Keresés

Részletes keresés

ChrisRea Creative Commons License 2025.04.15 -3 0 6680

Az a baj hogy funkcionális analfabéta vagy te is. 

A szövetséget kell kiszolgálni, nem a rivális klubokat. A jogosultságot az MLSZ állapítja meg SAJÁT hatáskörben. 

Abba se pofázhat bele senki semelyik csapattól, hogy kapitány - Rossi - jóskapistát hívja be KECSNYŐFAROSRÓL  mert a polgármester vagy az énekkórus szerint ott a helye.

Ezt sikerül-e megérteni.

Előzmény: Törölt nick (6676)
JOcika Creative Commons License 2025.04.15 -1 1 6678

És amelyik kiesik, aztán visszavásárolja magát?

Előzmény: ChrisRea (6674)
Miller a sör Creative Commons License 2025.04.15 -6 1 6677

Szia bolond, vigyázz mert délután permeteznek Debrecen felett 😁

Előzmény: ChrisRea (6675)
ChrisRea Creative Commons License 2025.04.15 -4 0 6675

Ismerve szánalmas csapatod eredményeit meg sem lepődünk hogy eddig kussba voltál.

Lölö még szerelőnek is ügyesebb mint te, és a csapata is jobb mint córes csőszerelőnek. Gondolom azért is választottad a csapatod mert egy időben a bődülőke  volt a címere.

Előzmény: Miller a sör (6673)
ChrisRea Creative Commons License 2025.04.15 -2 0 6674

Az a csalás ha egy csapat kikap a pályán de ügyvédek által akar nyerni.

Előzmény: Törölt nick (6671)
Miller a sör Creative Commons License 2025.04.15 -6 1 6673

Mondjuk ismerve a drukkerkocsmás tevékenységedet rendkívül vicces, hogy te kreténezel valakit. Papirod van a hülyeségedről ,ráadásul lapos föld hívő vagy és hiszel a kemtrail-ben.

Előzmény: ChrisRea (6670)
Man-Erg Creative Commons License 2025.04.15 -2 0 6672

Köszöni, jól van!

Előzmény: ChrisRea (6670)
ChrisRea Creative Commons License 2025.04.15 -5 1 6670

anyád hogy van? hogy ilyen kretént szűlt mint te?

Előzmény: Man-Erg (6669)
Man-Erg Creative Commons License 2025.04.15 -2 0 6669

Nehéz neked ez a téma. Ez is.

Előzmény: ChrisRea (6668)
ChrisRea Creative Commons License 2025.04.15 -4 0 6668

Állítólag ez volt az ötletadó. akkor melyik univerzum törvényei alapján gondolják hogy ezzel lehet valamit elérni.

Esetleg kaptak pénzt más kluboktól?! mert innentől már fogadási csalás lehetősége is felmerül.

Elutasították az Osasuna óvását, megtarthatja bajnoki pontjait a Barcelona-

A spanyol labdarúgóliga fellebbviteli bizottsága elutasította az Osasuna óvását, amelyet márciusban, az FC Barcelona elleni bajnoki mérkőzést követően nyújtott be.

A pamplonaiak hazai pályán 3–0-s vereséget szenvedtek a katalánoktól, de álláspontjuk szerint Inigo Martínez, a vendégek védője jogosulatlanul lépett pályára, mert meghívták a spanyol válogatott keretébe a hollandok elleni Nemzetek Ligája-negyeddöntőre, ő azonban sérülése miatt mégsem utazott el a felkészülésre, és kihagyta az összecsapást.

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) szabálya kimondja: ha egy játékost a klubja sérülés miatt visszahív a válogatottból, akkor a nemzetközi szünetet követő első öt napban nem léphet pályára a klubcsapatában. A két meccs között csak négy nap telt el, emiatt óvott az Osasuna.

A magyar bajnokságban hasonló ok miatt óvott a Kecskemét a Debrecen ellen, de – hasonlóan a spanyol esethez – sikertelenül.

