Keresés

Részletes keresés

Takaró Creative Commons License 2000.09.21 0 0 17
Előzetes. Sötét Joe topicján!!!

Andrew rájön, hogy Kriszta csak egy pszeudo körhinta, ne erre hofferi vigyorral elmondja Suenak, hogy Dani rózsája manifesztálódott neki, s hogy levezesse belső metamorfózisának áttűnésit, megtette azt amit oly sokan megtesznek. Csak ő nem írta a markába hogy Ullmann Mellmann sikosítsd életem, neem, merész volt mint Laca Gabival az első légyotton, és határozott volt mint Berci kutya a főcímben. Megfúrta az említett szépséget mint Kund a bárkát (nem színház)anno.Nagy B. Anno András.
Miklós süllyedő egzisztenciáját búvárként mentené, amikor traktoros igazolványát megtalálja a gumicsizmájában. Beruház. Zakóra.Semmi műtrágya. Főleg nem a hét. Vezér. Üti gyalog.
Claudia kényelmesen vasalja a lepedőt, amikor ákos leleplezi a Görgey szobrot a várban. Naná, itt vana kutya elásva. Berci szűköl. Zsolt fenné a kaszát, de ő kasza nova.
Géza belefeledkezik a cukorborsó pirgálásba és nem vesz Katának piát. Olimpiát. Sydney fox engem, nyögi Géza, de Kata torka deep és hard.
Végül Csurgó Pista bevallja Móninak, hogy mikroorganikus álomdetektort devalvát. Rengés nincs csak a néma kijelző zúgása.
Misi forró nyomon. Vérhas. Tünet. Szünet.

Előzmény: Törölt nick (16)
Törölt nick Creative Commons License 2000.09.20 0 0 16
Apropos, jelenetezési hiba tegnapról:
Trikli, Csurgó, Áki és mások nem merték kivinni Hofit a csehóból. Erre hívták az amúgy nagy ellenség Lacit, akit a régi emlékek miatt Hoffernek inkább ki kellett volna ütnie mint Pityut vagy Zsozseszt. Ok. Kivitték, de Triklopsz levált Hofferről, azaz fokozta a veszélyt és értelmetlenné tette a korábbi a félelmet az eredménytelen kivitelt illetően. Remek.
Törölt nick Creative Commons License 2000.09.20 0 0 15
A holnapi rész tartalmából:
Triklopsz annyira rástartol Claura, hogy továbfut: megkéri a kezét. Erre Miki annyi munkát ad Csurgónak, hogy az képtelen Mónira figyelni, aki végre lediplomázik (na ne, ezt még én sem hiszem). Ezután a Berényi Kft. alkalmazza tanácsadónak a Rozsdapresszóba, s így a szerelem ismét kibontakozik a két remek színész és szépség között.
Hiszti gyönyörű ruhájában megkapja végre Andrást. Csak a ruha lesz egy kicsit foltos, de sebaj, mert elviszik a Patyolatba, ahol éppen Attila dolgozik.
Attila elmeséli kalandját Homisivel, s így mindenki megtudja a kisebbik Hoffer kalandját, PCApu nagy örömére, akinek maroknyi agyát továbbra is fexi a nem hetero, most éppen kuplerájokat keres fel, hogy erősítse magát.
Törölt nick Creative Commons License 2000.09.19 0 0 14
Teljesen igazad van. Ezt a hülyeséget azért csináltam, hogy elsőre meg lehessen különböztetni a másik topictól. Legközelebb okosabb leszek.
Más:
A KÖVETKEZŐ RÉSZ TARTALMÁBÓL:
Misi elalszik anyja sírjánál, s közben a munkásmozgalmi panteónból sorban kibújnak a volt elvtársak. Rákosi elvtárs megpaskolgatja Misi homlokát "csak keményen, mert az osztályharc éleződik!" - mondja, Péter Gábor pedig megígéri, hogy kiveri Hiteles Színész Hoffer...ből, hogy mi az utálat fő oka. Lehet, hogy a rejtett homoszexualitás. Kádár elvtárs csak ennyit mond Homisinek: "a krumplileves az krumplileves".
HisztiNyafi Anorexia Turbó rástartol Andrewra, akinek azonban minden kísérlete eredménytelen arra, hogy felállítsa... saját rekordját, azaz életében a második nőt megszerezze. Anorexia elszontyolodik, s Zsolt karjaiban keres menedéket. Ott azonban épp Clau van, így újra teljes a botrány, a két macskacica kikaparja egymás szemét. És végre....!!!! két dilettáns színésszel kevesebb.
Előzmény: istvanu (11)
Geitenbeffer Creative Commons License 2000.09.18 0 0 13

A mai részben Misi a 48-as busz megállójában próbált melegedni.

chromax Creative Commons License 2000.09.18 0 0 12
Azt hittem amik lejebb fel vannak vetve már mind közismertek. A házban lévő jeleneteket stúdióban forgatják (külön erre a célra építettek egyet), a külsőket meg az utcán..a főcimet a Wekerle telepen a Kós Károly téren forgatták.

