Keresés

Részletes keresés

Csokis Creative Commons License 2001.02.11 0 0 61
Csak hogy ne sullyedjen, offolok egy kicsit. :-)
Vegigolvastam a topicot (annyira hal' Istennek, nem volt hosszu), es ledobbentem. Egy kijelentes, miszerint egy "mediasztar" teves olyan, mint egy masik "mediasztar" politikus, ekkora indulatokat bir kavarni? Mumunak van egy velemenye Vagorol, azt elmondta, mire rovid uton at lett harapva a torka. Semmi perc alatt le haidereztek-csurkaztak-torgyanoztak csak azert, mert velemenyt mondott valakirol. Lehet, hogy nincs igaza (bar ahogy a 40-es hozzaszolasban osszefoglalta a dolgot, nagyon ul), de miert kell ezert igy nekiesni? Olyan, mintha szemelyes erintettsegetek lenne a dolgoban. :-) (Nekem ez tenyleg vicces, csak kicsit keseru a mosoly.)
KingaLany (40): Azert jut nekunk ennyi nyeremeny, mert mi nem tudjuk meg azt a sok szart megvenni, amit kint reklamoznak, igy nem termeljuk ki a kiosztott dijakat. Ha majd a magyar nyugdijas is szakmanyban vasarolja a hetretegu munyagba csomagolt, selyemszalaggal atkotott, del-afrikai kutyaszart, akkor lesz napi harom megnyerheto auto dijkent. Masreszt mig nalunk az igazan nagy tudasu, muvelt emberek jatszak ezeket a vetelkedoket, kint ezek a "hazmester-musorok". Nekik csinaljak, rajuk vannak kihegyezve a reklamok, ok szerepelnek benne, hat kenytelenek a kerdeseket is igy osszeallitani. Itt meg nem, es amig egy atlagos diplomas szamara egy megnyerheto auto szinte konnyebben elerheto, mint egy megveheto, addig ez nem is fog valtozni.
Mumu Creative Commons License 2001.02.11 0 0 60
Puszi.
Előzmény: boci101 (56)
Mumu Creative Commons License 2001.02.11 0 0 59
Nem gondolod hogy az egesz ovodaval fogok most levelezni..
A fogaitokat ne az en bokamon elesitsetek...de ha olyan szukseges hat legyen,nem tudlak kivezetni benneteket ugyse , ez a nett sajatosaga ..
A baj az hogy ti csak ezert irtok,legalabb is ahogy megnezem "muveiteket ".Erdemes a kisebbsegi komplexeket igy kielni ?
De ez legyen a hozzatartozoitok gondja.
Előzmény: moor (55)
Mumu Creative Commons License 2001.02.11 0 0 58
Kedves hihetetlen legy szives olvasd el valaszomat a Rendori tulkapasoknal amelyben szintenón ezt irod le.Kerem a tobbi erdeklodoket szinten.
Előzmény: hihetetlen (54)
Mumu Creative Commons License 2001.02.11 0 0 57
Tudod ez a legnehezebb,ezert gratulalok.Mert a legnehezebb sajat magad arnyekan atugrani.Sokszor kellett tennem es fajdalmas volt de hasznos.Ok,Udv.
Előzmény: chromax (53)
boci101 Creative Commons License 2001.02.11 0 0 56
Sőt, talán még a Cse Mariska is Ő. Szemüveg és szakáll mögött.
Előzmény: moor (55)
moor Creative Commons License 2001.02.11 0 0 55
Állj. Rájöttem. Ő maga Torgyán!!!
Előzmény: hihetetlen (54)
hihetetlen Creative Commons License 2001.02.10 0 0 54
Eddig csak olvasgattalak, de elég nehezen.
De az már mindennek a teteje, hogy az összes hozzászólásodban Magadat tartod a csúcsnak, valamint megigéred, hogy végre abbahagyod.
Tartok tőle, hogy Te vagy az index.hu Torgyánja.
Neked is szófosásod van. Alighanem fordítva vetted be a hashajtódat. Máskor ilyet ne tegyél, mert árt! Nekünk.
Előzmény: Mumu (52)
chromax Creative Commons License 2001.02.10 0 0 53
Ok, ássuk el a csatabárdot :)
Előzmény: Mumu (52)
Mumu Creative Commons License 2001.02.10 0 0 52
Nezd chromax,nem akarok veled vitatkozni.Maradjunk ugy bekeben egymassal hogy egyszeruen nem egyet gondolunk es ha meg erositeni akarod a jelzot hat nem szeretjuk annyira egymast.Na es ? Mind ketten tul eljuk.Teged nem tartlak vitapartnernek mert egyszeruen nem ismered a fair vita szabalyokat,a masik tiszteletet akkor is ha nem egy velemenyen vagy vele.Helyete szitkolozol es sertegetsz (csak erre valaszoltam bar azt is megbantam mert nem egy sikon teszuk ezt) ..
Generaciok vannak koztunk (de ez nem erdem vagy hatrany )masok a tapasztalataink es foleg mas vilagba eltunk.Semmi baj.Lesz ido mikor talan meg elgondolkozol ezzen.Most meg csak kajabalj,nem baj,erositi virtualis hangszalaidat es foleg onbizalmat add.
Előzmény: chromax (51)
chromax Creative Commons License 2001.02.10 0 0 51
Szerintem Neked kellene megvizsgáltatnod magadat, mivel többe között képzelt felsőbbrendűséggel rendelkezel. Látod, ha nem tetszik másoknak amit írsz, akkor azok mindjárt senkik, és vizsgáltassák meg magukat...pedig erre szerintem Neked lenne a leginkább szükséged.

