Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2018.02.01 -2 1 77

Nagyon régóta vagyok cd, ám lélekben valóban nő-transzi és most az első élményemet szívesen elmesélem Nektek!

17 éves voltam. Ehhez tudni kell, hogy 13 voltam, amikor Apámhoz és a második feleségéhez költöztem és rögtön kiszúrtam, hogy a nőnek milyen jó cuccai vannak! Ekkor engem már nagyon vonzott a csajnak öltözés gondolata, így elkezdtem felvenni a mostohaanyám cuccait, amikor egyedül voltam otthon és abban nézegettem, simogattam magamat és fantáziáltam, hogy megkúrnak, leszopatnak.Néhány év alatt eljutottam oda, hogy már magamnak is vettem harisnyát és egyszer egy szép parókát is, meg egy 40-es szép magassarkú cipőt.Egy októberi hétvégén elutazott a család többi tagja, már csütörtök délután, én valamilyen ürüggyel otthon maradtam egyedül.Pénteken délelőtt elhatároztam - őszi szünet volt a suliban - hogy megpróbálom a legszebbre varázsolni magamat!Leborotváltam a szőrt a lábamról, megfürödtem és elkezdtem öltözködni, csak úgy! Fütyimet a combom mögé rejtettem, bugyit, fekete harisnyanadrágot, egy nagyon szép egyberuhát, az említett körömcipőt vettem fel és szépen kisminkeltem magam. Felvettem a parókát is és belenéztem a tükörbe! Nem voltam teljesen elégedett, de azért úgy gondoltam, egész jó csaj lettem. Az volt az eszemben, hogy így leszek egész nap és este, sötétedés után talán lemegyek így sétálni egy kicsit.Olyan 3 óra körül csengetett valaki, akkor még nem volt mobiltelefon, tehát bárki lehetett, Apámékról tudtam, hogy nem lehetnek, mert előtte egy fél órával beszéltem Velük, vezetékesen.Kinéztem a kémlelőn és láttam, hogy a mostohaanyám 20 éves unokaöccse az, akiről tudtam, hogy nagyon laza, megértő mindennel szemben, Vele korábban már néztünk együtt videón transzi pornót és mondta is már, hogy feláll a farka az ilyenekre is.Beengedtem Őt a lakásba. Először meglepődött, elnézést kért, nem ismert fel. Kérdeztem Tőle, hogy "nem tudod ki vagyok Jani?" "Nem ismersz meg?"Ekkor esett le Neki. Azt mondta, hogy baromi jól nézek ki, ezt nem is gondolta volna rólam.Behívtam a szobába, megkínáltam egy konyakkal, aztán nem bírtam tovább és elkezdtem simogatni. Mondta, hogy kurva jó vagyok, csináljam nyugodtan, nem fog beárulni senkinek! Lesmárolt, fogdostt mindenhol, én meg markolásztam gatyán keresztül a faszát, teljesen transzba kerültem, amibe nyilván akis pia is belejátszott. Egy szó mint száz, nagyon jó volt Vele, ugyan nem kefélte meg a seggemet, de egy csomót smároltunk, kiszoptam a faszát, hozzádörgölte a harisnyás lábaimhoz. Ami érdekes volt; végig nőnek képzeltem magam mellette, nem is állt fel a farkam, viszont totál nedves voltam. Én nem mertem kezdeményezni azt, hogy dugjon meg, de ha Ő akarta volna, valószínűleg megemgedtem volna Neki. Valahogy úgy alakult, hogy erre végül nem került sor. A végén a harisnyás lábamra élvezett, egymás után háromszor.ISTENI VOLT NŐNEK ÉREZNI MAGAM EGY HELYES FIÚ MELLETT!

