Keresés

Részletes keresés

kislegény Creative Commons License 2022.03.24 -2 1 400

"Egy nap alatt ha nem rakok le ötven négyzet métert akkor elásom magam."

 

Bocsi

Az le maradt ,hogy az 50 négyzetmétert azt úgy értem hogy ha nincs benne törés, azaz sarok és nem kell vágni ,szabni. Tehát mintha mondjuk egy hipermarket belsejét kéne le járó lapozni. Azaz megindulok reggel és lehet menni előre mert van 300 méter egyenes rész. Így értem.

Na de van akinek erre is van pofája elkérni a 9000 forintos négyzetméter árat. Pedig ez nem nagy tudomány. Gyakorlat kell és 10-20 négyzetméter után akinek van egy kis ügyessége az meg tudja csinálni. Aztán van aki ezért elkér naponta száz ezreket.

Bocsi hogy így három részletbe írok csak ez lemarad

Előzmény: kislegény (399)
kislegény Creative Commons License 2022.03.24 -1 2 399

"Kedves fórumozók!

 

Kérem, segitsen valaki, mert az őrület határán vagyunk.Harmadik éve keresünk kivitelezőt, kb 10 emberrel találkoztunk. Három tipusba tudom őket osztani:1)Megfizethetetlen. 2) Annak fele árán kinálja a szolgáltatásait, már holnap kezdene, de a szerződés aláirt példányát majd elhozza (Sic!) 3) Normális ár, normális ember, de amikor alá kéne irni a szerződést, hirtelen szakember hiánya támad.(Közben eltelt négy hónap!)Könyörgöm, ha valaki tudja, hogy kell megbizható embert keresni, mondja el nekünk, mert mi mazsolák vagyunk. Olyan világban nőttünk fel, amikor a kézfogás elég volt.A negyedik tipust fel sem sorolom, mert felsorolhatatlan. Utaljunk neki előre egy millát. Nézze meg, hogy tollas-e a hátam.

Kérem, akinek van POZITIV tapasztalata, ossza meg velünk!"

 

 

A megfizethetetlen az azért megfizethetetlen mert a vállalkozók már nem tudják ,hogy mennyit kérjenek. Mivel sokan pályázati pénzből építkeznek, felújítanak ott meg nem számít hogy milyen vastagon fog a ceruza, még akkor se ha utó' finanszírozott azaz hogy az állam utólag vissza fizeti a teljes beruházás költségét. Így a megrendelőnek teljesen ingyen van akár mennyibe is kerül az építkezés felújítás.

Na a vállalkozók akik tényleg megcsinálják az elvállalt munkát ehhez vannak hozzá szokva. Hogy annyit írhatnak a számlára amennyit nem szégyellnek mert úgyse a megrendelő zsebére megy a játék, mert Ő az államtól vissza kapja a pénzt így ingyen van neki. A megpályázott pénzt pedig egyébként is "el kell költeni".

Így jön ki az ,hogy akár milyen hihetetlen is egy szakmunkás (köműves, burkoló, ács, stb..stb....) már többet keres mint egy orvos. Persze ha alkalmazott akkor nem. De olyan balek szakember már szinte nincs is aki alkalmazottként dolgozik mert ott megkapja a minimálbért a vállalkozónak meg egy nap alatt megtermeli az egyhavi bérét.

Vagyis a vállalkozónál egy nap alatt ki termeli azt a bért amit később a főnöke egy egész hónapra fog neki kifizetni.

9000 Ft-ért raknak le egy négyzetméter csempét? Vicc az egész. Egy nap alatt ha nem rakok le ötven négyzet métert akkor elásom magam. És az 450.000 forint. Annyit még egy agysebész se keres egy nap alatt. És ez minden szakterületre igaz ez az eszméletlen túlárazás (villanyszerelés, ács, asztalos, kőműves munka..... mindenre.) Hallottam olyat hogy valaki azt mondta , hogy egy szöget 2000 forintért ver be ami körülbelül másfél perc (még ha 150-es szöget is kell beütni) az nem rossz órabér.