csak nevetek rajtad
chromax
a kisfiú :)

Előzmény: Mumu (50)
Mumu Creative Commons License 2001.02.10 0 0 50
Valobban igazad van : a senkik nem voltak vevok a marhasagaimra.Stimmel.
De nem is varom el.
Egy nepben meg ha az egy nett nep is vannak ilyenek es olyanok.Itt viszont ebbe a temaban szinte egy hangon mind dicseri Vagot.Rendben van.De honnan ez a szenvedely igy vedekezni sot tamadni a masik tezis kepviseloje ellen ? Nem kellene megvizsgalnod magadba vagy magadat ? Es jo esik , igy az anonimitas leple alatt kopkodni ?.Kisfiu,remelem meg fogsz meg valtozni.De ha nem az sem baj.Odaadlak vagonak.
Előzmény: chromax (49)
chromax Creative Commons License 2001.02.09 0 0 49
Röviden: senki nem volt vevő a marhaságodra, így vmi blabla szöveggel visszavonulsz. Hurrá :)

üdv
chromax

Előzmény: Mumu (47)
boci101 Creative Commons License 2001.02.09 0 0 48
Akkor most Vágó le fog mondani?
Mumu Creative Commons License 2001.02.09 0 0 47
En nem hadakozok az igazamert mert ugy latszik nincs is igazam.Ti ezt kivanjatok ez ugy nezz ki amilyen a keres.helyes.Megertettem .Ehhez hasznaljatok a szotaratokat is...
Tudjatok ezt a lenyt itt talaltam eloszor ebbe a nagy valtozastol forro vilagba (harminc ev utan..ujra) az itteni eletre adoptalt tipust:
gyanakodo,szitkolodo,masokat,masok velemenyt nem tisztelo,gyulolettel,csufulasal hadonaszo emberkeket.Sajnalom hogy welvesztitek a pillantasotokat a szinesre,a masra.
Sajnalom hogy nem erzitek hol van a hatar az emberi meltosag tiszteletere,a demokratikus es egymast tisztelo,szereny banasal a maikkal,a maskep gondolkodoval.Nem erzitek a harsanysag ,ondicseret,szerepkore felfokozodasat,kis rosszasagot ami nem egy jatekvezeto ismetlem jatekvezeto es nem ellenfel vagy ellenjatekos jellegzetesege.
Ennyi.
Most hagyom hogy akinek jol esik nyugodtam kopojon tovabbra.
A stilus maga az ember...
Laja73 Creative Commons License 2001.02.09 0 0 46
Ihaj-csuhaj, fikamika, index-hagyomány !

A Vágóról annyit: ha Mumunak volna igaza, akkor nem lenne műsorvezető, csak egy terminál. A játékos megnyomja a gombot, és megy tovább. Vagy megnyomja a "közönség" gombot, és a közönség is megnyomja a gombjait, és akkor a játékos megint megnyom egy gombot, és akkor megint mehet tovább. (vagy nem.) Őrülten érdekes lenne...

Szóval valóban vannak hibái egy műsorvezetőnek, de nem hiszem, hogy etalon lehetne bármelyik másik, ezért kár is összehasonlítani bárkivel. A Vágó ilyen és kész. Egyébként szerintem túl lágyszívű, és akkor szokta szivatni a játékost, amikor előtte túl sokat segített, és ez így fair. Ha a versenyző tudja a választ, akkor úgyis a jót nyomja, nem lehet megzavarni.

chromax Creative Commons License 2001.02.09 0 0 45
Hagyd már szegény Mumu-t, itt az indexen éli ki a napi hisztériáit, ha már máshol úgysem tudja...egyébként irigylem az olyan embereket, akiknek ennyi idejük van, hogy ész nélkül minden f..ságról topicot nyissanak.

