Keresés

Részletes keresés

bad_rock Creative Commons License 2008.02.05 0 0 7106
Az Ikaruga Naomi-n szaggat, a Dreamcast portja (es annak a Gamecube-atirata) ugyancsak... ehhez kepest ez itt a Live-ra optimalizalt nagyfelbontasu verzio. Meg se reccsen.

http://www.youtube.com/watch?v=ElKp3zZRb8E

Hiba.

OFF 2.0:

A Gradius V-bol mar azzal is ki lehet hozni a framerate-zuhanast, ha 4 Optionnel begerjesztjuk az E-Lasert es teljes kepernyos szelessegben oldjuk ki. Az Option Thief, ahogy eszrevettem, MINDIG a palya egy fix pontjan tunik fel - de hogy melyik ez a pont, az a nehezsegi szinttol fugg.
Az otodik reszben azert lehetett gyakrabban talalkozni vele, mert itt mar feltunt az immediate respawn, ami korabban nem volt a sorozatban. En peldaul mindig a negy Multiple begyujtesevel kezdtem, igy, ha kesobb ki is lottek, gyorsabban juthattam tobbszoros tuzerohoz, ha felszedtem az elpotyogtatott egysegeket, es igy eletben maradni is konnyebb volt - ami, ugye, a Multiple megtartasaval, es a Thief elocsalogatasaval jar.
Előzmény: Reiker (7102)
Magi711 Creative Commons License 2008.02.04 0 0 7105

Köszönöm a válaszod , így már teljesen tíszta a kép.

Egy UTOLSÓ(?) kérdéssel még hagy zaklasalak ,

illetve bárkit , aki tud segíteni.

Szeretnék egy light gun - t a Dreamcastemhez...

Az official Sega Gun ha jóltudom csak 50Hz-s tv-khez jó.

(sajnos,pedig pont van egy eladó),

nekem jelenleg 100Hz-es(SDTV) van.

Létezik esetleg olyan utángyártott(minőségi) vagy pl:Treamcast-es "hamisítvány"

amit tudnék használni?

(meg talán itt írják valahol hogy átalakítóval PS1-2 pisztoly is használható)

Mi lenne a legoptimálisabb?(minőség>ár) szempont alapján.)

Előzmény: Reiker (7104)
Reiker Creative Commons License 2008.02.04 0 0 7104
GRADIUS V OFF:

A tolvajok (Multiple Stealer, Option Hunter, Option Thief meg Option Eater becenéven is ismertek) minden Gradius játékban szerepelnek; általában olyankor jelennek meg, ha 4 optionnel a játék szerint sokáig maradsz életben.

Pontos időtartamot sajnos nem tudok.
Előzmény: Magi711 (7103)
Magi711 Creative Commons License 2008.02.03 0 0 7103

Soul Blade / Soul Edge - így , hogy mondod beisúgrott ténlyleg a Tekken 3. ba van a graffiti.

Gradius V szaggat a nagyobb detonációknál -

kicsit megijedtem , hogy hanyagságom véget , olyan példát hoztam fel , pusztán emlékezetemre hagyatkozva , amivel dezinformálok.(Bár nem "életbevágó téma" kapcsán.)

Mégis , ijedségem lehet jogos?

A Gradius V. nem szaggat , meg szaggat is.

Na ezt adjuk össze...

a.,verzió

(nekem is több , pontossabban 2db verzió van meg)

(mind a 2 copy , de szerintem ez lényegtelen)

Multi Games Collection Vol.3(Shoot em ups) - ezen a DVD formátumú disken

15db shooter terpeszkedik (Ibara!Homura!!) , többek között a Gradius V. is.

Ezzel a verzióval , mivel nemtúl rég lett meg nem játszottam a Gradius-t.

(Valószinű (szerintem100%) ezen ntsc be van rajta a G5. meg a többi game)

Miután elővettem a PSslim-em ezzel a verzióval ellenőríztem a fent említett állításom.