A Barcelona így megtartotta a három pontot és továbbra is vezeti a La Ligát, írja az MTI.

újonc kis Johny Creative Commons License 2025.04.08 0 0 6667

Nem, nem baj.

Előzmény: Törölt nick (6666)
újonc kis Johny Creative Commons License 2025.04.07 0 0 6665

Gőzöm sincs.

Előzmény: Törölt nick (6664)
újonc kis Johny Creative Commons License 2025.04.07 0 1 6663

Én a részemről leszarom az óvást. :)

Vissza a zöld gyephez: amíg van matematikai esély, bízni kell, nyomni kell.. Sehol nincs leírva, hogy Miskolcon nem lehet nyerni.

AP1112 Creative Commons License 2025.04.04 0 1 6662
_raven Creative Commons License 2025.04.02 0 3 6661

Koszi, hogy kifejtetted. En probalok tovabbra is kevesbe kioktato stilusban irni, de Te ne valtoztass, engem nem zavar.

Valoban van felreertesunk. Szerintem tokeletesen le volt dokumentalva Botond tavozasa a valogatottbol egeszsegugyi okokbol.

Amiben viszont ketelkedek az az, hogy ezek utan az MLSZ engedelyt adott neki, hogy a fifa szabaly ellenere 5 napon belul palyara lephessen.

Szerintem ha valakit behivnak a valogatottba es serules miatt kikerul akkor automatikus az 5 napos korlatozas hacsak nincs kulon engedely a jatekara.

Lehet, hogy talan ez az a mondatod amit leginkabb maskent latok:

'amint behívtak Vajda és Szűcs helyére más játékosokat az U21-es válogatott keretébe, onnantól már nem számítanak behívott kerettagnak.'

szerintem ok behivott kerettagnak szamitanak, akik serules miatt kikerultek es emiatt van rajuk az 5 nap extra korlatozas.

Sok sikert nektek is, bar szerintem nektek siman meglesz a bentmaradas. A keret is jo, es latszik, hogy hajtanak a jatekosok.

Előzmény: PRÉDIKÁ7OR (6660)
PRÉDIKÁ7OR Creative Commons License 2025.04.02 -2 0 6660

"Miért nem lőtte le már rég a Loki vezetősége az egész ügyet azzal, hogy megosztja az MLSZ hozzájárulását Botond játékához?"
Ezt hogy kell érteni?

Hát az MLSZ maga közölte nyilvánosan, hogy Vajda és Szűcs kikerült a keretből. Ha a KTE vezetősége valóban ellenőrizni akarta volna a dolgot, akkor közvetlenül megkereshette volna az MLSZ-t. Miért a DVSC-nek kellene egy olyan dokumentumot mutogatnia, amit maga az MLSZ adott ki? Vagy esetleg van információd arról, hogy a KTE kért volna bármit is a DVSC-től?

Nekem az az érzésem, hogy amit te itt próbálsz előadni és eladni, az kb. az lehet, hogy az MLSZ nem végzi a dolgát rendesen, és a szövetségi edző csak úgy hazaküldi a játékost mindenféle papír és jóváhagyás nélkül – és ezt a DVSC-re kennéd, kenné a KTE vezetősége is mint hibát. Mert ha esetleg, netalántán van is valami hiba, akkor az épp nem a DVSC háza táján keresendő.

Miért gondolom, hogy nem néztek utána?

Igyekszem röviden és érthetően elmagyarázni:

- Amint behívtak Vajda és Szűcs helyére más játékosokat az U21-es válogatott keretébe, onnantól már nem számítanak behívott kerettagnak. Hivatalosan maga az MLSZ küldte, engedte el a játékosokat vissza a klubjukhoz. Innentől kezdve senki nem akarta kijátszani az MLSZ-t, és nem akart kibújni a válogatottsági kötelezettségek alól. Tehát a DVSC nem hibázhatott, az óvás ebből kifolyólag felesleges volt. Viszont ha a felperesek csak félinformációk birtokában vannak, akkor ilyen és hasonló esetek történhetnek.

