M10b18-hoz keresek légtömegmérőt, sűrgősen, légyszíves ha valakinek van, vagy tud az szóljon, nekem e30as 318i-m van, de e30hoz nem találok, és hátha ti tudtok segíteni, előre is köszi!;)
E21-eshez keresek műszercsoportot, vagy a házát, vagy csak a plexijét, és műszerfali kapcsolókat(lámpa,hátsóablakfűtés,ködlámpa).Mailom publikus. Ha lehet képekkel, és árakkal.
Eladó egy BMW dísztárcsa garnitúra, 15 colos, youngtimer korú BMW-re, GYÖNYÖRŰ állapotban, eredeti BMW alkatrész, az összes füle megvan. Cikkszáma: 36 13 1 181 532
Benzingőzös szenvedéllyel vezérelve megalapítottam a Karburátor nevű facebook oldalt, ahol a tartalmat közösen Veletek írjuk a következőkről:
Autókról, melyeket még szenvedéllyel építettek LEGINKÁBB az ezredforduló előtt. Autókról, melyek tervezésénél a vezetési élmény elsődleges volt. Autókról, melyekben a fém, bőr, fa túlsúlyban van a műanyaggal szemben. Autókról, melyek még nincsenek tele elektronikával. Autókról, melyeknél még a gazdaságossági tényező nem volt jelentős a tervezésnél. Autókról, melyek többek, mint egyszerű közlekedési eszközök.
Ha unod a mai kor túlelektronikázott, műanyag tucatautóit és számodra is az autó szenvedély, akkor csatlakozz hozzánk és írjuk közösen a tartalmat.
Az oldal létrehozásának az volt a célja, hogy a hasonló gondolkodású emberek „találkozóhelye” legyen, ahol a tartalmat közösen írjuk. Kötetlenül lehet beszélgetni mindenről, ami autó. Legyen szó tulajdonosi tapasztalataitokról, saját autóitok képéről, álomautóitokról, képekről, filmekről – a lista végtelen -.
keresek e21 2000-es motort,váltóval és hozzá illő kipufogóval, de esetleg 1.8-as is érdekel, a lényeg, hogy használható legyen és karburátoros. Előre is köszönöm. Pest megye.
Komolyan gondolkozok egy e23-as (esetleg e24-es) projekten. Nagyon régen már! Évekig úgy voltam vele, hogy egyszerűen veszek egy alapot, aztán előbb-utóbb lesz belelőe valami olyan, amire gyerek korom óta vágyok.
Aztán az évek múltak, olvastam sok fórumot, beszámolót mások autóiról és rá kellett jönnöm, hogy nem ilyen egyszerű ez... Ettől még nem tettem le a dologról, SŐT! Továbbra is nagy vágyam a hétköznapi autóm mellé egy régi cápa 6-7-es élményautónak. Viszont most hogy egyre közelebb kerül, először szeretnék beszélni olyanokkal, akik már végigjárták ezt az utat és tudják mivel jár, hogy kell belekezdeni aztán folytatni, stb...
Ha van köztetek olyan, vagy ismertek olyat aki esetleg szívesen segítene ebben (vagy egyszerűen szeretnétek egy újabb vállalható cápát az országban :)) az írjon egy e-mail a cziranku.krisztian@gmail.com-ra!