Keresés

Részletes keresés

Cikasz Creative Commons License 2001.09.27 0 0 32
Ezekkel nemlehet értelmesen beszélni...
Hülye mind, és elvannak szálva maguktól :((((
Prince Tybalt Creative Commons License 2001.09.27 0 0 31
Niki te hulye picsa : kurvara miota .. mar en sem emlexem ...

Weyland meg megint megmondta a frankot...

Na kicsi huszarok, latjatok errol beszelek ... amikor majd ezen emberek kozelebe ertek (pl. Niki a hulye picsa meg Weyland, csaszari seregeim foparancsnoka), akkor majd talan beszelhetunk komoly dolgokrol ...

de addig nyuszogjetek csak sokat, hatha kicsit megerosdik a hangotok kicsinyt :DDDD

Előzmény: Sz.Niki (29)
Weyland_Yutani Creative Commons License 2001.09.27 0 0 30

Dr.Weyland-Yutani: A Sötét Erõ 2, 5.fejezet: Hogyan állt Tybalt a Sötét oldalra ? részlet

"Én ezt a fiatalembert már akkor ismertem amikormég nem részegítette meg az ABSZOLÚT /Hangsúlyozom ABSZOLÚT ! / hatalom és nem kerítette hatalmába / mára szinteteljesen / az erõ sötét oldala. Az ilyen személyiségek akiknél a fentebb említett két állapot adott / értsd. abszolút hatalom és sötét-erõ érzékenység :D / szinte minden esetben konfrontálódnak személyekkel , csoportokkal. Ez a sötét oldal által indukált késztetés fordította szembe anno. hõsünket a 187 klánnal. Az indokok személyiségelemezésünk szempontjából teljesenmellékesek hiszen éppen arra akarok rávilágítani hogy eme szélsõséges lelki folyamatok mind mind a sötét erõ befolyásának növekedésével együtt lettek napról napra gyakoribbak. Néhány kollégám szerint akik szintén e téma szakértõi e "változás" ciklusokból áll és Tybalt esetében nagyjából most vagyunk az un. aranykorban / a sötét erõ teljesen uralja a pácienst és õ illetve környezete eme hatásoknak csak a pozitív részét érzékeli /. Ezután sajnos drámai gyorsasággal következik be az un. Romlás fázisa ahol egyre gyakrabban jelentkeznek a beteg számára is negatív tünetek. És a folyamat vége a teljes megsemmisülés amikor a Sötét Erõ gyakorlatilag teljesen felemészti áldozatának testét és lelkét. A megsemmisülés során általában nem csak maga az áldozat tûnik el a történelem színpadáról hanem az esetek túlnyomó részében híveinek jelentõs része is vele távozik ebbõl a dimenzióból. Ami érdekessé teszi még Tybalt esetét az az hogy õ nagyjából tisztában van helyzetével és idõnkét próbál küzdeni a testeés lelke feletti hatalmat átvevõ sötét erõk ellen, de legyünk õszinték ez sajnos reménytelen küzdelem :) Mindesetre ez a néha néha fellépõ kettõs személyiség teszi igazán veszélyessé mert azok után a rövid periódusok után amikor már már úgy látszik kicsúszhat a sötétség markából az újult erõvel és sokkalta mélyebre rántja viszza. Nincs fényárnyék nélkül és nincs árnyék fény nélkül .....:)"

Előzmény: leopapa (25)
Sz.Niki Creative Commons License 2001.09.27 0 0 29
Naháááát...

Tybalt adjál nekik, bazdmeg, csak a bazzba ne invitáld őket...

Ti meg mi a fasztól jöttetek ilyen lázba, hogy még topikot is nyitottatok?
Ettől a nyálas, faszverő megjátszós tájjellegű űbergyökértől? Hatalom? Profizmus? Mivan? ;-)))
Ti vagy valami fiatal lurkók vagytok, akik:
1., mindenáron ki akarnak csikarni legalább egy statisztaszerepet a sceneben
2., vagy tényleg ennyire ostobák vagytok

Nem tudom, mi a bajotok ezzel a sutyerákkal, teljesen a tőle megszokott stílusban válaszolt.
Ilyen, mióta....ööö...mióta....

