Keresés

Részletes keresés

Berlioz Creative Commons License 2000.07.22 0 0 127
Remélem megnyugodtál. De ez azt is jelenti, hogy egy homót is valószínüleg nehéz "megtéríteni."
Előzmény: barka (126)
barka Creative Commons License 2000.07.22 0 0 126
"Te el tudsz olyat képzelni, hogy valaki eltéríthet a homokosság felé?".

Nem.
Viszont most egy "illetékestől" is hallottam, hogy hetero hajlamú fiatalkorúakat nem lehet eltéríteni más irányba. Erre voltam kíváncsi.
A többi valóban a bűnözés tárgykörébe tartozik.

Előzmény: Berlioz (124)
barka Creative Commons License 2000.07.22 0 0 125
Felfogtad?
Akkor még nem vagy teljesen reménytelen.
Előzmény: blasted (123)
Berlioz Creative Commons License 2000.07.22 0 0 124
Nem, hogy is lehetne?
Te el tudsz olyat képzelni, hogy valaki eltéríthet a homokosság felé?
Mondom, egy tudatlan gyereket be lehet ugratni ilyesmibe, de hogy ha hetero, ettől nem válik homokossá, az biztos. Ezt csak néhány beteg homokos képzeli. Viszont egy ilyen próbálkozás egy életre szóló szörnyű sokkot okozhat egy gyereknek, de legfeljebb homo gyűlölő lesz, nem homokos.
Előfordul, hogy homokosok pénzzel, ajándékokkal, stb. rávesznek felelőtlen fiatal korúakat szexuális "játékra", de ezt az ellenkező neműekkel egyes heterók is megpróbálják. Ez azonban prostitúció, amitől nem változik meg valakinek a nemisége, csak eltűri az ilyen "játékokat". Egy bizonyos hatáért túllépve aztán ebből szokott a tragédia lenni, a tűrés eszeveszett bosszúba csap át. De ez már egészében és részleteiben is a kriminológia tárgykörébe tartozik ha homókról, ha heterókról van szó, egyaránt, hiszen a kiskorúak prostituálásátm, de még a felnőttek közötti szexuális zsarolást is minden ország törvényei szigorúan büntetik.
Előzmény: barka (121)
blasted Creative Commons License 2000.07.22 0 0 123
"gyönyörű mélyértelmű gondolataimat? "
meg humorerzeke is van a fiatalembernek
Előzmény: barka (118)
barka Creative Commons License 2000.07.22 0 0 122
Helyesen: Azaz, kihasználva a tapasztalatlanságukat és kedvet kapva az effajta szekszualitásra, eltéríthetők-e a homokosság felé?
Előzmény: barka (121)
barka Creative Commons License 2000.07.22 0 0 121
Nem azt értem rajta kedves Berlioz, amit te írsz.

Hogy mégis jobban érthető legyen: megronthatók-e egyébként egészséges hajlamú, de tapasztalatlan fiatalok homokosok által. Azaz, kihasználva a tapasztalatlanságát és kedvet kapva az effajta szekszualitásra, eltéríthető-e a homokosság felé?

Miután e téren elég nagy a zűrzavar - mint írtam, hallottam olyat is, hogy igen, olyat is, hogy nem -, ezért kérdem.

Olyat is hallottam, ha esetleg egy ingadozó hajlamú fiatal első élménye egy homokossal történik, akkor ő is homokossá válik. Igaz ez?

Előzmény: Berlioz (120)
Berlioz Creative Commons License 2000.07.21 0 0 120
Ha ezalatt azt érted, hogy nemileg tönkretenni, a nemiségtől megundorítani, sokkolni, egy életre tönretenni a nemi életét, ezt egy hetero vagy egy homo felnőtt egyaránt megtudja csinálni egy gyerekkel, sőt egy gyerekkel csak ezt tudja csinálni a homo és hetero egyaránt, legyen az vele egynemű, vagy ellenkező nemű.
Ha ezalatt azt érted, hogy egy homo homóvá tud-e tenni egy gyereket ilyesmivel, a válasz nem, de ez nem vígasztalhat senkit, ha az egész emelett az előzőekben említett következményekkel jár.
Előzmény: barka (119)
barka Creative Commons License 2000.07.21 0 0 119
Kedves homokos embertársaim!

