Keresés

Részletes keresés

tantris17 Creative Commons License 2001.04.06 0 0 84
Mindez nem tragédia, minden tisztességes demokráciában van usque 5-10, különösen rossz esetben 15% ilyen idióta megnyilvánulásokra vevő ember. Az egész magyar politikai elit felelőssége azonban az ilyenek szigorú karanténban tartása. Meg kell találni a módját annak, hogy komoly befolyásra ne tegyenek szert. Franciaországban úgy csinálták, hogy eltörölték a listákat, csak egyéni választókerületek vannak, és Front National-os csak a lehető legritkábban képes egy ilyet megnyerni, hiszen "republikánus összefogás" néven a mérsékelt jobb és a mérséklet bal visszalépnek egymás javára. Van-e ehhez elég önfegyelem a Fideszben? Mert ha tisztességesen viselkednek, az a választási győzelmükbe kerülhet 2002-ben, de erkölcsi győztesként tünhetnek fel a centristák szemében. Ha összeállnak a MIÉP-pel, az viszont nem pártügy, az hazaárulás.
Probatbicol Creative Commons License 2001.04.06 0 0 83
Dehogynem sántít, mind a négy lábára.

őrült érdekes logika, hogy van nekik Csurka, Hegedüs, franek, Schuszter, stb, stb, de a PÁRT az nem szélsőséges, á dehogy, ugyan már.

Előzmény: Törölt nick (81)
BOB Creative Commons License 2001.04.06 0 0 82
Tenyleg igy hangzottak el. Sajat szememmel lattam, volt is rola valahol egy topik errefele.
Előzmény: Erlkönig (44)
Törölt nick Creative Commons License 2001.04.06 0 0 81
Viszont ha az ilyen fanatikusokat nem zarjak ki, nem hatarolodnak el tölük, akkor hogyan lehet a part nem szelsöseges ??
VAgy a part nem az csak a prominens kepviselöi ?????
Nem santit ez egy picit ????????
Előzmény: Probatbicol (80)
Probatbicol Creative Commons License 2001.04.06 0 0 80
ifj. hegedüst kizárt kizárni, mert apja adja a párt egyik főfő legitimációs forrását.
Előzmény: Törölt nick (79)
Törölt nick Creative Commons License 2001.04.06 0 0 79
Nekem is az a bajom a MIEP-pel, hogy nem a teljes part rasszista, de akkor a szelsösegeket miert nem zavarjak el a halalba ????
(Franka, ifj. Hegedüs stb)

Egyebkent bocs a tegnapi drasztikus kijelentesert, amiert vki teljesen jogosan kialtott moderatorert, de neha ha tul sok "melmagyar" dumat hallok, kibujik belölem is a drasztikus kisördög.

Ugyanis ezt a faji alpon magyarkodast, meg azt hogy ki a magyar, ki nem a vilag legnagyobb baromsaganak tartom. Gondolja mindenki vegig, hany nemzet fordult meg itt az elmult 1000 evben (a tatarjarastol kezdödöen) Ezek alapjan ki vallhatja magat etnikailag magyarnak ???
Marpedig a jobboldalon sokszor hallottam effele baromsagot.

Előzmény: jn (74)
Probatbicol Creative Commons License 2001.04.06 0 0 78
Franek egy ballibsi ügynök.
Előzmény: tantris17 (77)
tantris17 Creative Commons License 2001.04.06 0 0 77
Persze, a MIEP nem ilyen, ők korrekt demokraták. Csak ez az átok Franka, beférkőzött, és most feladja a labdát a liberálbolsiknak. De ne féljetek, majd hős vezérünk, Csurka István elhatárolódik ettől a gaz provokátortól.
Előzmény: jn (74)
pernahajder Creative Commons License 2001.04.06 0 0 76
Hát ki a fenéé? Mér nem tiltakozott ellene a médiumokban? Mér jelentette be Csurka, hogy visszalépteti, ha nem a MIÉP jelöltje volt?