A G5 (boss end - eknél (is -> késöbb) szaggat.Szaggat akárcsak a már említett játékoknál vagy a Psyvarior,Bolder Down stb... - nál.

Mondom öregszem , eszem sosevót sok , memoriám meg pláne nem.Ez van , majd  írok egy sorry everybody-t.

b.,verzió

Gondoltam berakom a régebbi verziós Gradius V. is.

Ez van meg a megjelenéssel egyidőtől , ezzel játszottam mindig , CD formátumú.

Itt rögtön azzal nyit a játék ,  hogy felkínálja az 50Hz v. 60Hz opciót.(ergo pal-os?)

50Hz-t választottam (a játék is ezt ajánlotta).

Nincs szaggatás boss endnél!

Direkt a Type4-et választottam "multiple"? (a kis sárga segéd izék) , hogy lehessen folyamatossan "köröztetni" öket.

Boss endnél (úgye engedi a játék a csatahajót tovább controllálni),direkt lőttem a lézerel,forgatam a 4 multiple? -ot, + mozgatam  ide-oda a hajó-t.

Nem volt egyálltalán lassulás/szaggatás és a "nagy robbanási animáció" is szépen lefutott.

Mindkettő verziót a 4.pálya végéig próbáltam ki.

(minkettőnél a boss end - eknél volt/nem volt szaggatás)

Na eza fura...Ez vajon hogy van?

(amúgy a mindkét verzió játék/akció közben , mikor nagyon nagy tumultus van a képernyön és egyszere lövök szét több ellenséget , úgyanúgy beszaggat mint a DC-n a Shiki2 - az említett "kockáknál") 

Egyébbként nem tudod véletlenül , hogy a "féreg-gilisszta szerű ellenfelek" ilyen hülye csápjaik vannak és elszedik a kis sárgagömb-jeidet milyen szisztéma szerint bukanak fel?

Nekem csak nagyon ritkán jönnek elő.(esetleg nehézségi szint függő lenne?)

Amúgy a legjobb ebbe a kis összehasonlításba , hogy full kedvem lett újra végigtolni a game-et :) , holnap délelőtt neki is ugrom.

Előzmény: Reiker (7102)
Reiker Creative Commons License 2008.02.03 0 0 7102
Stardust HD nem azért nem szaggat, mert nem játéktermi konverzió, hanem mert a készítőinek eszébe se jutott, hogy szaggatnia kéne. Euroshooter.

Gradius V szaggat a nagyobb detonációknál. NTSC verziók is, PAL is. Már az első pálya főellensége is úgy szaggat, hogy öröm nézni. :o)

Soul Blade / Soul Edge - a japán eredeti Soul Edge, az amerikai és európai kiadás címe Soul Blade. Graffitiként az eredeti cím a Tekken 3-ban tűnik fel az egyik pályán.
Magi711 Creative Commons License 2008.02.03 0 0 7101

Lehet...

Aszem volt valmi. kavar a Pal/Ntsc szokásos névváltoztatással , majdnem 100% - ig

biztosan emlékszem , hogy más néven jött ki EU-ba (sokat játszottam vele+érdekelt a téma)de konkrétan már nem emlékszem melyik volt nálunk.

(Az viszont világossan rémlik , hogy az egyik pályán , a hátérbe "graffiti" stílusban fölvolt festve az Ntsc verzió címe)

Előzmény: TheDoom (7099)
Magi711 Creative Commons License 2008.02.03 0 0 7100

Áhh az ASTEROIDS...

Nagyon régi vágyam ,hogy egyszer tudjak szerezni egy eredeti

ATARI 2600-ost a "nagyobb" játékokkal együtt ( volt egyy pár :) )...