Bár hajlamotokat - a már ismert véleményem alapján - nem kedvelem, de eltűröm és remélem, hogy ezentúl is békésen el leszünk egymás mellett.

Egy kérdésem lenne irányotokba, mert ebben csak ti vagytok az illetékesek: igaz-e, hogy fiatalkorúak megronthatók?

Ezt a kérdést azért teszem föl, mert hallottam azt is, hogy igen és azt is, hogy nem.

Mi az igazság?

barka Creative Commons License 2000.07.21 0 0 118
Kedves Moderátor Nénik és Bácsik!

Azt mondják, három a magyar igazság és egy a ráadás. Most ippeg harmadszorra kérdezném nagyon alázatosan és tisztelettel: miért tetszettek kiradírozni azokat a gyönyörű mélyértelmű gondolataimat?

Olyan válasszal is megelégednék, hogy: "csak", de legalább tetsződjenek már valamit írandani.

Nagyon hálásan köszönöm.
Barka

Berlioz Creative Commons License 2000.07.21 0 0 117
A cigányozást ebbe kár belekeverni, mert nem növeled vele mondandód hitelét.
Ne tégy úgy, mintha nem értenéd. Ha nem bírnád elviselni, hogy a diszkóban két hapsi ölelkezik melletted, miért várod el, hogy egy buzi bárban örüljenek neked, ha a barátnőddel betérsz egymáshoz símulva?
Előzmény: Your Devil (116)
Your Devil Creative Commons License 2000.07.21 0 0 116
Berioz! Szerited miért lehet beperelni egy nyilvános szórakozóhelyet, ha nem engednek be egy cigányt? Pedig hidd el hogy egy cigány jelenlététől is mindenki hány. Ezek szerint senki t nem lehet sehonnan kizárni. Akoor a buzik sem zárhatják ki a heterókat.
Előzmény: Berlioz (115)
Berlioz Creative Commons License 2000.07.21 0 0 115
Szerintem az, hogy már megnéz egy csinos nőt az utcán, nem bizonyít semmit. A titkolt homokosok (márpedig 90%-uk ilyen) nagy részének vannak nagyon jó barátnői, sőt, igazán lelkileg hozzájuk is állnak közelebb. Amint nem hisezm el, hogy egy egészséges férfit homokssá lehet tenni, nem hiszem, hogy egy homokost rábeszéléssel, pszichikai eszközökkel át lehetne nevelni, Hallgasd meg a pszichológusokat, ők is ezt állítják. ha fiziológiai okokat is felderítenek, esetleg a terhesség idejébn bekövetkező anomáliákat és azt ki lehet küszöbölni, meg lehet gyógyítani, majd szemrehányást lehet tenni egy homokosnak, hogy miért ragaszkodik másságához. Addig azonban el kell viselni és nem kell foglalkozni velük. Főleg nem kiváncsiságból fürkészni őket, provkatívan ellátogatni zártkörű rendezvényeikre. Ez ugyanis pont olyan, mintha egy heterók által látogatott bárba két buzi menne el összeölelkezve és smárolva. Okádna mindenki, pedig a homóknak épp annyira gusztustalan lehet a ti megjelenésetek egy hono klubban, (két heteroszekszuális lény egymás iránti vonzalmának kimutatásaÍ), mint a heteróknak az ővék.
A testi vonzalom magánügy. Ha a társadalom úgy gondolja, hogy ennek kimutatását is megtűrő helyeket létesít, akkor nem szabad az ott megjelenőket provokálni, de a viszolygásból egyik oldalon sem szabad mély következtetésekt levonni a másik csoport társadalmi toleranciájával kapcsolatban.
Előzmény: Your Devil (102)
Your Devil Creative Commons License 2000.07.21 0 0 114
Derek: "Sajnos a dolog sokkal bonyolultabb. Ugyanis a homoszexualitas genetikailag kodolt. Ha egy vallasi kozosseg valakit a genetikai deteminaltsagaval szemben a maga modszereivel"leszoktat" a homoszexualitasrol az csak elfojtas, de nem szunteti meg a kivalto okot, mert a samanok es papok nem gensebeszek. Ilyen elfojtas vallasok reszerol nagyon jol ismertek a tortenelembol a heteroszexualitas teruleten is, nezzuk csak meg a puritan szektak es magat a katolikus egyhazat is. Ez semmi mas mint egy buntudat psziches sulykolasa, de nem old meg semmit. Vagyis inkabb art a szemelynek, mert egy allando buntudatot , frusztraltasagot okoz egesz eleteben, es az ilyen psziches besulykolasok aztan rengeteg embert tesznek boldogtalanna az allando buntudaterzet miatt."