üdv
chro

Előzmény: istvanu (11)
istvanu Creative Commons License 2000.09.18 0 0 11
Miert nem lehetett magyarul irni a cimet?!! Magyarorszagon vagyunk vagy az kispalyas?

istvanu

Törölt nick Creative Commons License 2000.09.18 0 0 10
Csak röviden:
- Úgy látszik vendég lettél a topicon, amelyet pont azért nyitottam, hogy a magadfajta rendkívül tapintatos (lásd adatok közlése a másikról) és művelt figurákkal ne kelljen kommunikálnom. Jellemző.
- A Fan Club témájához továbbra is illik, amiket írok, ezért bármily fájó, de ott is leszek, ha tudok.
- Nem tudom, miféle jobbos humorról beszélsz, a politikai meggyőződésed az összes többi meggyőződéseddel együtt őszintén szólva nem érdekel, az enyém meg maradjon meg nekem, amíg valahogy azt is ki nem írod a képernyőre. Mint ahogy a kulturális utalásaid sem érdekelnek.
- De a legfontosabb nem is ez a néhány fenti gondolat, hanem az, hogy egy topicot, kazinczyánus kifejezéseddel élve, szerintem nem lehet "szétkúrni". Ezt már sokan elmondták neked, de úgy látom, még mindig nem érted, hogy ha a BKFC2-be megírod a magad okosságait, akkor feltehetően ottmaradnak azok, akiket te szeretsz, s az oldalvizen mások is elevezgethetnek. Nem hiszem, hogy bárki zavarná a másik köreit. Ha érted mire gondolok. Nem vagyok hacker, tehát nem kell tőlem félned,. csak ők tehetnek tönkrre egy topicot.
Előzmény: rettegen (9)
rettegen Creative Commons License 2000.09.18 0 0 9
és azt nem lehetne, hogy nem irsz többet a BKFC2.-be? főleg ha már nyitottál topicot magadnak. azt rendesen szétqrtad, leginkább azért , mert nem olvastad el az ELEJÉRŐL! az tudod sokat segitett volna az egész megértésében. Esetleg menj át Drávába és nézd meg, ott hogy alakult ki az egész.
Teljesen értelmetlen dolgokat irsz, össze vissza, vagy ez a hires jobbos-humor amit eddig senkinek sem sikerült még megcsillantani?
Az Auróra egyik régi száma jut eszembe rólad. Ismered az együttest?
azért ide irtam, hogy ne a BKFC2-ben kelljen válaszolnod...
Előzmény: Törölt nick (8)
Törölt nick Creative Commons License 2000.09.18 0 0 8
Ezen nincs is mit csodálkozni.
Előzmény: rettegen (7)
rettegen Creative Commons License 2000.09.18 0 0 7
személyszerint én nagyon örülök ennek a topicnak, főleg, hogy a "Köv. rész tartalmából" ide költözött át...
addig sem kell a BKFC2.-ben scrolloznom, ugyanis én abból nem értek semmit... dekomolyan!
Előzmény: Törölt nick (-)
Törölt nick Creative Commons License 2000.09.18 0 0 6
A próféta szóljon belőled. Mindenesetre ha lesz valami mondanivalóm a témával kapcsolatban, megosztom veletek, mindannyiunk épülésére.
Törölt nick Creative Commons License 2000.09.18 0 0 5
Szerintem nem két dudás, mert azoknak ugyanaz a hangszerük. Itt más a téma mint ott. Szerintem ezek inkább kiegészítik egymást.
Törölt nick Creative Commons License 2000.09.18 0 0 4
Szerintem jó kis topic lenne ez, de nem fog életben maradni, nem fogja tudni felvenni a harcot a Fan Clubbal. Két dudás nem biztos, hogy megfér egy indexen.
Törölt nick Creative Commons License 2000.09.18 0 0 3
Értem. Ok.
Előzmény: Törölt nick (2)
Törölt nick Creative Commons License 2000.09.18 0 0 2
Na mer' állítólag az indító képsoroknál a piros kisteherautó oldalán a XXIV.-ik kerület tündököl (vájt-szeműek szerint) aminek ugynannyi az esélye van mint ha a nulladik keerületben lenne :-)
Remélem nem vagyok hülye, de szerény véleményem szerint Bp-en XXIII kerület van...
Előzmény: Törölt nick (1)
Törölt nick Creative Commons License 2000.09.18 0 0 1
Miért?
Kérlek fejtsd ki bővebben!
Előzmény: Törölt nick (0)
Törölt nick Creative Commons License 2000.09.18 0 0 0
Asszem egyetlen probléma, hogy ez a hely ahol játszódik, valószínűleg a NULLAdik kerületben van...
Előzmény: Törölt nick (-)
Törölt nick Creative Commons License 2000.09.18 0 0 topiknyitó
Sziasztok!
Ide azok írjanak, akik a sorozat egyes részeiben problémákat (pl. hibás jelenetezés, más ruhák ugyanabban a jelenetben, rossz színészi játék, hülye feliratok, anyagi helyzethez nem illő tárgyak, stb.) vettek észre.
Szintén várom a komoly vagy félkomoly vagy egészen komoly javaslatokat, ötleteket a sorozat aktuális folytatásaira vonatkozóan! A BKFCl 2. topicról a "Következő rész tartalmából" is ide költözött át.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!