Bővebben:

Egyrészt elég lett volna egy telefon az MLSZ illetékeséhez vagy éppen az U21-es szövetségi kapitányhoz, és akkor most nem tartanánk itt.

Másrészt, ezek szerint a „súgó jóakarók” és a KTE vezetősége sem követi az MLSZ kommunikációját, ugyanis március 17-én, hétfőn mindketten kikerültek a keretből, el sem utaztak a spanyolországi edzőtáborba.

Ezt az MLSZ hivatalosan kommunikálta a közösségi oldalán:

"Szélesi Zoltán szövetségi edző három helyen kényszerült változtatni az U21-es válogatott keretén: Klausz Milán, Szűcs Tamás és Vajda Botond sérülés miatt nem tarthat kedden a csapattal a spanyolországi edzőtáborba. Helyükre Kaján Norbert (Ferencváros), Bakti Balázs (ZTE) és Rab Boldizsár (Szentlőrinc) került."

A DVSC pedig a saját felületein egy nappal később szintén kommunikálta az esetet.

Ezért gondolom csupán. Persze lehet, én tévedek, és a súgóknak, valamint a KTE szupi vezetőségének van igaza, hamarosan meglátjuk.

A másik érdekes kérdés, hogy igaz, hogy elég gáz óvni, és ugyanúgy jogosulatlanul játékost szerepeltetni is, ebben nincs vita. Az viszont kiemelten gáz, ha csak simán zavarkeltés volt az eredeti cél. Mert az is benne lehet a pakliban, hogy nem buták, tájékozatlanok ... stb, csak megerősítik a gerinctelenség tényét.

Mint mondtam: sok sikert a kiesés elkerülésében, a pályán!

Előzmény: _raven (6654)
sergiototta Creative Commons License 2025.04.02 -1 1 6659

Hol írtam olyat, hogy kiváltság lenne? Annyit bátorkodtam jelezni, hogy kubi a hátterénél fogva bármikor tud olyan csapatot szerezni, aki örömmel kölcsönvesz a Fraditól játékosokat, emiatt nincs szükség a Kecsóra.

Előzmény: PRÉDIKÁ7OR (6658)
PRÉDIKÁ7OR Creative Commons License 2025.04.02 -1 0 6658

"Kubi egyet telefonál és a Loki lesz a Fradi "tarcsija" és még meg is köszönik a lelkes debreceniek."

Ne haragudj mesteruram, de pofátlan vagy és tévedsz ... a fradi tarcsijának lenni az nb1-ben nem kiváltság, hanem csak azt mutatja, hogy problémák vannak a klub körül. 
KTE viszont korábban is kért kölcsön játékosokat a fraditól, amikor jól ment nekik az első szezonban, de nem is kapta azokat vissza a nagy fraditól, inkább jegelték a padon, meg az nb2-ben, mintsem erősítsenek egy riválist az nb1-ben. Ez nagy fradi, a "magyar" foci zászlóshajója.

Előzmény: sergiototta (6657)
sergiototta Creative Commons License 2025.04.02 -2 0 6657

Ez a Fradi vonal indoklásod elég erős. Kurvára nincs szüksége a Fradinak a Kecsóra, ha akarnak ezer más csapatot találnak ilyen célra.

Kubi egyet telefonál és a Loki lesz a Fradi "tarcsija" és még meg is köszönik a lelkes debreceniek. 

Előzmény: PRÉDIKÁ7OR (6653)
_raven Creative Commons License 2025.04.02 0 0 6656

Huh koszi, hat en mar felek ezeket leirni, mert nyilvan elfogult vagyok. Raadasul nyilvan egy ilyen ovasnak azert van egy jol megszabott ara, igy azert at kell gondolni, hogy erdemes-e egy telefonos tipp alapjan beadni.