ez egyáltalán nem bizonyított, jelenleg is a legnagyobb koponyák vitatikoznak rajta hogy genetikus eredetű vagy sem. Nem vagyok vallásos
vagy valláspáerti, nekem teljesen mindegy hogy milyen módszerrel lakult át az illető, de nekem a pali booldognak tűnt és ő is azt állította magárol hogy boldog. Előtte természetesen elmesélte hogy milyen volt melegnek lenni. És a saját véleménye szerint akkor volt boldogtalan nem
most.

Előzmény: Derek (103)
hajnalpír Creative Commons License 2000.07.21 0 0 113
Igen. Főleg ha nem képesek meglátni,
hogy milyen kis menő dolog az ilyesmi.
Egy gyönyörű temetőben a sírok/on/, ülni, heverni.
Csak a piknikkosár otthon ne maradjon:)

üdv.
Aurora

Előzmény: Derek (112)
Derek Creative Commons License 2000.07.21 0 0 112
Azert az a legjobb,ha a politikusok nem pofaznak bele az ilyen dolgokba.
Előzmény: hajnalpír (111)
hajnalpír Creative Commons License 2000.07.21 0 0 111
Ha akarna...de még nem akart:)

üdv.
Aurora

Előzmény: Derek (110)
Derek Creative Commons License 2000.07.21 0 0 110
"Derek, azért ez a temető ötlet elég
húzós."

Azert kivancsi lennek, ha Nagy Fero akarna ugyanott a munkasmozgalmi pantheonban
eloadni a Best of Kommunizmus darabjait akkor is tiltakozott volna-e a Miep.

Előzmény: hajnalpír (109)
hajnalpír Creative Commons License 2000.07.21 0 0 109
Derek, azért ez a temető ötlet elég
húzós. Vagy már én nem vagyok elég nyitott?:)
Azt írta a Kirké a másik topicban, hogy ülni, állni,
heverni fognak ott a népek. Min fognak ülni, heverni?
Szal. most nagy kár belekeverni a Xavér identitását,
mert szerintem nem ennek szól a tiltakozás.

üdv.
Aurora

Előzmény: Derek (108)
Derek Creative Commons License 2000.07.21 0 0 108
"Ha ma nem hallottam volna a NAP TV sajtószemléjében, hogy a Magyar Nemzetben megjelent a fővárosi MIÉP frakció
egy képviselőjének tiltakozása, amely szerint nem szabadna megengedni, hogy Varnus Xavér orgonakoncertet adjon a
Kerepesi- úti temetőben ott, ahol töbek között Blaha Lujza és Ady Endre is nyugszik. "

Egy ilyen tiltakozas csak ingyenreklamot csinal VX-nek, mert dafke meg azok is elmennek igy a koncertre akiknek egyebkent eszuk agaban sem lett volna.
1956-ban Ed Sullivan kijelentette a TV-ben, hogy az o musoraban Elvis Presley sosem fog fellepni, mert hastancos csipomozgasaval alantas erotikus vagyakat gerjeszt. Par honap mulva nyilvanosan bocsanatot kert. Es hol van mar Ed Sullivan, Elvis meg meg mindig a King.

