SZVSZ(stílszerűen) Eddie Jordan csapatának pocsék szereplése miatt van ez, ha Schumacher mindig csak a sárga autók seggét látná, amikor célba ér, kb 200.000 topic tag lenne. De én teszek erre, ugyanis a Jordan nekem valóban szimpatico egy csapat!
Istentleenül nagy volt a monacoi futam befejezése: A Mercedes megmutatta, hogy azért még megy valahogy, a Ferrari megverette magát, a BMW hozta a szokásosat (meglepetésre most nem Montoya ért célba) a Renault (Trulli!) végre pontot szerzett, Fisichella iszonyatosan érezte a pályát, Frentzen tesó meg halálra szívatta Barichello-t. Soha rosszabb futamot...
Szörnyű volt látni, ahogy hullottak a Hondák. Igaza volt a kommentátornak abban, hogy a Honda jelen pillantban nem akkora király, hogy négy autóba szállítson motorokat. Egy csapat (két autó) bőven sok lenne neki.
Sato magának köszönhette, Fisichella meg a technikának...
Az Arrows viszont meglepett.
A renault-ok haldoklása is nyomorúságos volt vasárnap!:(
Sajnos nem esett!:(
Ha zuhé lett volna Imolában vasárnap délután a szezon legizgalmasabb meccse lett volna!
Az új Honda motor nálam leszerepelt! Olyan gyorsan esnek ki a Hondák, hogy lassan el kell kezdenem a Renault-nak drukkolni. Ők legalább kibítják a futamokat (de még hogy! Button 8 pont az utolsó 3 futamon)
Valaki távolítsa el Sato-t!
Olyan sok iszonyatos tehetség kering a F1 körül.
Ha Jordan bevenné Baumgartnert, vesztene egy Japót, de nyerne egy egész országot, sőt talán egész Közép Európát aki neki drukkolna!:)
(de lehet, ha frédit és bénit venné be ők is jobban taposnának, mint a Honda motor)
szerintem ne fikázzuk Sato San-t, mert ha itt valaki nagyon megtanulta a hibát, akkor az ő volt, kötve hiszem, hogy valaha is ilyet fog mégegyszer csinálni.
ez az ember japán, teljesen másképpen gondolkodik mint mi, a mentalitásáról nem is beszélve.
én csak tisztelni tudom azért ahogy a futam végén mindenkitől őszinte bocsánatot kért....
A bocsánatkérés vitzes, a baleset kevésbé. Kiváncsi lettem volna Fisichella gondolataira, mondjuk, úgy vasárnap estefelé:)
Ja és Sato gondolataira is: Eljátszottam a lehetőségemet, hogy bevágódjak Fisichella-nál. Jordan bácsi biztos haragszik most rám. Nem akarok visszamenni a Tokyo-i dodzsemterembe gondnoknak!!!:(
Sato volt hátul, ő ment bele Fisicóba. Utána sűrű bocsánatkérések hangzottak el szájából. Fisichellától, az egész csapattól, stb. úgy hallottam, még a takarítónőtől is elnézést kért.
:-)
Érdekelne (sajnos nem vettem fel ezt a futamot), hogy most Sato ment bele, Fisichella-ba, vagy fordítva, ki volt a hibás és miért, hogy a bánatba van pontja a Jaguar-nak, a Minardi-nak, a Sauber-nek, a Renault-nak, miért nincs a Jordannak és hogy a francba nem bír már rendet rakni Eddy Jordan?????:(((
Várjuk Melbourne-t, bár a Jordan körül nem nagyon forrong a levegő. Kissé idegesít ez a Japán pilóta, nincsenek túl jó tapasztalataim róluk, de reméljük a legjobbakat.(Nagyon kiváncsi vagyok a Toyota szereplésére is...)