Előzmény: Törölt nick (7098)
TheDoom Creative Commons License 2008.02.03 0 0 7099
Az nem SoulBlade volt? :)
Jah a botos fószer Kilik, én is vele küldtem végig elsőre a SC-t.
Aonic Adventure annyira nem jött be, inkább a 2. rész. Crazy Taxi is nagy kedvencem volt. Abból már a 2.rész nem jött be, a 3at ki se próbáltam.
Előzmény: Magi711 (7097)
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.03 0 0 7098
Az eredeti elődnek az elődje pedig ez :)
http://www.youtube.com/watch?v=7Bs1BH-jM1Y
Előzmény: Magi711 (7096)
Magi711 Creative Commons License 2008.02.03 0 0 7097

A Soul Calibur sorozat nekem is kedves .. tetszett már a PS1-es része is(SoulEdge)

de az első Dreamcast - et emiatt vettem meg.

Úgye az első játékok egyike volt , be néztem a helyi "játékterembe"(PS,N64,DC -ék voltak bent+TV-ék,pár száz forintért lehetett játszani/óra(ák).

Hát mikor kibrobáltam...Szerelem első láttásra...Végig nyomtam Klikk(?) - el (a botos csákó) 30-40perc játékgyönyör volt...

Míg hazaértem már lassan tudatosult bennem a felismerés...

Hétvége.Kora reggel.Csizmafel és nyeregbeültem(na jó vonatra).Irány az "acél város"(Miskolc).És megvettem (Soul C. + Sonic A.).Hazafele meg izgultam mint egy kisgyerek(alig vártam hogy játszhassak vele).TV-re ráköt és elsőnek Sonic...

Hát rendesen éjszakába nyúló menet lett...

Az a grafika..sebesség..Tailsnek a szinte tapintható bundája..Nagyon-nagy élmény volt...

Sega present day-most a Sega Rally Revo-t nyomom 360on ,szerintem hibátlan

(hasonlítt az irányitás a DC-ére + nagyon ottvan a grafika is ,de ami a lényeg nagyon arcade hangulatú)monjuk két sesson után adott olyan autót amivel teljesen "kézreáll" az irányítás (nekem).

Meg DS-en elkezdtem a Sonic Rush 2. -öt az is barórabejön.

360 Elite - ről mindenhol jót írnak ,meg hogy netre az a legjobb(nagyHDD stb...)

Én megint csak egy Arcade Packot vettem + egy HDD-re beceréltem a memocardot...

Előzmény: TheDoom (7094)
Magi711 Creative Commons License 2008.02.03 0 0 7096

Köszi a "kedvcsinálóvideot" , tetszik...

(szép + gyors is lett)

Ha gondolod megnézheted az eredeti elödjét:

http://www.youtube.com/watch?v=4xbGLQwgxzU&feature=related

Amit a PSN - ről,(én 1000% hogy letöltöm majd) szerintem érdemes még kiprobálni :

,,Kis'' németes cucc :

http://www.youtube.com/watch?v=mylMRhBKA8c

(a zene alatta nem a stílusom , de eszm.bejön)

Előzmény: TheDoom (7095)
TheDoom Creative Commons License 2008.02.03 0 0 7095
Na itt egy jó kis videó izelitésnek: Stadust
Előzmény: Magi711 (7093)
TheDoom Creative Commons License 2008.02.03 0 0 7094
Hát a Stardust HD biztosan tetszene.. ha még nekem is tetszett, aki jó 10évig kerülte a shooterek minden fajtáját.. :D
Az egy más kérdés hogy tud idegesitő lenni. A zenéi nagyon jók :) Illetve a frissités óta már saját zenék is betehetők a game alá. de nem muszáj egyből a játékot, van demo verzió is belölle.
Ami nekem még pozitivum hogy ingyen van ugyebár a netes játék vagy már eleve az hogy felmész a store-ra és leszedsz pár demo-t. Japán Store a legjobb igaz nagyon sok cucc el van rejtve /almenű, almenű, almenű/ de olyan cuccokat őriznek ami a többi store-n már rég nincs, pl Sonic The Hedgehog videó, Virtua Fighter 5, Sega Rally Rav /videó, demó/ meg egyik kedvenc Dreamcast játékom folytatásáról is van fent videó: Wangan Midnight (Dreamcasten Tokyo Xtreme Racer vagy Tokyo Highway Challange néven futott) hát ez a játék is igen szépet fejlődött :)
Soul Calibur 4-et is várom, talán ez emlékeztet leginkább a DC-s részre igy videók alapján, aztán majd kiderül.
Remélem a Airforce delta (Deadly Skies) sorozat is folytatódik Ps3-on, legalábbis a Airforce Delta Storm még Xbox játék volt, a Deadly Skies 3 meg már Ps2-n..
Az Ace Combat 5 miatt nagyon csorgatom a nyálam de a madarak azt csiripelik hogy kijön az is ps3-ra.
Fps-sek utána vadászgépes cuccokat kultizálom nagyon. (ja és a REZ HD-t is tesék feltenni PSN-re, kedves Sega!)

