Keresés

Részletes keresés

strelok42 Creative Commons License 2010.08.04 0 0 2013
Sziasztok!

Egy régi játékot keresnék,amiben búzát kellett termeszteni,azután a malomban megőrölni,a lisztből pedig kenyeret sütni.Volt még olyan része is ahol utat kellett építeni,és kukásautót is kellett irányítani.Minden eszközt,járművet egy gyárban kellett megépíteni,és mindez magyar szinkronnal volt.2002-2003 előtti játék,én úgy gondolom DOS alapú volt.
Segítséget előre is köszönöm
Strelok
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.15 0 0 2012
Szerintem te a playmobile-ra gondolsz, kiskoromba én is játszottam vele, vannak várdarabok abból lehet építeni, ruhák fegyveek, kard, páncél stb.
MerlinKaname Creative Commons License 2010.06.15 0 0 2011
Hy all! Segítséget szeretnék kérni.
Játszottam régen egy játékkal, csak már nem emlékszem a nevére :(

Az volt a játék lényege h alul egy csíkban jöttek csődarabok és azokkal kellett továbbépíteni a csőrendszert. Lentről fölfele kellett építkezni és amikor eljutottál a pálya legvégéig akk jött egy boss és az mellett kellett tovább építkezni ő meg rombolta le. Volt egy karakter akivel úgymond tudtál lenni és amikor befejezted a pályákat akk tudtál neki új felszerelést venni, amivel megerősödött.

A másik játék is ehhez hasonló de ott balról jobbra kellett haladni, de ot krisztálydarabok jöttek és abból kellett kiépíteni a különböző formákat.

Ha tudtok akk légyszi segítsetek ^^

Kb 9-10 éve játszottam velük.
djkriss Creative Commons License 2010.06.15 0 0 2010
Hagyományos "kézzel fogható " játék után szeretnék érdeklődni . Ezeket mi "öltöztethető katonáknak " hívtuk. Darabonként lehetett megvenni még a 90-es évek elején. Különböző fegyverek voltak hozzájuk, lovakat lehetett venni, ágyukat szekeret sőt ha jól emlékszem vár is volt hozzá....

ebben tud vki segíteni hogy hol lehet találni ilyeneket. A két kisfiamnak szeretném megvenni.. Köszönöm a segítséget előre!
nagy033 Creative Commons License 2010.05.12 0 0 2009
Sziasztok!

Nagyon szeretem a NASCAR-t és leszeretném tölteni a NASCAR racing 2002 season-t de nem találok rá sehol. Tudna valaki segíteni? előre köszi szépen :)
Törölt nick Creative Commons License 2010.04.24 0 0 2008
Ebbe nem Disney-s karakterek voltam, arra emlékszek, részben én is azokon a rajzfilmeken nőttem fel. Meg itt nem volt kötelező semmi, szabadon mehettél bármit csinálhattál,nem is volt célja a játéknak. Sakkozhattál, tortát csinálhattál, ha meguntad akkor meg kilépsz. Meg nemtudom, úgy rémlik mintha a "Home" szó talán benne lett volna a címébe, de nemvagyok 100%-ig biztos benne, hoályos már az emlék.
Albert Creative Commons License 2010.04.22 0 0 2007
Hú ez ilyen kislányoknak készült Disney játék. Talán én is játszottam pont ezzel. Remek grafikája van ezeknek. Bár emlékeznék mi a címe. De van ebből Szépség és a szörnyeteg meg mindenféle. Amibvel én játszottam, abban konkrétan a kislánynak kellett szülinapjára összedobni egy partit, szülinapi tortával, ajándékkal stb. Talán a plüssmacija a főszereplő.
Előzmény: Törölt nick (2006)
Törölt nick Creative Commons License 2010.04.19 0 0 2006
Egy régi játékot keresek, talán doszos, olyan mint egy mini játék gyüjtemény. Elején asszem vmi sárgaház mellete egy fa aminek a tetején egy fészek, rákattintva animáció, az ablakba meg valami rajzfilm szerü nyúl üdvözöl, utánna bekerülünk a házba, van kert, konyha, nappali, padlás. Nappaliba tvre kattintva lehet videójátékozni, asztalon sakk és, egy másik állatal sakkozhatsz, meg szinte bármire kattintva valami vicces animáció lesz, konyhába pl ha asztalon tortára kattintunk akkor tortát készíthetünk, rakhatunk rá habot gyümölcsöt, padláson egy próba babát lehet öltöztetni, kertbe lehet amőbázni, és itt van egy hinta is rákattintva vmi hal ugrik rá asszem, hintázik majd elmegy, kerítést színét is meglehet változtatni, meg falakét. Kígyós létrás társas is van. Ha valaki tudja a címét azt megköszönném.
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.06 0 0 2005
Keresek az Il-2 játékhoz magyar nyelvű segítséget!
baba21(o.o) Creative Commons License 2010.02.03 0 0 2004

