Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

joda2mester Creative Commons License 2008.11.18 0 0 90
Tényleg olcsók a Wabard díjai, de nekem ilyen MÁV Biztosító utánérzésem van. Olyan gyorsan megalakult a semmiből, MÁV típusú névtelenséggel és jóval a piav alatti díjakkal. Szerintem tuti, hogy a lebukott MÁV vezetők benne vannak.
Előzmény: Törölt nick (89)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.18 0 0 89
Mi ez a nagy Wabard-őrület? Érdemes lenne arra váltanom?
Nekem egy kalkulátor azt hozta ki, hogy ha az A. betűsnél maradok és újrakötöm, akkor feleannyi lesz a kötelezőm, mint volt.. ilyen tényleg létezik??
mit tegyek? ketyeg a határidő...
joda2mester Creative Commons License 2008.11.18 0 0 88

Hello, nekem is a Wabard adta a legjobb díjat. fegyenz voltaál nálunk, mit jelent hogy rendben van. Díjat még senki nem fizetett, lesz ezeknek pénzük, ha januárban kárt okozok?

 

Előzmény: Törölt nick (76)
urgammama Creative Commons License 2008.11.17 0 0 87
nekem az a tapasztalatom, hogy ha az ember elég határozottan lép fel egy-egy céggel szemben, sokmindent elérhet. Ezt tapasztaltam eddig lakásbiztosítónál, kötelező biztosításnál, ingatlanügyek intézésénél, és még sok más dolognál. Ha nem fizettek, addig jártam a nyakukra amíg végre nem tettek vmit az ügyemben. De tettek, mert ők sem akarnak elveszíteni egy ügyfelet sem, úgyhogy végül mindig megadják magukat. A lényeg, hogy soha senkiben ne bízzatok meg, ha elsőre A-t mond mondjon B-t is. És ne hagyjátok magatokat hülyére venni, a naiv emberekről messziről látszik, hogy kihasználhatók, hogy pórázon rángathatók, és ezt aki nem hülye ki is használja. Ez az élet törvénye: az erősebbik győz.
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.17 0 0 86
Kedves Steril88!

