Húha, mennyi kérdés egyszerre!
Szóval a hosszú hétvége.
Szerintem menjünk csütörtökön bulizni, halál jó időt mondtak, addigra kipihentek leszünk, meg hát minél előbb. Hallottam én is, ogy már vannak a nyitott helyek, mindenképp olyanba menjünk. Tesóm volt Rióban, de tömegnyomor volt, nem nézzük meg a Part Side-ot?
Szombat du és este lehet leugrunk Balcsira, szóval a többi napra kéne koncentrálni.
Kínai piac rendicsek. Én csak a Fáyit ismerem, az a szoldídabb verzió, oda szívesen kimegyek veled. A főpiacra inkább nem. :-)
A világ jogjobb tréning gatyáit lehet ott venni, meg parfümöket olcsóbban.
SMS-t megkapta, köszöni szépen, csak lusta dög, hogy válaszoljon. :-)))
Hallom jössz fel. Tök jó!
Május eleje remek, csak dogajavítás van betervezve, semmi extra. Ugyse voltam 120 éve bulizni sem, majd elviszünk valahova. Ha süt, akkor napközbenre is lehetne valamit. Na, tök jó lesz. :-)
Lehet ám icq-zini úgy is, hogy nem használsz icq-t.
Én pl Trillant használok, és eddig jól vizsgázott.
De van webes icq is.(bár az kicsit silány)
Neked jár szabi? Még ilyet, :)
Szia nyanya :)
A winamp.com oldalon van egy rakás netrádió.
Mikor izzítod már be az ICQ-d?
Én is aludtam párszor a Vandával, és pont az a jó benne, hogy semmi extra sokása sincs. Nem horkol nem jár alva, nem pisil az ágyba... ideális alvótárs :) Ja és amikor alszi akkor csendben van, így sokkal később lehet vele összeveszni :)
base egy "s". Ma estére mindenkinek jó bulit jó szurkolást! Már aki olyan mázlista, hogy ott tud lenni. Holnap este én is érkezem, próbáljatok meg nem négykézláb várni.
Teljesen halálközeli itt a hangulat.
Remélem a hétvégi buli kicsit felpezsdíti majd itt az életet.:-)
Még nem is meséltem. Az új munkahelyemen úgy indítottam, hogy bevezettettem az ADSL-t, szóval már 24 órán át lóghatok a neten. :-))) Erre tessék, ti meg eltűntök.
Mondtam már, hogy a múltkor remek bulit rendeztünk bassezel, aminek fent vannak a képei neten. :-) Hála Krapinak. Köszönjük! :-*