Keresés

Részletes keresés

betonacel84 Creative Commons License 2009.11.16 0 0 241
Ha rám hallgatsz akkor a könyvet olvasd el az tényleg jó, de a filmet hagyd. Az első egy részét megnéztem a könyvön felbuzdulva, de elég gyenge volt...
A második meg miért lenne más.
Előzmény: freeplay21 (240)
freeplay21 Creative Commons License 2009.11.16 0 0 240
Már elmúlt november 12... megérkezett a könyv? Milyen a story? Olyan, amire vártál?
Én most True Blood-ra lennék kíváncsi, sajnos még nem sikerült túl sok epizódot megnéznem, de elég érdekes sztorinak tűnik ezzel a társadalmi-ellentétes + drogos vonulattal.
Előzmény: Törölt nick (236)
szimonettaa Creative Commons License 2009.11.13 0 0 239
Én is a netről rendeltem és időben megjött a /kedvezményes árú :)) / könyvecském !!! Végre! Mondjuk elég nagy volt a rizikófaktor, hogy mégsem hozzák időben -egy majdnem fanatikusnál minden perc számít- emiatt majdnem úgy döntöttem, hogy inkább a könyvesbolt..
Mindegy, már olvashatom is .. amúgy Oszkár fontos mellékszereplő :) Mindig kell egy macsek.
wizzzie Creative Commons License 2009.11.06 0 0 238
Az előzetesben szó van egy Oscar nevű macskáról, akinek nem adtak enni pár napig, és megsajnáltam szegény...
galkriszti24 Creative Commons License 2009.11.06 0 0 237
fúúú, nem vágom, hogy a macsek hogy jön ide? ő is szereplője a történetnek?? :D
Előzmény: wizzzie (235)
wizzzie Creative Commons License 2009.11.06 0 0 235
Én szegény Oscart sajnálom, akit nem etettek meg 2-3 napja... micsoda szívtelenség így bánni egy macskával.
Oscar
Fluxor Creative Commons License 2009.11.03 0 0 234
van egy honlapja, gondolom ti is ott olvastátok azt a 6 oldalas előzetest.. hát ott van ez is leírva, csak kicsit el van dugva....:)
Előzmény: zuhogjohn (233)
zuhogjohn Creative Commons License 2009.11.03 0 0 233
Te már olvastad a könyvet? Vagy honnan vágod ilyen jól?
Előzmény: Fluxor (232)
Fluxor Creative Commons License 2009.11.03 0 0 232
sziasztok!
amit ti olvastatok, az 2 lányról szól, Lissről, és Rose-ról. Andrejről csak álmodik Liss. A "mora" azt jelenti, hogy uralkodó vámpír családból származik, a dampyr-ok pedig a testőreik. azaz ebben a felállásban Rose védi Lisst.
Előzmény: kinga.str (224)
zuhogjohn Creative Commons License 2009.11.03 0 0 231
Ha nem bírod kivárni november 12-ét, akkor rendeld meg az interneten. Én is ott fogom! És még kedvezményt is kapok.
Előzmény: Törölt nick (229)
Törölt nick Creative Commons License 2009.11.03 0 0 230
tetszik,hogy E1-ben van írva
olyan mintha én lennék vámpír:)
Törölt nick Creative Commons License 2009.11.03 0 0 228
csak Rose-nak szólítja
Andrej az valaki más,akiről Lissa álmodott
gondolom valakije,aki meghal
joy Creative Commons License 2009.11.01 0 0 227

Te jó ég!

Rendszeres véradóként vajon mennyi vámpírt etettem már?

:o)

joy Creative Commons License 2009.11.01 0 0 226

Mi fog meg Agatha Christie, vagy LLL könyveiben?

A misztikum és a rejtély.

Egyébként érdemes néha a jobb oldali könyvreklámot is megfigyelni, gyakran ad jó könyves ötleteket!

:o)

Előzmény: Szedito (199)
nandika87 Creative Commons License 2009.10.30 0 0 225
és végül is, nagyon úgy tűnik, a srácnak is jó érzés h kiszívja a másik a a vérét..:)
sztem itt sokkal emberibbek a vámpírok. itt nem száguldoznak, egyszerűen csak futnak ők is.. vagy ez csak a fiú kábultsága miatt van?? már nem tudom.
kinga.str Creative Commons License 2009.10.30 0 0 224
Szerintem a Rose a becenve. A párok szokták egymást becézni... a vámpírok meg amúgy is kiszámíthatatlanok :)
Nekem az pont tetszik, hogy egymás vérével etetik egymást! Milyen az igazi összetartozás, ha nem ilyen? Itt nyer értelmet a "véremet adnám érted" mondat is.
Persze ízlések és pofonok. Más, mint a Twilight, de én nem is azt keresem benne...
Előzmény: nandika87 (223)
nandika87 Creative Commons License 2009.10.30 0 0 223
elolvastam, viszont. vannak dolgok amik tetszenek és vannak amik nem:
nem tetszik: (ill. nem értek egy dolgot), a Lissa nevű lány a másikat, aki nekem fiúnak jött le, hol Andrejnek szólítja, hol Rose-nak, akkor most ez h is van?
nem tetszik: - egymás vérével etetik a másikat! - és kaját is esznek emellett.

fura: a lány mora, a fiú dampyr. akkor ezek külön kasztok, vagy fajták, vagy mik? minden esetre ez izgi.

ami tetszik, hogy a lány hercegnő és h megszöktek a Vámpír akadémiáról. kérdés: miért? mi elöl menekülnek? izgi a dolog...:) nekem határozottan tetszik!!! pedig először nagyon szkeptikus vagyok..:)
Előzmény: stuncenpudli (222)
stuncenpudli Creative Commons License 2009.10.30 0 0 222
Valóban könyvről van szó és nem filmről, tehát az veszélyes, hogy a film túl sokat eláruljon, mert akkor az ember képi fantáziáját befolyájola. Szerintem a 6oldalas beolvasás is pont elég ahhoz, hogy az ember a stílusára ráérezzen, de nem mond el túl sokat ahhoz, hogy lelője a poént.