Előzmény: micacska (106)
papen Creative Commons License 2000.07.21 0 0 107
Kedves Micacska!

Kérdésem volna: mi a közös a mondandódban Székely Mihály és Varnus Xavér között? Szerinted V.X-et azért nem engedik be a temetőbe, mert zsidó? És a MIÉP=1941-es szélsőjobb (nyilasok)?
V.X-et a Szegedi Dómból azért tiltották ki, mert molesztálta a kórista fiúkat. Az, hogy valakit nem engednek be valahova az nem egyenlő az antiszemitizmussal (ld.: Colosseum, Oedipus-bemutato)
Papen

Előzmény: micacska (106)
micacska Creative Commons License 2000.07.21 0 0 106
Kedves Zako!

Akár igazad is lehetne, bezárhatnánk a topicot, ha...
Ha ma nem hallottam volna a NAP TV sajtószemléjében, hogy a Magyar Nemzetben megjelent a fővárosi MIÉP frakció egy képviselőjének tiltakozása, amely szerint nem szabadna megengedni, hogy Varnus Xavér orgonakoncertet adjon a Kerepesi- úti temetőben ott, ahol töbek között Blaha Lujza és Ady Endre is nyugszik.
Valamivel korábban beírtam: aztán jön még más is a MIÉP részéről.SZVSZ igazam lett.Sajnos.
Érdekes, hogy a szélsőjobb 1941-ben szintén egy művész- Székely Mihály zsidó származású operaénekes fellépése ellen tiltakozott, hivatkozva a hatályos zsidótörvényekre.
Tudtommal Varnus nem tagja a MIÉPNEK!!!
Akkor ez nem a párt kirekesztő- megkülönböztető politikájának továbbvitele?
Üdv: mic.

hajnalpír Creative Commons License 2000.07.21 0 0 104
Megpróbálok nyugodt maradni::(
Azt írod régebben történt. Elhiszem, hogy
még 6-7 évvel ezelött nehezebb volt bemenni
egy ilyen bárba, de hidd el ez mostanában nincs
így. Ez is mutatja, hogy mindkét részről beindult
az egymás iránti elfogadás.
"régebben láttam egy dokumentumfilmet...".
Ez a baj, hogy láttál egy meleget, egy doksifilmet,
egy ismerősöddel egyszer megtörtént stb. Te pedig
ezeknek az egy impulzusoknak hiszel, valójában
semmit nem tudsz róluk.
De nem muszály! Magam sem hiszek abban, hogy a
melegek harcát nekünk, heteroknak kéne megvívni
helyettük, de ha laikus vagy, akkor ne "operáld"
már át őket, mert még elvágsz valami létfontosságú
szervet.

üdv.
Aurora

Derek Creative Commons License 2000.07.21 0 0 103
" Régebben láttam egy dokumentumfilmet egy buzirol aki képes volt szkítani a buzi létével és valami vallási csoport segítségével, kigyógyult a betegségéből. És mostmár megnéz egy csinos nőt az utcán! Tehát gyógyítható a kór, amely joggal undorítja az emberek nagy részét."

Sajnos a dolog sokkal bonyolultabb. Ugyanis a homoszexualitas genetikailag kodolt. Ha egy vallasi kozosseg valakit a genetikai deteminaltsagaval szemben a maga modszereivel"leszoktat" a homoszexualitasrol az csak elfojtas, de nem szunteti meg a kivalto okot, mert a samanok es papok nem gensebeszek. Ilyen elfojtas vallasok reszerol nagyon jol ismertek a tortenelembol a heteroszexualitas teruleten is, nezzuk csak meg a puritan szektak es magat a katolikus egyhazat is. Ez semmi mas mint egy buntudat psziches sulykolasa, de nem old meg semmit. Vagyis inkabb art a szemelynek, mert egy allando buntudatot , frusztraltasagot okoz egesz eleteben, es az ilyen psziches besulykolasok aztan rengeteg embert tesznek boldogtalanna az allando buntudaterzet miatt.

