Keresés

Részletes keresés

banjus Creative Commons License 2002.08.08 0 0 621
tudom rach, te nem vagy az apörgős valaki. játék partyhoz nem is kell annyira, de egy bulizós estéből a pörgés nem hiányozhat, márpedig a múltkor nem nagyon táncoltunk:( de azért nagyon jó volt kicsit dumálni. mikor lezs akkor játék party??? he???
na puszi:

Banjus

Előzmény: Rachela (620)
Rachela Creative Commons License 2002.08.07 0 0 620
Nem tudom, nekem spec a pörgés abszolúte nem hiányzik, de a játék partiban benne volnék :)
Sampi, mi ez a harmadik turnusos hírnév dolog? Valamiről lemaradtam?
Előzmény: banjus (619)
banjus Creative Commons License 2002.08.06 0 0 619
Sampi drága idáig nem tudtad ki rachela?:) hihi ez jó. milyen volt a sziget?és mikor lesz játék pari? vagy parti csak simán, tök jó volt a múltkori. csak kicsit többet kéne pörögni:(
na pusza mindenkinek, és jóü nyaralást aki még csak most megy:

Banjus

Előzmény: Sampras_21 (618)
Sampras_21 Creative Commons License 2002.08.05 0 0 618
Sziasztok!

Rachela! A weboldal "lebuktatott"! Mar tudom kit takar a név! Egyébként nekem sem fekszik annyira az ilyen tipusú buli, de a társaság kárpótolt!
Ahogy hallom, a 3. turnus galilosai is igyekeznek a hírnév felé... :))

Bye! Sampras

banjus Creative Commons License 2002.07.29 0 0 617
Úgy látszik, tényleg nagyon fáradt voltam pénteken. azért annyira nem volt kiakasztó a turnus. Jó volt a madrich tali valóban, szóval nem volt ennyire negativ a dolog, csak tényleg nem legjobb szarvasom volt.
de azért elment
és muszáj menni szarvasra.
Előzmény: Rachela (616)
Rachela Creative Commons License 2002.07.28 0 0 616
Halihó mindenkinek!

Szia Sampras, de jó, hogy te is idetaláltál! :) Szerintem sem volt azért ANNYIRA gáz ez a turnus, a tegnapi madrich-party pedig még az esetleges kellemetlen pillanatokért is kárpótolt, én nagyon jól éreztem magam. Bár a zajos-táncolós része nem az én világom, a teázás meg utána a beszélgetés szuper volt, remélem, nem ez volt az egyetlen ilyen alkalom :). Meg aztán majd jöhetnek a játék-partyk is, ugye? Sampi, ajánlom figyelmedbe a www.bkgm.com/motif oldalt, én is ott szoktam edzeni :). Na puszik nektek, aztán írjatok!

Sampras_21 Creative Commons License 2002.07.28 0 0 615
Hali!

Juteszembe...

A tábor azért nem volt rossz egyáltalán. Sőt! És a tegnapi galilos madrich-party pedig kifejezetten szuper volt. Szóval írjon más is! Hogy éreztétek magatokat?

Mindenkinek Üdv!

Sampras

Sampras_21 Creative Commons License 2002.07.28 0 0 614
Sziasztok!
Banjus! Ne törj le! Jó volt azért ez a tábor is, max. egy-két embert meg kellett volna.. hmm... "semmisíteni". De igazán, pl. a madrich-társad pl. egy kisangyal volt, nemde?!
Mindenkinek üdv!
Sampras
banjus Creative Commons License 2002.07.26 0 0 613
Hazajöttünk. fáradtan, legalább is én nagyon fáradt vagyok, és elég érdekes volt ez a turnus. nem mondom, hogy nem volt jó, de voltak benne nagyon rossz dolgok is sajna:( most nem részketezem, de elég annyi, hogy nem éreztem mgam felhőtlenül jól:( na mindegy. majd idővel megszépül remélem. a mélypont azt hiszem tegnap volt, ma már sokkat jobb volt:)
na puszi mindenkinek, egy hulla fáradt bajnus
sansan Creative Commons License 2002.07.24 0 0 612
:-(((((
Ma jártam Pesten,egész éjjel ott kóvályogtam.Ha ezt tudom,valamelyik benzinkúton dugok el neked egy sört:-))))))
Előzmény: TZAL (609)
banjus Creative Commons License 2002.07.24 0 0 611
Sziasztok!!! én is rljutottam oda, hogy találtam az esti pőrogi után 10 percet igy éjjel 2 körül arra, hogy irjak ide. szóval tényleg jó a tábor, bár nagyon más mint az idáigiak, mert neem tudom milért. azért nem rossz. majd irogatok legközelebb még hogy mit. sansan remélem tényleg nem jártál az erdőben, különben kicsit hülyének nézhettél minket, amint kb. 20 gyerekkel rohangálunk kb. 20 csoport és sutyorogva helyneként üvöltözve és vistva hajtja végre a különböző feladatokat, mindeztfeketáére festett arccal... enyhén durva, de jó lett volna, ha jó lett volna, csak kicsit túl sok volt a gyerek, de mindegy.
na megyek őket kelteni, mert ma éjjeli keltés van, legyetek jók, millió puszi:

