Keresés

Részletes keresés

Sarq_ Creative Commons License 3 napja 0 0 182676

A védelem építését teljesen elbaszta Schlotti brémai kiállítása, addig 3 védővel játszottunk, az eltiltás miatt át kellett állni 4 védőre és a visszatérése után is úgy maradtunk, jött is rögtön a stuttgarti ötös. Nem csoda, hogy a védelem önbizalma romokban van, Schlotterbecké különösen. Leírtad a lényeget, meg kell találni a vedelmet, mert most csak találgatás megy egyelőre.

Előzmény: Datsyuk (182675)
Datsyuk Creative Commons License 3 napja 0 0 182675

Olvasva amit írsz, lehet én egy másik mérkőzést néztem. De nem csak én, mert WAZ: 4-est adott Adeyeminek. Ennél rosszabbat csak a védősor kapott tegnap. Pedig ha csak a statisztikát olvastuk volna akkor 2 assziszt van a neve mellett. Hogy világklasszis nem lesz belőle azt szerintem borítékolható mert nincs meg a megfelelő játékintelligenciája. Nem annak a típusnak tartom akinél ez hirtelen meg fog jelenni.
Passzolásban ha minden játékost figyelembe veszünk a hatékonysága kb az utolsó negyedben található és ezért hal el sok támadás nála + amikor még csak passzolni se hajlandó:

@Zorc: Groß-nál tudod mit kapsz, egy megbízható labdatartót és osztogatót (szegény ember Toni Kroos-ja). Mellé kellene egy szintén stabil, dinamikus társ. Mert fiatalabb az nem lesz. De nem élete mérkőzése volt tegnap az fix. Tizenegyest megelőző passza viszont szép volt Guirassy-ra és volt legalább 2 szituáció amikor az utolsó pillanatban értek bele a lövésébe. Miatta nem aggódom.
Aki engem jobban aggaszt, az most Schlotterbeck. Nagyon bizonytalan és hibákkal teli a játéka labdával. Sahinnak meg kell találnia a kezdő védő sorát akik kapnak 3-4 mérkőzést. Utána lehet rotálni, de egyenlőre nagy a bizonytalanság a védők között.

Előzmény: agymosott09 (182672)
dethroner1 Creative Commons License 4 napja -1 0 182674

Nem volt a csávónak egy jó beadása se. A fejesgól előtt a láthatatlan Brandt adott középre. Grosz nagyon teper, mindent is ő akar rúgni, de vagy a tehetsége kevés hozzá, vagy a bundes kapusok ügyesebbek a ködös Albionban dolgozó kollégáik, de valahogy minden magas labdája értelmezhetetlen. 

A többséggel szemben én megvédeném fürtöskét. Tavaly nagy kritikusa volt, de idén valami borzastóan agilisen megy előre, hátra. Kicsit jobb üzemben majd ha érzik egymást Guirassy-vel, nagyon jó párost fognak alkotni. Inkább akik végtelenül ostobának tűnik az összjátékhoz, az Gittens. Olyan mint Malen, a pálya minden pontjáról kapura tör és a labdát csak örökölni lehet tőle. De Malen azért jobb arányban termeli a gólokat, de kb egy kaliber a két ürge. És sehogy se értem hogy Sahin miért ellensége a normális szélsőknek. Vagy Sabitzer vagy Brandt kínlódik a szélen, holott mindkettő inkább a pálya belső részén tud hasznosabban játszani. 

Előzmény: w.ullrichfun (182653)
zorc09 Creative Commons License 4 napja 0 0 182673

Főleg, ha megnézed Beier játékát...

Előzmény: agymosott09 (182671)
agymosott09 Creative Commons License 4 napja 0 1 182672

Kb. minden egyes labdát, amit kapott, elvitte odáig, hogy legyen valami, amit el lehet baszni. Jó labdaátvételek, jó indulócselek, embertelen tempó. Ez elképesztően hatékony. Ha az elbaszások százalékát kicsit lejjebb viszi, pl. mert a csapattársak segítenek neki fejlődni, úgy mint Guirassy teszi, akkor klasszis válhat belőle. 

Előzmény: Datsyuk (182668)
agymosott09 Creative Commons License 4 napja 0 1 182671

Én nem vagyok ennyire elégedetlen Großsszal, viszont az biztos, hogy a Füllkrug-milliókat inkább ide kellett volna befektetni. 

Előzmény: zorc09 (182670)
zorc09 Creative Commons License 4 napja 0 0 182670

Az a legviccesebb, hogy a pálya közepén Nmecha a legtechnikásabb és legtehetségesebb játékos. Gross, Can és Sabitzer teljesen egysíkú játékos mind. Technikailag gyengék vagy max. átlagosak, cselezni egyik se tud. Viszonylag lassúak mind. A játékhoz max. Grossnak van szeme. 