Csak ugye azt nem tudod, hogy a szerződés határidejét is gond nélkül átléphetik még vagy 2 héttel.. Jogilag teljesen elfogadott, és élnek is vele.. Így ha nem akarnak fizetni, akármennyit rúgsz kapálózol, nem vezet eredményre..
Sikeres váltást mindenkinek, aki mostanában vált..
Szerencséjük is van, akik most váltanak.. Jövőre már súlyosabb árakkal várják a cégek az új ügyfeleket..
Előzmény: Törölt nick (85)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.17 0 0 85
én teljesen egyetértek Veled, szerintem is könyebb ilyen dolgokat vidéken intézni mintsem a nagyvárosban. Persze nem mindent, de pl a biztosítóval nálam bevált. most hogy annyian mondják ismerőseim közt is hogy nagy kedvezményeket kínálnak a "jobb" biztosítók is, fontolgatom hogy átlépek abba, amit régen drágállottam, most viszont ugyanannyiba kerülne, mint a sajátom, és egy fokkal szerintem jobb is. Amúgy szerintem nem igaz hogy minden biztosítóból ki kell facsarni a pénzt, a nagyok nem szórakoznak a kifizetlek nemfizetlek stílussal, azzal veszítenének a presztízsükből. Általában a szerződésben megkötöttek alapján határidőn belül fizetnek.
Előzmény: Kissjanibela (84)
Kissjanibela Creative Commons License 2008.11.17 0 0 84
nézd, én nem azt mondtam, hogy nem a központon keresztül zajlik a dolog, és azzal is egyetértek, hogy nem ismeretség alapján fog Mari néni előbbrejuttatni. Hanem arról van szó, hogy az én biztosítóm kisebb, így nem "veszek" el az adatbázisukban. A kisebb ügyfélcsoporttal rendelkező biztosítóban nagyobb eséllyel kerülsz sorra korábban, és Mari néni sem fog átverni ha vmi gond van neadjisten.
Előzmény: Törölt nick (82)
loller30 Creative Commons License 2008.11.17 0 0 83
minden biztosító egy kaptafa, függetlenül attól, hol van, mennyibe kerül, és mekkora. Az egy dolog, hogy egy biztosítónak mekkora a reklámja, attól még nem biztos, hogy megbízhatóbb, mint egy másik. Igaz, a reklámra pénz kell, pénze meg annak van, amelyiknél többen kötnek biztosítást. Én csalódtam egy ilyen "nagy" biztosítóban, azóta vannak kétségeim az ilyenfajta megközelítések felől. más szempontokat is figyelembe kell venni, nemcsak azt, hogy mekkora az adott bt.
Előzmény: Törölt nick (82)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.17 0 0 82
Vidéki kirendeltségnél sem kerülsz előbb sorra.. Minden a központon keresztül történik.. Maximum annyi előnyöd van, hogy felhív a Mari néni, hogy: "Kisangyalom, kész a tranzakciód, gyere be holnap. Jól vagy, kincsem? Puszi!" De ha nagy a biztosítód, és sok baleset van náluk, ugyanolyan lassú lesz, helytől függetlenül..
Vedd figyelembe, hogy a biztosító is egyfajta bankrendszer.. És mint ilyenek, utálják visszaadni a pénzt.. Ez soha nem fog zökkenőmentesen zajlani, amíg világ a világ.. Csak vannak szerencsés emberek :)..
Előzmény: Kissjanibela (81)
Kissjanibela Creative Commons License 2008.11.17 0 0 81
én vidéki vagyok és nekem a netes kalkulátor alapján a legolcsóbb biztosítóm van :) és jó! Tudjátok mi a baj? Az hogy míg a vidéki embernek gondja baja támad, besétál a biztosítójába, ahol ismeri Mari nénit is és Józsi bácsit is, megbeszélik, hogy kivel mi történt, Mari néni segít kitölteni a papirokat, közben még meg is sajnál, hogy ilyen baleset történt, aztán mindent elintéz, segítőkész és lelkiismeretesen elvégzi a munkáját. Ellenben egy nagyvárosban besétálsz egy vadidegen ügyintézőhöz, aki átveszi az ügyedet és onnantól kezdve csak bízhatsz benne, hogy mikor kerül sorra nála az aktád :)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.17 0 0 80
Persze, hogy a drágább nem jobb! Azok már nagy cégek, és pofátlanul sok pénzt is elkérhetnek, a hamis biztonság érzetét keltve... Aztán ha jön a baleset, hirtelen rejtélyes körülmények között elveszel az adatbázisukban, akkora!
Az olcsó sem jó.. Én úgy csináltam, hogy kiszámítottam a kalkulátorral melyikre/melyekre érdemes váltanom, majd külön-külön kikérdeztem róluk a véleményeteket..
Előzmény: Törölt nick (78)
ZillionPro Creative Commons License 2008.11.17 0 0 79
nem feltétlenül rossz ami olcsó. Volt már tapasztalatom olyan biztositóval ami kifejezetten drága volt (a dijszámitó kalkulátorban majdnem az utolsó volt, tehát a legdrágább) és a legsz.rabbnak is mondható. Aztán váltottam egy közép árkategóriásra és teljesen meg vagyok vele elégedve, károknál hamar fizet, kb 45ezer Ft-al!!!fizetek kevesebbet mint az előzőnél. Ja, és mivel neten kötöttem a biztositást, még 10% kedvezményt is kaptam. Szóval teljesen jó.
Előzmény: Törölt nick (78)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.17 0 0 78
és Te is náluk vagy? Mert előbb szivesen kérdeznék meg vkit aki már jártas a dolgokban, akinek van tapasztalata velük, vagy vkit akinek már okozott kárt egy olyan személy aki ennél a biztositónál van. Nekem is kidobta amúgy ezt a biztit a kalkulátor, a legjobb árban van majdnem, de ami olcsó az lehet hogy olyan is.
Előzmény: Törölt nick (76)
henike9 Creative Commons License 2008.11.17 0 0 77
én is bedobtam most az adataimat a dijszámitó kalkulátorba és ez a waberer féle tényleg elég jónak tűnik, az egyik legolcsóbb is a listámban. Még a Köbe meg Allianz van egy szinten vele, mármint árban, viszont ebből a háromból én a legutóbbit választanám, mert az számomra a legismertebb. vhogy nem mernék olyan biztositóval szerződést kötni, ami új és még nem eléggé ismert. Honnan tudjam, mennyire megbizható?
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.17 0 0 76
Szia!

Én a Wáberer György féle biztosítás mellett döntöttem.. Egyszer voltam is náluk, egész rendben van a biztosító.. De a biztositastipp.hu oldalon azért nézd meg mi a számodra a legmegfelelőbb, hisz tudod, hjogy autója is válogatja..

