Keresés

Részletes keresés

ALIEN(tm) Creative Commons License 2001.01.30 0 0 143
A Foster után nem ? jelet akartam rakni, hanem ilyet:
!
Előzmény: ALIEN(tm) (142)
ALIEN(tm) Creative Commons License 2001.01.30 0 0 142
Lehet, hogy a fogakról volt szó a fimben. Én is csak félként néztem, úgy ahogy Te ezt olvasod:)
Amúgy abban TELJESEN IGAZAD van, hohy tök fölösleges ez a topik. Mert elég lenne a témát mailban lerendezniük. Caak 1 idopont, 1 helyszin, és meg van oldva a probléma. Bár, ha nem lenne ez a topic, nem irogatnánk össze-vissza minden badarságot, mint én.
Pivo: Mért épp. Gösserre esett a választás? A Foster jobb?
Előzmény: Drifter (137)
Laa-Yosh Creative Commons License 2001.01.30 0 0 141
Asszem a H2óóóh csapatot nyugodtan tekinthetjük a nehézvíz egy különlegesen ritka változatának...
Előzmény: Stöki (138)
FlyNN Creative Commons License 2001.01.30 0 0 140
CoVboy, azokra a sörökre már keresztet is vethetsz. Legközelebb írásos szerzodést kössél az ilyen pumákkal, akkor perelhetsz. Na, ha megyek Pestre, akkor meghívlak pár korsóra a Tóthban. Majd egyeztetünk...
Csákány
(egy régi CoV&576 olvasó)
ghosttface Creative Commons License 2001.01.29 0 0 139
Soha nem gondoltam volna, hogy képes lesz ez a téma is a "2 vs 4" filozófiai magasságának nyomába érni... Tévedtem... Puma, Neked meg had rázzam meg a mancsodat: ez jó volt pajtás. Csak úgy, mint múltkor az audalas... ;)
Stöki Creative Commons License 2001.01.29 0 0 138
Puma, ha gondolod, két rekesz ásványvízért hamar elintézem neked ezt az alkesz bagázst. Hancut beprotezsálom külsősnek a Story Jimmy különszámaihoz (így a lap hipp-hopp megszűnik, a sok rajongó meg diszkréten élveboncolja a sógort), Lákusznak meg - amikor szokásos alvóóráját tölti a Tóthban - 100%-os baracklevet csempészek a sörébe, amit derék Pivonk abszolúte vitamin-intoleráns sörmirigyei nem fognak kibírni, és felmondják a szolgálatot. CoVboy ily módon azonnal absztinensé válik (hja, én is így lettem az), és a szégyent nem tudván elviselni, zergek általi felzabáltatással vet majd véget új életének. Persze, szigorúan valami nívós vízért teszem meg mindezt, Evian, St. Benedictus, ilyesmi...semmi Balfi keserű! Aztán nekem megadd a nedűt, mert zergjeim ugyan nincsenek, van egy Zorro nevű macskám, aki bébikukoricától kezdve a marhalábszárcsontig mindent felzabál!

(Itt jegyezném meg, hogy a "víz", amit megkötök, NEM azonos a régi CoV-okba írogató H2Óóóóóh-csapattal...)

Drifter Creative Commons License 2001.01.28 0 0 137
Kedves ("és szomjas") barátom, Pivo!

#0: Kiváltképp szeretem a pontokba szedett hozzá(m)szólásokat, úgyhogy megpróbálom én is követni a (t)rend-szabályokat...

#1: Elég impresszívre sikerült lista, el kell hogy ismerjem. Engedd meg, hogy ezúton köszöntsem Laa-Yosh főnökét, a vizet, és kiváltképp azt a szegény szerencsétlent, akit épp a zergek (őket is üdvözlöm persze) fogyasztanak (jó étvágyat!). Kellemes bizsergéssel tölti el grafomán lelkem, hogy egy személy a magasztos utolsó pillanatait talán épp szerény hozzászólásom olvasgatásával teszi még kellemetlenebbé. (Már csak ezért is megérdemelne egy külön topicot. Igazán kár, hogy már nem élhette meg...)

#2: Nos, ÉN keverek, ez tény. Magánéletet munkahellyel, munkahelyet magánélettel, gamez-fórumot levrovval. A jövőben, ígérem, ott moderálom magam ahol tudom, (...) csak annyit árulj el pls, hogy mikor kevertem ide a TE magánéleted.