Ja, vagy "fraka" nem volt a MIÉP jelöltje. Na és mi van Frankával? :))))

Előzmény: salez (75)
salez Creative Commons License 2001.04.06 0 0 75
Ez egy rasszista duma, a MIEP nem rasszista.

és fraka

nem

a miép jelöltje (volt) Dabason

salez

Előzmény: jn (74)
jn Creative Commons License 2001.04.06 0 0 74
Sziasztok!
Megdobbenve olvastam Franka megnyilatkozasat, hogy idaig mereszkedett. En jobboldali vagyok, mar regota figyelem tenykedeset, szerintem o egy provokator. Ilyen ongolt nem lohet. Ez egy rasszista duma, a MIEP nem rasszista. Probalja a magyarok erdekeit vedeni, ennyi.
Az Esti Hirlapnal tortent. Franka volt a foszerkeszto. Baratnom 18 evesen kezdett ott dolgozni, elso munkahely. Franka kinezte maganak, zaklatta, nyilvanosan megalazta . Sirva ment minden nap haza.
Ez az egesz jellemzo ra, ebben az esetben szerintem nem csusztat a Nepatszabi.
Udv.: jn
Szabadelvue Creative Commons License 2001.04.06 0 0 73
"mondatomat felvallalom. Aki ilyeneket kepes leirni, abban nincs emberi erzes, nem lehet resze az emberi tarsadalomnak, tehat "allat".

- húha, azért Nálad is nagy lehet a baj ... :-((

Előzmény: europeer (67)
pernahajder Creative Commons License 2001.04.06 0 0 71
Nem érdekli őket! A moderátorcsesztetőben hemzsegnek. :))))
Előzmény: Krasznai evt. (68)
europeer Creative Commons License 2001.04.06 0 0 70
Ironiat velnek felfedezni szavaidban?
Előzmény: tolerancia tréner (69)
tolerancia tréner Creative Commons License 2001.04.06 0 0 69
En mar pedig leirom, hogy ez a franka egy bunko antiszemita allat, aki kepes 2001-ben meg genetikailag targyalni a zsidokat.

Egyetértek. Ez egy beteg ember, aki kezelésre szorul, például az én szigorú de igazságos pszichiátriai tréningemre. Attól tartok hogy nem kell sokáig várnunk erre. 2002-ben győzni fog az SZDSZ, és én el fogom rendelni, hogy ezt az embert(?) kényszerzubbonyban hozzák elém. Nem sok ép foga marad majd.

Előzmény: europeer (1)
Krasznai evt. Creative Commons License 2001.04.05 0 0 68
>Egyebkent tudod mi a közös Petöfi es Csurka magyarsagaban ??????????
>Mindkettö tót

Moderátor!!!!!!!

Előzmény: Törölt nick (39)
europeer Creative Commons License 2001.04.05 0 0 67
mondatomat felvallalom. Aki ilyeneket kepes leirni, abban nincs emberi erzes, nem lehet resze az emberi tarsadalomnak, tehat "allat". Ez az en kis gentanulmanyom frankarol.
Előzmény: Szabadelvue (5)
Bumpy Creative Commons License 2001.04.05 0 0 66
Igaza van Frankának,hogy a MIÉP a koalíció kurvája.Kurva azonban az lesz aki kurva akar lenni.Kurva pedig két okból lesz valaki.1./ szeret b@.ni.2/Pénzért teszi.
A MIÉP most úgy tesz mintha szeretne,de valójában pénzért teszi.Igaz a számlát még nem tudja benyújtani.Ezt a számlát mint a példa bízonyítja egyszer kétszer be leket nyujtani a korábban adott szolgáltatás fejében,de egyszer a fiu megunja és kirúgja a kurvát.Ez zajlik most előttünk a koalíció korábbi kurvájával.
Törölt nick Creative Commons License 2001.04.05 0 0 65
Kedves deg!

