Keresés

Részletes keresés

K. K. Creative Commons License 2000.12.23 0 0 54
Várom! Semmit nem informálok le, és mindent elhiszek Neked!
Előzmény: tracy (53)
tracy Creative Commons License 2000.12.23 0 0 53
Aztán rendesen le vagyok már informálva? Mél megy majd...
Előzmény: K. K. (52)
K. K. Creative Commons License 2000.12.23 0 0 52
Igenis! Elnézést, nem akartam szétoffolni a topikodat, de Rólad minden érdekel. Írsz akkor?
Előzmény: tracy (51)
tracy Creative Commons License 2000.12.23 0 0 51
Mit is mondjak erre a sok kérdésre, talán azt, hogyha tényleg érdekelnek, akkor inkább e-mailben folytatnám, mert enyhén offtopic lenne itt, erre pedig mint topicgazda, rendkívül háklis vagyok...
Előzmény: K. K. (50)
K. K. Creative Commons License 2000.12.23 0 0 50
Ne haragudj tracy, de tévéznem kellett, komolyan(!), meg kellett nézzek valamit, de ez egy más történet.

Hogy mit is kérdeznék tőled?

Mit is, hát azt például, hogy mit láttál utoljára moziban, melyik a kedvenc magyar filmed, melyik az a nyelv, amit még nem tanultál, de legszívesebben rögtön nekiugranál, hol voltál a nyáron és hova utaznál el a legszívesebben, melyik részét szereted a legjobban Budapestnek, hol szoktál sétálni, melyik autóbusz vonalon utazol a legszívesebben, na és hol szállsz fel a buszra és melyik a kedvenc helyed, van e már jogosdítványod, szeretsz-e vezetni, van-e valamilyen állatod, macska, kutya vagy valami más, volt-e nyulad gyerekkorodban, aztán olyat is, hol vetted a fenyőfát, elmesélhetnéd mikor sírtál utoljára és miért, kinek írtál utoljára levelet és ki az egyáltalán, akitől bármikor szívesen kapnál levelet? Elárulhatnád milyen hosszú a hajad és milyen a szemed. A Kati biztos azt kérdezné milyen zenét hallgatsz, mit szólsz az új téli színekhez, melyik a kedvenc színed és illatod?

Előzmény: tracy (49)
tracy Creative Commons License 2000.12.23 0 0 49
mire lennél kiváncsi?
Előzmény: K. K. (48)
K. K. Creative Commons License 2000.12.23 0 0 48
Pedig azért szívesen megtudnánk rólad többet is. Szerintem a Katit is érdekelnéd!
Előzmény: tracy (47)
tracy Creative Commons License 2000.12.23 0 0 47
Általában igen, de mikor éppen hős vagyok, akkor természetesen nem. De igazából ez a topic nem rólam, vagy akárkiről akarna szólni, hanem arról, hogy milyennek képzelitek el az átlagembert...
Előzmény: K. K. (46)
K. K. Creative Commons License 2000.12.23 0 0 46
Na és mond tracy, te átlagembernek tartod magad?
Előzmény: tracy (45)
tracy Creative Commons License 2000.12.23 0 0 45
Úgy tűnik péntek este senki sem átlagember és ezért aztán nem is netezik...Így persze igazából átlagember itt mindenki...
tracy Creative Commons License 2000.12.22 0 0 44
Na, milyen a mai átlagember?
K. K. Creative Commons License 2000.12.22 0 0 43
Bensőséges kapcsolatban vagyok mind a kettejükkel, a Katival és urával is, persze más-más alapon. :-)

De azért azt elmondanám, a Kati, az ura, és én is egyszerű átlagembernek tartjuk magunkat és nem szeretjük az ostoba egyen önmegvalósítókat, a csakazértis görcsösen kilógókat.

De aki Lieberékkel kapcsolatba kerül, az garantáltan túllép az unalmas normailitáson, az átlagon.

szia, holnap találkozunk

Előzmény: tracy (42)
tracy Creative Commons License 2000.12.22 0 0 42
Nem, egyáltalán ne tűnsz átlagembernek, több okból sem.
1, Ismered Lieber Katit, sőt urát is.
2, A jelek szerint ennél bensőségesebb kapcsolatban is vagy legalább egyikükkel.

Egyébként is azt az általános sejtést kezdem érzeni, hogy aki Lieberékkel bármiféle kapcsolatban áll, az nem átlagember.