#3: Örülök, hogy örülsz (hmm... persze lehet, hogy semmi közöm hozzá...) Mindenesetre igaz, az eseményeket tényleg csak "félemberként" követem, valahogy úgy, ahogy szinte mindenki itt a fórumon. A késedelmi kamatokról pedig sajnos azt sem tudom, hogy eszik-e őket vagy isszák. (Bár most e remek topic kezd rávilágitani valamelyest, és ha egy kvízjátékban megkérdeznének, mindenképpen az utóbbit jelölném meg).

Abban viszont téved uraságod, hogy oly mindegy, hogy mennyit nem kap meg. Ha a folyó hó végéig nem kapja meg a NÉGY rekesz sörét, akkor a "kintlevőségek" a következő hónapban már (kamatos kamat?) négy és fél rekeszre rúgnak. ... Könnyen belátható, hogy ilyen feltételek mellett pár év leforgása alatt szegény Puma havonta több rekesz Gösserrel lesz csak képes szintentartani a habzó kamatok exponenciális növekedését. Tehát az eredeti KÉT rekesz sört tényleg SOHA sem fogod megkapni, és így kénytelen leszel beérni azzal a pár "kamatrekesszel" havonta.

...Vagy, esetleg megkérhetnétek egy (vagy inkább: a) sörnagyhatalmat, hogy "folyósítson" egy "Gösser-segélyt". (A Marshall sajnos nem jó, úgy tudom azt szlávosan hangzó nevűeknek, továbbá Panzer General-fanoknak nem adhatják ki. De talán jobb is, mert az amcsi sörök híresen gyengék)

...Én is maradtam tisztelettel, (és remélhetően már némileg moderáltabban)
Drifter

PS: Méghogy én grafomán? ... Hmm... nem tudom kettőnk közül ki írkál(t) különféle végtelenbe tartó folytatásos eposzokat...

PS2: Alien! ... azok szerintem fogak voltak, és nem körmök. A hullákat IMHO a fogaik alapján szokták azonosítani, és nem úgy, hogy a "körmükre néznek". (És egyébként is, lehet, hogy Hancu szívesebben kotorászik kedvenc zergjei ürülékében, mint egy nagymacska szájában ... ...opsz, bocsánat, innentől moderálom magam, mert ez ha ez nem "magánélet", akkor semmi sem ... ...hú, b@ssza meg, lehet, hogy tényleg grafomán vagyok?)

Előzmény: Pivo (136)
Pivo Creative Commons License 2001.01.28 0 0 136
Kedves grafomán barátom, Drifter!

#1: "ki a fene kíváncsi arra, hogy Hancu zergjei hány kiló húst fogyasztanak el egy perc alatt, hogy Stöki megköti-e még a vizet, hogy Laa-Yosh kollega épp nyolctól tízig renderel, és hogy _Pub_ másodick-e, vagy csak egy "great comeback"?"

Csak úgy felsorolás jelleggel:

- Hancu
- a zergek
- akit épp a zergek fogyasztanak
- Stöki
- a víz
- Laa-Yosh
- Laa-Yosh főnöke
- Pub

Ez már eleve hat személy, plusz két zerg és a víz, továbbá félemberként ide sorolhatsz engem is. A válasz tehát nem senki, és ez a létszám szerintem már megér egy topicot.

#2: Nem ildomos a magánéletet keverni a munkahellyel. Különösen akkor, amikor az ÉN magánéletemről és az ÉN munkahelyemről van szó, és TE keversz! A jövőben tehát legyél kedves moderálni magadat, jó?!

#3: Örülök, hogy szeptember óta a szíveden viseled a söreimet. Ellenben nem követed elég figyelmesen az eseményeket: késedelmi kamatként én már felszámoltam egy plusz rekeszt, tehát már eleve nem KETTŐ rekesz Gösserről van szó. Ha Hancu nem számol fel kamatokat, akkor az az ő dolga, akkor viszont én teszek hozzá még egyet. (Oly mindegy, hogy mennyit nem kapok meg.) Tehát az eredmény per pillanat minimum NÉGY rekesz Gösser.

