G.Peti:
Ne gyere Fradi mezben a Freebe ...
Nem estünk ki az Euroligából, csak volt 2 vereségünk az alapszakaszban, most már a keresztbemeccsek lesznek, szóval jól láttad a plakáton. Kevin mindent tud a témáról, ha kérdésed volna.
hool: valószínű még ma felhívlak.
City Boy: ezentúl azt hiszem vigyázni fogok, ha Fradi mezben megyek a Freeben, nehogy úgy járjak, mint a szegény győri járt volna...
Ma láttam egy plakátot, hogy jan. 10-én GYSEv-Sporting AThén vagy mi meccs lesz. Ez most mi, Euroliga? Én úgy tom kiestünk.
Hallot már valaki valami hírt a matáv igazolásairól, edzésmenetrőL??????mert már jópár klub elkezdte az edzést is, mi meg még sehol se vagyunk...ez nem a legjobb kezdésnek tűnik...
Az király lehetett, mikor G.Peti a Gödör ABC-ben a parizerespultnál érdeklödött a Hool után ...
Hát, nem jó helyre mentél a naptárakért ...:))
Tegnap BP-röl jöttem haza, a vonaton ücsörög egy Györ-sálas vékony öcsi. Levettem a kabimat, feltünt neki a CB-egyenpulcsi, pislogott nagy bután. Gondolkoztam a sálelvételen, de gondoltam, nem leszek ilyen gonosz. Adtam neki egy naptárt, vigyorgott nagy zavartan ....
Ŕllati nemes ember vagyok, nem ?!!
hool: én azt hiszem tegnap valamit nagyon félreértettem. Ma 14-kor elmentem a Gödör ABC-be, de ott Medgyesi Zoltánt (bocs, ha nem így kell írni) nem ismernek, nem dolgozott ott olyan soha. Nem azt mondtad, hogy ott dolgozol és oda menjek??
"Elsősorban a sporthuliganizmus visszaszorítására, a nyilvános rendezvények biztonságosabbá tételére irányul az a törvénymódosítás, amely szerint a nyilvános rendezvényeken elkövetett rendbontást 2 évig, a csoportosan vagy felfegyverkezve elkövetett rendbontást pedig 3 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetik.
E bűncselekmény miatt azt a személyt lehet felelősségre vonni, aki nyilvános eseményen a rendezőnek a rend fenntartására tett intézkedésével szemben - erőszakkal vagy fenyegetéssel - ellenállást tanúsít."
Fiúk!
A király fejbe kurta magát valamijen lőfegyverrel!:))
Nem tehetek róla, de nem szeretem, sőt...
Jól kezdődik neki a XXI. század.
Az én véleményem:'Ahol fegyver van, ott az egyszer elsül!' Hát nála most elsült.
Kokoo akkor én nyertem mert én 15 perce keltem fel!!! Olyan mintha egy más világba lennék...homályos tárgyak gyors körforgás...hááát tényleg olyan a XXI-ik század mint a filmekben:))