jóapa Creative Commons License 2017.12.14 -2 7 76

Szüleimmel rendszeresen utaztunk, szerte a világban. 16 éves koromra már jártam Mexico-ban, az USA-ban, Távol-Kelet több országában. Azonban a legcsodálatosabb nyaralást Kréta szigetén éltem át a nyáron. Apám egy kereskedő cég vezetője, anyám pedig csak a háztartással,és magával foglalkozott, én most voltam másodikos a gimiben. Nagyon jó körülmények között élünk, én is mindig mindent megkaptam. Gyönyörű házunk van medencével, szaunával, az egész család imád szaunázni. Pár évvel korábban kezdtem észrevenni, hogy ha anyámmal vagyok meztelenül a szaunában, nem tudom róla levenni a szemem. Nagyon jó alakja van, bár már 42 éves, sokat sportol, ad magára, mindig nagyon csinosan, szexisen öltözik. Gyönyörű mellei vannak, telt, kissé túlméretes, de nekem nagyon tetszik. Maszturbálásaim során sokszor gondolok rá, hogy anyám melleit markolászom, combjait simogatom, vagy csókolgatom a testét. Persze titkoltam ezeket a vágyaimat, próbálkoztam barátnőkkel, de szexuálisan csak anyám tudott izgatni. Nyárra közös nyaralást terveztünk Krétára, apám be is fizetett egy öt csillagos hotelt, all inclusive ellátással. Aztán az indulás előtt két nappal beütött a krach, apám egyik szállítmányát nem engedték ki a szingapúri kikötőből, és csak ő volt jogosult a cégnél, hogy elintézze. Összeültek, hogy most mi legyen, de apám ragaszkodott hozzá, hogy miatta ne maradjunk otthon, legalább ketten anyámmal menjünk el, és ha ő időben végez, legfeljebb utánunk repül. Ebben maradtunk, én persze örültem, hogy anyuval kettesben utazok. A repülőn én ültem az ablakhoz, persze mindig találtam valami érdekes látnivalót, mert ilyenkor anyu áthajolt rajtam, hogy ő is lássa. Mellei hozzámnyomódtak, édes illatát pár centiről éreztem, farkam majd kiugrott a gatyámból. Ki kellett mennem a wc-re, és jól kivertem a farkam. Anyu valamit észrevehetett, mert mikor visszamentem, huncut mosollyal kérdezte, hogy jobban vagyok-e. Zavartan válaszoltam, hogy persze&*8230;Becuccoltunk a szobánkba, és abban maradtunk, hogy mielőbb rohanunk a beach-re, majd később kipakolunk. Ledobáltuk ruháinkat, majd fürdőruciban lementünk a strandra. Anyu megkért, hogy kenjem be naptejjel. Hasra feküdt a napozóágyon, hátranyúlt és kikapcsolta a bikinifelsőjét. Jó sok naptejet csurgattam rá, aztán elkezdtem bemasszírozni hibátlan bőrébe. Átszellemülten simogattam, végig nyakszirtjétől a bugyiig. Ahogy hason feküdt mellei oldalra nyomódtak, és óvatosan, mintha csak véletlen lenne, kicsit azokat is bekentem. Aztán rátértem fenekére, combjaira, azokat is jól megmasszíroztam. Nagyon izgi volt, mikor kicsit a bugyi alá nyúltam. Anyu erre egy mozdulattal behúzta a fenekébe a textilt, így gyönyörű seggét is bekenegetttem. Alig akartam abbahagyni, faszom majd kiszúrta a shortomat.
- Ez igazán nagyon finom volt!- sóhajtott fel anyu. &*8211;Ha tudom, hogy ilyen jól masszírozol, már előbb is éltem volna vele.
- Oké, bármikor, csak szólj! &*8211;válaszoltam lelkesen.
Majd bementünk a tengerbe,és löködtettük magunkat a hullámokkal, közben hiábavalóságokról beszélgettünk. Néha hozzálökött egy-egy nagyobb hullám, testünk összeért, kezemmel átfogtam a derekát, hátulról átöleltem, és fenekéhez nyomtam a farkamat, közben jókat nevettünk, ha átcsapott felettünk egy hullám. Éreztem a helyzet intimitását, és nem akartam, hogy vége legyen. Anyu is elég furcsán nézett rám, szerintem érezte a belőlem áradó kanosságot, de nem tudott vele mit kezdeni, mint ahogy én sem. Felhőtlenül boldognak éreztem magam, és anyut is boldognak láttam. Egymás után hoztam neki a beach-bárból a koktélokat, én is ittam pár Cuba librét. Nagyon jól telt a délután, majd bementünk a szobába, hogy elkészüljünk a vacsorához. Anyu kezdte a tusolást.