Ami a x360-at illeti szeintem nem csak a HDD-t érinti a Flash-elés legalábbis ha csak egy HDD cserén mulna a dolog, nem adogatná el mindenki ilyen 30-40 e körül a gépeket.
Egyre jobban gondolkodom egy X360 Elite-n de tuti nem lesz flash-elve, szerintem elég baráti a x360 játékok ára föleg a "régebbieké".
Előzmény: Magi711 (7093)
Magi711 Creative Commons License 2008.02.02 0 0 7093

Köszi az info - kat! ,akkor nem vészes se a csatlakozás meg az árak is elég barátiak.

(most azon filozok mivel a 360 om fleshes=nem tudok csatlakozni vele , vegyeke még egy sima használtat(csak a gépet kábelek meg egyebbek nélkül,esetleg vmi.javítottat) direkt multira+Marketpalace -re ígyirják??(XBLA).

Vagy meglehet-e oldani hogy átviszem a vinyót valakihez akinek nem fleshelt a gép ,

letöltöm nála a megvett game-t hazavisszem és játszok vele?(Mondjuk multizni még így se fogok).

PS3 szorgossan gyűjtögetek :) , már elég baráti az ára a 40G-s packnak,monjuk a

Wii-hez képest(Wii+legújabbfata"belepiszka" majdnem úgyanannyi , de net-re köthető),és remélem mostanában kidobnak egy Dualshock3-as packot.

"StarDust HD hát" - jó kis game ? (az eredeti amiga 500-as remake-je ha jól tudom)

tudnám nyomni (biztos be fizetek rá én is) , amit írtál pont azért is szeretem

ezt a stílust.Kis igazi fergeteg parádé lehet... Alig várom...

Előzmény: TheDoom (7092)
TheDoom Creative Commons License 2008.02.02 0 0 7092
Hello Magi711!

Ja, gond nélkül megy, csal első alkalommal kell csinálni egy usa, egy eu (angol) és japán profilt. Ezeket a letöltéshez használom, játszani csak magyar accountal játszom. /tehát itt vannak felvéve barátok stb/
Videó, demo, téma stb letöltése ingyenes. Vásárolni csak usa storeról tudunk mi magyarok, hát ha jól emlékszem a StarDust HD volt 1900 ft, a Castlevania: Symphony of the Night olyan 1500 ft körül. /teljes ps játék/ amugy sok a klasszikus fent van a Wipeout, Destruction Derby, Tekken 1-2, MK, Medievil (ezt is leszedtem).
Japán store-n vannak olyanok is mint Residenr Evil 1-2 :)
Jah bocs, Hong-Kong-i storeról is lehet vásárolni csak akad pár cucc ami full kinai kriszkraksz.