Banjus

Előzmény: Rachela (610)
Rachela Creative Commons License 2002.07.23 0 0 610
Nna szóval. Az elmúlt négy napban nem működött a net, de most végre újra van és láss csodát, még két percem is van írni :)
Szóval a tábor (mint mindig) tök jó, bár ennyire esős évem utoljára 91-ben volt, de a hangulat a lényeg, azzal meg nincs hiba :)
Sansan, ma este-éjjel ne menj az erdőbe, ha nem akarod hogy puszta véletlenségből valamelyik túlbuzgó táborozó ellenségnek nézzen és levadásszon, 10-től kezdve nyomulunk csapatostul...
Tzal, ne tessék nyavalyogni, tessék jönni látogatni! Na megyek, tisztára úgy érzem magam, mint a nyuszi az "Alice Csodaországban" c. műben, folyton rohanok valahová és késésben vagyok.

Ps.: Vicces ez a gép amin írok, a magyar karakterek helyett héber betűket írogat :)

TZAL Creative Commons License 2002.07.22 0 0 609
Én már kiöregedett motoros vagyok, pesten tengetem napjaim, úgyhogy a megnyert sörömet átengedem másnak :)
Előzmény: sansan (607)
jung Creative Commons License 2002.07.21 0 0 608
Na, ma ott jartam en is :)
jung
Előzmény: sansan (607)
sansan Creative Commons License 2002.07.21 0 0 607
Talált!
Na mikor isszuk a sört?
Holnap délután megint benézek. :-))))
Előzmény: TZAL (606)
TZAL Creative Commons License 2002.07.21 0 0 606
Csak nem a pulykagyárban dolgozol?
Gallicoop :))))
Előzmény: sansan (605)
sansan Creative Commons License 2002.07.19 0 0 605
Sajna munka miatt nem sikerült akkor éjfél körül kinézni,bár amikor ide beírtam,utána megkerültem a tábort.
Ja igen! Van egy találós kérdésem.Ahol dolgozom,a cég neve egy izraeli vidék nevéből lett kialakítva.Na melyik az?Szarvason,nagyon ismert.
Az első vendégem egy sörre(üdítő,kávé,vagy ami tetszik)
Tudom,hogy a táborban is van net,írjatok!
Rachela Creative Commons License 2002.07.17 0 0 604
Ipiapacs egy-kettő-három én is itt vagyok ám :))), csak most jutottam odáig, hogy nem csak az emileket nézem meg és ájulok be az ágyamba, hanem a fórumra is bekukkantok egy percre. Igaz, a mai úszásom bánja :((. Ráadásul eredetileg más dolgom lenne, csak ittragadtam. Na sebaj. A mi csoportunk is nagyon aranyos, és szerintem általában véve is jó a hangulat, bár teljesen tele van a tábor és mindenütt pótágy van, de ez a szép benne. A tegnapi esti programot teljesen elmosta a vihar, nem volt semmi ez a felhőszakadás, 12 év alatt nem láttam ilyet Szarvason, de állati pojén volt :))) Na, megyek programra, jók legyetek, végezetül pedig álljon itt az új magyar-induló:

Ki a jobb?
Magyarok!
Ki a jobb?
Magyarok?
Mennyivel?
Sokkal?
Milyen sokkal?
Nagyon sokkal!

Élesebb legyél a késnél,
harcosabb a szenvedésnél,
mert az egész világ tudja:
MAGYAROKNÁL NINCSEN JOBB-JOBB-JOBB!

Ez utóbbi a János bácsi a csatában dallamára megy.

