Jah igen, az egyszerű képletek. :) Remélem befér.. De ha nem? Akkor milyen lenne a Cali V6 gyári helyett a 25 mmes főfék B Vekiből...? 232=529 vs. 252=625 ......
Igen be, Német forumokat olvasgattam és ott találtam. A dupla nekem kérdéses, lehet beleért a szívósorba, bár a B Vekié 10 mmel kisebb átmérőben. Szerinted melyik volna érdemesebb: 25 mmes szimpla vagy a 23 mmes dupla B vekiből?
B Veki gondolom... A dupla szervodob van fent neked 23 mm-es főfékhengerrel ha jól értem? Milyen a fék ezzel így? Jól néztem, hogy csak 4-5 mm-ert kell állítani a nyomórúdon és kész, be is rakható?
Most bontottam ki nemrég Én is egy ilyen dupla szervodbot 23 mm-es főfékhengerrel és szimpla szervodobot 2001-es B Vekiből ahol 25 mm-es a főfékhenger és nem tudtam melyiket volna érdemes berakni...
Sajnos ritkán jut időm olvasni is, hát még írni. Meg a Calibra is messze áll tőlem a garázsban leponyvázva... Utoljára is a fotózásra vettem elő valamikor augusztusban. Úgy meg hogy nem nagyon használja az ember, nincs is ihlet... Tavasszal rászántam az időt és a pénzt, helyreraktam minden apróságot; gondoltam majd nyáron egy-két találkozóra elmegyek. De a munka mellett örülök ha a gyerekeimmel tudok egy kicsit lenni. A közös programok meg a fizikai korlátok miatt kiesenek, a három gyerekkel már nem lehet calibrázni, persze az asszonnyal együtt. Néha elmegyünk négyen egy kis körre, mert a legkisebb is imádja, de nagy kirándulásokra már az asszony kombija is szűkös...