Nem lehet csodát várni ilyen játékosokkal a DM, ZM posztokon.

zorc09 Creative Commons License 4 napja 0 0 182669

Jó, hogy Guirassy le lett igazolva. Top csatár, nem kérdés.

Viszont az eddigi BVB meccsek, amit idén lejátszottak..hát összességében nem sok jóval kecsegtetnek.

Lehet ezt csűrni-csavarni, de ez a minőség kevés. Főleg egyénileg. Az ilyen meccsek elmennek és szórakoztatóak is, de a Leverkusen és a Bayern ugyanúgy fog átrobogni a BVB-n, mint a Stuttgart.

Gross sajnos semmivel sem növelte a színvonalat középpályán. A védelem csak gyengébb lett, mint volt Hummelssel.

Datsyuk Creative Commons License 4 napja 0 0 182668

"Ha nincsenek az ő megindulásai, akkor kb. nincsen semmi." Mármint amikor szabadon kapta a labdát de semmi hasznosat se hozott ki belőle? Ütemtelen passzok, emberbe belefutás, önző labdára tekeredés lövésig. Ez az ő akcióinak a 70-80%-a. Ment előre, csak ész nélkül. A pontenciál amit ő nem hív le, mert csak megy a saját feje után az idegesít benne.
Persze a sors iróniája, hogy a legnehezebb passzt (3. gól) megcsinálja pontosan. Ha valaki nélkül nem lett volna itt az égvilágon semmi az Guirassy.
1. gólt befejeli, tizenegyest kihozza, harmadiknál ő hosszabbítja meg és fejezi be. Előtte folyamatosan magyarázott Adeyeminek, hogy passzoljon már az üres embereknek.

Előzmény: agymosott09 (182665)
zlotyi11 Creative Commons License 4 napja 0 0 182667

Gólok számában eddig jó Guirassy, játékban azért még nem érzem annyira jónak. De amíg gólokat lő, addig nyilván nem lehet rá panasz, szóval csak így tovább.

Előzmény: agymosott09 (182665)
zlotyi11 Creative Commons License 4 napja 0 0 182666

Igazából pont az történt mint az elmúlt években oly sokszor...fosszar az egyik félidő, remek a másik....pont erre írta valaki (talán Laci) a múlt heti Stuttgart zakó után, hogy ez van amikor "bejön" és nem lesz gáz belőle, hogy egy félidőt elbalfaszkodunk, és van amikor nem jön be mert bucira vernek....ma bejött, de ha 0-3 akkor kb megástuk a sírunkat lett volna, helyette 1-2 lett és jött a feltámadás....

Előzmény: Sarq_ (182664)
agymosott09 Creative Commons License 4 napja 0 2 182665

Ha nincsenek az ő megindulásai, akkor kb. nincsen semmi. Végig ment előre, mint egy gép, töretlen lelkesedéssel, agilitással. 22 éves, van még ideje feljavulnia és letisztítani a sallangokat a játékáról. Beiert kb. össze sem lehet hasonlítani vele. 

 

A meccs embere azért persze Guirassy, nyilvánvalóan. 4 meccs, 4 gól, nem kezd rosszul. 

Előzmény: Datsyuk (182662)
Sarq_ Creative Commons License 4 napja 0 1 182664

Végülis nem lett volna olyan gáz ez a meccs, ha az 1. félidőben a védelem nem hoz össze két gólt meg egy meccslabdát a Bochumnak. Onnantól viszont tükörsima volt.

ForzaViola Creative Commons License 4 napja 0 1 182663

Bochum második gólján nem tudom magam túl tenni. Ezt hogy a pics@ba lehetett megadni?

Datsyuk Creative Commons License 4 napja -1 0 182662

Én inkább úgy fogalmaznék, hogy 1x nem akad el benne a támadás és gól lesz belőle. A negyediknél is szinte addíg nem vált meg a labdától amíg mindenki visszaér. Szerencsére becsúszott a kapus alatt.

Előzmény: agymosott09 (182659)
Sammer97 Creative Commons License 4 napja 0 0 182661

Szerintem Adeyemi begörcsölt, mert nagyon furán futott a sprint végén, utána meg még nyújtott is.

Előzmény: SzGee__ (182660)
SzGee__ Creative Commons License 4 napja -1 0 182660

Azért Guirassy jó vétel volt, olyan Lewa típus, életveszély

Közben Nmeca eldönti

Adeyemi tényleg nem tud passzolni, szerintem egyszerűen buta ehhez a játékhoz

agymosott09 Creative Commons License 4 napja 0 1 182659

Adeyemi úgy látszik, mégis tud passzolni...