StarDust HD hát ha nem is arcade shooter de shooter :) ugy jó móka de a háromnegyede felé már rájöttem hogy miért is nem kultizálom annyira a shootereket.. nem elég hogy a meteoritokat kerülgessem/apritsam szét /már ezek szép számban vannak/ az ellenségeket is csak sz*rja bele a képernyőbe.. ráadásul ameteoroknál is ha szétlösz egy nagyot, lesz belölle 50 kicsi ami persze ha ütközöl éppen elegendő hogy kinyirjon.. ráaádásul a késöbbi ellenfelek is elkezdenek lőni tehát már a lövedékeket is kerülgetheted.. ehhez hozzájön a te fegyvered lövedéke, pl a Rock Cruiser 700%-on amikor már 45 fokos szögben beterit mindent a képernyőn.. hát extra kavalkád az egész.. :D
Előzmény: Magi711 (7091)
Magi711 Creative Commons License 2008.02.02 0 0 7091

Cső TheDoom!

Igen,csak az nem kifejezeten "Arcade Shooter" (nem játéktermi gépről lett átírva)

mint pl: a PS2-es Gradius V. is kifejezeten konzolos fejleztés , ott is full effekt+robbanás+boss end = 0% lassulásal.

StarDust... jó hogy említed elő is kéne venni az amigám (TurricanRulez),itt esik

úgyse megyünk sehová.

Amúgy gondnélkül tudsz csatlakozni a PSN-re?

Mennyi be fájnak a letölthető game-ek(úgy álltalába),vagy csak demo v.-be nyomod?

Előzmény: TheDoom (7090)
TheDoom Creative Commons License 2008.02.02 0 0 7090
Most jutott eszembe hogy PS3-on a StarDust HD /PSN cím/ nem lassul be főellenség kinyírásánál :) pedig van ott is meg robbanás + effekt :)
Magi711 Creative Commons License 2008.02.02 0 0 7089

Sajnos "modernkori Arcade Shooter" játéktermi géphez nem volt szerencsém... :(
(majd a Youtube - n pótolom)
Ami a "stílusjegy" - et illeti , én is gondolgoztam már korábban ezen.
És én is 100% - ig az álltalatok említett meglátással értek egyet.

Viszont (tényleg nem kötözködés véget) , mivan ha ezt a "stílusjegy" -et ,tulajdoképp a
kényszer szülte , mivan ha csak szagatással lehetett megoldani a főellenfél-megsemmisülések "effekzjét" ?
És mire a kifinomultabb "technika" adott lett , a zsáner rajongóinak
java(többsége) kifejezetten elvárta már ezt a "stílusjegyet".
Így a választ sem a DC-s játékok , Shikigami3 vonalon sem a Wii-s , és valószínű a 360-as("atomerőmű") verzió
sem fogja megadni , mivel a szagatás mint kötelező "stílusjegy" szerepelni fog.
De eme megláttás (shoot'em up , és igen..kiváló példa a beat'em up vonatkozásban) valóban semmivé foszlik?,
talán nevetséges is? hmm... lehet :
  ,,-végső találat beadva..a vissza tartott mély levegőt végre kifújhatom..

szemem gyorsan pislogtatom az íntezív fokuszálás végetértével..

verejték letöröl..

controller szorítás felenged..  a nyomás megszűnt..
     Igen megcsináltam.. a "stílus" jegy is ezt jelzi , most már nyugi van,

most már lazzíthatok.''

/Most biztos megköveznek páran/

A "kifinomultabb "technika" adott lett"... ez jó kérdés hogy honnan számítjuk ,
mivel a Shiki 3 rohadt nehéz lett (már sikerült végigvinnem pár óra játék után dobott + 2 creditet a game) ,
nekirohantam a 2. episode - nak DC - n (hogy lássam én lettem-e még bénább) , hát a 3.stage (3-1-1) első
Boss - nál (a szürke-piros-sárga kockáknál) ,,aktív játéknál,az akció kellősközepén'' mikor a kockákat durantod szét ,
rendesen átmegy "lassított" módba a game... És ezt biztos nem "stílusjegyként" szerepel.

