Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Először is pár honlapcím:
www.achtungpanzer.com
www.tigerpanzer.de
www.ostpanzer.boom.ru
Nekem megjelenés alapján a Flak37-es tetszik a legjobban kiváltképp féllánctalpasra (Sd.Kfz.7/2) szerelve. A Tamiya 1/35-ben gyártja tudom ajánlani mindenkinek. Az erkélyemre nem férne el, meg valószinü le is szakadna, de amúgy kipróbálnám. Páncélosok közül a Stug IV a kedvenc, de a Tiger I se kutya, meg a Wirbelwind, és még sorolhatnám! Csodaszépek!
A K98 az igen, a szívem csücske!!!
Keresek K98 maradványokat, bármilyen szétrohadt állapotban.Legfeljebb fémragasztóval kipótolom,hogy legalább kívülröl szép legyen az illúzió kedvéért.
Nem ökörködni kell nekem, csak egyszerüen tetszik.
van eredeti Dürkopp bajonettem is ehhez a típushoz.
Az erkélyre én is kitettem volna egy MG-t (csak 2 baj van a dologgal: térisznom van és kitőrt volna a vas alatti katedrálüveg), de nekem az MG42 túl jó. Ferrari-ban is a karburátorost csípem.
Ilyen gondolataim mondjuk 10 éve voltak utóljára, aztán jött a Doom :).
Ha az MP39-esre, illetve annak utódjaira gondolsz, akkor azok geppisztolyok voltak es nem gepkarabelyok. Csak a pontossag kedveert! A nemeteknel gepkarabely volt pld. a StG44-es.
Meg a Schmeisser gépkarabély, amit alig vártak a fritzek, hogy eldobhassák, mert harctéri körülmények között túl preciz volt. Ezért volt az, hogy aki csak tudott, zsákmányolt magának egy PPS-t.
Nekem az MG 42-es és a 4 csövű 20mm-es légvédelmi tetszik nagyon. Kiraknám az erkélyre és lőni a szomszédokat. Jó móka lenne, nem?
Azért a Mouse tank sem semmi.