Előzmény: K. K. (40)
Lieber Kati ura Creative Commons License 2000.12.22 0 0 41
Sziasztok, szia tracy, micsoda egy nap volt a mai, na ilyen az átlagember élete, megbeszéltem egy haverommal, hogy együtt töltjük a délutánt, a Kati azonban csak elküldött még egy két ajándékot vásárolni, hideg is volt, és jellemzően amit kért, az a város öt, egymástól legmesszebb lévő szegletében volt található, aztán még hívott is, na így lett egy hatórás monstre bevásárlás, a végén mint egy serpa teherhordó vergődtem haza, meg is fáztam rendesen, a Kati pedig olyan lassan nyitotta ki az ajtót, hogy majd elaludtam, azt mondta ivott egy pohárkával és elbóbiskolt, legalább ő jól érezte magát. Átlagember átlagnapja.
K. K. Creative Commons License 2000.12.22 0 0 40
Kedves tracy!

Ma egy teljesen hétköznapi napot éltem meg, semmi említésre méltó nem történt velem, lusta kelés, hempergés az ágyon vagy délig, felhívtam egy barátom, délutánra megbeszéltem vele egy időpontot, el is mentem hozzá, mégse volt otthon, nem, mert a párja, a Lieber Kati elküldte még valamit vásárolni, nem akartam bemenni, de a Kati behívott, azt mondta hamarosan jön az ura, de nem jött, na ültem ott egy órát, vermutot ittunk, még vagy egy órát ültünk, valami nagyon kellemes zenét hallgattunk, nem tudom mit, a cédék ott feküdtek a földön, a szoba zsúfolásig tele dobozokkal, most költöztek a napokban, de a kanapé már állt, és a hifit is összerakták, a Kati megint töltött, hihetetlenül be volt fűtve az a szoba, sokat panaszkodott a hőségre, a telefonhoz ment, az urát hívta és megkérte egy-két dologra, hogy hova menjen még és mit vásároljon, ő gondolom nem repesett az örömtől, mert hosszasan kellett kérlelnie a Katinak, de csak elintézte, visszajött, mellém ült és azt mondta, hogy nem lehet letekerni a fűtést, levette a pulcsiját, bordó body volt rajta, újratöltötte a poharakat, levette a narancs tornacipőjét, teljesen felült a kanapéra és alám fúrta a lábait, és még arra emlékszem, hogy milyen meleg volt ennek a lánynak a válla, szinte tűzforró, a halántéka pedig illatos, valami nagyon finom parfümöt használhat, nem tudom mikor aludtunk el, de a Kati nagyon rohant, eszeveszetten dobálta össze a ruháimat, fájt és zúgott a fejem, a Kati egy kupacba hányta előttem a cuccaimat aztán feldobálta magára az övéit, ekkor vettem észre, hogy mégse a fejem zúgott, a csengő volt az, hogy mennyi idő lehetett, azt nem tudom, gyorsnak tűnt az egész, de akár percek is lehettek, a Kati már kész is volt, engem az erkélyre lökdösött, hazajött az ura, én pedig ott kint kapdostam fel a ruhákat, ugrani kellett, nem volt nagyon magasan, mégis elvétettem a landolást, a jobb bokám nagyon fájt, üövölteni tudtam volna, taxival mentem haza és azóta a tévét bambulom. Semmi különös, olyan semmilyen nap volt ez a mai, igazi átlagember vagyok, ugye tracy?

