Ez a topic gyűjtőhelye mindazoknak, akik gyermeket szeretnének.
Mielőtt hozzászólsz, olvass vissza pár oldalt!
A topikban vezetett tábláról a leírást megtalálod ebben a hozzászólásban: http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=67769219&t=9026561
Első babáról van szó,ahogy számoltam 6,5 hetes terhes vagyok.Mikor érdemes elmenni az első vizsgálatra?A másik gondom, hogy a cigitől nem tudtam még teljesen eltávolodni.
Igen azért ez tényleg meggondolandó... Nekem mondjuk nincs különösebb bajom, az utolsó szülésem annyira könnyed volt, hogy szinte kibalettoztam szülőszobáról. Nekem inkább a nemalvás és a mindennapok terhei azok, amik gondolkozásra késztetnek... Vackolódj egy icipicit akkor, annyi még tuti belefér:)
Azért bennem is van kis para, a hasfalam tropára ment, köldöksérvem lett, erős túlsúlyom, szóval lehet, hogy fél évet inkább arra kellene szánni, hogy összeszedjem magam.
Annyira sajnálom, hogy én már nem. Hogy nem 33 vagyok, hanem 43. Orvosom szerint még van két jó évem, ne csüggedjek, de az a nagy büdös igazság, hogy nem bírom fizikli a nagycsaládosságot. Ha arra gondolok, hogy 2007 óta szoptatok (és ez alatt az éjszakákat is értjük), és még bevállalni nemtom hány évet, akkor a NEM mögött mondjuk 30 felkiáltójel is megjelenik. De neked nagyon de nagyon drukkolok!!!!!!!!
Sziasztok, bevallom,Nemlajos nevének felbukkanása miatt néztem be, hát nagy-nagy gratula és boldog babavárást, meg kalap le meg minden! Első két egyedet kb. egyidőben vártuk, én ott leálltam. MInden jót!
Szóval csütörtökön volt 6+4 (vicces, három és fél héttel előtte teszteltem, direkt azért mentem ilyen "későn", hogy ne kelljen annyiszor menni, meg nehogy korán legyen, erre még mindig csak ennyi :D), dobogott, és egyedül van :)