üdv
chromax

Előzmény: Dauphin2001 (44)
Dauphin2001 Creative Commons License 2001.02.09 0 0 44
Persze ez a topikot nem segiti, latom megy a sunyiba a tobbi szaz telkejesen feleslegesen
nyitott melle es biztos itt is ugy jarok mint mashol a Monty Pitonnal de azert megkerdezem hogy mi az a >macisajt<. Sejtm persze hogy egy ujabb torgyanizmus > en szep vagyok es okos de a liberalbolsevikok osszeeskudtek ellenem<.
Előzmény: Mumu (43)
Mumu Creative Commons License 2001.02.08 0 0 43
Lam ,lam , mindenut van egy macisajt
Előzmény: Dauphin2001 (42)
Dauphin2001 Creative Commons License 2001.02.07 0 0 42
>en nagyon szeretem ezt a kis Mumut! szerintem tok aranyosakat ir. honnan is valo vagy?>
Hehe , a 120 kilos osztraktorgyanra gondolsz?
A Vagot akarja anyazni es meg magyarul se tud.
Masreszrol ez egy vilaglicenc musor , tehat minden
csak a musorlicenc tulajdonosok beleegyezesevel tortenik. Tehat Vago nem vezethet ahogy akar vagy eszebe jut hanem ahogy elfogadjak tole a tulajok.
A diszlket ,a fenyek , a zene is mind azonos minden orszagban.Ki van ez gondosan talalva.
De az osztraktorgyant a Vago zavarja hogy ontelt, kozbe o maga meg topikot is nyitott onmagarol hogy otet ott kell szidni.
Előzmény: KingaLany (40)
fasügér Creative Commons License 2001.02.07 0 0 41
tényleg idegesítő, mikor VI - függetlenül attól, hogy jó-e vagy rossz a válasz - hallgat, sejtelmes pofát vág, így-úgy húzza az időt.. szerintem ezt rendezői (vagy más felső) utasításra teszi. másképp 3-4 menetet is le lehetne zavarni :-) egy műsorban, és az biztos nem lenne jó. ez olyan, mintha a boltban az eladóra haragudnál, mert drága a kenyér ...

fs

Előzmény: Mumu (-)
KingaLany Creative Commons License 2001.02.07 0 0 40
en nagyon szeretem ezt a kis Mumut! szerintem tok aranyosakat ir. honnan is valo vagy? asszem, egyszer mar kerdeztem, csak elfelejtettem. szoval?

a temara valaszolva pedig: szentem a Vago egyaltalan nem bena. meglatasom szerint sokkal tobbszor segit, mint ahanyszor megzavar.

egyebkent pedig ha azt gondolod, hogy az RTL Klubnak ez a parszor szazezer forint naponta nagy veszteseg, tevedsz. itt tobb millio forint ropkod minden egyes nap az adasra. ez csak egy elenyeszo resze, plane, ha hozzaveszed, hogy a Milliomos manapsag az egyik legnezettebb musor, 3 millio koruli ember nezi.

ezen kivul: a nyomorult germanoknal es a huje angoloknal is magyar penzre atszamitva 10-szer (!) akkora a fonyeremeny. mondhatni, szanalmas, hogy nekunk csak ennyit juttat a CLT-UFA, amely uzemelteti tobbek kozt az RTL-eket...

emlekszem, nem is olyan reg a nemet RTL television-ban NAPONTA lehetett nyerni egy autot es meg szamos igen nagyerteku nyeremenyt. a jatek neve Der Preis ist heiss volt... es nem az egyetlen jatek volt azon az adon. jo, ott masok az aranyok, de akkor is, hetente-kethetente elvittek a kocsit, es valami baszott draga utazast is meg ilyeneket...

kozgazdasz es valoszinusegelmeleti szemmel pontosan ki van szamitva, jovedelmezo-e ez a jatek. es hidd el, hogy ezen a Vago alkalmi "szemetkedese" nem valtoztat JOTTANYIT :) sem.

a Vago szerintem amugy sokkal inkabb villoghatna a muveltsegevel, mint azt teszi, merthogy ha jol tudom, a BME-n vegzett vegyesz, ezenkivul nyelvzseni.

szentem csak a Heti Hetesben gazos. na meg gitarozasban. :)

