Maradjunk a 2020-2032 körül.
Akkora ez jelenlegi garnitúra (nem csak a jelenlegi kormánypártokra gondolok)csak a rossz emlékeinkben "lehetnek?" jelen.
És akkor már nem kell egyes családoknak koldulnia egy életmentő külföldi gyógykezelésért, (azért mert már idehaza is esetleg megtudják gyógyítani vagy a tb is támogatja). Nyugdíjasok, fiatalok, pedagogusok, pályakezdők, egy és két gyermekesek stb,stb.....
A királyunkal együtt utaztál a közösből?
"Gratulálok" ha így volt, ha nem akkor elismerésem.
De ha itthon lenne, akkor annyi előnye volna, hogy itthon maradnátok. Így olcsóbban jönnénk ki!
De azt hiszem TI ezt is úgy oldanátok meg, hogy az északi-, és a délisarkot is érintenétek közben.
Az ötlethez csak annyit: Hűvösvölgyi út, sárgaház.
Egyébként semmi kifogásom ellene, ha a terv kiagyalói a saját pénzüket áldozzák erre. Mint ahogy egyet tudnék érteni királyunk és kisérete vatikánbeli zarándoklatához, ha az nem közpénzen történik.
De ha már vannak fölösleges pénzforrásaink, akkor azt az utánpótlás nevelésére, a már sok évtizede bizonyított sportágak támogatására fordítanám, hogy ne kerüljenek olyan helyzetbe, mint pl.a nagy múlttal és eredményekkel rendelkező vívószakosztályok.
Drága királysírlakó-barátom,
én egy picit elfogult sportbarát vagyok, akit biztos jobban meg lehet őrjíteni egy ilyen rendezési lehetőséggel, mint Téged. Szerintem sincs rá esély, így az előkészítő bizottség repikeretére 0 forintot, de sportinfrastruktúra kialakítására már biztos adnék, ha nálam lenne a kassza kulcsa.
Ja igen és nincs NOB elnökünk, MOB elnökünk van, aki történetesen a NOB protokollfőnöke.
Persze lehet, hogy csak ironizálni akartál, mit tudhassa az ember az ilyen öreg dolgoknál, mint egy múmia.
Hallotátok a mi NOB elnökünket a tv2-ön?
Már csak ez hiányzik: Bős- Nagymaros, Nemzeti Színház stb....
Na egy újabb lehetőség arra, hogy elkezdjünk valamit építeni és utánna büszkén abba hagyjuk.