Szép napot!
Előzmény: Törölt nick (75)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.17 0 0 75
én is most vettem tudomást erről a lehetőségről, sajnos úgy veszem észre, nem is tájékoztatják eléggé az embereket, néhány nagyobb biztositónak láttam a reklámját, de csak most fogtam fel... Erősen gondolkodom a váltáson, számolgattam az oldalon, de még mindig nem tudom mit érne meg a legjobban...nem mindegy hogy 200ezer ft-t megspórolok vagy ráfizetek. Mert már ilyen külömbséggel is találkoztam :(
tuccser Creative Commons License 2008.11.12 0 0 74
Hát pont ezért érdemes alkuszoldalak segítségét igénybevenni... :) Minden lényeges adat minden biztosítótól össze van gyűjtve, már csak össze kell hasonlítani és kiválasztani a legmegfelelőbbet.
tompor1 Creative Commons License 2008.11.12 0 0 73
15 biztosító van, a biztositastipp.hu-n annyit számoltam legalább is össze. ööö gyanusan olcsó árak nincsenek, viszont nagy eltéreések lehetnek a biztosítók árai között
tuccser Creative Commons License 2008.11.12 0 0 72
borat: sztem csőd már nem várható, mert már alig 14-15 biztosító van a piacon, ők már meg tudnak élni gazdaságosan. Gyanúsan olcsó árak meg már a MÁV óta tényleg nincsenek.
harckaresz Creative Commons License 2008.11.12 0 0 71
Mindenesetre most, hogy már nincs MÁV biztosító, nincs aki ennyire lenyomja az árakat, és most már a többieknek sem kell árban versenyezniük velük. Úgyhogy én arra számítok, hogy:

- egyrészt szép lassan felmennek a díjak minden biztosítónál

- másrészt most már az emberek nem bíznak a gyanúsan olcsó húsban többé

Elég sok változás várható, de újabb biztosító-összeomlás tuti hogy nem. Úgyhogy érdemes válogatni a megmaradt stabil biztosítók között, és statisztikusi diploma híján szerintem jobb, ha ilyen online segítséget vesz igénybe az ember.
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.11 0 0 70
Ne azt nézd, hogy 150 forint vagy sem, hanem, hogy mennyire áll biztos lábakon a jelenlegi biztosítód...egy nagy cég mint pl: Allianz biztos nem jelent csődöt! Ez SZERINTEM megér 150 forintot de még 2150et is!
fradistaörökké Creative Commons License 2008.11.11 0 0 69
mondjuk nekem mindegy, mert 150 forint különbözetért - ennyit számolt ki nekem a biztositastipp.hu - nem fogok váltani az biztos. nem kell nekem ez a macera
fradistaörökké Creative Commons License 2008.11.11 0 0 68
hát ez remek...és én erről csak most hallok elősször
Előzmény: urszula1 (67)
urszula1 Creative Commons License 2008.11.11 0 0 67

Tehát készül egy új kormányrendelet ,amit ha elfogad a kormány,aminek az esélye 90%,akkor megszűnik a novemberi biztosítóváltás. Ezek szerint mindenkinek akkor kell váltania,amikor az autóját vette, vagyis évfordulóra. Ezzel megszünnek olyan kedvezmények is,amik a novemberi kampámyban igénybe vehetők .... pl. 30% novemberi kedvezmény az Allianznál.

 

Tehát aki akar váltani...az még gyorsba tegye meg,idő se sok már....

Törölt nick Creative Commons License 2008.11.11 0 0 66
az fog történni, hogy jövőre valszeg. drágábban kötünk biztosítást!
Előzmény: Törölt nick (65)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.11 0 0 65

Most akkor mi fog történni?

Mi változik???

Előzmény: Törölt nick (64)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.11 0 0 64

Mindent utoljára kell úgy látom megtudnom. :)

Új kormányrendelet... mi a szösz.

tompor1 Creative Commons License 2008.11.11 0 0 63
én erről nem is hallottam, azért jó hogy sosem tájékoztatják az embereket. Akkor lehet most kéne meglépni még, ha változtatni akarunk, mert évfordulóra már nem járhatunk olyan jól
Előzmény: Törölt nick (62)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.11 0 0 62
érdemes mindenkinek kihasználni a kedvezményeket, mert lehet h jövőre már nem tudjuk...ugyanis készül egy kormányrendelet amit ha elfogadnak nem lesz többet novemberi kampányolás, mert mindenkinek akkor kell a biztosítását megkötni, mikor az autóját vette. Tehát minden évfordulón.
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.11 0 0 61
biztositastipp.hu a legjobb! Minden rajt van. én is itt kötöttem...kaptam online- és gyerekkedvezményt és tényleg mindent meg tudtam nézni és össze tudtam hasonlítani.
Bárcsak minden ilyen egyszerűen működne.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!