-Gyere légyszi, mosd meg a hátam, ragadok a naptejtől, olyan alaposan bekentél!- kérte.
Bementem, elhúztam a kabinajtót, és azt hittem elájulok. Annyira gyönyörű volt, ahogy testén csurgott le a víz, mellei ki voltak hegyesedve, és párás szemekkel nézett rám. Megfordult, kezeivel megtámaszkodott a csempén, és kissé előrehajolt. Gyönyörű feszes seggén folyt végig a víz. Éreztem, hogy lüktet a farkam. Tusfürdőt öntöttem a kezembe, és elkezdtem megmosni a hátát. Összes bátorságomat összeszedve, két kemény, tömötthúsú seggét is elkezdtem megmosni.
-Hééé, az nem a hátam!- fordult felém nevetve.
-Jó, jó, de ott is naptejes voltál!- próbáltam zavartan védekezni.
-Na jó, végül is igazad van. &*8211; válaszolta legnagyobb megdöbbenésemre.
Most már bátrabban nyúltam a seggéhez. Élvezettel markolásztam, ahogy csúszott rajta a kezem. Visszatértem a hátához, és nagyon nagyon óvatosan, a hóna alá nyúltam, simogattam. Vártam, hogy ellenkezni fog, de nem. Sőt kezeit még magasabbra emelte. Már mellei oldalát símogattam, egy kicsit minden mozdulattal előrébb nyúlva. Már majdnem a mellbimbóit simogattam, mikor ismét megszólalt.
-Ha megfogod a mellemet, kénytelen leszek pofonvágni!- mondta, de nevetve.
Én meg az elfogyasztott koktélok hatására azt válaszoltam felbátorodva:
- ha ez az ára, vállalom!- és hátulró két kézzel keményen rámarkolta melleire, és megpusziltam a nyakát.
- Na, ne hülyéskedj anyáddal, fejezd ezt be! &*8211; próbált szigorúskodni, de éreztem a hangsúlyából, hogy nincs gáz, poénnak veszi.
Én kevésbé éreztem viccesnek a helyzetet, teljesen be voltam indulva. Magam is csodálkozva bátorságomon, levettem a shortomat, és egy gyors mozdulattal beléptem mellé a tusolókabinba. Farkam állt, mint győzelmi zászló. Azt hittem sínen vagyok, de anyu most tényleg szigorúvá vált.
-Megőrültél, mit művelsz? Nem a barátnőddel vagy! &*8211; és kilépett mellőlem. Azt éreztem, hogy összedőlt a világ. Én is kiléptem, törölközővel eltakaratam magam.
- anyu, kérlek ne haragudj, nem tudom mi ütött belém, csak annyira gyönyörű voltál egész nap,most egy kicsit elvesztettem a fejem.- próbáltam menteni a menthetőt.
-Na jól van te férfi!- enyhült meg anyu, -nem haragszom , csak megleptél egy kicsit, egyébként köszi a dicséretet. És egy dícsérettel én is jövök neked. Nagyon aranyos voltál egész nap velem, igazi férfiként viselkedsz,és ez jól esik. Ja és még valami: igazán szép, méretes szerszámot növesztettél, sok öröme lesz benne a lányoknak.- mondta kaján mosollyal, és kiment a fürdőszobából. Jéghideg vízzel letusoltam, és próbáltam összerakni a az eseményeket. Szépen elegánsba öltöztünk, és lementünk vacsizni. Elhatároztam, hogy nagyon figyelmes és udvarias leszek. Töltöttem a poharakba, hoztam desszertet, csak én kommunikáltam a pincérekkel, hasznosítva felsőfokú angol nyelvvizsgámat. Közben nagyon értelmesen elbeszélgettünk mindenről, de a kora esti aférról nem esett szó. Vacsi után elmentünk sétálni a bevásárló utcába. Vettünk néhány apróságot, majd beültünk egy bárba, mojitozni. Megittunk 2-2 mojitót, sőt anyunak még kértem egy tequila-sunrise-t is, tudom, hogy imádja. A vége az lett, hogy azon a napon már másodszor sikerült becsípnünk. Visszamentünk a hotelbe, és készültünk lefeküdni. Két hálószobás volt a lakosztályunk, de legnagyobb csodálatomra anyu így szólt:
- ha gondolod aludhatsz mellettem, tudod mennyire utálok egyedül aludni. Persze, csak ha nem baj!