tracy Creative Commons License 2000.12.22 0 0 39
Hát akkor, majd, ha legközelebb erre jársz, akkor kérlek, oszd meg velem (vagy velünk). Addig meg jó éjszakát...
Előzmény: Jujube (38)
Jujube Creative Commons License 2000.12.22 0 0 38
Mindegy. A lényeg, hogy hála Neked, én már rájöttem a megoldásra. És most megyek aludni.
Előzmény: tracy (37)
tracy Creative Commons License 2000.12.22 0 0 37
Namost ezt egy kicsit nem értem. Illetve egyáltalán nem.
Előzmény: Jujube (36)
Jujube Creative Commons License 2000.12.22 0 0 36
Szerintem osszuk el az embereket. Ha elosztottuk az embereket sok háromnegyedembert kapunk. Egy háromnegyedember az átlag. Ebből a háromnegyedemberből tudunk később következtetéseket levonni, ha találkozunk fél, egész, illetve negyedemberekkel. Ez a kulcs.
Előzmény: tracy (35)
tracy Creative Commons License 2000.12.22 0 0 35
Oké, a negatív módszer rendben van, de akkor rengeteg elhatárolást kell találni, mert egy-egy csak a nem átlagember megtalálását segíti elő. Aura: rendben, nem tapad rá a fémcucc, de így csak azt lehet látni, hogy akire tapad, az nem átlag, viszont nem tudjuk meg, hogy átlagember-e, vagy valami más miatt nem átlagos...
Előzmény: Jujube (34)
Jujube Creative Commons License 2000.12.22 0 0 34
Érdekes módszer lehetene az aura-vizsgálat. Az átlagos emberre nem tapad rá fém étkészlet, mint mondjuk a Kepesre.
Előzmény: tracy (33)
tracy Creative Commons License 2000.12.22 0 0 33
De arról beszélünk, mert ha elmondunk egy ilyet, akkor a nem átlagembert fogjuk meghatározni. Ami nem baj, mert ez jó megközelítés lehet, de akkor olyanokat kell mondani, amik tényleg elhatároló jegyek. A módszer tényleg nem rossz, mondj még ilyet!
Előzmény: Jujube (32)
Jujube Creative Commons License 2000.12.22 0 0 32
Most az a lényeg, hogy az átlagembert behatároljuk, és nem az, hogy a jellemzőket visszájára fordítva elmondjuk a nem átlagember tulajdonságait. A módszerem jól működik, ne beszéljünk a "nem átlagemberről".
Előzmény: tracy (31)
tracy Creative Commons License 2000.12.22 0 0 31
Én sem tartom valószínűnek, hogy egy átlagember ide írna, ha meg igen, akkor nem tartaná magát annak. Viszont a kérdés inkább az, hogy szerintek (legyetek akár átlagemberek, akár nem), milyen az átlagember...

Amiket írsz, azok szerintme sem jellemzők az átlagemberre, a kizárásos módszer sem rossz. Nem különít el azonban. Odáig ok, hogy az átlagember nem szereti Picassót és nem közösül állatokkal, de a nem átlagember sem feltétlenül csinálja ezeket...

Előzmény: Jujube (30)
Jujube Creative Commons License 2000.12.22 0 0 30
Egy átlagember nem ír be ide. Ebben biztos lehetsz. Egy átlagembernek nem tetszenek Picasso és Filó Vera munkái (Filó Verát én például megütném, de mégsem vagyok átlagember). Egy átlagember nem tart brómot otthon. Egy átlagember nem közösül állatokkal. A kizárásos módszer jobban működik, látod. Sokat haladtunk.
tracy Creative Commons License 2000.12.22 0 0 29
Félek, hogy különböző okokból nem fogok rólad álmodni...Viszont sikeres csillagszedést és boldog ünnepeket!
Kukurgán Creative Commons License 2000.12.22 0 0 28
Hát tudod, az átlagnő a Szupermen-ről álmodik, Te viszont álmodj rólam! Most elbucsuzok!
Felmegyek az égboltra, össze kell szednem néhány fényes csillagot, mert jön a Karácsony és illik egy valamirevaló ajándékkal meglepni a hölgyeket.
Hosszú lesz az utam, Kellemes Karácsonyt és
Boldog Ujévet kivánok!
Előzmény: tracy (27)
tracy Creative Commons License 2000.12.22 0 0 27
Hát, pedig ez lenne a topic témája...az átlagember (férfi/nő9. Próbáld meg mégis!
Előzmény: Kukurgán (26)
Kukurgán Creative Commons License 2000.12.22 0 0 26
Eltudom, hajaj, de mennyire! De nem teszem,
mert egy ilyen ábrándozás után sokkal rosszabb lesz a valóság. Még kizökkenek a kemény tréning árán elért tűrőképességemből. Aztán hogy fog fájni
megint mikor fát vágnak a hátamon!
Előzmény: tracy (25)
tracy Creative Commons License 2000.12.22 0 0 25
De csak el tudod képzelni? Milyen az a nő, akihez képest különlegesek az ismerőseid? Lieber Kati urát meg hagyjuk, most úgysincs itt... Bár Kati engem is érdekelne, tényleg ismered?
Előzmény: Kukurgán (24)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!