Előzmény: Prince Tybalt (28)
Prince Tybalt Creative Commons License 2001.09.27 0 0 28
:DDDDDDDDDDDDDD

na gyerekek, csak hogy egy ket felreertest eloszlassak :DDDDDDDDDDDDDDDDD

( Cikasz ezert kinyirlak EQ4en :DDDDD )

Farkas :

"Kissé gyerekes ez a hozzáállás, szerintem visszaélsz hatalmaddal."
Mivel elek vissza es hol ? :DD

"akkor már csak a kis bajuszka középre és a horogkeresztes karpánt hiányzik...."
Nem is rossz otlet :DDD

"Értékelem erőfeszítéseiteket, amit a CS társadalom iránt végeztek, de nem kellene túllőni a célon, talán az arany középút elkerülte a figyelmed."
Koszonom, hogy ertekeled az erofesziteseinket, de en itt vagyok 2 eve, te nem. Szal hogy ki mirol tud, meg mennyire ismeri ki magat ebben a kornyezetben, arrol most ne nyissunk vitat. Hidd el, ha nem ilyen lennek, mint "amilyen" vagyok, nem lenne most se oldal es nem lenne egypar mas dolog sem, amit pedig ti alapvetonek ereztek.

"Még mielőtt nekiállnál úgy válaszolni, hogy a 187 így csiter, meg úgy csiter és milyen igazad volt anno, állj meg vegyél nagy levegőt, számolj húszig és kezd elölről a mondatot."
Eszemben sincs igy valaszolni, en ezt a dolgot mar reges regen lezartam a 187-el es nekem ez eleg. Azt hiszem ezt tudja Cikasz meg a tobbi balfek is a 187 ben ;) Csak szittyak a tuzet, mer hogy tuzelni (gyk. flamelni) jooooo :)

"Az igazi csíterekkel kellene foglalkoznod, és őket kipellengérezni, mert sok olyan klán van, akik lebuktak, de érdekes módon piciny nyúlfarknyi utalásokat olvastam csak róluk, a 40. oldal 2435. sorában. Valahogy hiányolom belőled ezek alapján a következetességet!"
Hehe, en mar nagyon reg ota nem vagyok kovetkezetes, csak a magam egyeni modjan, amit ti kicsiny huszarok nem erthettek :D

"egyre kisebb leszel, és kisebb....és kisebb......a szememben."
Whoaaa .... es akkor most hova dobjam a kakit ? :D

Banana :

"Nemsokkal azelőtt kezdtem neten CS-t játszani, amikor a Tybalt nevű egyén vezérletével néhány "ember" megpróbálta tönkretenni a 187 klánt nyilvánosan, megalázva mindenki előtt, (sokak szemében ez persze nem sikerült, thx to józan ész) mindezt TELJESEN jogtalanul, alaptalan vádakat felhozva ellenük"
Hat hogy milyen geci ez a Tybalt bazzze :D

"Kinek is volt ez jó?"
Nekem, en kurvara elveztem, mer kocsog vagyok 10000el :D

"És még sorolhatnám hogy kinek nem tetszett a dolog, de annak nem lenne értelme."
Vegre egy helytallo kovetkeztetes :D

"szerintem Tybalt még TE is belátod hogy ebben minden volt csak értelem nem. De akkor miért csináltad? :("
En ertelem nelkul semmit sem csinalok, megvolt a maga ertelme es haszna, meg ha ti ezt nem is latjatok.

"Tybalt! A büszkeség nagy úr, de legyűrhetnéd végre."
En nem vagyok buszke, csak profi. Nagy kulonbseg.
Jah meg onbizalmam is van egy jo nagy kalappal :D
(mielott meg beszolnatok, hogy mar megint mekkora kocsog nagykepu vagyok :DD )

"Sokat változnál a scene szemében..."
En mar nem valtozok a scene szemeben, mer igy is ugyis istencsaszar vagyok, csak mindenkinek mas szemszogbol. Amugy meg en nem akarok a scene szemeben valtozni, viszont ugy alakitom a dolgokat,hogy a scene valtozik, meg ha azt nem is veszirek eszre. De a jo munkahoz ido kell, tartja a mondas es en nem kapkodok el semmit, mert en raerek :)

