Keresés

Részletes keresés

Aladar1 Creative Commons License 2001.06.01 0 0 65
Logikusan hangzik. Az biztos, hogy a legnagyobb köcsögök egyike ez Giczy. Undorító egy alak.
Előzmény: ttaarrllee (63)
ttaarrllee Creative Commons License 2001.05.31 0 0 64
Persze indulhatnak együtt, ha akarnak. Mégis, jobban tennék, ha ott külön indulnának, mert akkor könnyű volna lemérni önálló politikai súlyúkat.
Előzmény: morbiczer (60)
ttaarrllee Creative Commons License 2001.05.31 0 0 63
A katolikus egyház lapjának (Új ember???ha nem az a neve, akkor röstellem és sorry!!!) volt a szerkesztője.
Márpedig annak a lapnak a szerkesztőit csak az ÁEH engedélyével lehetett kinevezni.
A többit már csak kikombináltam.
Előzmény: Aladar1 (61)
medve Creative Commons License 2001.05.31 0 0 62
Hihetőnek hangzik.
Előzmény: Aladar1 (61)
Aladar1 Creative Commons License 2001.05.30 0 0 61
Ez komoly?
Előzmény: ttaarrllee (59)
morbiczer Creative Commons License 2001.05.30 0 0 60
Ott miért ne indulnának együtt?
Előzmény: ttaarrllee (57)
ttaarrllee Creative Commons License 2001.05.30 0 0 59
Hiszen mondom: A néhai Állami Egyházügyi Hivatal embere a Giczy.
Előzmény: ttaarrllee (58)
ttaarrllee Creative Commons License 2001.05.30 0 0 58
Hiszen mondom: A néhai Állami Egyházügyi Hivatal embere.
Előzmény: medve (34)
ttaarrllee Creative Commons License 2001.05.30 0 0 57
Semmi gond.
Az átalad hiányolt valódi megmérettetést pótolják majd az önkormányzati választások.
Előzmény: Foti (47)
medve Creative Commons License 2001.05.30 0 0 56
Szintén lásd a közvéleménykutatásokat.
Előzmény: northman (54)
medve Creative Commons License 2001.05.30 0 0 55
Lásd a közvéleménykutatásokat.
Előzmény: toniokröger (53)
northman Creative Commons License 2001.05.29 0 0 54
Hi Tonio*!
Természetesen a Fidesz veszíteni fog, amennyiben a nyerő pozícióban lévő MDF politikusok helyett mindenféle macskajancsit akar indítani. Együttműködni kellene és nem egy bégető birkanyájszerű szavazógépet összetákolni.
By
Előzmény: toniokröger (53)
toniokröger Creative Commons License 2001.05.29 0 0 53
A Fidesz anynira fél a bukástól, hogy neki már mindeki kell, az MDF pedig másképp nem kerülhet be a parlamentbe, csak ha a másik bviszi a hátán.
Más:
Ha az a mocsok ballib média mindig hazudik, akkor az MDF se olyan szép és jó( beleértve elnökét is), mint ahogy állítják?
Nem értem, miért ne lehetne dícsérni a kormányt, ha annyira jó?
Szerintem nem jó, ezért fogják elveszteni a választásokat-még MDF-fel együtt is.
northman Creative Commons License 2001.05.29 0 0 52
Hi Foti!
Tudod, az idő halad a becsület meg fogy. Ne lepődj majd meg. Ha így áll a fityesz a dologhoz, akkor nagyon fog neki még hiányozni az a néhány százalékocska.
By
Előzmény: Foti (49)
medve Creative Commons License 2001.05.29 0 0 51
Ha jól olvastam a mai lapokat, messze van még a megegyezés.
Törölt nick Creative Commons License 2001.05.29 0 0 50
medve!

Szerintem egy Orbán-Dávid kettős abszolút nyerő!

Egyre kell most figyelniül a mödöfösöknek: tudják, hol vannak, nehogy túl sok hely forszírozásával kockáztassák az ügyet.

A ballib média sokat segített, mikor a Dávid Ibolya vezette MDF-et, mint mérsékelt, szalonképes formációt "csinálta meg" a gonosz, mohó és gátlástan fideszesekkel szembeállítva őket, Dávid Ibolyát a cél érdekében még a Szonda is a legnépszerűbbek közé tette!

Most lehet, hogy már nem is lesz olyan szép és jó az MDF és Dávid Ibolya, mint az elmúlt három évben?

Zavarban lehetnek kedvenc közvéleménygyártóink! :-)

Előzmény: medve (-)
Foti Creative Commons License 2001.05.29 0 0 49
Ezért ér az MDF jelenlegi néhány százaléka tízszer többet. -hogy klasszikusokat idézzek ;-)

Azt gondolod feléled az MDF és benyakal minden helyet, ahol indulni méltóztatik ?