Maradtam tisztelettel (és szomjasan)

Előzmény: Drifter (133)
Tamás Creative Commons License 2001.01.28 0 0 135
Hopp, akkor bocs! :-)

Akkor viszont Te ott se nem dolgozol, ahol épp dolgoznod kéne, na! :-))))

Előzmény: Laa-Yosh (132)
ALIEN(tm) Creative Commons License 2001.01.27 0 0 134
volt már 1 ilyen hozzászólásom(91.), ha elkerulte volna a figyelmedet:

"Szerintem, itt már elvekről van szó és nem a
sörröl. A sör lényegtelen, ha már megadták volna,
a franc se foglalkozna a nagymacskával:)"

1 ébként nem jó 5let ez a mindenki szálljon be a sörbe, mert szerintem CoVboy csak a pumáét fogadná el:)

Ja és a körmöket is le kéne kapni, hogy ne a szarban keresgéljük, mert azt se emésztik meg a kocák:)

ALIEN™

Előzmény: Drifter (133)
Drifter Creative Commons License 2001.01.26 0 0 133
Hmm... úgylátom a "gerinc"-téma mindenhol előjön mostanában. Most épp a nagymacska endoskeletonjának komplettségét feszegetik itt egyesek...

De hagyjuk ezt, most inkább egy ötlettel szeretnék előrukkolni.

Hallottam ugyanis egyes tapasztalt egyénektől, hogy a fórumokon a témához illik ám hozzászólni.

Hisz valaki nyit szépen egy topicot, és várja a címben felvetett választ. ...Ha pedig ilyen eccerű az egész, nem kéne ennyire cifrázni a dolgokat.

Úgyértem: ki a fene kíváncsi arra, hogy Hancu zergjei hány kiló húst fogyasztanak el egy perc alatt, hogy Stöki megköti-e még a vizet, hogy Laa-Yosh kollega épp nyolctól tízig renderel, és hogy _Pub_ másodick-e, vagy csak egy "great comeback"?

Igen, igen, a válasz: senki. A hivatalos játékaszabályok szerint, itt csak annak a beszólásnak kellene megjelennie, amely bizton tartalmazza a percre pontos dátumát a két szerencsétlen interjúalany sörhözjutásának. Konzekvencia #1: csak PUMA topictárs jogosult arra, hogy e nemes kérdésre választ adjon. (Bár persze, ha ennyire csóró a Gamekapocs, akkor esetleg leróhatná a fizettséget ingyen "Pléjtájm" bannerekkel is.)
Konzekvencia #2: ennek a beszólásnak sem kellene itt megjelennie...

De mivel megjelent, (ráadásul írásban, és némileg autentikusabb, mint némely nyomtatott társa), gondoltam folytatom én is ezt az offtopic-csapongást...:

Alien(téem): Szerntem Pivo hosszú pályafutása alatt látott már Gösser típusú sört, nem is egyet. Talán (bár ebben nem vagyok biztos) már egy egész rekeszt is látott már egyben. Sőt, ha jobban megerőltetem szegényes fantáziám, akkor még el is tudom képzelni, ahogy a torkán gurul épp lefele egy-két üveg, hosszú kortyok formájában. ... Szerintem itt most nem arról van szó, hogy Puma valamiféle extra sörkülönlegességet ajánlott volna fel, amit a halandó ember csak fényképen láthat egyszer egy életben, és amiért el kell utazni a világ végére és vissza. Itt már eccerűen elvekről van szó, és kész. (Mellesleg az a bizonyos "cset" szerintem sem ér meg két láda seritalt, úgyogy: hajrá Puma! :D)

Tamás: Naná, hogy van a gurunak sajtófigyelő szolgálata!... Sőt, mindegyik "szórakoztató-informatikai-magazin" dicsekedhet ilyennel. Nézz csak utána. "Másodnickek" (de szeretem ezt a kifejezést! :) armadája áll sorban, csak arra lesvén, hogy ki/mikor/milyen véleményt ír valamelyik nagyrabecsült sajtóorgánumról... Sőt, kifejezett "lejárató" fórumok is ismertek, melyekben kétes becenevek becsmérelnek mindenkit, aki az útjukba kerül ... (és "vagdalkoznak a nagyvilágba", éppúgy, ahogy én teszem most...:)

Hancu: Abban a bizonyos filmben azért arról is szó esik, hogy előtte érdemes feldarabolni, és leborotválni az áldozatot, különben megfekheti a kedvencek gyomrát. ... A díjnyertes zergek különösen érzékenyek az ilyesmire, főleg, arra, hogyha kedvenc eledelük még zihálva, melegen kerül elébük, és olyasmiket suttog csöppnyi érzékeny fülecskéjükbe, hogy: "I love you sarge", vagy: "En Taro Adun, Executor".

