Keresés

Részletes keresés

Dominika Creative Commons License 2000.10.24 0 0 130
Örömmel látom, hogy mindenki boldog és végre megtalálta a helyét birodalmamban!

Gedeon Bácsi! Természetesen, honleányaink hosszú sora várja, hogy eleget tehessen kötelezettségeinek. Rendelkezz velük bátran! Továbbá képezz ki néhány dublort, aki személyemet képviseli majd a fontosabb rendezvényeken, avatásokon és ilyesmiken.

rali! Miért van szükséged neked ennyi pénzre? Ha szórakozni akarsz, Gedeon bácsi felhajt neked annyi honleányt, amennyit csak óhajtasz. Ha le akarsz részegedni, zártköru klubjaink korlátlanul rendelkezésedre állnak. Ha munkaerore van szükséged, annyit hajtasz el népem fiai közül, amennyi csak szükséges. Természetesen nyitva áll elotted bankjegynyomdánk is, de vigyázz! Ha megtudom, hogy arra kell a pénz, hogy határainkon túlra menekítsd és lepaktálj ellenségeinkkel, akkor jaj neked!

sanyi! Te mindig hu emberem voltál! Tartsd szemed a többi kókleren, mert úgy érzem, már puhatolózzák gyenge pontjaimat és csak az alkalomra várnak! Az eloléptetésed marsallá, továbbá a birodalom megmentoje cim természetesen beiktatva.

Jéggé dermedt enemies! Gondolj ki még egypár trükkös adónemet, mert abból sosem elég!

rutin! Látogasd meg többi szövetségesünket is a világban, hiszen van még mit tanulnod, ha egyszer a helyemre akarsz lépni!

micu! Érdekes ez a szerkezet! Elnyerte tetszésemet. A rendelkezésedre bocsátom gyáraimat, hogy fejlessz ki még egypár ilyet!

vazzegkritizálok! Örülök, hogy nem kell hallanom népem meghurcolt tagjainak jajszavát! Mert már nem jut el hozzám! :-)

FixY! Tudna valamit tenni beteg kiscicám mielobbi gyógyulása érdekében? Nem lennék hálátlan. Kaphatna egy full-extrás ideggyógyintézetet, ahol kedvére kísérletezhet!

Gedeon Bacsi Creative Commons License 2000.10.24 0 0 129
Előléptem! Fitnessztréner ÉS kulturális miniszter!! Javaslatom a vasadóval kapcsolatban:

Az új adónem bevezetését tüntessük fel új típusú, össznépi lottózásnak: mindenki kap egy szelvényt hetente, szombatonként óriási sóműsor Palik Macival, félmeztelen macákkal (az ő felkészítésüket persze bízzátok csak rám), a főnyeremény pedig hatalmas pénzösszeg lesz, amiről csak mi fogjuk tzudni, hogy a valójában befojt adónak csak egy töredéke.

gb, personal trainer, kultuszminiszter

rali Creative Commons License 2000.10.24 0 0 128
Amíg nem leszek kellőképpen lepénzelve{20 milka
az semmi!meg nem is táskában kérem,hanem ropogós fris ezerdollárosokban}adig nyista bahn meg fődalatti. világos?!

rali

Előzmény: Dominika (118)
vazzegkritizalok Creative Commons License 2000.10.23 0 0 127
:)
Előzmény: micu (126)
micu Creative Commons License 2000.10.23 0 0 126
Aktívan mi hallgatunk. Minden kritika megy a bigbrother.com-ra ;-)
Előzmény: vazzegkritizalok (122)
sanyi Creative Commons License 2000.10.23 0 0 125
Itt vagyok Fenseg!

Figyelembe veve a szolgalataim ertekes mivoltat kervenyezem Fensegedtol hogy leptessen elo marsalla. Tovabba engedelyert folyamodom Onhoz a "Birodalom megmentoje" kitunteto cim viseleseert.