Attól tartok elbeszélünk egymás mellett.

Sajnálom, mert lehetne ezekről a kérdésekről eszmét cserélni, de csak ha meghallgatjuk azt is, amit a másik mond...

Üdv.

Előzmény: Törölt nick (64)
Törölt nick Creative Commons License 2001.04.05 0 0 64
Ezt en nem ertem. Komolyan gondolod, hogy Magyarorszagon nagy szamban elnek olyanok, akik gyülölik a magyarsagot ?????? Mert ha az SZDSZ jelentös resze, az MSZP egy resze ilyen, az bizony nem keves ember.
Es mit ertünk azon, hogy magyargyülölö ?????????

Attol, hogy valaki ket kezzel veri a mellet, mint Tarzan az öserdöben, hogy ö mekkora magyar............... Hat nem tudom, ez nekem inkabb visszataszito. Lehet valaki ugy is magyar, es lehet büszke a magyarsagara, hogy:
-nem akarja elüldözni a többieket
-nem akarja kizarni azokat akik nem erenek vele egyet
-nem ohajtja faji alapon megkülönböztetni embertarsait.

Söt attol, hogy a sokak altal istenitett Csurka "hobbyjat" Trianon felemlegeteset felelötlen politikai kalandor demagog baromsaganak tartja, meg senki nem magyarellenes. ezzel ugyanis pl a kintelöknek (akik ugye magyarok) artunk rengeteget.

Attol, hogy valaki nem jobboldali, meg nem magyarellenes, eppugy attol hogy vki MIEP-es, meg nem antiszemita, vagy naci.
Az ilyen altalanositasok sehova nem vezetnek.

Előzmény: Törölt nick (63)
Törölt nick Creative Commons License 2001.04.05 0 0 63
Kedves deg!

Nem, nem, nem! Ezt soha nem állítottam. Majd' minden pártnak vannak a magyarság iránt elkötelezett támogatói, vannak a magyarságuk vonatkozásában közömbösek, vagy azt egyéni érdekeiknek alárendelők és magyargyűlölők. Csak az arányok különbözőek.

Történelmi okok folytán a baloldali pártokban elenyésző az első kategória. Az MSZ(M)P tagjainak döntő többsége számára, sajnos, a magyarság iránti elkötelezettségüknél előbbre való a hatalom és vagyon iránti vágy, de ők sem direkt magyargyűlölők. (Szvsz minden pártban vannak ilyenek, remélem az egy MIÉP-et kivéve).

A másik baloldali párt, az SZDSZ támogatói közt meghatározó a harmadik elem. (Mely meglehetősen skizofrén dolog lehet egy magát magyarnak valló embernél, de ezt tapasztaljuk több mint tíz éve).

A MIÉP támogatóinak körében szerintem nemigen fordul elő ez a kategória, a másodikra sem hiszem, hogy sok példát tudnátok felhozni. Ott az első kategória dominál.

Így már világosabb?

Előzmény: Törölt nick (39)
tegzes Creative Commons License 2001.04.05 0 0 62
" MIÉP: a kormány kurvája " Ez ordenáré sértés ama könnyen ledönthető lányok sérelmére. Hogy lehet egy becsületes, hazaszerető kurvát a MIÉP-hez hasonlítani!?
Törölt nick Creative Commons License 2001.04.05 0 0 61
"vannak szerencsétlen utalások, akár antiszemitának is értelmezhető vélemények is. "

Hat maskent, mondjuk cionista kijelenteskent eleg nehez lenne ezt a gusztustalan megnyilatkozast ertelmezni :-))))))))

Az teny, hogy mikor ilyen idezeteket olvasok, en is elragadtatom magam. De azt hogy ebben az esetben Franka antiszemitanak vagy nacinak nevezhetö retorikai vitanak tartom.
Mert az ö altala leirt definicio nekem nagyon a regi haborus hiradok stilusat idezi.