Pivo: Most jöjjön az ötlet, amit eddig tartogattam: ... Ha az az "interjú" egy láda sört ér (fejenként), akkor megtehetnétek azt, hogy átmentek amolyan üzleties-zsarolósba. Úgyértem: aktuális gamekapocs-árfolyamba átszámítva, minden egyes begéplelt sorotok itt az indexen legalább egy korty Gössert ér... Tehát: szomorúan kell közölnöm, hogy szerintem az egyetlen épkézláb megoldás az lenne, ha bejelentenétek: egyetlen karaktert sem gépeltek semiféle fórumba egész addig, amíg meg nem kapjátok az elmaradott "béreket". (Persze ha ezt tényleg betartjátok, akkor (többek közt) én leszek itt a közellenség (meg talán a Puma), az index látogatottsága megcsappan, a matáv csődbemegy, kommunikáció nélkül összeomlik a tözsde, a munka- és sörnélküliség az egegbe szökken... ...(a fradi meg kiesik a járási bajnokságból)
... úgyhogy talán a vége az lenne, hogy a felháborodott éhező rajongók összedobnának nektek két rekesznyi sörre, ezzel helyreállítva az ország nyugalmát...
...én pl. már szeptember óta nem alszom nyugodtan, annyira a szívemen viselem a söreitek sorsát... nap mint nap benézek ide: hátha végre beteljesül a "heppiend" ... de mindig csak a gonosz délamerikai hazug mondatait látom hunyorogva, melyben még fűt-fát és "érdeklődéshiányát" ígérget
... jajj... ez egész eccerűen felháborító ... a helyi idősek otthona már megszervezte a pénz- és üresüveg gyűjtést szegény kismadárkák számára, akiket a nagymacska oly kegyetlenül kihasznált. (És ezt a bizonyos nagymacskát ráadásul még feljelenti az 345-es számú "Yikes!" úttörőcsapat is, hit- és szószegés miatt.)

Laa-Yosh Creative Commons License 2001.01.25 0 0 132
Nemtom, én nem a Guruban dolgozom (külsős vagyok).
Előzmény: Tamás (131)
Tamás Creative Commons License 2001.01.24 0 0 131
És Te? Vagy Neked ez a munkád? Mióta van a guruban sajtófigyelő szolgálat? ;-)))
Előzmény: Laa-Yosh (130)
Laa-Yosh Creative Commons License 2001.01.24 0 0 130
Figyelitek? Már megint nem dolgozik...
Előzmény: Hancu (129)
Hancu Creative Commons License 2001.01.24 0 0 129
Pivo: Lehet, hogy én a te pizzáidat ettem, viszont te meg az én gazdaságos Tesco rumomat ittad.

Puma: A felajánlkozást zergeleségnek köszönettel vettem. By the way a minap megtekintettem a témába vágó Blöff című filmet, abban az egyik szimpatikus szereplő levezette, hogy 16 kiéheztetett mangalica pontosan 8 perc alatt végez egy ember felfalásával. Kíváncsi vagyok, két kiéheztetett zerg mennyi ideig rágódik majd el rajtad... :)))

Stöki: Ha neked ígért volna ez a büdös két rekesz hmmmmm... mondjuk kalóriamentes-zsírzsegény-buboréktalan light ásványvizet, mindjárt nem látnád ennyire jelentéktelennek...

ALIEN(tm) Creative Commons License 2001.01.23 0 0 128
Olvasni tudok, csak a memóriámmal van 1 kis baj:P 1ébként meg november vagy tavasz tök mind1, mert nem 2séges, hogy azt a SÖRt soha nem fogja Pivo látni!!!!!!!!!(Lehet, hogy látni fogja, ha készítesz róla fotót, de inni semmi képpen:)
Előzmény: PUMA (125)
Pivo Creative Commons License 2001.01.22 0 0 127
MICSODA?!