Előzmény: Dominika (118)
vazzegkritizalok Creative Commons License 2000.10.23 0 0 124
Inkább "vasadó", mint "hasadó"!
(legyen testrész vagy anynag) :)))
Előzmény: Jéggé dermedt enemies (123)
Jéggé dermedt enemies Creative Commons License 2000.10.23 0 0 123
Hm... Nos, amíg a Nép hallgat, addig probléma nincs. Tehát VASADÓ téma továbbra is fennforog. Nincs apelláta.
>:)
Előzmény: vazzegkritizalok (122)
vazzegkritizalok Creative Commons License 2000.10.23 0 0 122
A Nép passzívan hallgat egyelőre (mondjuk lehet aktívan hallgatni?):)))
rutin Creative Commons License 2000.10.23 0 0 121
A Diktátor egyetlen Aranyifjú Kicsi Fia újra itt.

Bocsesz, hogy az elmúlt napokban off-line voltam, de elugrottam Phenjanba, egy kis kiképzést tartani despotizmusból Kim-Dzsong-Il-nek. Eleinte kicsit szomorú volt, hogy a Nagy Magyar Diktátor csak a fiát küldte el hozzájuk, de aztán emlékeztettem arra, hogy ő honnan indult (apuci Aranyfjú Kicsi Fiacskája volt egykoron), azon nyomban megenyhült és hatalmas nagy rizsvacsorát csaptunk.

Szóval, ennyi történt...

Ha esetleg bárki sikkasztáson, vagy korrupción töri a fejét, annak előre jelzem, hogy a dolog legalizálásához mindössze annyi kell, hogy engem részesként bevegyen a buliba. Tehát hajrá ... nincs is szebb dolog a szabadságnál ...

micu Creative Commons License 2000.10.23 0 0 120
Javaslom, egy új típusú hangkártya kifejlesztését. Ez a hagyományos funkciók (hang generálás és digitalizálás) mellett alkalmas lenne az elfojtott szitkok érzékelésére is. Ennek két változata lenne: a standard ami csak szimplán elküldi a delikvens adatait ha a szitkok között a diktatúrával kapcsolatos dolgok megjelennének. Az professional változat ennél is tovább megy: az adatok elküldése után valamennyi felhasználót fizikailag kitöröl a rendszerbôl, annak 10Km-es hatósugarában.
Természetesen ezeknek a fejlesztéseknek lesznek anyagi vonzatai. A finanszírozást a következő módon képzelem: kiírjuk a versenytárgyalást, és majd én eldöntöm ki nyerje a tendert. (Azt még nem döntöttem el, hogy közvetlenül az én cégem nyerje-e, vagy az a konkurrens cég aki legtöbbet költ a megvesztegetésemre ;-)
Előzmény: Dominika (118)
Dominika Creative Commons License 2000.10.23 0 0 118
Kedves Híveim!

Nagyon örülök, hogy igy felsorakoztatok mögém :-) Természetesen a bérgyilkos nindzsákkal való fenyegetozés csak pillanatnyi, szeszélyes elborulás volt. Igérem, nem fog többet elofordulni, úgyhogy semmi okotok félni tolem a jövoben. Vagy mégis? ;-)

Mindenesetre, mielott bárkit is kinyiffantanánk, elotte fontos feladataim vannak a számotokra. Gondolom, töretlen lelkesedéssel fogtok eleget tenni kötelezettségeiteknek!

Jéggé dermedt enemies, pénzügyminiszter: a megközelítés jó, csak ezt úgy kellene elérned, hogy a nép önként és dallal az ajkán tegye meg mindezt! Ezért Gedeon Bacsival, személyes fitnesztréneremmel és kultúrális miniszteremmel, dolgozzatok ki erre közös tervet! Nem szeretném, ha a nép úgy érezné, hogy szükséget szenved bármiben. Pontosabban, ne érezze, hogy kifacsarjuk és mozgásképtelenné tesszük!

micu, informatikai kormánybiztos és népmegfigyelési miniszter: mivel a nép köreiben számos potenciális, ellenállásra hajlamos svihák megbújhat, ezért olyan cenzúra-programot kellene muködésbe állítani, amely nemcsak a nyílt, hanem a burkolt fenyegetéseket és szidalmakat is képes regisztrálni. Én azt szeretném, ha elottem az a kép lebeghetne, hogy a nép szeret engem, a többit oldjátok meg ti magatok!

vazzegkritizálok, szeretett népem: természetesen tudom, hogy a nép egyes fiai hajlamosak különféle perverziókra, és ezen keresztül befolyásolhatóak. Mi biztosítjuk számukra a legkülönfélébb vágyaik beteljesülésének lehetoségét, de természetesen ezért cserébe különféle információkra van szükségünk.