Sziasztok!:)

Egy kb. 10-12 éves játékot keresek,egy nyúlszerű kis vmivel kellett játszani.Mario típusú,mászkálós játék.Diggy vagy digg it,valami ilyesmi volt a neve,de sajnos már nem emlékszem pontosan.Tudja esetleg valaki,hogy mire gondolok és hogy honnan tudnám letölteni?:) Előre is köszönöm a segítséget!:)

7earthProtect Creative Commons License 2010.01.30 0 0 2003
Sziasztok!

Egy régi stratégia játékot keresek, amiből annyira emlékszem, hogy kis szigeteken folytak az építkezések, és ezek a szigetek talán a felhők fölött úszkáltak. Még valami játékmagazin cd-jén volt a demója. Azzal játszottam sokat. Mostanában jutott eszembe, de sehol nem találtam.
Köszi
Pali
főkufár Creative Commons License 2010.01.20 0 0 2002
Tudom nem régi játék,de le szeretném tölteni a Bubble Shoters/buborékos/
játékot regisztráció nélkül ingyenesen! Ebbe kérném a segítséget!Köszönettel.
Albert Creative Commons License 2010.01.07 0 0 2001
Spy hunter valamelyik klónja...
Előzmény: Mester1982 (2000)
Mester1982 Creative Commons License 2010.01.07 0 0 2000
Tisztelt tagok!

Emlékezetem szerint egy régi tv játék kártyán láttam!

Egy tv játékot keresek a címét sajnos nem tudom arra emlékszem hogy egy kisautó volt benne lövöldözni (autóra erősített kiságyúval) kellett az úton haladókat zöld tankokat egyébb járműveket az első pálya végén a főgonosz egy bazi nagy kamion. Valakinek beugrott a játék címe az kérem írja le nekem mail-ra.
Köszönöm!
Albert Creative Commons License 2010.01.04 0 0 1999
Where on Earth Is Carmen Sandiego
Vagy valamelyik másik rész a Carmen Sandiego sorozatból talán
Előzmény: QQandQQ (1996)
QQandQQ Creative Commons License 2009.12.21 0 0 1998
bluespoon ha ezt nekem írtad köszönöm de én azt a játékot keresem amit írtam nem ezt a t-home-s online játékot.
bluesspoon Creative Commons License 2009.12.21 0 0 1997
nekem erről egy régi 386-os játék jut eszembe, de annál a grafika itt sokkal jobb!
'ahazjatek'

A Ház Játék!
QQandQQ Creative Commons License 2009.12.21 0 0 1996
sziasztok
Egy elég régi játékot keresek sajnos a nevét nem tudom. Ez egy gyerekeknek készült játék. Nyomozni kellett benne, pontosabban megkeresni 1 tárgyat. Azért mondom h gyerekeknek volt mert nagyon alapszintű volt meg pl ha a fánkra kattintottál akkor az fingot meg sok 100 ilyen kis apróság volt benne. A játékban 3 küldetés volt 1 CD-t egy laptopot meg egy baseball labdát kellett megtalálni úgy emlékszem. Egy mászkálós játékhoz hasonlított a város különböző pontjaira lehetett menni és a tárgyakat kellett keresni amelyek segítségével előre lehetett jutni az ügy megoldásában. Ha vki tudja hol szerezhetném meg azt megköszönném de ha csak a neve lenne meg a játéknak az már hatalmas segítség lenne. Már több napot is rááldoztam h keresgélem nagyon jó lenne ha meglenne legalább a neve. Előre is köszönöm.
Mr Spock Creative Commons License 2009.12.13 0 0 1995
Talaltam egy zsenialis weboldalt, ahol egy csomo regi jatek van ugy, hogy a legujabb computereken is siman futnak. Nem ingyen van, de az eredeti arukhoz kepest nevetseges osszegekert: www.gog.com
Mr Spock Creative Commons License 2009.12.13 0 0 1994
Egy régi játéktermi játékot keresek,....