Mióta lefogytál, ilyeneket beszélsz?! Méghogy jelentéktelen...

Előzmény: Stöki (126)
Stöki Creative Commons License 2001.01.22 0 0 126
Jéééézusom!

Hogy bírtok 126 (most már 127) hozzászólást pazarolni egy ilyen jelentéktelen témára???

PUMA Creative Commons License 2001.01.20 0 0 125
ALIEN(tm):
"Legalább lenne benne annyi gerinc, hogy azt mondja: NEM ADOM MEG A SÖRT!"

Értsd már meg, hogy nincs bennem annyi gerinc, ugyanis igenis megadom a sört, méghozzá tavasszal. Hm, deja vu, mintha ezt már mondtam volna pár sorral lejjebb. Vagy tán ilyen nehéz olvasni a soraimat? Tudom, most megint ígérgetésnek tűnik, de ez már nem az, és punktum! Ha pedig Isten ne adja mégse történik meg a teljesítés, önként ajánlom föl magamat Hancunak, mint zergeleség. :)

Előzmény: ALIEN(tm) (124)
ALIEN(tm) Creative Commons License 2001.01.20 0 0 124
Szerintem ebbbol a vadmacskából még miniszter lesz. Mert azok tudnak ennyit kamuzni minden feleloség nélkül. Legalább lenne benne annyi gerinc, hogy azt mondja: NEM ADOM MEG A SÖRT!
Így legalább nem kéne minden nap b@szogatni ezzel...
Izé, hamár úgy is így alakulnak adolgok, hogy lassan kormányt alapítasz, visszaszívom a kijelentéseket. Ne add meg a megigértet. Meg van még hely a kormány ban. mondjuk jó lesza külügynél:)
J-MAN Creative Commons License 2001.01.19 0 0 123
Kedves Sztrovacsek barátom!

Az erkölcsi megtisztulás elso lépcsofoka a hibák oszinte feltárása.

Pivo! Ne szórakoztasd már annyira Pumát, lehet hogy ezért nem siet a fizetséggel.

Más! Megvettem az 576 utolsó számát. Most mit csináljak, ha 1-szer javíthatatlan Cham.man rajongó vagyok? Nagyobb baki volt, mint amekkorákat Csiszár Jeno a heti 7-esben szokott elkövetni. Legjobban a csevego utolsó hozzászólása "tetszett" . Vajon ki írhatta?....
Nem Te voltál az Cov?

Előzmény: PUMA (120)
PUMA Creative Commons License 2001.01.18 0 0 122
Kedves Paulo:
1. "Nem tudok róla, hogy lett volna megbeszélt időpont."

Csak a miheztartás végett: kétszer is volt!!! Az viszont a Te magánügyed, hogy nem tudtál megbeszélt időpontról. Én megmondtam, a közvetítő (Hancu) nem adta át, úgyhogy innentől kezdve ez már nem az én felelősségem.

"első kézből származó információim ugyan természetesen nincsenek, de én úgy tudom, hogy a főszerkesztői titulus ugyan az esetek nagy részében remek kis kapirgálással kecsegtető szemétdomb, de néha azért vállalni is kell a felelősséget a szemétdomb dolgaiért. Ezért lettél te a topic címében nevesítve."

Hm, nalátod már itt hibázik a megállapításod. Nem vagyok és soha nem is voltam főszerk-je a Gamekapocsnak... Egyébként meg szerinted eddig miért nem hozakodtam elő ezzel a "Gamekapocs" dumával? Mielőtt találgatnál, kegyes leszek és megmondom. Azért, mert nem akartam, hogy láncreakcióként újabb hozzászólások, sőt, esetleg egész oldalakat foglaló topic-ok jelenjenek meg "A Gamekapocs rohadt hazug banda, menjenek már anyjukba!" felkiáltással. Inkább kussoltam, úgyis elég szórakoztató volt ez a topic. :)

2. Ha nem tudtál időpontokról még jó hogy ezt gondolod...

3. Akkor meg mit kóstolgatsz? :)

4. Akkor minek írtad a 4 pont elé ezt?
"Hehehe. Ez felvet pár érdekes kérdést...

Hm, kezdesz meggyőzni... Azért egy kiéheztetett zerg tényleg nem tréfa, sőt, még csak nem is tré fa. Najó, beismerem ez gyenge volt.