Előzmény: sansan (603)
sansan Creative Commons License 2002.07.17 0 0 603
Most olvasom,hogy itt vagy te is!Nagyszerű!Ha úgy sikerül,akkor kinézek a kútra.Most mindenesetre teszek egy kört a tábor körül(ezüstszínű fasza kerékpár,piros polo,vigyorgós rövid hajú 30-as ficko)
igyunk meg együtt valamit :-)))
Előzmény: banjus (601)
sansan Creative Commons License 2002.07.17 0 0 602
Vasárnap este meg a benzinkúton voltam,ültek is sokan a padkán és beszélgettek.
Tehát itt vagytok!Remélem jol érzitek magatokat.
Sok érdekes van a városban,nézzetek szét!
banjus Creative Commons License 2002.07.16 0 0 601
Sziasztok innen Szarvasról. most épp pardesz van, igy tudok nektek irni. idáig igédz jó a tábor, bár furcsa, hogy ebben a turnsban sem a magyarok vannak döntő többségben, bár azért elég sokan vagyunk(230 gyerek:).
mit irjak még? nem tudopm miért nem töltik a jdcs oldalt, és a webkamera nem egy rossz ötlet, de ugyebár nem én vagyok az oldal felelős...
ja a netkapcsolat az állansó, avval nincs gond, csak hát nincs aki csinálná az oldalt. bots halcion, tudom te csinálod...
a gyerekek nagyon aranyosak, bár van egy két nehéz eset a csoportunkban, de azt hiszen nem fog ez gondot okozni.
viszont nem olyan jó a nemzetközi társaság, mint mondjuk a tavalyi 3. turnusban:(
sansan nreked üzenem, hogy megjöttünk itt vagyunk és általában 12 és 1 között éjjel megtalálhatóak vagyunk a kútnál.
na asszem egy ekkora hozzászólás jó lesz mára. irjatok, ha van kérdés, majd megpróbálok válaszolni rá:) millió puszi innen szarvasról:

Banjus

Előzmény: TZAL (600)
TZAL Creative Commons License 2002.07.14 0 0 600
Nem lenne rossz az új oldal, ha lenne rajta némi tartalom. Miért nem töltik Szarvasról? Élménybeszámolók stb. Nem tudom, milyen internet-kapcsolat van a táborban, de ha állandó, akkor ki lehetne tenni valahova egy webkamerát is, akár a zászlóhóz, akár az ebédlőbe vagy a Beit-Davidba, vagy ahova akarjátok, de buli lenne élőben látni a tábort.
jung Creative Commons License 2002.07.12 0 0 599
600!!!!
Éljen soká a topic!
jung
jung Creative Commons License 2002.07.12 0 0 598
Na szólok még egyet, és itt a
banjus Creative Commons License 2002.07.10 0 0 597
én nem is hagyom rachela:))) ne aggódj, bár oda sem rinak túl sokan ami azt illetti...:)
Előzmény: Rachela (596)
Rachela Creative Commons License 2002.07.08 0 0 596
Nahát, halcy0n, nem is tudtam, hogy te vagy Dávid! Amúgy az oldalhoz gratula, én már regisztráltam is, de azért ezt a topikot sem kell ám elsüllyeszteni, mert ez meg az én szívem csücske! ;)
Előzmény: halcy0n (595)
halcy0n Creative Commons License 2002.07.08 0 0 595
Sziasztok fórumozók!

Elkészült a szarvasi tábor weblapjának újabb része: a fórum!

Én igazán nem akarok tolakodó lenni, de akár ott is folytathatnátok a párbeszédet, én nagyon örülnék, hogy nemhiába készítettem el (az amúgy full-extrás) fórumot:)

Üdv,
Dávid.

banjus Creative Commons License 2002.07.04 0 0 594
szia kenny! akkor találkozunk, mert én lent leszek a 2. turnusban:)
Banjus
Előzmény: Kenny23 (593)
Kenny23 Creative Commons License 2002.07.04 0 0 593
tzal a négyhonap nálad már biztosan meglátszik:)) Amugy csak lábat logatni voltam szarvason, mert én most már csak nyaralgatni járok oda:) (Ez a legolcsobb pihenési forma amit eddig találtam)Bár néha besegitettem, ha kellet, de nem törtem magam nagyon. Lehet hogy 2. turnusban is eltöltök egy hétvégét a táborban de ez még szervezés alatt.
Nya mindenkinek minden jot!!!
üdv Kenny23
Előzmény: TZAL (591)
banjus Creative Commons License 2002.07.03 0 0 592
oké:) ezt eddig nem mondtad:)
Előzmény: TZAL (591)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!