"Nos, ennyit akartam mondani, remélem ezzel a kis hozzászólással is közelebb kerültünk a megoldáshoz"
Mit akarsz megoldani ? Eloszor azt meseld el es akkor arra valaszolok igennel vagy nemmel. Aszt tessek meg van oldva a problemad. Nem kell ekkora felhajtast csapni hozza :)

"Anyit kérnék, hogy az elkövetkező [fuck, anyád, szemét..stb.] jellegű kifejezéseket kerüljük, mert így nem engednek be Európába :)"
Nem en megyek Europaba, hanem majd europa jon hozzam. Akar a faszom europaba mennni. Afrika sokkal szimpibb :)

WB Scooby :

"Banan, Papa Szívemből szóltatok....."
Milyen jo latni az osszetartast a newbieok kozt :)

"Egyenlőre ennyi...késő van..."
Azt remeltem nem lesz tobb :DD

"Peace and Love"
And Ecstasy. Ezt lehagytad :D

Na Pottom Pannak, ruzst behuzni, lehet leakadni a temarol. A 187 ugy mar regen le van zarva. Nektek meg aztan semmi kozotok nincs hozza, vagjatok remelem... Ha meg mindenaron velemenyt akartok nyilvanitani, akkor legalabb ertelmes legyen, mert erre a nyuszogesre nem tudok mit mondani :D

Uff,
Tybalt

"Turn and Draw !"
(tudjatok ez mit jelent es miben volt ? :))) gondolom nem, ahhoz meg agyilag fejletlenek vagytok, na szal errol ennyit :)

Ha nagyon folytatni akarjatok megtalaltok a CSBAZZban, de mielott beleptek jol gondoljatok meg :DDDDDD

WBScooby Creative Commons License 2001.09.27 0 0 27
Banan, Papa Szívemből szóltatok.....
Egyenlőre ennyi...késő van...

Peace and Love

:-)

...BaNana... Creative Commons License 2001.09.26 0 0 26
Sziasztok!

Nemsokkal azelőtt kezdtem neten CS-t játszani, amikor a Tybalt nevű egyén vezérletével néhány "ember" megpróbálta tönkretenni a 187 klánt nyilvánosan, megalázva mindenki előtt, (sokak szemében ez persze nem sikerült, thx to józan ész) mindezt TELJESEN jogtalanul, alaptalan vádakat felhozva ellenük. Most kérdem én: miért is volt ez jó? Kinek is volt ez jó? Mert a 187-nek nem. És nekem sem bár ez mellékes, mert Tybalt mellett én csak egy pisis 17 éves kölök vagyok. És még sorolhatnám hogy kinek nem tetszett a dolog, de annak nem lenne értelme.
Én személy szerint a békét részesítem előnyben, vagy ha már fight van akkor legyen ÉRTELME a dolognak, merthát, szerintem Tybalt még TE is belátod hogy ebben minden volt csak értelem nem. De akkor miért csináltad? :(
Én is tudom a többiek is tudják hogy mennyire jó ha az embernek hatalma van, (ha a Te esetedben ezt hatalomnak nevezhetjük) de azért nem kéne visszaélni vele, mert itt pont erről volt szó, hiszen kinek hisznek az emberek ha nem a cs.hu egyik főszerkesztőjének??? (Akinek nem inga ne lóbálja...) Tybalt! A büszkeség nagy úr, de legyűrhetnéd végre. Sokat változnál a scene szemében...
Nos, ennyit akartam mondani, remélem ezzel a kis hozzászólással is közelebb kerültünk a megoldáshoz.
Annyit kérnék, hogy az elkövetkező [fuck, anyád, szemét..stb.] jellegű kifejezéseket kerüljük, mert így nem engednek be Európába :)

Pepe

leopapa Creative Commons License 2001.09.26 0 0 25
Tybalt, áruld el nekem mire jó ez ????