Your Devil Creative Commons License 2000.07.21 0 0 102
Komolyan gondoldod hogy odament a barátnőjével
hőzöngeni?? Egy egész bár és kidobók ellen?
Régebben esett meg a sztori majd megkérdezem tőle pontosan hogy hogy esett meg és megírom itt a fórumban. Egyébként megeshetett azt mondod. Akkor az is megeshet hogy utálom őket mert magamutogatók és ugy élnek mint az állatok. Régebben láttam egy dokumentumfilmet egy buzirol aki képes volt szkítani a buzi létével és valami vallási csoport segítségével, kigyógyult a betegségéből. És mostmár megnéz egy csinos nőt az utcán! Tehát gyógyítható a kór, amely joggal undorítja az emberek nagy részét.
Előzmény: hajnalpír (100)
hajnalpír Creative Commons License 2000.07.21 0 0 101
Zárjuk:))
Mert Te ugyanazt csinálod itt (gyűlölködésileg),
amit a Miép szemére vetsz.:(
Nem megyek bele, hogy milyen a Miép, a hátam
közepére sem kívánom. S valóban diszkriminatív
pl. a melegekkel szemben. De gondolj a C-tipusú
átvilágításra. Ott nagyon fontos szempont, hogy a
választott tisztségviselő ne lehessen meleg. Mert a "borulékony"
kapcsolatai miatt, a rejtőzködés miatt _zsarolható_.
És ez eddig minden kormány regnálása alatt
így volt/van.
Ehhez képest valóban szigorú a Miép, mert ő a szabadon választott
képviselőit is szondázza ilyen szempontból. Nem is biztos,
hogy ezért teszi.:(
Különben az itthoni melegek is megtehetnék, hogy kézenfogva
sétáljanak (nem merik meglépni), pedig semmi más nem történne,
mint ami az ötvenes-hatvanas években, amikor a heterok kivitték az
utcára ugyanezt. Kaptak ezer megjegyzést, aztán mindenki megszokta.
Szal. nem kell ehhez EU.:))

üdv.
Aurora

Előzmény: zako (99)
hajnalpír Creative Commons License 2000.07.21 0 0 100
Hú! Ez az ismerősöm ismerősének a
története.:) Elismerem, hogy előfordulhatott,
de semmiképpen nem jellemző. Bármikor
tehetsz egy próbát (jessz: inkább megölöd magad).
Nem tudom, hogy az ismerősöd hogy indított,
de melegbárba csak az menjen, aki nem
a kukkolás miatt megy. Mertha azért, akkor régen
elvan rontva. Mosolyra nem szokás pofonnal válaszolni.

üdv.
Aurora

Előzmény: Your Devil (95)
zako Creative Commons License 2000.07.21 0 0 99
Kedves barátaim és nem barátaim, tekintettel arra, hogy egyre nevetségesebbé válik az egész topic, és kb. a veszekedő óvodások szintjére süllyedtetek, indítványozom, hogy zárjuk be (a topicot...)

Egyébként pedig a "buzikérdés" csak egyetlen részprobléma abban a kérdéshalmazban, amelyet a MIÉP puszta léte fölvet. A Csurka & Co. az ehhez hasonló témák fölvetésével próbálja elvonni a figyelmet a sokkal súlyosabb problémákról.

Tehát: a MIÉP egy szélsőséges, rasszista, kirekesztő párt, amely megnyilatkozásaiban, nyilatkozataiban és most már alapszabályában is deklarálja ezt. Erkölcsileg erősen megkérdőjelezhető emberek vezetik (Csurka 32 milliója, korábbi kommunistabarát írásai, köpönyegforgatása, hazugságai, etc.) Magát református lelkésznek tartó kretén nyíltan zsidózik a magyar Parlamentben - ilyen szerintem sehol a világon nem fordulhatna elő. Sajnos volt szerencsém (?) néhány MIÉP-taggal találkozni, és mondhatom, a tagság semmiben nem különbözik a felső vezetéstől intelligencia, tolerancia, stb. terén.

