre akár még jobb TDH várható. Az szent igaz! :D
köszönöm a riportot. Érdekes, hogy a tour de hongrie újra indításával tévedett Lengyel,mert a várakozásaival ellentétben komoly megújulást jelentett a sportágban a verseny.
Anno immár 15 éve a Kékes etapon voltunk családostul, az előtte rendezett amatőr futamon még Sipi kezéből vettem át a célban a TDH kulacsot, máig szuperál az ereklye a bringámon :) Akkor a Kékes befutó után még "legurultak" Mátraházára egy időfutam startjára, így két célbaérést lehetett látni, az időfutam magyar győzelemmel (Lengyel Tamás).
Egyetértek, en minden evben elamulok, hogy milyen szep ez az orszag, olyan jo nezni. Tavaly voltunk a fehérvári befuton, nagyon klassz volt, es meg meg Gianni Savio aláírást is szereztem.