En valoszinuleg ovatos duhaj lennek, es mielott beadom racsorognek a pogacsas hivatalra, hogy ugyan adtak-e ki engedelyt Botond viteznek pentekre es ha nemleges a valasz csak akkor kezdenem fogalmazni az ovast...

Előzmény: Man-Erg (6655)
Man-Erg Creative Commons License 2025.04.02 -2 1 6655

Igen, felteszem én is, hogy az óvás benyújtása előtt azért utánanéztek a dolognak. Amúgy miért lenne gáz óvni? Ha valóban jogosulatlanul szerepelt a játékos, akkor a Debrecen nem tartotta magát a fair playhez, a szabály az szabály. Szóval lehet itt patkányozni, de előtte nem árt átgondolni a dolgokat. 

Gáz akkor van, ha végül bebizonyosodik, hogy tényleg semmilyen alapja nem volt az óvásnak, de én ezt nem gondolom, és valóban, a Debrecen kommunikációja (vagyis annak hiánya) is ezt erősíti meg. 

Előzmény: _raven (6654)
_raven Creative Commons License 2025.04.02 0 0 6654

Szerintem ertettem, persze lehet, hogy tevedek. Egyebkent miert vagy abban biztos, hogy nem neztek utana es csak a tipp alapjan adtak be a fellebbezest. Ezt mar ketszer is tenyszeruen irtad.

Miert nem lotte le mar regen a loki vezetoseg az egesz ugyet azzal, hogy megosztja az MLSZ hozzajarulasat Botond jatekahoz?

Ertem, hogy nagyon gaz ovni, de jogosulatlanul szerepeltetni jatekost az nem gaz? Ha meg jogosult volt akkor miert ennyire titkos a dokumentum? 

Előzmény: PRÉDIKÁ7OR (6653)
PRÉDIKÁ7OR Creative Commons License 2025.04.02 -1 0 6653

Látom, nem fogtad a lényeget. Részemről én nem is hangsúlyoztam, sőt nem is említettem, hogy más csapatok klubvezetői nem óvtak volna hasonló szituációban, mert - szerintem - minden szalmaszálba kapaszkodva pontosan ugyanígy tettek volna.

A körítést leszámítva persze, mert egyfelől azt sugallja a KTE honlapján a hivatalos közlemény, hogy jaj, hát ők mindent megtesznek a válogatottakért, ellenben a Lokival, így nem teljesen sportszerű eredmény született, mert nekik nagyobb hátrányuk keletkezett a két hét alatt, mint a másiknak. Ha már nettó, akkor igen ez nettó "óvoda" (egy kis szójáték), ráadásul még baromság is, ugyanis két kezdőjátékos (Hegyi és Szűcs) is súlyosabban sérült pont a válogatottsági kötelezettségek alatt. Szűcs csak 3-4 hétre esett ki, Hegyi kidőlt erre a szezonra, és nem elég, hogy kiesett az első számú kapusa a Lokinak, de a második számú sem volt és nem is lesz bevethető állapotban egy darabig, ezért az újonc Pálfi kezdett. A kispadon pedig helyet kapott az U19-es bajnokságban védő, egyébként szupertehetség Balogh Márk. Megyó csak dísznek, vésztartaléknak volt a kispadon.

Másrészt, ami a lényeg: elég nagy butaság volt a KTE vezetőségétől, hogy súgás után cselekedtek, de nem néztek utána rendesen. Ha beigazolódik, hogy koholmány, megalapozatlan ez a vád, akkor nemcsak "gerinctelenséggel” lehet őket vádolni, hanem még a "címeres ökör"-díjat is bezsebelhetik. Erre elég nagy a valószínűség. 