Tobbezer regi jatektermi jatekokat lehet jatszani a MAME nevu emulatorral. Teljesen ingyen van, csak le kell tolteni (google it, sok helyrol letoltheto). Onnan mar egy picit nehezebb magahoz a jatekokhoz hozzajutni, de rovid internetes keresgeles utan, fogsz boven talalni. Hogy melyik a nyuszis jatek, arrol fogalmam sincs.
Előzmény: EM64T (1982)
djkriss Creative Commons License 2009.12.09 0 0 1993
Egy másik játékot is keresek..PC-s...az a neve hogy MODWAR (Modern Warfare) de ez nem a jelenlegi hanem ca. 7-8 évvel ezelőtti. A Történetben amerikaiak vannak a koreaiak ellen nagyon jó stratégiai játék...kicsit hasonlit a panzergeneralra, csak modernebb fegyverek vannak benne. Abban biztos vagyok hogy aki olvassa ezt a topikot annak ismerős lehet..egyébként a demója sok helyről letölthető, csak fullos verziót nem találtam. Segítséget szintén megköszönném!
djkriss Creative Commons License 2009.12.09 0 0 1992
Sziasztok !
Abban kérném a segítségeteket hogy hogyan vagy honnan lehetne beszerezni azokat az "öltöztethető" katonákat amik a 90-es évek elején voltak olyan népszerűek. Nekem is volt vagy 100 db. volt hozzá ágyúk (csak mi csapágygolyóval lövöldöztünk), lovasszekér, többféle kézifegyver, pajzs, zászló még talán Dartvader figura is volt közötte..ha jól emlékszem...Ha valaki tud segíteni ebben megköszönöm!
ViktOrsi Creative Commons License 2009.11.16 0 0 1991
Előzmény: mekemok13 (1989)
lapis007 Creative Commons License 2009.11.16 0 0 1990
Sziasztok!

Egy Kereskedj okosan társasjáték kéne, ha valakinek van eladó vagy tud olyat aki eladná szóljatok.

Köszi!
mekemok13 Creative Commons License 2009.11.16 0 0 1989
Hello!

Valaki tudna segíteni? Egy régi játékot keresek nem emlékszm a címére! az volt a lényege, hogy sok kis emberkét kellett eljuttatni egyik pontból a másikba úgy, hogy ahhoz hogy eljussanak pl. lépcsőt kellett építeni, vagy fel kellett robbantani az egyik emberkét ahhoz hogy utat nyissunk stb. Meg volt adva, hogy az elinduló x emberkéből hánynak kell a célig eljutnia!
szép egymásutánban, libasorban mentek ezek a kis lények! remélem emlékszik vki a címére mert nagyon szerettem ezt a játékot.
köszi
Törölt nick Creative Commons License 2009.10.15 0 0 1988
A jó hír: köszönöm szépen, sikerült letölteni, és működik!
A rossz: XP alatt folyton lefagy, játék közben egyszer csak megjelenik a "hibát észlelt és leállt" felirat.

Van valami ötleted?
Előzmény: zippanto (1987)
zippanto Creative Commons License 2009.10.14 0 0 1987
Hello!
Itt megtalálod: thepiratebay pont org/torrent/4683113/State_of_War
Előzmény: Törölt nick (1986)
Törölt nick Creative Commons License 2009.10.14 0 0 1986
Sziasztok, keresek egy régebbi játékot, valamelyik magazinhoz adták a demo verzióját. Stratégiai játék, a neve State of War. A teljes változat érdekelne, akár neten keresztüli átküldés (pl. DC++), akár a CD megvétele formájában.
zippanto Creative Commons License 2009.10.13 0 0 1985
Sziasztok,
Keresem a King's Bounty (a régi) c. játék magyar verzióját. Tud esetleg erről valaki valamit? A neten kerestem de nem találtam semmi infot. Ilyenek voltak benne, hogy az ellenségeknek nagyon vicces neveik voltak pl: a fehér ruhás fickónak Palpatine császár :) .
-Aramir- Creative Commons License 2009.10.12 0 0 1984
Ja nem, most látom 3Ds játékot keresel, akkor passz :(
Előzmény: -Aramir- (1983)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!