Ha Isten fizikailag gyógyít, akkor fizikailag hiszed el, sőt lelkileg is, hogy gyógyult vagy, mert a test nem csap be! Akkor mégiscsak számit az, hogy mit tapasztalsz fizikálissan! Tehátha Isten odamegy hozzád és meggyógyít betegségedből, ugye meg sem kérdezed, hogy miért is lettél beteg, miért is vannak betegek, betegségek, gyógyíthatatlanok, éveken át tatró szenvedéssel?! Isten akarta, hogy betegek legyenek, majd kötzülük a nagy kegyességével kimazsolázza auokat, akik állításod szerint megérdemnlik a gyógyulást, avagy megkönyörül rajtuk hitük, személyük jóravalóságaként...., a többi meg haljon meg, haljon éppen éhen, katasztrófák éldozataiként, avagy balesetek szenvedőalanyaiként......., netán egy egy gyilos-kéjenc kiszemeltjeként? Lezuhan egy repülőgép és egyetlen utas menekül meg, míg 264 meghal....., de ez az utas isteni csodának tudja be, megtér és egész életében hitének rabjaként pszihizálja, hogy Isten kiválasztottja, hogy megtérjen.... Hazugság úgy ahogy van!
"Hát igen, mertha nem érzem a fájdalmat, akkor érzéketlen vagyok, ha nem érzem a fizikális gyógyulást, akkor fedjükk el egy hittel és máris jobb, igazabb és kedére való vagyok istennek?" Nem mi fedjük el az Isten fizikailag meggyógyitja.
Hát igen, mertha nem érzem a fájdalmat, akkor érzéketlen vagyok, ha nem érzem a fizikális gyógyulást, akkor fedjükk el egy hittel és máris jobb, igazabb és kedére való vagyok istennek?
A te gyógyulásodat fizikai érzékeiddel érezted, érzed és ennek hiszel, hogy meggyógyultál, avagy csupán lelkileg fogadtad el a gyógyulást és minden fizikai gyógyulásod az megmaradt?
Szerintem te már túlestél egy elég súlyos betegségen.
mert akkor ugye mindek megy bárki is súlyos betegségével orvoshoz? azért mert nem hiszik hogy az Isten meggyógyitja. Nekik csak a látható érezhető DR. előnevű egyén van azt hiszik csak hozzá fordulhatnak segitségért.
Ha Isten megengedte neki, hogy szenvedjen a haláláiig, akkor miért nem hagyják sorsára és had szenvedjen, isten akaratából!?????????? Mivel az orvosok is a "valóságban" élnek meg akarják gyógyitani ember társaikat nem tudván hogyha azt az Isten nm akarja nem fog sikerülni. A gyógyult ember miután meggyógyult az orvosnak rebeg könnyes szemmel hálát pedig az Istennek kéne mivel Ő könyörült meg rajta.
A sorsra meg egy keresztény ne hivatkozzon, mert nagyon filozófikus, jövednőmondó-jós szaga van! miért is?
Ha Jézusnak adott Isten minden hatalmat, ő a kezdet és a vég ura, akkormeg mint hantáznak a keresztények, avagy mit játszadoznak életek felett ájtatos képmutatással, hogy isten így, meg isten úgy? ?? ???? ?? ???? fogalmazd át mer nem értem.
Jézus Feltétlenül szereti az Istent a Teremtőjét soha semmit nem tesz amit at ÚR nem akar.
Nos én nem hiszek az olyan kereszényi árnyékszövegekben, hogy Isten azt gyógyít meg akit akar....., mert akkor ugye mindek megy bárki is súlyos betegségével orvoshoz? Ha Isten megengedte neki, hogy szenvedjen a haláláiig, akkor miért nem hagyják sorsára és had szenvedjen, isten akaratából!?????????? A sorsra meg egy keresztény ne hivatkozzon, mert nagyon filozófikus, jövednőmondó-jós szaga van! Ha Jézusnak adott Isten minden hatalmat, ő a kezdet és a vég ura, akkormeg mint hantáznak a keresztények, avagy mit játszadoznak életek felett ájtatos képmutatással, hogy isten így, meg isten úgy? ?? ???? ?? ????