Utóirat: Olvastam máshol, hogy "Sallóiék” súgtak, mások szerint meg a tírpákok, én meg úgy tudom, hogy a fradi székházból jött a nagyszerű ötlet, mert jövőre is szeretnének játékosokat kölcsönadni a Kecskemétnek, lehetőleg többet is, pláne annak tudatában, hogy az NB II-es csapatuk kiesésre áll. A Gera/Csizmadia duó meg szívesen segítene a fradinak.

Előzmény: _raven (6652)
_raven Creative Commons License 2025.04.02 0 1 6652

Pedig mar tenyleg nem akartam irni az ovasrol... :)

Nem csodalkozom en sem, hogy idegesek a szurkolok, hiszen az nso es a csakfoci is csak hergelnek a spekulacioikkal. Eloszor jott a match squad erv amire a szabaly egy szoval nem utal, utana az, hogy a talpig becsuletes Botondot az MLSZ orvos kuldte haza, ami szinten teljesen lenyegtelen. Viszont kesobb a Loki oldalarol megtudtuk, hogy 'rengeteg hivatalos irat' van az ugyben. Mondjuk a mai tenyfaltaroban mar inkabb csak Szelesi szava van, aki bizonyara ugy engedte el a jo Botondot, hogy azert majd penteken nyugodtan jatszhat... :)

Mondjuk lehet, hogy jobb lett volna a 'rengeteg hivatalos irat' helyett egy a csanyi titkarnojetol szarmazo A-4 es engedelyt feltolteni az oldalra es akkor mar reg elfelejtettuk volna ezt az egesz ugyet.

Valoszinuleg elobb utobb csak elkeszul az a papir is... :) 

Egyebkent abban is biztos vagyok, hogy a tobbi NB1-es csapat vezetoje mind igazi sport- es uriember (nem pedig simlis politikus vagy uzletember...:) ) es hasonlo szituban nem ovna, ha megtudna,hogy az ellenfelnel jogosulatlanul szerepelt egy jatekos. Hiszen tudna, hogy a sajat szurkoloik tiltakoznanak a leghevesebben.   

(netto kepmutatas) 

Előzmény: PRÉDIKÁ7OR (6651)
PRÉDIKÁ7OR Creative Commons License 2025.04.01 -1 0 6651

"A DVSC elleni bajnoki után klubunk már több jelzést is kapott arra vonatkozóan, hogy az említett szabály sérült..." KTE honlapjáról idézet

Úgy hallottam, hogy az áldott fradista székházból jött a tipp a KTE vezetőségéhez, kár hogy ezt ezen a szinten egyből benyalták. Az a "vérszegény indok" a DVSC részéről hivatalos papírokkal van alátámasztva, ami az óvást illeti azt inkább szánalmasnak nevezném, mert nagyon nem lett ennek utánanézve.

Én egyes Lokistákkal ellentétben nem a KTE drukkereit venném elő, még ha láthatóan páran fel is ültek erre a hullámra.

Jó lenne, ha nem esne ki a másik cívis csapat (sem)! 
Sok sikert a bennmaradáshoz! Hajrá Loki, hajrá Kecsó!

Miller a sör Creative Commons License 2025.04.01 -3 2 6649

Ez érdekes sztori, várom Laci-Papi válaszát. És persze a fotót a patkányok vagyunk debreceni drapiról :-)

Előzmény: _raven (6642)
_raven Creative Commons License 2025.03.31 -1 0 6648

csak abbol gpndolom, hogy akkor nem ezzel a verszegeny magyarazkodassal jottek volna valaszkent...

Előzmény: iamsolucky (6647)
iamsolucky Creative Commons License 2025.03.31 0 0 6647

"nyilván megszegtek" miért is? 

Előzmény: _raven (6643)
AP1112 Creative Commons License 2025.03.31 -3 0 6646

Ó ez a sok Debrețin drukker...

_raven Creative Commons License 2025.03.31 0 3 6645

ez lesujto hir... :)

Előzmény: FRKR (6644)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!