Ha még nem regisztráltál, de szívesen váltanád meg SZiGET hetijegyed 50% kedvezménnyel ne habozz sokáig!
Milyen feltételeknek kell megfelelned a jegyváltáshoz?
- A 2011. augusztus 10-15. között megrendezésre kerülő SZIGET Fesztiválra heti ottalvós vagy hazamenős bérletet kíván váltani. - 17. életévét betölti 2011. augusztus 8-ig érvényes, Magyarországon kibocsátott diákigazolvánnyal rendelkezik (lehet külföldi állampolgár is) érvényes, külföldi diákigazolvánnyal és magyar személyi igazolvánnyal vagy magyar igazolvánnyal rendelkezik - Idén már nem rendelkezik érvényes diákigazolvánnyal, de tavaly részt vett a MEEX Diákprogramban - Az online jelentkezés során a valóságnak megfelelő, hiánytalan adatokat ad meg
Mennyibe kerülnek így a jegyek?
- Ottalvós: 28025 Ft - Hazamenős: 248025 Ft
Hogyan fizethetem ki a jegyem?
1. készpénzben a MEEX Travel Utazási Irodában (1051 Budapest, Zrínyi utca 4. 2 emelet, nyitvatartás H-P: 10.00-18:00) 2. online kártyás fizetéssel a www.sziget.meex.hu oldalon keresztül. Jelentkezz be fiókodban, majd a csapat menüpont jobb oldalán megtalálod a kártyás fizetési rendszert, aminek segítségével bankkártyád segítségével otthonról, kényelmesen kifizetheted jegyed árát. A tranzakció azonnal jóváíródik!
A féláras jegyeket sajnos NEM lehet üdülési csekkel fizetni!
A lényeg tehát, szedd össze barátaid, regisztráljatok oldalunkon, fizessétek ki a jegy árát, majd készüljetek lázasan az augusztusra! Nagy buli lesz az biztos!
Tiszteletjegyekről van szó, a -1., és 0. napokra is érvényesek, nem kell sorbanállni a beváltásuknál, Budapesten bárhol-és bármikor átvehetőek!!! A kettő együtt 50ezer, darabonként 30ezer Ft.
1 db OTTALVÓS, tehát -1. és 0. napra is érvényes, szakmai (tiszteletjegy) SZIGET bérlet eladó 30,000 magyar forintért. A munkahelyemtől kaptam, de sajnos nem tudok elmenni. Bp-en átvehető ma vagy a hétvégén.
Ha meg nem adtad el kedves topicnyito, vagy ha barki masnak van meg elado hetijegye az kerem irjon az idared@freemail.hu -ra! 2-an delutanig meg aktualis! Koszi!!!
vadalma:
Még nem, mert intéznem kell az egyéb módú kijutásomat, de
már beszéltem vele és így elővásárlási joga van. Ha holnapra
meggondolja magát, a tied.