Bikkmakk

Előzmény: Pivo (121)
Pivo Creative Commons License 2001.01.18 0 0 121
Dear Pumela,

1. Nem tudok róla, hogy lett volna megbeszélt időpont. Az meg egyértelműen nem magánügy, hogy nem tudtam összejönni söreim népes bagázsával, ha ebben külső tényezők megakadályoznak. Ebben a tekintetben pedig édesmindegy, hogy te, vagy pedig a komplett Gamekapocs a reményteljes végkimenetellel kecsegtető találkozást gátló tényező. Egyébként is: első kézből származó információim ugyan természetesen nincsenek, de én úgy tudom, hogy a főszerkesztői titulus ugyan az esetek nagy részében remek kis kapirgálással kecsegtető szemétdomb, de néha azért vállalni is kell a felelősséget a szemétdomb dolgaiért. Ezért lettél te a topic címében nevesítve. Persze ha csak ezen múlik a jó közérzeted, akkor egy percen belül nyitok egy hasonlót Castornak, Liquidnek vagy bárkinek - és még a topicnyitással járó összes költséget is magamra vállalom!

2. Icipicit. Se.

3. ;D Kelep-kelep. (Megpróbálom kivárni fél lábon.)

4. A negyedik nem egy kérdés volt, hanem egy megállapítás. Ezért tettem pontot a végére és nem kérdőjelet.

Hancu zergjeivel kapcsolatban pedig csak annyit szeretnék megjegyezni, hogy volt januárban egy időszak, amikor a kedves gazdi az én pizzáim maradékán élt, de akkor is primőr salátával etette a bestiákat! Szóval ha ő valamelyik zerget itatótállal akarja meglepni, akkor a helyedben én vigyáznék: egy-két (HÁROM!) láda rongyos sört nyugodtan feláldoz, hogy meglepje a kis vadállatokat - az az itatótál bizony nagyon is reális perspektíva! Én pedig nem állok az ilyen irányú törekvései útjába (sőt! sőt!), legfeljebb hagyatékodat átvállalja a szerkesztőség bármely tagja, és akkor vele folytatjuk ezt a kis évődést.

Maradtam kiváló tisztelettel (ámbátor még mindig szomjasan)

C

Előzmény: PUMA (120)
PUMA Creative Commons License 2001.01.17 0 0 120
Pivo:
1. A megbeszélt időpontban különféle magánügyi problémák miatt nem jött volna össze a bagázs, bár szerintem ez egyértelmű volt...
2. Hidd el, nagyon. Nagyon-nagyon.
3. Erre a tavaszra. A Krisztus születése óta 2001-es sorszámmal ellátott tavaszra.
4. Ahogy a Nap-Keltében is szokták kérdezgetni a "4ik kérdezőt": Mi a kérdés(e)?

J-MAN: A szomorú az, hogy igazad van - a Te szemszögedből. Csakhogy azt a rohadt sört nem csak én ígértem, hanem a Gamekapocs szerkesztősége, szal legyetek szívesek ne csak az én hátamon vágjátok a fát. Tudniillik mi úgy akartuk, hogy, mivel a GK tagjai még nem találkoztak az életben (kisebb kivételektől eltekintve), itt az alkalom arra, hogy megismerjük egymást, s egyben lerendezzük a lassan már év/évszázad/évezred nagy kérdésévé váló sörügyletet is. Ez nem jött létre, az 1. pontban taglaltak miatt...
Ja, és 5.: Nem az volt a bajom, hogy leugattak, hanem, hogy azt egy szvsz másodnick-kel tették. Azt - szerintem érthető okokból - nagyon nem komálom. Hogy most ezt jól gondoltam ill. következtettem-e, jó kérdés. Lehet hogy tévedtem, lehet hogy nem, de engedd meg, hogy magam számára én magam döntsem el ezt. Győzködni persze mindig lehet engem, csak nincs semmi értelme...

fricy: Honnan akarsz Te kirúgatni? Jobb lesz ennek utánajárnom. :)

Hancu: Pedig ez minden vágyam. :) Egyébként meg, akkor hogy fogom megadni a sörödet? Vagy talán jobban érdekel téged a kis kedvenced, mint az életet adó söröd? Ezesetben áruló vagy, nem is kell neked annyira, szal túl van tárgyalva, nem kapsz semmit! :)