 

Na most már van hely Beiernek. Remélem be tud fejezni egy akciót a kitámadó Bochum ellen. 

agymosott09 Creative Commons License 4 napja 0 0 182658

Na most egy Duranville - Gittens csere kéne.

Datsyuk Creative Commons License 4 napja 0 0 182657

Akkor Duranville, de így Adeyemi ténykedése nagyon idegesítő és nem hasznos.

Előzmény: agymosott09 (182655)
Sarq_ Creative Commons License 4 napja 0 0 182656

Addig kellene megfordítani a meccset, amíg tudunk tempófocit játszani. Tartok tőle, hogy ezen a talajon el fogunk fáradni, lelassul a játék és az a védekező csapatnak kedvez majd.

agymosott09 Creative Commons License 4 napja 0 1 182655

Egyáltalán nem támogatom Beier behozatalát. Adeyemi sok sikeres cselt csinált, Beiertől ilyeneket nem fogunk látni. Nem kell változtatni a felálláson, a védekezésen és a labdák kihozatalán kell változtatni. 

Előzmény: Datsyuk (182652)
SzGee__ Creative Commons License 4 napja 0 1 182654

Ne haragudj, de ilyen kényszerítős cicázást ificsapatoknál lehet látni, nem a Bundesligában

Ez egy (rossz) vicc, és ezt akkor is azt mondom, ha a végén nyerünk

Kobel ellen meg egyértelmű fault volt, kíváncsi vagyok Bede Feri hogy fogja ezt kimagyarázni :)

Előzmény: Datsyuk (182652)
w.ullrichfun Creative Commons License 4 napja 0 0 182653

Volt 2 jó beadás a 20-ból, 1 gól lett. Kb "véletlenül" ....

Couto kétszer jó helyzetből értelmetlenül passzol vagy bead, erősen önbizalomhiányos tüneteket látok nála,(is) sok a random, improvizálásból született bűn rossz megoldás elöl.

 Hátul meg kalap fos védelem, középpálya néha nincs, amikor van, 50%-ban hibázik. 

 Mi a ferde fasz van ezekkel, profi, csiliárdokat kereső, CL döntős sztárok, és szopatja őket egy Bochum ...

 

Előzmény: dethroner1 (182649)
Datsyuk Creative Commons License 4 napja -1 1 182652

Azért ne túlozzunk. Sehol se foci le minket a Bochum. Amatőr hibákkal teszi nehézzé a saját életét jelenleg a BvB. 2x is egy szimpla kényszerítővel túljátsszák az utolsó védő vonalat, abból jött az első gól és a harmadik bochumi helyzet. Anton egyáltalán nem nézett ki jól ezeknél. A második gólnál Schlottebeck (válogatott létére) nem képes laposan hazaadni egy labdát Kobelnek aki meg túl sokat gondolkozik. Kb ennyi volt a nagy bochumi foci.

Közben Adeyeminek üzenném, hogy sebességgel nem lehet mindent megoldani és ha sikerül egy csel nem ártana ha a passz utána is emberhez menne. Gittens meg emelje fel néha a fejét ha beadásnál tart.
Adeyemi helyett jöhetne mondjuk Beier mert legalább jobban tud passzolni. Simán megfordítható egyébként ez a mérkőzés, csak egy picit kellene pontosabban játszani.

Előzmény: SzGee__ (182647)
Sarq_ Creative Commons License 4 napja 0 0 182651

Engem is ez idegel, hogy minden magasan, az ötösre megy, csemege a kapusnak.

Előzmény: dethroner1 (182649)
w.ullrichfun Creative Commons License 4 napja -1 0 182650

Edzőbuktatás? :O

Utálja a csapat Nurit (is) ?

 

dethroner1 Creative Commons License 4 napja -1 1 182649

Valakinek a okosok közül feltűnhetne már végre, hogy Grosznak egy használható beadása sincs. Se szöglet, se szabadrúgás, mind megy lassan és magas ívben a kapushoz.

agymosott09 Creative Commons License 4 napja 0 1 182648

A helyzetek megvoltak, a védekezés az, ami tragikus, Boadu eldönthette volna a meccset. De a múltkori ötös után várható volt, hogy lesz megingás, meg egyéni hibák, hát lettek. A Bochum-meccsek sosem voltak egyszerűek.  

SzGee__ Creative Commons License 4 napja 0 0 182647

Fú, de kínos ezt nézni

Tényleg lefociznak minket, az egyik tuti kiesőnek számító csapat

Simán lehetne 0-3, ha az 1-1-et belövik

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!