A könyvesboltban biztos, hogy érdemes még előtte olvasgatni, azzal is jobban beleérez az ember. Amúgy télleg a fiatalabbaknak van célozva, de szerintem ez nem kizáró ok.
Előzmény: nandika87 (221)
nandika87 Creative Commons License 2009.10.30 0 0 221
6 oldal van fönn. végül is az pont annyi, amennyiből el tudom dönteni jó e egy könyv, tetszik e, vagy sem. na, nekilátok gyorsan, pár perc és itt vagyok a kritikával..:):)
Előzmény: tetrisman (219)
kinga.str Creative Commons License 2009.10.30 0 0 220
Ez azért egy könyv, nem egy film (bár remélem lesz belőle), és ezt nem szabad elfelejteni! Amúgy én is azt éreztem az elején, hogy jó lenne többet tudni a tartalmáról, de aztán beleolvastam az első fejezetbe (a honlapon megteheted Te is), aztán le is adtam az előrendelésemet :)
Előzmény: nandika87 (216)
tetrisman Creative Commons License 2009.10.30 0 0 219
Nem tudni, az majd kiderül ha a kezünkben lesz a könyv...Az oldal site-ján levő kis beleolvasás alapján még nem tudom eldönteni, a trailer meg még annyit sem árul el, ugye...
Én mindenesetre tartok egy kis "beleolvasás félórát" a Libriben mielőtt megveszem:)
Előzmény: nandika87 (218)
nandika87 Creative Commons License 2009.10.30 0 0 218
Hm.. jövőhéten meg akarom venni az Eclipse-et, azzal úgyis végzek pár nap alatt és akkor ha a költségvetésem is engedi, megveszem lehet. Kb. miről szól? ugye nem vmi Twilight koppintás?
Előzmény: tetrisman (217)
tetrisman Creative Commons License 2009.10.30 0 0 217
Biztosan ez egy kisebb költségvetésű dolog volt, azért nem lett a trailer olyan húzós, de nem is baj...Mostanában úgyis ellövik az összes jó jelenetet az előzetesben, azt nagyon nem szeretem, meg amúgy is, itt egy könyvnek készítettek trailert, ami elég ritka...
Ha jól néztem november közepén fog megjelenni a dolog...
Előzmény: nandika87 (216)
nandika87 Creative Commons License 2009.10.30 0 0 216
megnéztem a videót, de igazából elégedetlen vagyok..:( ne szidjatok le nagyon, de ez kis film szinte semmit nem mondd. csak arról h van vmi ódon kastély, ahová vkinek vissza kell mennie. vkik lehajtanak a hídról bele a vízbe és van egy szerelmespár, akik szenvedélyesen csókolóznak. de h kik ők, várpírok, emberek?? esetleg az egyik vámpír, a másik ember? h ki fog kit elárulni, mi jelenti azt a nagy veszélyt, ami elhangzik a kis filmben, arról nem tudunk meg semmit...

izginek izgi, de több infó kellene..

mikor fog pontosan megjelenni?
stuncenpudli Creative Commons License 2009.10.30 0 0 215
Most néztem ezt a Vámpírakadémia dolgot. Videán néztem hozzá linket. Elég jól néz ki aza kastélyos rész. Mutatom: http://videa.hu/videok/film-animacio/vampirakademia-akademia-arulas-baratsag-93RXGzcRaJl5GnJv
Előzmény: Dalmus 1 (214)
Dalmus 1 Creative Commons License 2009.10.27 0 0 214
Azt én is néztem! Van saját honlapja is, ahol még a könyvbe is bele lehet olvasni, úgyhogy elég jónak tűnik. Nem is drága... Lehet, hogy leadom rá az előrendelést. Köszi a tippet!
Előzmény: CFK MAN (212)
gregorika Creative Commons License 2009.10.27 0 0 213
A napfogyatkozást is Meyer írta, hamarosan az is megjelenik
Előzmény: Szedito (211)
CFK MAN Creative Commons License 2009.10.27 0 0 212
Újhold, Napfogyatkozás, csak hogy említsek pár híreset.
Mondanám a Vámpírakadémiát is, de annak még két hét kell hogy megjelenjen.
Szedito Creative Commons License 2009.10.27 0 0 211
Utána néztem ezeknek a könyveknek hát igen Stephanie Meyer tud alkotni, ez a Újhold is, tipikus mítikus motívum ami a címében is látszik.
gregorika Creative Commons License 2009.10.27 0 0 210
Nekem az Újhold jött be nagyon, de nagyon még régebben

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!