A katolikus egyház lapjának (Új ember???ha nem az a neve, akkor röstellem és sorry!!!) volt a szerkesztője.
Márpedig annak a lapnak a szerkesztőit csak az ÁEH engedélyével lehetett kinevezni.
A többit már csak kikombináltam.
Hi Tonio*!
Természetesen a Fidesz veszíteni fog, amennyiben a nyerő pozícióban lévő MDF politikusok helyett mindenféle macskajancsit akar indítani. Együttműködni kellene és nem egy bégető birkanyájszerű szavazógépet összetákolni.
By
A Fidesz anynira fél a bukástól, hogy neki már mindeki kell, az MDF pedig másképp nem kerülhet be a parlamentbe, csak ha a másik bviszi a hátán.
Más:
Ha az a mocsok ballib média mindig hazudik, akkor az MDF se olyan szép és jó( beleértve elnökét is), mint ahogy állítják?
Nem értem, miért ne lehetne dícsérni a kormányt, ha annyira jó?
Szerintem nem jó, ezért fogják elveszteni a választásokat-még MDF-fel együtt is.
Hi Foti!
Tudod, az idő halad a becsület meg fogy. Ne lepődj majd meg. Ha így áll a fityesz a dologhoz, akkor nagyon fog neki még hiányozni az a néhány százalékocska.
By
Egyre kell most figyelniül a mödöfösöknek: tudják, hol vannak, nehogy túl sok hely forszírozásával kockáztassák az ügyet.
A ballib média sokat segített, mikor a Dávid Ibolya vezette MDF-et, mint mérsékelt, szalonképes formációt "csinálta meg" a gonosz, mohó és gátlástan fideszesekkel szembeállítva őket, Dávid Ibolyát a cél érdekében még a Szonda is a legnépszerűbbek közé tette!
Most lehet, hogy már nem is lesz olyan szép és jó az MDF és Dávid Ibolya, mint az elmúlt három évben?
Zavarban lehetnek kedvenc közvéleménygyártóink! :-)
Ezt a közös listázást a valódi megmérettetés elkerülésének tartom.
Ha maga indulna az MDF nem lenne még a MIÉP mögött sem.
Hogy minek alapján álmodik T. Dávid Ibolya ennyi helyről, azt csak ő tudhatja.
Alakítsanak pártszövetséget, nőjön össze, ami összetartozik, de azt enyhén rossz szemmel nézem, hogy a gátfutó versenyben vannak, akik mások hátán akarnak célba érni. Kullancsok.
Nem igazán értem, hogy mi van. Ovi a frakcióülés után a minimális (második fordulós ) együttműködést ecseteli, míg Balsai bejelenti, hogy már megszületett az első forduló megállapodás is, de részleteket nem árulhat el.
A hétvégi unatkozgatás közben az jutott az eszembe, hogy Dávid Ibolyáék nem ügynökök-e kettős ügynökök;-) Mert pl elképzelhető volna, hogy úgy csináltak mintha mszp ügynökök volnának, önállósdi, békejobb stb. Így a balos sajtó annak érdekében, hogy 4% jobbos szavazatot sikerüljön elveszíteni az egekig magasztalta őket. Ma szvsz az mdf a legkevésbé elutasított párt. DI és társai úgy is csináltak mint akik megeszik a népszerűség növekedést, azaz a baloldal már dörzsölgette a tenyerét, hogy íme ezek egyedül elindulnak oszt nem jutnak be a parlamentbe. Most meg tán teljes egyetértésben beállnak a fidesz mellé. Ez óriási trükk volt, ha az volt. Zseniális, ahogy Kövérrel cívódtak utána meg most Pokornival összeborulnak és mondjuk, ha elképzeljük, hogy ezt már 98-ban lezsírozták az állati vicces. Esetleg félelmetes.
Northman! Akkor ilyet állítani, amikor egy párt holtversenyben az élen áll(?!). Csapody és herényi amúgy következetesen a Fidesz ellen nyilatkoztak, nem tudom ez miért segítene a Fideszen.
Hi Medve!
Csapody és Herényi nem a Fidesz ellen, hanem a Fideszért nyilatkoztak.
Ha a Fidesz vezetés nem képes felfogni a valóságot, akkor úgy járnak mint a kisgizdák. Az összevisszaságnak már megjelent néhány jele.
Jó lenne felébredni!!
By
Mi rosszat tett Herényi illetve Csapody? Én kedvelem őket, bár, hogy egész őszinte legyek én inkább néhány mdnp jelöltet (Kulin, Pusztai) látnék szívesen.
Csapody és Herényi megérdemlik a közös jelöltséget? Csapody csak a Fidesz ellen nyilatkozott az elmúlt 1 évben. Másról én még nem is hallottam beszélni.