Vagy volt olyan is hogy 78 milliót nyertek pályázaton egy ház felújításra (egyszerű falusi parasztház) és a megrendelő meg a vállalkozó már szó szerint nem tudták hova leírni a költségeket , pedig ott is fogott vastagon a ceruza rendesen. Vagyis már nem tudták mire költeni a pénzt ha így jobban érthető. Az az egész nem került többe mint 7-8 millió, és még így is bőségesen lett volna haszna a vállalkozónak. De az UNIÓ mindenre tízszeres pénzt ad. Ezért vannak ezek az eszméletlen munkadíjak. Vagy maradnak a csalók akik csak az előleget veszik fel. Arra viszont 100 forint is sok. Mert csak kidobott pénz az ablakon

 

 

Előzmény: kecskekorom (203)
kislegény Creative Commons License 2022.03.24 -2 1 398

"Kalàkàban kell építkezni és akkor nem basznak àt.Sok pénzes,gazdag,elpuhult ember,itt nyàvog,hogy àtverték.

Ha magadnak csinàlod,szîvből jön,beleteszed a legjobb anyagokat,legjobb tudàsodat.

 Egymàst kell segíteni,nem a seggfej,lehúzós vàllalkozókat tömni pénzzel! "

 

 

Ezeknek Te le írhatod ezerszer is. Csak addig értenek hozzá amíg a másik munkáját kell kritizálni. De akkor nagyon értenek mindenhez. Szarul burkolt a mester, szarul dolgozott a kőműves.....

De hogy akkor megcsinálnák Ők maguknak, hát akkor már rögtön az van hogy Ők azt nem tanulták meg nem az a szakmájuk. Lehet hogy akinek ki fizetik a milliókat előlegre azoknak se az a szakmájuk. Akkor már nem mindegy hogy miért lesz szar az a munka? De legalább nem fizetnének ki milliókat előre. Olyan szarul meg mint a kontár vállalkozó akárki meg tudja csinálni magának és legalább a pénze megmaradna az embernek.

De neeeem Ők inkább kifizetik a milliókat előre és aztán sírnak hogy nem jó lett. Akkor tessék mutassa meg mindenki hogy kell jól meg csinálni. Azt én is bűncselekménynek tartom ha valaki felveszi a pénzt előre és lelép, de itt olyanok is felháborodva írnak ahol a munka el lett végezve csak a leírtakból nekem úgy tűnik hogy a megrendelő utólag kekeckedik és ki derül ,hogy az adott szakterület nagy szakértője és Ő sokkal jobban megcsinálta volna. Itt a nagy kérdés ,hogy akkor miért nem csinálta meg. Inkább kifizet milliókat másnak. 

És kedves atrego itt jön az amit írtál hogy az emberek lusták. Vagy annyira mégse értenek hozzá ,hogy maguknak megcsinálják. Inkább dobálják a százezreket-milliókat. 

Még egyszer leírom: Azokat a csalókat akik csak a pénzt veszik fel és lelépnek azt Én is elítélem, de akik egy elvégzett munkát kritizálnak azokat nem értem hogy miért nem csinálják meg Ők maguknak ha később már nagy szakemberek lesznek az adott területen.

 

Előzmény: atrego (251)
Smiti58 Creative Commons License 2022.03.23 0 0 397

Shoto-Bau kft Kovács Krisztián!

Valakinek ismerős??

MózesBalázs Creative Commons License 2022.03.23 0 0 396

Rendben: balazsmozes086@gmail.com

Előzmény: PGabi2022 (394)
Kezdö73 Creative Commons License 2022.03.22 0 0 395

Kedves Mindenki!