Ami viszont pozitívum: sokan pont a MIÉP hatására válnak meggyőződéses baloldalivá, liberálissá vagy csak toleránssá. És ez jó. Azonkívül legalább egy szervezetben tömörül az ellenfél (nem ellenség!), így könnyebb küzdeni ellene.

Kb. ennyi volt a pozitívum. Ami viszont sokkal nyugtalanítóbb, az az, hogy az Európai Unió nemigen tolerálja a szélsőségeket (lásd Haider). És ez ellen lehet küzdeni, nagypofával kijelenteni, hogy "van élet az Unión kívül is (O. V.), de nem hiszem, hogy sokra mennénk vele (az osztrákok is hiába kínlódnak, csak nem oldják föl a szankciókat). EZ az igazi veszély, nem Csurka és elvbarátainak zsidózása/cigányozása/buzizása. Ráadásul kutyaütő kormányunk egyre gyakrabban veszi át ezt az idióta retorikát (Orbán fent idézett mondata, interjúja a Vasárnapi Újságban, stb.)

A homoszexualitáshoz: bárkinek joga van hozzá, hogy vállalja szexuális másságát, amig ezzel nem korlátoz másokat. Minden 18. életévét betöltött magyar állampolgár választó és választható. Tehát... Egyébként ha valaki vállalná, akkor meg lehetne szorongatni egy kicsit a MIÉP-et egy próbaperrel: egy homoszexuális polgártársunknak kérnie kellene a felvételét a pártba, majd az elutasítás birtokában beperelnie őket... Persze erre senki nem vállalkozna, de szerintem sem ér ennyit az egész.

A magyar társadalom: sajnos mindnyájan tudjuk, hogy a magyar lakosság nagy része látens homofób. Ez ellen sürgősen tenni kell (felvilágosító kampányok, filmek, politikai állásfoglalások, stb.) mert e téren (is) iszonyúan el vagyunk maradva az utolérni kívánt Nyugattól. Berlinben, Amszterdamban nem szokatlan a kézenfogva sétálgató, egynemű párok látványa. Próbálná valaki ugyanezt mondjuk Debrecenben megtenni! Egyszerűen ki fognak nézni minket Európából, ha ilyen neokonzervatív, ásatag, előítéletekkel terhes nézetekkel rendelkezünk továbbra is, és igazuk is lesz.

A MIÉP-ről: az eddigiekből kiderült, hogy személy szerint nagyon veszélyesnek és a magyarságra nézve ártalmasnak tartom a létét. Nemcsak a közhangulatot mérgezi megalakulása óta, hanem folyamatosan ágál olyan létfontosságú törekvések ellen, mint a NATO- és EU-csatlakozás, a privatizáció, a vallási tolerancia, és így tovább. Minden olyasmit képvisel, ami ellen egy magát értelmiséginek valló embernek küzdenie kell.

Másság: az EU deklarált célkitűzései között kiemelt helyen szerepel a multikulturalizmus, a vallási-, nemzeti- és kulturális sokszínűség megőrzése, a szexuális másság tolerálása, stb. Nem elég ám csak a gazdasági kritériumokat teljesíteni a felvételhez!

Bocsánat, ha hosszú voltam.

Zako

Your Devil Creative Commons License 2000.07.20 0 0 98
De miért pont a MIÉP-be akar belépni az a buzi?
Nem tudta hogy az a MIÉP?:)))))
Viccen kivül. De tudták hogy micsoda de mivel ők nem rendelkeznek olyan előitéletekkel mint én és toleránsak a buzikkal szemben azt hitték - a naivak - hogy azok is toleránsak lesznek velük szemben.
Előzmény: blasted (97)
blasted Creative Commons License 2000.07.20 0 0 97
de miert pont egy buzibarba akar bemenni valaki a baratnojevel? nem tudtak hogy az buzibar?
Előzmény: Your Devil (96)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!