Duhogány, demokrata szószóló és esélyes belügyminiszter: Mi mindig nyitottak voltunk a különféle kreativ ötletekre. Talán mesélhetnél kicsit még errol a közutálatról! Pontosan kik is utálnak engemet? Emellett érdekelnének a csúnya halálnemek is, mert egyenlore igen szegényes az eszköztárunk.

rali, közlekedési miniszter: szeretnék egy autópályát a téli és a nyári rezidenciám között, továbbá ezektol a kormányépületig. Továbbá tervet kell kidolgozni arra, hogy szabályozzuk azt, hogy a számunkra fontos egyének gyorsan eljuthassanak céljukhoz, mik a számunkra nemkivánatosak késleltetbe, minden módon akadályozva legyenek! Ja, meg egy személyes használatú metrót is kérek!

A többiek hol bújkálnak??????

Jéggé dermedt enemies Creative Commons License 2000.10.23 0 0 117
micu:

A kincstár valóban nem örülne, ha belőle finanszíroznák az index-alapanyagot. De! Nagyon szívesen segít viszont, ahol tud! :))
Ennek következtében hajlandó újabb terheket róni a Népre, tehát: pénzügyminiszter híján kihirdetem a VASADÓT!

Havi összege bruttó: 1000 hamisítatlan aranypíz
E sarc nemfizetésének esetén 200%-os napi kamatot számolunk fel.
Befizetési határidő: tegnap is késő lett volna...

Gedeon Bacsi Creative Commons License 2000.10.23 0 0 116
Na de drága Diktárotnőm! Két napig elvonulok, hogy nyugdt körülmények között dolgozhassak az Ön edzéstervein, és azon kell magam észrevenni, hogy a felnégyeltetés és azorgyilkos nindzsák általi lemészároltatás fenyeget! Hallatlan.. Itt valami tévedés van, amit kérek azonnal tisztázni.

Egyébként szeretném felhívni szíves figyelmét, hogy a személyes tréner egy uralkodó legbensőségesebb beosztottja: az őszinte, baráti, már-már intim közelség, amely a koordinált testszépítés örömteli folyamatát övezi, lehetőséget teremt arra, hogy Ön e kiváló alattvalójának tehetségét más területeken is kamatoztassa. Először is: ha jól látom, Önt nem kedveli eléggé a nép. És mi kell a népnek? Cirkusz! Javaslom: pályázzuk meg a 2012-es olimpia rendezési jogát. Ezzel két legyet ütünk egy csapásra: a népetszórakoztatjuk, mi pedig (mármint Ön, természetesen... hehe) meggazdagszunk!! Szakmai kvalitásaim tudatában szívesen elvállalom a felékészülés ódiumát (beruházók versenyeztetése, külföldi tanulmányutak, satöbbi.)

Ja, még valami: hol volt ma reggel? Hát nem emlékszik, hogy hétfő reggelenként teniszezünk?

gb, personal trainer

micu Creative Commons License 2000.10.23 0 0 115
Ha egy mód van rá, akkor inkább informatikai kormánybiztos lennék. Első intézkedésként mindjárt megnövelném az index fórum kapacitását, erre két ötletem is van: 1 - nagyobb vasat az index alá, de ennek nyilván nem örülne a kincstár. 2 - azokat a személyeket akik nem hódolnak be a diktatúrának kitiltjuk a fórumról. Így mindjárt megoldódik az ellenzék kezelésének problémája is. Hosszabb távon esetleg ki lehet fejleszteni egy olyan böngészőt amivel csak jót lehet írni a diktatúráról a fórumokba. Persze ahhoz hogy ez a böngésző elterjedjen integrálni kell minden oprendszerbe, lehetőleg úgy hogy a mezei felhasználó ne tudja eltávolítani. Ez később még tovább lehetne fejleszteni: olyan szövegszerkesztőt is lehetne csinálni ami az olyan dokumentumokat amiben rosszat írnak a diktatúráról nem menti el, viszont az író személyes adatait, valamint a vinchesteren lévő programok, mp3-ak címeit és a teljes levelesládát elküldi a titkosrendőrségnek.
Jéggé dermedt enemies Creative Commons License 2000.10.23 0 0 114
Megjegyezném szerényen közben:
kultuszfilm-készítési főtanácsos még nem is van kinevezve :)))
vazzegkritizalok Creative Commons License 2000.10.23 0 0 113
Helyes, kultuszfilmet a népnek!