Kissé gyerekes ez a hozzáállás, szerintem visszaélsz hatalmaddal. Ha már össze akarod fogni a magyar CS brigádot, akkor mire jó ez a megkülönböztetés. Még mielőtt azt hiszed, nem ismerem a háteret, tudnod kell, hogy mióta kipellengérezted a 187-et, azóta figyelem a "párbeszédeiteket". Nem kívánom feleleveníteni a kezdeteket, akkor is megírtam már a véleményemet az ügyről...És akkor sem melletted álltam. Bármikor kértem a 187-et hogy adja oda a serverét warra, mindig fenntartás nélkül odaadták, még felügyeltek is a tiszta játékra.
Egyszóval nagyon korrektek voltak, és most is azok. Ha valakivek nézeteltérésed van menjetek ki a vérmezőre reggel 5 kor és ott intézzétek el a dolgot, ne élj vissza a hatalmaddal, mert ha jól érzem a dolgot, a honlapotok értünk, és nekünk készült, egymásra vagyunk utalva. Ha az olvasótábort megszűröd, a magyar scene-t cenzorálod, akkor már csak a kis bajuszka középre és a horogkeresztes karpánt hiányzik....
Értékelem erőfeszítéseiteket, amit a CS társadalom iránt végeztek, de nem kellene túllőni a célon, talán az arany középút elkerülte a figyelmed.

Még mielőtt nekiállnál úgy válaszolni, hogy a 187 így csiter, meg úgy csiter és milyen igazad volt anno, állj meg vegyél nagy levegőt, számolj húszig
és kezd elölről a mondatot.
Az igazi csíterekkel kellene foglalkoznod, és őket kipellengérezni, mert sok olyan klán van, akik lebuktak, de érdekes módon piciny nyúlfarknyi utalásokat olvastam csak róluk, a 40. oldal 2435. sorában. Valahogy hiányolom belőled ezek alapján a következetességet!

Vagy béküljetek ki vagy öljétek meg 1mást, de a lényeg, hogy ha a harcot választod, egyre kisebb leszel, és kisebb....és kisebb......a szememben.

Farkas

Prince Tybalt Creative Commons License 2001.09.26 0 0 24
nemmondod MUHAHAHAH
Előzmény: Cikasz (21)
kmm Creative Commons License 2001.09.26 0 0 23
küldtem leenek levelet
Előzmény: kmm (22)
kmm Creative Commons License 2001.09.26 0 0 22
.
Előzmény: Cikasz (19)
Cikasz Creative Commons License 2001.09.26 0 0 21
erröl beszéltem bazze...
1 bunkó tahó paraszt állat vagy és ráfogsz baszni erre!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Előzmény: Prince Tybalt (18)
kmm Creative Commons License 2001.09.26 0 0 20
Bazz honnan szopjam, mert a készítőknél amikor néztem még nem volt ott h lee a klán csináló...

Előzmény: Prince Tybalt (18)
Cikasz Creative Commons License 2001.09.26 0 0 19
Nemtom figyelted e mit irtam lentebb....
Az ember akkor áll valamihez normálisan ha tesz valamit!!!!!!!!!!!!
Beküldtem hirt HQ-ra arról pl hogy leállt sajna a szerverünk mert baj van vele....
Kurvára nem rakta ki senki...
Pedig akárhogyis nézzük cs-s hir ha 1 szerver valamiért leáll és akik szerettek odajárni megtudják, hogy mi a franc történt!!!???
Vagy nem????
Tybalt eddig SEMMI-t sem tett értünk....
CSAK ártott az egész klánnak!!!!!!!
Bármit is szeretnénk csinálni szabotálja a dolgot....
Dehát ennyit tudtok bazze!!!!!!
És akkor mi még csinálunk nem kis összegért 1 szervert, és nem kis összeg a fentartása sem....
Ha valaki warra kéri megkapja!!!!
SENKIT sem zavartam el a faszba hogy nem kapja meg!!!!!

ennyi.. 1enlöre :)))