Előzmény: northman (48)
northman Creative Commons License 2001.05.28 0 0 48
Hi Foti!
Nem ártana észbe tartani, hogy a választásokig még sok víz lefolyik a Dunán.
By
Előzmény: Foti (47)
Foti Creative Commons License 2001.05.28 0 0 47
Ezt a közös listázást a valódi megmérettetés elkerülésének tartom.
Ha maga indulna az MDF nem lenne még a MIÉP mögött sem.

Hogy minek alapján álmodik T. Dávid Ibolya ennyi helyről, azt csak ő tudhatja.
Alakítsanak pártszövetséget, nőjön össze, ami összetartozik, de azt enyhén rossz szemmel nézem, hogy a gátfutó versenyben vannak, akik mások hátán akarnak célba érni. Kullancsok.

SZU-KU, gyere !

medve Creative Commons License 2001.05.28 0 0 46
Nem igazán értem, hogy mi van. Ovi a frakcióülés után a minimális (második fordulós ) együttműködést ecseteli, míg Balsai bejelenti, hogy már megszületett az első forduló megállapodás is, de részleteket nem árulhat el.
Előzmény: Aladar1 (45)
Aladar1 Creative Commons License 2001.05.28 0 0 45
Akkor DI egyes ügynök;-) (csak hogy egyértelmű legyen kommenista ügynök)
Előzmény: medve (43)
medve Creative Commons License 2001.05.28 0 0 44
Kedves Bronzon! Mire alapozod ezt a kijelentést?
Előzmény: bronzon (42)
medve Creative Commons License 2001.05.28 0 0 43
Aladár1! Ha egy 2%-os párt annyi helyet kér, amennyit egy 14%-os párt érne el, akkor az nem igazán akar megállapodni.
Előzmény: Aladar1 (41)
bronzon Creative Commons License 2001.05.28 0 0 42
NEM LESZ Fidesz-MDF KÖZÖS LISTA! CSAK NÉHÁNY "MDF"-ESNEK NEVEZETT ÜRGÉT BEENGED A FIDESZ-MPP A PARLAMENTBE.
Aladar1 Creative Commons License 2001.05.28 0 0 41
Kedveskéim!

A hétvégi unatkozgatás közben az jutott az eszembe, hogy Dávid Ibolyáék nem ügynökök-e kettős ügynökök;-) Mert pl elképzelhető volna, hogy úgy csináltak mintha mszp ügynökök volnának, önállósdi, békejobb stb. Így a balos sajtó annak érdekében, hogy 4% jobbos szavazatot sikerüljön elveszíteni az egekig magasztalta őket. Ma szvsz az mdf a legkevésbé elutasított párt. DI és társai úgy is csináltak mint akik megeszik a népszerűség növekedést, azaz a baloldal már dörzsölgette a tenyerét, hogy íme ezek egyedül elindulnak oszt nem jutnak be a parlamentbe. Most meg tán teljes egyetértésben beállnak a fidesz mellé. Ez óriási trükk volt, ha az volt. Zseniális, ahogy Kövérrel cívódtak utána meg most Pokornival összeborulnak és mondjuk, ha elképzeljük, hogy ezt már 98-ban lezsírozták az állati vicces. Esetleg félelmetes.

Előzmény: medve (40)
medve Creative Commons License 2001.05.28 0 0 40
Northman! Akkor ilyet állítani, amikor egy párt holtversenyben az élen áll(?!). Csapody és herényi amúgy következetesen a Fidesz ellen nyilatkoztak, nem tudom ez miért segítene a Fideszen.
Előzmény: northman (39)
northman Creative Commons License 2001.05.25 0 0 39
Hi Medve!
Csapody és Herényi nem a Fidesz ellen, hanem a Fideszért nyilatkoztak.
Ha a Fidesz vezetés nem képes felfogni a valóságot, akkor úgy járnak mint a kisgizdák. Az összevisszaságnak már megjelent néhány jele.
Jó lenne felébredni!!
By
Előzmény: medve (37)
Aladar1 Creative Commons License 2001.05.25 0 0 38
Mi rosszat tett Herényi illetve Csapody? Én kedvelem őket, bár, hogy egész őszinte legyek én inkább néhány mdnp jelöltet (Kulin, Pusztai) látnék szívesen.
Előzmény: medve (37)
medve Creative Commons License 2001.05.25 0 0 37
Csapody és Herényi megérdemlik a közös jelöltséget? Csapody csak a Fidesz ellen nyilatkozott az elmúlt 1 évben. Másról én még nem is hallottam beszélni.
medve Creative Commons License 2001.05.25 0 0 36
Nekem pedig pont az ellenkező teóriáim vannak: TJ már nem képes a realitásokat bemérni, Giczy annyira sötét, hogy számomra erősen ügynök-gyanús.
Előzmény: Aladar1 (35)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!