Jézus valóban rá tudja venni az Istent hogy gyógyitsa meg akit szeretne. Jézustól még senki nem ment el gyógyulatlanul, valóban ő nem válogat. (mármint a betegek közül)
"akik közül nem egy belehalt hosszú szenvedés után betegségébe!" Mert benne volt a sorsukba.
Nem akartalak megbántani...., belőlem is vettek ki rosszinulatú daganatot...., mint oly sok volt hívőtársaméból, akik közül nem egy belehalt hosszú szenvedés után betegségébe!
Az tévedés és sajnos hazug keresztény egyházi hivatkozás, hogy Jézusra való tekintettel Isten csak azt azt gyógyít meg akit akar, hisz Jézus /bibliai tény!/minden beteget meggyógyitott, főleg aki hit benne, nincs személyválogatás a hívők tekintetében! Én azt mondom, hogy akit a felekezetek Jézusnak mondanak, nem az!
miért akarod te a keresztényeket a magad hitetlenségére téríteni? Mi a jobb neked: Békés, jámbor keresztények, vagy magadfajta cinikus hitetlenek között élni? Na ugye.
"Akik meg nem gyógyultak meg hívő létükre, azokra való emlékezésemben nem akarok senkit sem vádolni, elmarasztalni, így Jézust sem megítélni!" A büntetést csak az Isten veheti el. A büntetés időtartalmának le kell telni vagy pedig semlegesiteni kell az egyénnel. Sokan akár 50-60 évet is várnak a gyógyulásra. Jézus is csak akkor tudja meggyógyitani az egyént ha ahhoz az Isten hozzájárul tehát azt az Isten is akarja.
Jézus gyógyit de csak ha a TEREMTŐ ISTEN hozzájárul.
Ha harmadnapra sem ismerték fel Jézust állítólagos feltámadása után a tanítványai, három év, vagy másfél év ismeretség alapján, akkor nem tudom, hogy kit ismerhettek volna fel tíz év távlatából? Átlép a zárt ajtón, de a malomkövet el kellett hengeríteni, hmmm....., és csak a sebeit ismerték fel, avagy a kenyértőrésből gondolták, hogy csak is ő lehet az...., ez volt a helyszínelők dns-vizslatása..., majd azonosították személyét, a sebből!?
Nos elmondanám, hogy sokan éreznek ilyet, főleg pszihésen...., hisz ezt nevelik nap, mint nap az emberbe, hogy Jézus aki gyógyít, Jézus itt van és segít, stb......., pedig ez bibliátlan, ha utánna olvasnál Jézus kijelentéseinek! De, te megteheted, hogy azt a gyógyulást Jézusnak tud be, annak ellenére, hogy úgymond "érzékeidben" a Jézus gyógyító személyére aktíválja gondolatráesítást!, de biztos Jézus volt? Akik meg nem gyógyultak meg hívő létükre, azokra való emlékezésemben nem akarok senkit sem vádolni, elmarasztalni, így Jézust sem megítélni! Jézus gyógyít e, avagy Isten? Hitkérdése lenne ez is?
Ha beleavatnál abba a részletbe, ami egyértelműsítette számodra, hogy az Jézus volt? Mit mondott neked? Milyennek írnád le és mond, magyarul beszélt hozzád?
Az egy másik érdekesség, hogy Jézus kijelentette, hogy mindenki által látott módon jön vissza és addig nem jön el, míg asz égen, mint a villám, meg nem látják őt felismerhetően!
Nos az újság nem írta, a TV sem közvetítette, de amatör Jézus kutatók sem kapták lencsvégre!
Miért pont neked jelent meg, ezt hogyan értelmeznéd?
Érdekes, hogy Jézus halála előtt arra intette tanítványit, hogy ne higyenek el mindent, hogy itt a messiás, meg amott a Jézus..... Akkor mi ez a hitetlen Tamás effektáltság?
Nos eddig a 2000 év alatt hánynak jelent meg, és ismerőseid körében, akik hisznek Jézusban? Én 30 évet jártam gyülekezetekben, de sem nekem, sem másnak akikkel megismerkedtem nem jelent meg Jézus...., neked megjelent?