Előzmény: Mumu (39)
Mumu Creative Commons License 2001.02.07 0 0 39
Majd elfelejtettem,udvozlom tarsadat Torgyant.
Előzmény: Dauphin2001 (37)
Mumu Creative Commons License 2001.02.07 0 0 38
Kedves Dauphin, a stilusod es sertegeteseid es nyelvezeted nem minosit komoly beszedre.A nem ismertel szemben gyuloletig menno hozzasolasaid az anonimitas leple alatt kitunoen megmutatja miert lehetsz leszazalekolva negyven eves korodba.. Sajnalom ha elragadtattam volna magam, kivitelesen.De azt kepviseled ami szamomra az anti- hos:bekepzelt,ervek nelkuli, frocskolodo tipus vagy.Ezzel befejeztem a vitat es itt mar regen a probalkozast hogy szerezzek tarsat a szerintem emberi meltosagot serto moderalashoz.Kisebbsegben maradtam,tudomasul vettem es ezzel be is fejeztem a temat ezzel a korel.Semmi baj gazdagodok ujabb tapasztalatokkal. .De az ilyen kobor kopoket roptemben meg megjelolom.
Előzmény: Dauphin2001 (37)
Dauphin2001 Creative Commons License 2001.02.05 0 0 37
Szerintem meg azert hozta elo a Torgyan peldat
ez a maniakus topiknyito mert onmaga legjobban hozza hasonlit.Egy kicsit beleolvastam a faszi
hozzaszolasaiba , persze nem az egeszet mert arra honapok kellenek , de rogton az jutott eszembe.
Es nem csak kora ,alkata ,vegzettsege amiket
leirt hanem talaltam Torgyanra jellemzo magatartast, ha peldaul valakinek a velemenye
neki nem tetszett, akkor a tobbieket bojkottra szolitotta fel hogy ne alljanak az illetovel szoba. Szerintem ez egy faszsag,gyerekkoromban mindig volt egy hulyegyerek akie a labda volt es az mindig diktalta a szabalyokat.Aki nem tetszett neki az nem jatszhatott.Itt is ez megy,ove a labda? Inkabb mehetne zorgetni a kulcsot Schusselnek meg Haidernek mert nagyon fogynak a demonstralok.Vagy segithetne a Muzikantnak alairni.
Előzmény: kivi (31)
Mumu Creative Commons License 2001.02.05 0 0 36
Aranykedvesem,en meg probalak felvilagositani meg ha hiibaztam is a Torgyanjanal..
1.Hogy nagyon szereti onmagat
2.Hogy probalja a vele szemben levot lerohani
3.Hogy egyes elso szamban beszel : hogy mikor es mire haragudna meg ,hogy mivel szomorithatja el a versenyzo es akkor mi tortenik.
4.Hogy nem tartja meg az objektivitasat a versenylevezeto (peldaul labdarugojatekvezeto) hanem szubjektiven viselkedik es azt tartja helyesnek.
Ugy mint egy ressze az ittiroknak is.Ez a torok kapukehajeknak az oroksege,a melyseges alazat es megertes a valamilyen okbol (mas idokben) Hazjainak (Gazdanak) is tartott tisztviselosegecskeknek...
Előzmény: boci101 (28)
Mumu Creative Commons License 2001.02.05 0 0 35
Vagy beled kedves oportunistam
Előzmény: chromax (30)
Mumu Creative Commons License 2001.02.05 0 0 34
Persze kedves tracy.hol irtam,megnezzem meg es bocsant ha elirtam.
Nem kerek tobbet bocsanatot,neha azzok is tehetnek akik intoleransak,szeretnem oket egy idegen nyelvu topicon latni...
Előzmény: tracy (32)
Mumu Creative Commons License 2001.02.05 0 0 33
Kedves kivi,kicsit feluletes voltal a topicok szamlalasanal.A Maganyosok klubja 5000 fele tart, A konyvekrol 2500 fele,a Mi Neked Amerika gondolom szinten es vagy 6-7 1000-en felul.Miutan tesztelem az itteniek erdeklodeset vannak szep szamba olyanok is amik nem nepszeruek,majdnem mind olyan ami itteni helyi tabukat erint,ahol a tartozkodas kicsit a mult hagyateka...
Volt ha jol emlekszem egy topicom amit azert nyitottam hogy ott elehesen engem szidni.ha akarod nezzel be oda.
Aztan a negativ reakcio legegyszerubb formaja ha nem irsz oda,semmi baj.Vagy igy ide irod az sem bant senkit,engem se.
Előzmény: kivi (31)
tracy Creative Commons License 2001.02.05 0 0 32
OFF

Kedves Mumu!

Többször már nem kell bocsánatot kérni a rossz magyar helyesírásért, ezt már párszor megtetted. Most csak a latin idézetre utalnék: De gustibus non est (!) disputandum.

ON

A Vágóról meg csak annyit, hogy valóban nem feltétlenül segítőkész, ez egy ilyen műsor...

Előzmény: Mumu (20)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!