/Magam védelmében/

Nem gizdulásként és dicsekvésként de MINDEN fajta konzolom van itthon
NES-től PSP-n és NDS-en(mikor jön a Nanostray 2?) át X360 - ig,(már csak a PS3 hiányzik)
mitcsináljak,megszállot video játékos(is)vagyok.
Ps1-2,Gc,N64 még a Saturn is mind a szekrénybe pihen,
ami aktívan a TV-re van kötve:
-a 360(Ridge Racer pár óra game ,Lost Planet kivégezve meg 1xSenkoNoRound),
azota be se lett kapcsolva.
-a Wii(Shiki3 lenyomva ,Máricsó kiprobálva,wii sports hudefa..a 2 nap múlva megunva,a Residet zapper verziót
nyomom az jó)( + a asszony csak a Wii játszik , hébe-hóba)
-és a Dreamcast-em.Ezzel játszom/játszottam a legtöbbet , főként shoot'em up okkal , ha csak egy órám van akkor
is tökéletes , de ha sikerül egy szabad délelőttöt v. délutánt kifognom nekiugruk pl:Ikarugán(DC-n úgye gyönyörűen megy GC-n meg nem valami"friss" a kép)   rekodot dönteni,
illetve még nem sikerült életvesztés nélkül végigtolni(-1life a rekordom).
Csak olyan rossz,hogy nincs mire várni...
(mint anno UnderDefeat-Radilgy , majd TiggerHeartExe-Karous-(LastHope)) (jó kis renszer volt ez a NAOMI)
Kár... (remélem jön majd még pár homebrew)
Ami vígasztal(mer hűde szomorú vagyok:) , hogy Milestone,G.Rev,Treasure,stb...(az élő nagyok)
(Toaplan,Technosoft??,Raizing de kár értük)
azé ha nem is DC-re,

de tovább táplálják a shoot'em up éra nagyszerű műfajainak szerelmeseit néhány újabb gyöngyszemén át.

Előzmény: Törölt nick (7088)
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.01 0 0 7088
Szerintem nem is arról van szó, hogy az eredeti arcade gép nem bírta volna el. Mame-val megnézve, az ezeréves shot'em-upok is beszaggatnak egy mostani csúcsgépen is. Pedig ott az emuláció miatt ha folyamatosra lett volna megírva, folyamatos is lenne, hisz a gép bírná bőven (de beat'em-upokat is említhetnénk, boss megölésekor ugyancsak).
Szóval igen, stílusjegy :)
Előzmény: Reiker (7087)
Reiker Creative Commons License 2008.02.01 0 0 7087
"Valamint elég fura ,hogy a nagyobb robbanásoknál full beszagat a game wii -n ,akárcsak DC -n az ilyen stílusú gameknél,kiváncsi leszek a 360 verzióra."

Szevasz,

A shoot'em up játékokban, a nagyobb robbanásoknál jelentkező szaggatás számomra nem optimalizációs, vagy hardvergyengeségből származó hiba, hanem - kapaszkodni - SZERINTEM stílusjegy.

Érdemes megnézni a játékok eredeti (játéktermi) változatát - a nagyobb robbanások (jobbára főellenfél-megsemmisülések) esetén - ott is beszaggat a játék. Ergo, egy "javított" konverzió nem lenne autentikus - SZERINTEM a zsáner rajongóinak java kifejezetten elvárja, hogy "szakadjon szét" a hardver a zúzás alatt. :)

(Ez persze csak egy teória. )
Előzmény: Magi711 (7086)
Magi711 Creative Commons License 2008.01.30 0 0 7086

Már elérhető különböző forrásokból egyik kedvenc DREAMCAST játékom folytatása a

Shikigami No Shiro 3. (Wii és X360 platformon).(Only Japan - egyenlőre)

Én épp a Wii -s verziot tesztelem agyon , végül is pont olyan amilyenek vártam.