Sajnos mi is a jószakiról választottunk generál kivitelezőt, megvásárolt családi házunk felújításához. Megbíztuk a Fő utca 40 Tetőtérfejlesztő kft-t ( képviseletében Szabó Gábor) a kivitelezéssel, szerződést kötöttünk 7,2 millió forint értékben, mely anyag+ díjat tartalmazta a szerződésben foglalt munkákra. A szerződés kötés napján átutaltunk 1,25 millió forintot előleg ként (amit nem kellet volna, de a fickó annyira remeget a pénzért, feltühetet volna) mert azt mondta a “szaki” hogy anélkül nem kezdi el. De mint kiderült előleggel sem, sok heti levelezés, rendőrségi feljelentés kilátásba helyezése után 6 M2 betont elkészített a mi általunk megvásárolt anyagból mert nem volt anyagra pénze. Ezek után még kért 1 millió forintot, hogy tudja folytatni a munkákat, nem adtunk neki. Erre azt mondta felmondja a szerződés ( ami egyébként is lejárat felé közeledett ) eltelt a véghatár idő mondtuk számoljunk el, erre ő azt mondta hogy pont ennyibe került az elvégzett munka. Ezek után rendőrségi feljelentést tettünk, mire a rendőrség azt mondta ez két ember elszámolási vitája. Szerintem egyszerüen  meg lopott minket.

PGabi2022 Creative Commons License 2022.03.22 0 0 394

Kedves Balázs!

Köszönöm. Én is ugyanígy jártam, átvert Adorján Ottó egyéni vállalkozó, 02.03. óta állítólagosan szünetelteti a vállalkozását. Mivel erre a fórumra bárki rákereshet, szeretnék tőled tanácsot kérni e-mail-en keresztül, hogy minek kell a feljelentésben szerepelnie?

Előzmény: MózesBalázs (393)
MózesBalázs Creative Commons License 2022.03.21 0 0 393

Kedves Gabi!

 

A konkrét jogi folyamatról nem adhatok felvilágositást, azonban az elmondható ilyen esetekben, hogy minél többen tesznek feljelentést egy szélhámos ellen, annál valószinűbb, hogy a rendőrség komolyan elkezd foglalkozni az uggyel, és lesz belőle buntető per. A magyar jogrendszer szerint buntetőper során van lehetőség polgárjog érvényesitésére (pl. pénz visszaszerzésére) is, és mindez dijtalanul töténik. Ne feledkezzunk meg a társadalmi igazságtételről, és mások védelméről sem. A NAV-nál történő közérdekű bejelentés csak ez utóbbiakat szolgálja, polgári perrel (és amennyiben ismert a tartózkodási hely akkor fizetési meghagyásos eljárással) pedig csak polgárjog érvényesithető. Ezeknek a költségeit a felperes előlegezi, és végul azt terheli aki ellen dönt a biróság. Mindez sok idő azért.

Előzmény: PGabi2022 (392)
PGabi2022 Creative Commons License 2022.03.21 0 0 392

Kedves Balázs!

Visszakapta a pénzét a rendőrségi feljelentés alapján?

Előzmény: MózesBalázs (391)
MózesBalázs Creative Commons License 2022.03.12 0 1 391

Engem Adorján Ottó belső épitész, bútorasztalos, festő-mázoló vert át: meglépett az anyagdijjal. Aki érintett az kérem tegyen feljelentést a rendőrségen, és közérdekű bejelentést a NAV-nál.

Smiti58 Creative Commons License 2022.02.21 0 0 390

ÉN is kaptam megbízást a Fenyvesi Mátéra szintén 470 000 forittal meglógot.

Kérem írjanak a károsultak www.behajtjuk.hu  smitistvan@gmail.com    209459212

Előzmény: army1956 (389)
army1956 Creative Commons License 2022.02.09 0 0 389

Üdv. óvakodjatok ettől a vállalkozótol! átvert 470 ezer ft al. ablakcsere lett volna. simlis ravasz hazudozó csaló gazember.

Neve FENYVESI MÁTÉ  

cég    kreativablak.hu

csontos1 Creative Commons License 2022.02.02 0 1 388

Udv, mi most pont nala neztunk ki egy ingatlant, de hezitalunk. Tudna adni esetleg egy elerhetoseget ahol tudnam kereseni a tapasztalatai kapcsan? Csontos Attila

Előzmény: nembalek (175)
Syssy86 Creative Commons License 2022.02.01 0 0 387

Szia!

 

Kérlek vegyük fel a kapcsolatot, minket is átvert, lépéseket tettünk. Tegyünk feljelentést!

 

Szilvi

Előzmény: egy_aldozat (328)
army1956 Creative Commons License 2021.12.25 0 0 386

Üdvözlet! kérdésem van e valakinek tapasztalata információja erről a cégről: kreativablak.hu

ablakcseréről lenne szó. a vállalkozó neve fenyvesi máté

pirinyócsipa Creative Commons License 2021.12.18 0 0 385
Johann56 Creative Commons License 2021.12.15 0 0 384

Sziasztok!

