Keresés

Részletes keresés

81713 Creative Commons License 2000.09.03 0 0 10
A stadionok állapotának kérdésében egyetértünk.

Amúgy kezdem kapisgálni. Ezek szerint:

A jó focieredményeknek, és a klubcsapatok nemzetközi szereplésének egyetlen valódi haszna van: az ellenzék kezébol újabb adut kivenni.

Hmmm... Érdekes elgondolás.
dP

Előzmény: aszora (9)
aszora Creative Commons License 2000.09.03 0 0 9
A focira költött összegeket a pályák és lelátók állapota indokolja.
Az ellenzok hivatkoztak folyton a rossz eredményekre, aminek persze eleve semmi köze az egészhez, de lassan ez az ál-érv is elesik...
A hazai foci pedig felmeno ágban van, ezt a klubcsapatok nemzetközi szereplése is bizonyítja, nem csupán ez a meccs.
Ez politikailag ezért fontos, mert újabb adut veszít ezzel az ellenzék demagóg része.
Ha nem így lenne, ezt is politikai célokra próbálnák használni, mint ahogy próbálták eddig is. A hasznunk csak annyi, hogy talán békén hagyják a focit, eggyel kevesebb mondvacsinál politikai ügyünk lesz.
Azt ugye mondanom sem kell, hogy sorozatos rossz szereplés esetén hogyan próbálnának ebbol is tokét kovácsolni (ld. Verebes a meccs elott)...
Előzmény: 81713 (7)
Youwine Creative Commons License 2000.09.03 0 0 8
Éllyállyéllyályó!

Holnap majd hallgassátok meg, hogy Deutsch és Orbán személyes útmutatásai mennyit segítettek a csapatnak.

81713 Creative Commons License 2000.09.03 0 0 7
Kedves aszora!

Már a nullázásom alkalmával leszögeztem, hogy örülök a válogatott eredményének. Attól tartok, hogy tévedsz: én nem fokoztam a hazai és nemzetközi helyzetet, nem is antiszemitáztam, továbbá nem járattam és sajnáltam le senkit és semmit.

Hogy egyesek mit csinálnak, az az o dolguk.

Én csak érdeklodtem volt. Fel sem merem tételezni, hogy ez az eredmény indokolja álláspontod szerint a focira költött összeget.

10telettel:
A Dagotta

Előzmény: aszora (5)
rezső Creative Commons License 2000.09.03 0 0 6
ha nem érted, nem érted. mit tehetek?
Előzmény: 81713 (4)
aszora Creative Commons License 2000.09.03 0 0 5
Kedves DakotaPress,

Talán hallottál már arról, hogy egyesek politikai kérdést csináltak a focira szánt pénzekbol, méghozzá jókora demagógiával (összehasonlítás az eü juttatással stb.).
A meccs elott pedig nagypofájú Verebes ellendrukkerkedett.
Talán el kellene gondolkodni azon, hogy érdemes-e minden esetben fokozni a hazai és nemzetközi helyzetet, antiszemitázni, lejáratni és lesajnálni, vagy pedig pozitívan együtt dolgozni és emelt fovel örülni az elért sikereknek...

Előzmény: 81713 (4)
81713 Creative Commons License 2000.09.03 0 0 4
Ne is haragudj, de ezt nem értem. Mi köze van egy VB-selejtezonek a politikához? Különösen most?

dP

Előzmény: rezső (2)
jegec Creative Commons License 2000.09.03 0 0 3
Akkor pláne magyar-olasz.

De miért kellett a fiúknak ezt w kis örömöt is elvenni a hetihetestől?

Előzmény: rezső (2)
rezső Creative Commons License 2000.09.03 0 0 2
mert a sport, főleg a foci politikai kérdés. különösen most.

meg a mentalitás is.

Előzmény: 81713 (0)
jegec Creative Commons License 2000.09.03 0 0 1
magyar-olasz
Egyébként én is gratulálok. Van remény.
Előzmény: rezső (-)
81713 Creative Commons License 2000.09.03 0 0 0
Kedves rezso!

Elorebocsátom, nagyon örülök a válogatott teljesítményének, annak ellenére, hogy nem igazán vagyok oda a fociért. Hajrá!

Hanem: Ezt miért a politikába tetted?

10telettel:
A Dagotta

Előzmény: rezső (-)
rezső Creative Commons License 2000.09.03 0 0 topiknyitó
no, megint igazolódott, hogy hozzáállás kérdése.

ha van önbizalom, jön az eredmény is.

gratula

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!