Sajnalattal kozlom, hogy a szombat befuccsolt a reszemrol. Pentek, vasarnap viszont jo lenne tovabbra is.
A helyszinnel kapcsolatban nincsenek tippjeim, bar a NetCafe elott mar ki is lehet ucsorogni ha jol tudom. Csak valami arnyek legyen mert megdoglunk.
Mult hetvegen talaltam egy helyet a Club 54. Kellemes a kerthelyseg de kicsit draga a sor. A jero szintugy draga ezert azt sem javaslom. Ki lehetne menni sostora is, de az meg messze van. Nekem van akpcsolat a Hotel Taranal. Itt eleg jo kerthelyseg van es ha valaki uszni akar akkor meg medencejuk is van. A soston mas jobb helyet nem nagyon ismerek, de ugy gondolom a tarsasag inkabb belvarosiasabb helyeket venne jo neven.
Az időpont ha jól sejtem szombat, mert Zsuzsi pénteken öreg éccaka jön haza. A helyre --Papci szerint jó lenne kerthelyiség, ha az idő engedi és ez nekem is tetszik-- még ötletekkel kellene előállni! Kezdés meg szerintem legalább 18-19 óra.
No ez úgy hangzott, hogy eléggé savanyú szájízzel mondtad. A kemény mag egy része jelezte, hogy nekik nem jó, erre te egyedül vagy Zszsival akartál sörözni. Erre javasoltam én, hogy próbáljuk meg, hátha még vagy 3-4 ember jön, azok közül akik még nem szólaltak meg.
Tujunga, DonValentinó, Zsenaj, csitti, hide u, Wamzer és sokan mások még nem nyilatkoztak.
Én eddig azért nem szóltam, mert vártam, hogy tisztuljanak a dolgok, főleg az időpontok.
Nekem jó a jövő hétvége. Lehet akár rész-tali is.
Tehát akkor eddig:
Papci
SzZSuzsi
dejo
Csak pontosan mikor? Szombaton? Ja és hol? ???
Tudjátok én a korai kezdés híve vagyok, mert szeretek korán (éjfél előtt) hazérni.