Én is a Jószakiról bíztam meg valakit. Rendes fickónak tűnt, szerződést is írtunk az előleg kifizetéséről, de folyton elcsúsztatta a teljesítés határidejét. Nagyon idióta kifogásai voltak, úgyhogy jelentettem az oldalon, ahonnan törölték a profilját. Az ügyintéző hölgy rendes volt, mert vállalta, hogy tanúskodik a feljelentésnél. De ennyi. Ettől még nekem kell futnom a pénzem után. Jogi segítséget, ingyenes ügyvédi konzultációt, segítséget a fizetési meghagyásos eljáráshoz nem nyújtottak, ami a szememben eléggé színvonaltalanná tette az oldalt.. És ezt építő jellegű kritikának szánom. Mert ha már nem tudják rendesen ellenőrizni, hogy kiket ajánlanak, akkor legalább garanciát nyújtsanak. Ha az a "szakember" lép meg a pénzemmel, akit ők ajánlottak, akkor kárpótoljanak saját zsebből és hajtsák be maguknak a tartozást a megbízhatatlan vállalkozóiktól. Szerintem így lenne tisztességes, mert a jelenlegi állapotában értelmetlen az oldal. 

Mackónadrágosélet Creative Commons License 2021.12.12 0 0 383

Tisztelt fórumtagok!

 

A cég nevét nem irom ki, mert hátha megtalálják. Korábban rászletesen leirtam ide a dolgot, de töröltettem.  Nagyon nehéz annyiban hagynom d dolgot, de 

 

 

Röviden a következő lenne.

 

 

Hazugságok a kezdetektől. Több milliós kárt okoztak nekem. Tróger munkát végeztek, nem végezték el a munkát illetve nem fizették ki a nekik dolgozó emberek bérét, miközben án hónapokkal ezelőtt átadtam neki a kivánt összegeket. 

 

 

Kérdésem lenne, hogy például a céginformáció-ban szereplő negativ eseményhez én hogyan tudnám a sajátomat hozzáadni? Azaz hol lehet jelenteni őket? Esetleg valami fogyasztóvédelmi vonalon lehetne valamit kezdeni?

 

A nyilvánvaló biirósághoz fordulás - sokak szerint drága, hosszadalmas és (nem minden lett papiirozva) bizonytalan. Bár ezt a témát is körül fogom járni.

 

Ilyenfajta emberekkel én még nem találkoztam, nemhogy a házamba engedtem volna azokat. Túlmennek az egyszerű szálhámoson és gazemberen, pitiáner bűnöző kategória.

 

Valami ötlet, hogy kihez forduljak?

 

köszönettel

 

Mackónadrágos

 

 

 

 

Replay Creative Commons License 2021.12.10 0 0 382

Az ilyen bejegyzések nem véletlenül tűnnek el. Gyanítom, hogy a benne megnevezettek reklamálnak az indexnél, ha a névre keresve kidobja a kugli a bejegyzést, így ez rontja a bizniszt.

Előzmény: Törölt nick (381)
Törölt nick Creative Commons License 2021.12.09 0 0 381

Eltűnt egy korábbi bejegyzésem, azt pótlom. Október elején szerződtünk az akkor még létező (?) vikiföldmunka.hu-val épület bontására, Vállalkozó :Szigetiné Kovács Viktória, Kapcsolattartó : Németh Mihály. A munkát elkezdő Szigeti Zsoltnak (Bontó Zsolti)  már az elején a teljes munkadíj kellett, amit mi jóhiszeműen kifizettünk. A történet része egy "Misiföldmunka" feliratú munkagép is, amely az udvarunkon  egy napot hiába vesztegelt, mert nem volt aki kezelni tudta volna. Sz.Zs.. hamar megunta a témát, lelépett úgy, hogy a szerződésben foglaltaknak csak az egyharmadát végezte el,- sőt újabb pénzbeli igényei is voltak, amelyet mi visszautasítottunk. Az el nem végzett munka miatti becsült kárunk kb. négyszázezer forint. Budapestieknek, de főleg a ZUGLÓIAKNAK : legyetek óvatosak, nehogy úgy járjatok, ahogy mi jártunk!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Törölt nick Creative Commons License 2021.11.15 -1 0 378