A Dreamcast -es 2. résznek mérföldekel jobb a zenéje és icipici -t jobb az írányitás "érzékenyssége"(ennél a stílusnál létfontosságú ,szerncsére sima irányítás van a wii -n is) .Valamint elég fura ,hogy a nagyobb robbanásoknál full beszagat a game wii -n ,akárcsak DC -n az ilyen stílusú gameknél,kiváncsi leszek a 360 verzióra.

Azért aki tudja (és persze akarja) tegyen egy próbát szerintem durva jó game.

(Nehézséget jól felba...ák :( , + nincs végtelen coin ,de nem baj)

Magi711 Creative Commons License 2008.01.27 0 0 7085

Egyetértek.

Vagy esetleg nagyot akkar szakitani.

ha valaki egyesével elkezdené levadászni,

még akkor is bőven az ő ára atatt lenne.

Kiváncsi vagyok azé elmegy-e.

Előzmény: TheDoom (7084)
TheDoom Creative Commons License 2008.01.26 0 0 7084
Szerintem nem akarja eladni, csak páváskodik, hogy na megvan neki mind.. legalábbis tekintve az összeg nagyságát.
Előzmény: Magi711 (7083)
Magi711 Creative Commons License 2008.01.26 0 0 7083

Dreamcast rajpngók ,

Shooter rajongók ,

hajrá ->

http://cgi.ebay.com/Sega-Dreamcast-Shooters-20-games-Ikaruga-Rez-Bangaioh_W0QQitemZ170188127019QQihZ007QQcategoryZ62053QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQtrksidZp1638.m118.l1247QQcmdZViewItem

(Ja.. nam vagy milliomos ? sanos én sem pedig megérné.. $$ :-( )

Marad a copyright.

Ricsi176 Creative Commons License 2008.01.21 0 0 7082

Hali mindenki!

Jeletem az X360 még mindíg megy! (kopp-kopp) Pedig most hétvégén 8 órán át Halo 3 maztam és utána egy kis PGR és semmi... Szerencsére.

XD

Fej és 3 ledeshiba nélküli újévet:D

sdfsfdsf Creative Commons License 2008.01.18 0 0 7081
Eladó Eredeti/Jogtiszta SEGA DreamCast játékok:
-Shenmue (PAL-os, kiváló állapotú lemezek, kiskönyv, papírtok is nagyon szép állapotú) 10 000Ft
-Soul Calibur (PAL-os, kiváló állapotú lemez, tok zsanérjai nincsen eltörve, kiskönyv nagyon szép állapotú) 3000Ft
-Virtua Fighter 3tb (PAL-os, lemez állapota hibátlan, tok zsanérjai nincsen eltörve, kis könyv szép állapotú) 2000Ft
-Sword of the Berserk (PAL-os lemez, a játékot sima CD tokban tudom adni) 2000Ft
-Project Justice (írott játék, verekedős) +Nintendo Nester (NES emulátor, kifejezetten DC-re, több ezer NTSC/JNTSC játékkal) 1500Ft
Érdeklődni: jacksonmichael@freemail.hu lehet.
OFF
Magi711 Creative Commons License 2008.01.17 0 0 7080

Neo Geo DC Shoot'Em-Ups Collection

Nyolc... Kiválló... Shoot'Em-Up... DREAMCAST - re...

(eredeti platform -> Neo-Geo CD)
(az emuláció Dreamcasten szerintem hibátlan)
(komolyabb hiba -> a BLAZING STAR nincs itt , hmm >:(

Előzmény: Magi711 (7078)
Magi711 Creative Commons License 2008.01.17 0 0 7079
Előzmény: Magi711 (7078)
Magi711 Creative Commons License 2008.01.17 0 0 7078

Magi711 Creative Commons License 2008.01.16 0 0 7077

Sega Dreamcast Arcade Stick

a Vateran

http://www.vatera.hu/sega_dreamcast_arcade_stick_50565477.html

1 hétig (Just in time...)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!