Előzmény: Pivo (116)
Hancu Creative Commons License 2001.01.17 0 0 119
Puma fijam, te ne ballépegessél itten, mert közelg a nagyobbik zergem szülinapja, és gondolom nem akarsz a törzsfejlődés következő lépcsőfokára egy ajándék itatótál formájában lépni...
Előzmény: PUMA (115)
fricy Creative Commons License 2001.01.16 0 0 118
Nem tudom hol tanulta, biztos a külkersuliban. De ha valami gond van vele Pivo, csak szóljatok nyugodtan, és kirugatom. Komoly! :)
J-MAN Creative Commons License 2001.01.16 0 0 117
Pumát az iskolában korunk vállalkozója szellemében nevelik. Napjaink divatját követi, azaz:
1. Ígéretét nem tartja be (drasztikusabban:hazudik)
2. A fizetési határidot szabadosan a saját maga szemszögébol értelmezi.
3. Adósságának törlesztésére mindíg új idopontot ad
4. Olykor eltunik, ilyenkor senki sem találja (még halálhírét is keltik)
5. Mikor újra elokerül felháborodottan utasít el minden kritikát, mert nála korektebb aztán senkidesenki....

Csak így tovább Puma! Meglátod a jövo sikeres managere válik beloled.

Pivo Creative Commons License 2001.01.16 0 0 116
A söreinkért aggódó tisztelt publikum tájékoztatása végett közölném, hogy ma levelet kaptam Puma nevű sördiszkontomtól, miszerint "...bármennyire is próbálták átadni a söröket... ez érdeklődés hiányában (SIC!) nem sikerült... és majd tavasz vége felé átadják azokat a frány a italokat".

Hehehe. Ez felvet pár érdekes kérdést:

1. Mit nevezel te "érdeklődés hiányának"?
2. Mit értünk az alatt "hogy bármennyire is próbáltátok"? Mennyi az a "bármennyire"?
3. Melyik tavaszra gondolsz? Egy ausztráliai tavaszra? Anno Domini 2782. magyarországi tavaszára? Egy olyan tavaszra amikor pitypang szökken szárba a Holdon? Pontosítsunk. (Hallom van ügyvédbojtárotok.)
4. Az esetünket érintő sörök szavatossági ideje 180 nap. Ha idejében fizetsz, már most megromlottak volna. Pedig te már a múlt évezred óta lógsz velük. (Na persze ha fizetsz, akkor - Hancut és magamat ismerve - erre egy csepp esélyük sem lett volna.)

Előzmény: PUMA (115)
PUMA Creative Commons License 2001.01.13 0 0 115
E-mailcím híján elég érdekes lett volna levelezgetni... Jó, most már van a Vogel-os, de gondoltam Hancu időközben tájékoztatott, szal oda meg minek. Najó, pótolni fogom eme ballépésemet.
Előzmény: Pivo (114)
Pivo Creative Commons License 2001.01.13 0 0 114
Egen. Pontosan erről van szó: HOLASÖRÜNK?

Kis anyázás mehet néha, mert a jó flame-et aztat mi nagyon szeressük, de azért jobb, ha nem siklunk át a fő motívumon.

btw

"Te nem tudsz olyan e-mailekről, amelyekben Hancuval tárgyalgattam ezügyben (mivel mondjuk semmi közöd sincs hozzá, de ez most más kérdés), s ott ő jól tudja mi a helyzet, hogy mikor, vagyis pontosabban milyen körülmények között szeretném átadni azt a nyomorult italt. Tudod, meg szeretném adni neki a módját, de erről inkább nem beszélek, úgysem publikus. Szal a szenilitást itt most - önhibádon kívül - nem jött be. Mert bár megígértem, de a halasztást letárgyaltam az ügyeletes féllel, innentől fogva már a múlté, szal szakadjunk másfelé!"

Velem például nem tárgyaltál le semmiféle halasztást. Arról sem tudok, hogy Hancuval ilyet tettél volna, de ez nem is érdekes. Ő ugyanis velem egyetemben nem tárgyalgatni óhajt, hanem az arcába helyezni a fizetséget.

Előzmény: Hancu (113)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!