Toborzó2-nek. Köszönöm a tanácsodat.

toborzó2 Creative Commons License 2021.11.15 0 0 377

Egyébiránt tegyél rendőrségi feljelentést

Előzmény: Törölt nick (375)
toborzó2 Creative Commons License 2021.11.15 0 0 376

Hnlapot te is csinálhatsz, vagy bárki. Az nem igazolja, hogy létező cég. A Cégközlönyben, vagy céginfóban tudod ellenőrizni

Előzmény: Törölt nick (375)
Törölt nick Creative Commons License 2021.11.15 0 0 375

Toborzó2-nek. Köszönöm az érdeklődést.  A neten még ott van a beetetős honlapjuk, amikor a szerződést megkötöttük, akkor még valószínű, hogy léteztek. A vállalkozást alkotó személyek viszont léteznek, és a tisztességtelenségük párját ritkító. Lehet, hogy más néven folytatják tovább...

toborzó2 Creative Commons License 2021.11.15 0 0 374

Szia, Biztos, hogy létező cég? Én nézegettem céginfón, cégközlönyben, de nem találok hozzájuk működő céget, sem egyéni vállalkozást.

Előzmény: Törölt nick (373)
Törölt nick Creative Commons License 2021.11.14 0 0 373

Az alábbi bejegyzéshez kiegészítésül : Az említett tolvajoknak, - Szigeti Zsolt (Bontó Zsolti) és Szigetiné Kovács Viktória, - akik az általunk korán kifizetett teljes munkadíjnak, a hamar otthagyott, és soha be nem fejezett munkának a révén kb. 400000 (négyszázezer) forinttal loptak meg minket , - a bejelentett "telephelyük"  Budapesten, ZUGLÓ-ban van. Ennek a pusztába kiáltásnak egy haszna van csak, hogy talán az aki elolvassa, messzire elkerüli ezeket a csalókat.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Törölt nick Creative Commons License 2021.11.05 0 0 372

Őszinte sajnálattal közlöm, hogy néhány hete a "vikifoldmunka.hu"-val szerződtünk egy kis épület bontására. A munkát elkezdő személynek az volt csak a fontos, hogy a teljes munkadíjat már az elején megkapja,- némi szervezetlen bénázás után lelépett, majd telefonon közölte, hogy csak akkor folytatja a munkát, ha még plusz fizetünk egy nem kevés összeget. Ezt visszautasítottuk,- a munkának kb. a harmadát végezte el, - eltűnt a teljes munkadíjjal, mint szürke szamár a ködben.---Szigeti Zsoltnál (Bontó Zsolti) és Szigetiné Kovács Viktóriánál pofátlanabb, és aljasabb tolvajokkal én még soha életemben nem találkoztam.

dkatya73 Creative Commons License 2021.11.05 0 0 371

Kérem írjon rám! Engem is átvert Koós Zsolt-Hévizgyörk- daraikati@gmail.com

Az autója rendszámára lenne szükségem, ha emlékszik rá sokat segítene.

Előzmény: PP9876 (361)
2511 Creative Commons License 2021.11.03 0 0 370

Kedves Mindenki!

 

Talán valaki már dolgozott vele, a következő építési vállalkozót senkinek nem ajánlom, mert szintén átveri az embert. Tetőfelújításba kezdtünk, amit nem fejezett be és be is áztunk, amit nem hozott helyre és itt állunk a tél előtt félkész tetővel. Senki ne kössön vele üzletet. A neve Mészáros Zoltán, a cége BME Terraton Kft. néven fut, budapesti bejegyzett székhellyel. Ha esetleg van valakinek vele kapcsolatban tapasztalata, kérem írja meg!

Törölt nick Creative Commons License 2021.10.27 0 0 369

Bocsánat, most látom, hogy valaki már írt róluk! Akkor ezek jók voltak a megérzéseim, hogy nem szabad velük dolgoztatni!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!