Ez a topik tárgyszerű panaszok, kérések, kérdések megfogalmazására vagy moderátori segítség igénylésére szolgál. Más topikokból áthozott vita vagy személyeskedés folytatása szankciók terhe mellett ellenjavallt. A problémák tisztázásához kérünk linket a topikra, vagy pontos topikcímet és hozzászólás-számot.
Semmilyen személyeskedés nem volt a hozzászolásodra tett reagálásomban. V. talán most is "kitárgyallak"? Hiszen érveidnek most is ellenérvelek. (Bár a "De, kitárgyaltál." meglehetősen érvtelen, inkább csak egy bizonyítás nélküli állítás. Olyasmi, mint amikor a vitázó az evolúció tagadásának érveire a "de van" állítást próbálja ellenérvként feltüntetni.)
"Egyrészt moderációs döntést tárgyaltál ki nem azt szolgáló topikban."
Nem tárgyaltam én ki semmit, pusztán reagáltam a topicban megjelenő hozzászólásra, volt is az akár moderátori.
"Másfelől moderátori figyelmeztetés ellenére folytattad az offtopik témát, úgy téve, mintha mi sem történt volna."
A moderátori hozzászólásra tett reagálásom épp azt mutatta be, mely szerint a vitatott téma belefér a szóban forgó topicba. Amit épp a topic leírása is tükröz.
"társadalmi-gazdasági tendenciák a Föld erőforrásainak kimerítése, túlhasználata révén egy globális környezeti-társadalmi-gazdasági válsághoz fognak rövid időn (egy-két évtizeden) belül vezetni"
A fenti téma épp érinti az evolúció kérdését, hiszen a környezetváltozást, legyen is az akár változtatás is (hiszen egy katasztrófát a természet okoz) az evolúció folyamában lévők úgy is túlélik. Már ugye és amennyiben van létező létrehozott fajokból fajokat létrehozó evolúció. Sőt, ehhez a kérdéskörhöz még a háború is beletartozik, hiszen az a legnagyobb környezet átalakítás, vagyis a meglévő pusztítása, ami kifejezetten irtja a gazdaság meglévő működését tartalmazó eszközöket, benne magával úgy az emberrel, mint a termőfölddel, vad és háziállatokkal ...
"Harmadrészt egy kitiltott nickhez volt köthető a tevékenységed"
Szóval ez akkor, mint csoportos büntetés került az ítéletbe?
Egyrészt moderációs döntést tárgyaltál ki nem azt szolgáló topikban.
Másfelől moderátori figyelmeztetés ellenére folytattad az offtopik témát, úgy téve, mintha mi sem történt volna.
Harmadrészt egy kitiltott nickhez volt köthető a tevékenységed, amellyel folytattad a kitiltás okát képező diskurzust, ezért súlyosabb büntetést kaptál, mint előzőleg.
"Ismétlés ("flood"): ha nem szándékos az ismétlés, egy bejegyzés meghagyása mellett a többi példány törlésre kerül. Szándékos floodnak számít, ha egy regisztrált felhasználó az adott hozzászólást egy vagy több rovatban, kettőnél több alkalommal helyezi el."
Lehet itt információt kérni arról, hogy a vallási témájú topikokat felügyelő moderátor ateista, vagy esetleg vallásos beállítottságú? Mert ha ateista, akkor itt nem erőltetem tovább a topikleírások betartatását. Persze tudom, hogy ez a platform is haldoklik, és fontos minden hozzászólás, de szerintem szebb egy becsületes, szép halál, mint nyerni még egy pár évet a mesterséges neurális hálózatok térnyerése előtt.
Láthatjátok, nem is az én saját topikom, de ha a politikájuknak nem tetszik, akkor elkezdenek trollkodni: felhígítják és össze szemetelik azokat a topikokat :
Kérlek tegyétek ki @elterito-t az Isten létezésének bizonyítékai? topikból; de most már végleg. Évek óta mást sem tesz, mint provokálja az arra fogékony fórumtársakat. Megint Elöntötte a topikot @eltérítő, és a könnyen triggerelhető fórumtársak egymás iránt érzett fékezhetetlen gyűlölete. Én simán ignorálom, de tele a tököm azzal, hogy ismét elöntötte a topikot az @elterito toxikus viselkedésével szemben védtelen fórumtársak vergődése.
Beszarás. Ez a csávó naphosszat hergeli az ovisokat, ti meg hagyjátok. Kiraktátok már kismillió másik nickjét a topik szétverése miatt, ideje lenne ezt is.