Előzmény: Szabadelvue (59)
Törölt nick Creative Commons License 2001.04.05 0 0 60
K.Trout!

Valótlan állítasz. Légy olyan kedves, és olvasd el mégegyszer amit írtam, talán másodszorra sikerül megértened hozzászólásom tartalmi lényegét.

Előzmény: K.Trout (40)
Szabadelvue Creative Commons License 2001.04.05 0 0 59
"Frankanak akkor lenne ahhoz joga hogy a "fasiszta es naci" jelzök ellen tiltrakozzon, ha ezeket nem ö mondta volna. "

- nem tudom, hogy miért kell feleslegesen halmozni a jelzőket.
A NSZ részleteket közölt egy Frankától. Ebben leírta találkozozását Maxwell-lel, véleményét Izrael államról és azokról, akik Mo.-on nem érzik elég jól magukat.
Egyes szövegekrészletekben - legalábbis az NSZ közlésében - vanak szerencsétlen utalások, akár antiszemitának is értelmezhető vélemények is.
FT elmondta, nyilván számot vetett azzal, hogy ez politikai pályafutásának valszeg a végét fogja jelenteni, de szerencsétlenségére őt most ezek a kérdések foglalkoztatják.

Te erre azt mondod, hogy FT antiszemita. Többeknek is ez a véleményük. Rendben van.
Miért nem tartod azonban az antiszemitát elég kifejezőnek? Miért kell a nácit és a fasisztát is ráakasztani? Mire jó ennyire végletesen gondolkozni?

Előzmény: Törölt nick (53)
Törölt nick Creative Commons License 2001.04.05 0 0 58
Bocs, lehet hogy nem egyertelmüen fogalmaztam.

De szerintem Te is tudod, hogy itt nem a zaszlon volt a hangsuly, hanem az embereken.
Az pedig teny, hogy Csurka mindig igyekszik a jobbszelnek is dobni nemi koncot. Irokent van annyira okos, hogy nyilt uszitas helyett olyan kifejezeseket hasznal, ami a veresszajuaknak a sajat ertelemzesükben megfelel.
Es ö ahelyett, hogy törekedne egy mersekelt jobboldalisagra, igen eröteljesen a palya jobb szeleig akar terjeszkedni.

Előzmény: winw (57)
winw Creative Commons License 2001.04.05 0 0 57
Kedves deg! Az össz árpád-sávos zászló mennyiség kábé 5-10 %-át lengették skin-headek, a többit átlagos személyek. Korábban valamelyik augusztus 20-án egy Göncz-beszéden a háttérben a díszszázadnál a zászlók között is volt árpád-sávos zászló, akkor a díszszázad is skin-head-ek a Göncz pedig náci-kollaboráns.
Üdv:winw
Előzmény: Törölt nick (53)
salez Creative Commons License 2001.04.05 0 0 56
én drukkolok franeknek, hagy lássa a pórnép, mijen is az amikor egy félhüje náci őrjöng
fanyűvő Creative Commons License 2001.04.05 0 0 55
Az a látszik csak hiszed, hogy olyan világos!
"hogy a MIÉP egyik korifeuse nyíltan zsidózik, orbánozik, stb." szerinted a "lényeg" és direkt örülsz neki, azon viszon én nem csodálkozom!
Egyre azonban megkérlek, a "gülüszemü" és hasonló kitételeken kívül mutatnál egy kifordított landeszmani kijelentést a topicnyitó szövegben?
(mi van az indexszel?)
Előzmény: Probatbicol (48)
Probatbicol Creative Commons License 2001.04.05 0 0 54
Szia, haver! Valld be, hogy a lelked mélyén azért hiányoztam egy kicsit.

Na, szóval tényleg csak azt akarom mondani, hogy az idézett Franka-szerepléssel kapcsolatban tényleg disszonáns ez a jogászkodó hozzáállás, Te is tudod, hogy nem erről van szó.

Előzmény: pernahajder (52)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!