Keresés

Részletes keresés

Ati-pati Creative Commons License 2000.10.14 0 0 0
pld.: Én vagyok a legjobb nullásozó.
Előzmény: bastyaelvtars (-)
bastyaelvtars Creative Commons License 2000.10.14 0 0 topiknyitó
Ezt a topicot azért hoztam létre, hogy a Fórumot látogató nagyszámú, különböző szakterületekhez értő asztaltárs segítségével leleplezzük a reklámok hazugságait, ámításait, üres állításait, s ezzel mintegy felvértezzük magunkat az ilyenekkel szemben.

Ilyen, és ehhez hasonló kérdéseket, és ezekre vonatkozó válaszokat várok ide:

- Mi az a bifidusz esszenzisz? Létezik egyáltalán? Ha igen, valóban szükséges az emésztéshez, egyáltalán tényleg jót tesz-e, vagy esetleg árthat? (Az én orvosi ismereteim meglehetősen alapvetőek, de már maga a név is gyanús)

Vagy olyan tapasztalatokat, amelyek a reklámok tartalmának ellentmondanak. Én pl. annak idején elvégeztem a tojás-blendamed kísérletet (talán még emlékeztek, amikor a tojás egyik felét bekenték blendameddel, a másikat nem, aztán ecetbe tették, és a blendamedes rész nem puhult meg. Hát az én kísérletemben ugyanúgy megpuhult :)

Másik eset. Mivel már nem emlékszem a nevére, nem írom ide, de annak idején, amikor bejöttek az első "korpásodásgátló" samponok, hát én véletlenül vettem egyet. Nekem soha az életben nem korpásodott az előtt a hajam. Ahogy megmostam a korpásodásgátló samponnal, utána úgy hullott a fejemből a korpa, mint a hózápor.

Vagy olyan megoldásokat, amelyek feleslegessé teszik a méregdrága termék megvásárlását. Pl. azt hallottam, hogy a kalgon használata teljesen felesleges, ha a mosógépbe kb. fél évente egy üveg ecetet öntünk, és 90 fokos mosással átmossuk. Minden vízkövet leold.

Szóval remélem, érthető a topic alapgondolata.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!