A Nép /verz, legyen benne két nő egymással!:))))

(ezt valaki a népből mondta!!!) :)))

Előzmény: Dominika (111)
Duhogány Creative Commons License 2000.10.23 0 0 112
Kedves Domina!

Arra gondoltál már, hogy a diktátorok általában széleskörű közútálatnak örvendenek? És hogy a kutyák méltóbb módon halnak meg? Ajánlom figyelmedbe Sztálin halálát...

Duhogány, a demokrata

ui: szerintem nem igazán éri meg világ diktátorának lenni, legalábbis én semmiért nem vállalnám

Dominika Creative Commons License 2000.10.22 0 0 111
Ez ráébresztett arra, hogy mi hiányzik! Kultuszfilmet kell csinálni, amelyben az érdemeimet súlykolják a népbe. Ki vállalja?
Nekem mind1. :-)
Előzmény: Pirx (110)
Pirx Creative Commons License 2000.10.22 0 0 110
Továbbá javaslom a Nagy Diktátor c. dokumentumfilm mielőbbi megtekintését. Direkt Világdiktátorjelöltek számára készült.
rali Creative Commons License 2000.10.22 0 0 109
Meg Kell adóztatni z útonjárókat,hídvám,kötelező gyaloglási pótlék,biciglikoptatási átalány stb...
rali,közlekedési miniszter
Előzmény: Dominika (107)
Big Bother Creative Commons License 2000.10.22 0 0 108
Vedd meg a CNN.com-ot! Kispénzűeknek az Index.hu is megteszi. Majd jelentesd meg, hogy Montenegro önállósodik, stb. Figyeld a hatást... :)
Dominika Creative Commons License 2000.10.22 0 0 107
Rendben van :-) Akkot talán utána is nézhetnél, hogy honnét lehetne sikkasztani, ahhoz hogy pénzileg megalapozzuk a birodalmunkat! Utána persze jönnek a vesztegetések. Puhatold ki ezeket, kedves miniszterem!
Előzmény: rali (106)
rali Creative Commons License 2000.10.22 0 0 106
Hűségesküt letettem,kedvenc diktátorom!
Rali,aki mcwatt volt
Előzmény: Dominika (105)
Dominika Creative Commons License 2000.10.21 0 0 105
Besúgóim utánanéztek, hogy nincs is orvosi diplomád. Sot, többrendbeli okirathamisitás miatt köröznek. Én nem szoktam efféle apróságokon fennakadni, úgyhogy esélyed van az egészségügyi miniszteri posztra. De ha nem fogadod el, akkor pribékjeim visznek el! Akkor mit választasz? ;)
Előzmény: Törölt nick (104)
Dominika Creative Commons License 2000.10.21 0 0 103
A nép és korrupt minisztereim illegalitásba kényszeritettek. De én nem hagyom annyiban! Tudjátok meg, Dominika él és uralkodni fog rajtatok. Szabadcsapatom segitségével visszafoglaltam a palotámat, és uralom a médiát! Azon alattvalóimnak, akik hajlandóak megújitott huségesküt tenni, megbocsátok. De a többi reszkessen!
vazzegkritizalok Creative Commons License 2000.10.21 0 0 102
"..fölül a gálya, s alul a víznek árja..."
Előzmény: Jéggé dermedt enemies (100)
MrPete Creative Commons License 2000.10.21 0 0 101
:)))

Most mit kellett így felizgatni szegényt? Egész éjjel kényszerzubbonyban kellett tartani, amíg le nem nyugodott a kék pirulájától. Mint okl. és mérlegképes ápoló azt javaslom, hogy diszkréten fosszátok meg a tróntól, de hadd éljen abban az álomvilágban, amit elképzel magának, ti meg osszátok el a valódi hatalmat (hehehe).

Apropó, a ti ápolóitok nem nyugtalankodnak??? :)))

Jéggé dermedt enemies Creative Commons License 2000.10.21 0 0 100
A Nép fenyeget :(
Előzmény: vazzegkritizalok (99)
vazzegkritizalok Creative Commons License 2000.10.21 0 0 99
Rossz lesz neked.

A Nép

Előzmény: Jéggé dermedt enemies (98)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!