A focira költött összegeket a pályák és lelátók állapota indokolja.
Az ellenzok hivatkoztak folyton a rossz eredményekre, aminek persze eleve semmi köze az egészhez, de lassan ez az ál-érv is elesik...
A hazai foci pedig felmeno ágban van, ezt a klubcsapatok nemzetközi szereplése is bizonyítja, nem csupán ez a meccs.
Ez politikailag ezért fontos, mert újabb adut veszít ezzel az ellenzék demagóg része.
Ha nem így lenne, ezt is politikai célokra próbálnák használni, mint ahogy próbálták eddig is. A hasznunk csak annyi, hogy talán békén hagyják a focit, eggyel kevesebb mondvacsinál politikai ügyünk lesz.
Azt ugye mondanom sem kell, hogy sorozatos rossz szereplés esetén hogyan próbálnának ebbol is tokét kovácsolni (ld. Verebes a meccs elott)...
Már a nullázásom alkalmával leszögeztem, hogy örülök a válogatott eredményének. Attól tartok, hogy tévedsz: én nem fokoztam a hazai és nemzetközi helyzetet, nem is antiszemitáztam, továbbá nem járattam és sajnáltam le senkit és semmit.
Hogy egyesek mit csinálnak, az az o dolguk.
Én csak érdeklodtem volt. Fel sem merem tételezni, hogy ez az eredmény indokolja álláspontod szerint a focira költött összeget.
Talán hallottál már arról, hogy egyesek politikai kérdést csináltak a focira szánt pénzekbol, méghozzá jókora demagógiával (összehasonlítás az eü juttatással stb.).
A meccs elott pedig nagypofájú Verebes ellendrukkerkedett.
Talán el kellene gondolkodni azon, hogy érdemes-e minden esetben fokozni a hazai és nemzetközi helyzetet, antiszemitázni, lejáratni és lesajnálni, vagy pedig pozitívan együtt dolgozni és emelt fovel örülni az elért sikereknek...