Előzmény: Moli (14)
Prince Tybalt Creative Commons License 2001.09.26 0 0 18
hat moli nekem errol egy budos kurva szot sem szolt

kulonben nem irtam volna ezt kocsogok, hanem elkuldtelek volna benneteket a halal faszara jo erosen es boseges terejedelembe

ahelyett hogy itt baszakodnatok irnatok lee nek vazz, de hat csak sirni tudtok

nem is baj mollie nem szolt nekem

uff
bekaphattya egesz 187 oda vissza lol

:D

Előzmény: kmm (17)
kmm Creative Commons License 2001.09.26 0 0 17
hmm lehet, de Moli aztmondta, hogy ezt Tybalt intézi.
Előzmény: Simi a kis huncut (16)
Simi a kis huncut Creative Commons License 2001.09.26 0 0 16
Szerintem azért nem rakott ki mert az lee-klánkirakó-csicska feladata:DD(csak vicc ne sértődj meg..:))
kmm Creative Commons License 2001.09.26 0 0 15
Moli, tudod, hogy én nem vagyok "anyázós" tius, ezért most sem fogok anyázni.
de hogy normálisab áll hozzánk az nem igaz.
mert kb 2 hónapja te általad üzentem neki, hogy rakjon vissza minket a klánok közé, de nem rakott azóta se...

tehát szerintem nem (csak?) a mi hozzáállásunkal van baj. Szerintem egy klánt ennél jobben nem lehet megsérteni.

[187]kmm

Előzmény: Moli (14)
Moli Creative Commons License 2001.09.26 0 0 14
hatbazdmeg.
tybalt normalisan all hozzatok, erre sir a kurva szad
Előzmény: Cikasz (13)
Cikasz Creative Commons License 2001.09.26 0 0 13
Tessék.

You have received a message!
:D

kuld el leenek lee@counter-strike.hu meg flekonak fleko@counter-strike.hu

meg hivatkozz ram :)
-------------------------------------------------
You have sent a message!
teljesen mind1 kinek küldöm bazze ha te szemétkedsz velünk !!!!!
dehogy is szemetkedek bazze
mar regen nem szemetkedek :D

Itt látszik, hogy milyen is vagy!!!!
Nem én kezdtem el fenyegetözni, meg nem én fuck-olok... :)
1ébként meg hasra kéne esnem 1böl elötted, hogy próbálsz ismétlem PRÓBÁLSZ normális lenni???
eddig csak szivattad a 187-et holott semmi alapod nemvolt rá!!!
Csak 1-2 köcsög hiszi azt, hogy volt...

Előzmény: Prince Tybalt (12)
Prince Tybalt Creative Commons License 2001.09.26 0 0 12
erdekes az utolso uzenetemet nem kopiztad ide meg nem koszonted meg .... :)

na most akkor ki a bunko ? :D

fuck off,
Tybalt(a) :)

Előzmény: Cikasz (11)
Cikasz Creative Commons License 2001.09.26 0 0 11
Tibcsivel "beszélgettem" ICQ-n :

You have sent a message!
hi..
Hajlandóak vagytok 187-el kapcsolatos hireket is kitenni a HQ-ra vagy elkell hogy beszélgessünk majd EQ-n?? :)
cso :)

hat Eq4 johecc beszelgetni :) de azok lesznek az utolso mondataid :)
You have sent a message!
rendben öreg ha igy állsz hozzá akkor oké.....

Ugylátszik belettem fenyitve!!!!!!!! :)))))))))

kmm Creative Commons License 2001.09.16 0 0 10
LOL

mi van a szerverrel???

[187]kmm

Előzmény: Cikasz (9)
Cikasz Creative Commons License 2001.09.16 0 0 9
Agresszív kismalac megy a vonatállomásra jegyet venni. Mikor odaér:
- Egy retur jegyet kérek!
- Hova? - kérdi a jegyárus.
- Oda-vissza!!!!!
Cikasz Creative Commons License 2001.09.16 0 0 8
naja :)
Előzmény: kmm (7)
kmm Creative Commons License 2001.09.14 0 0 7

[187]power foreWer

Előzmény: Cikasz (6)
Cikasz Creative Commons License 2001.09.14 0 0 6
Jahh és itt anyázhattok bennünket ugysem tudtok mást !!!!?

:)))

Cikasz Creative Commons License 2001.09.14 0 0 5
MUHAHAH
BROÁF
WAZZZZAHHH
:))

és külömben is :o

kmm Creative Commons License 2001.09.14 0 0 4
mintálat
Előzmény: Moli (3)
Moli Creative Commons License 2001.08.30 0 0 3
nemkicsit.
Előzmény: kmm (2)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!