- dehogy baj , szívesen maradok!- szívem majd kiugrott a helyéről.
Bebújtam mellé a hatalmas franciaágyba. Már előzőleg láttam, meg tudtam is, hogy meztelenül alszik, rajtam csak egy laza boxer volt. Lekapcsoltuk a villanyt, és csak a klíma halk zúgása hallatszott. Csendben feküdtünk, valamit szerettem volna mondani, de fogalmam sem volt, hogy mit.
- Anyu!
- Igen?
- Örülök, hogy veled lehetek. Nem tudom miért van, sok osztálytársam rendesen rühelli a szüleit, de én szeretek veled lenni.
- Én is szeretek veled lenni, jó látni, hogy ilyen fiatalon ilyen érett férfiként viselkedsz, jól tanulsz, értelmes vagy. És amellett nagyon helyes fiú vagy&*8230;
Majd odahajolt hozzám, és megakarta puszinli az arcomat, amolyan jóéjtpuszi gyanánt. Ahogy fölémhajolt, átöleltem a fejét és megpusziltam a száját. Visszapuszilt,és jóéjt kívánva elfordult. Majd szép lassan az ölembe tolta a fenekét, így feküdtünk az oldalunkon egymás mellet. Forró testének közelségétől ismét elkezdett felállni a farkam. Érezte, de nem húzódott el, sőt úgy fészkelődött, hogy a fenékvágatába simult a farkam. Kezemet rátettem a csípőjére, és elkezdtem puszilgatni a hátát. Bal kezemet áttoltam a nyaka alatt, és tenyeremmel a homlokát magam felé fordítva, ismét megpusziltam a száját, másik kezemmel elindultam mellei felé. Finom borzongások futottak rajta át, és seggét még erősebben nyomta hozzám. Lila köd ereszkedett rám,megéreztem teste finom jelzéseiből az odaadást, hogy most tehetek, amit akarok. Éreztem, hogy nekem kell kezdeményezőbbnek lenni. Tenyerembe fogtam súlyos mellét, és nagyon finoman elkezdtem simogatni a pattanásig feszült mellbimbót. Közben csípőmmel lassú, de erőteljes baszó mozdulatokkal dörzsölgettem a faszomat a seggéhez.
- azt ugye tudod, hogy ezt nem lenne szabad&*8230;. Mondta elhaló hangon. És ebben a pillanatban, még a gatyámon keresztül rámarkolt a faszomra. Én még mindig mellét simogattam, és fejét magam felé fordítottam. Nagyon finom , óvatos mozdulatokkal nyalogattam a száját, mire szép lassan kinyíltak ajkai, és puha húsos nyelve az enyémhez ért. Kicsit erőszakosabban áttoltam a nyelvem a szájába, és szenvedélyes csókolózásba kezdtünk. Hosszú percekig csókolóztunk, miközben kezeink bejárták egymás testét. Teste még mindig háttal volt nekem, így seggét is elkezdtem markolászni, és finoman dörzsölgettem segglyukát. Hirtelen mozdulattal teljesen felém fordult, átölelt, magához szorított, miközben lábait széttárta. Óvatosan megmarkolásztam a pinája feletti húsos részt , miközben ő a váladékot simogatta szét a makkomon. Aztán lenyúltam a puncijához, és mutatóujjamat rányomtam a csiklójára, majd ujjam finom körkörös mozdulataival izgatni kezdtem. Éreztem, hogy keményedik, hegyesedik a csiklója. Nem hagytam abba, kitartóan dörzsöltettem, miközben mellét a számba vettem, és finom szívogatásokal, óvatos harapdálásokkal izgattam. Féltem, hogy hamarosan elélvezek, és akkor vége lesz ennek az egész csodálatnak, és lehet hogy soha többé nem kerülök ebbe a helyzetbe. Így erőt vettem magamon, és eldöntöttem, hogy kitartok, amíg csak lehetséges. Mozdulataink egyre határozottabbá váltak, most már szinte tépáztuk egymást. Mutató és nagyujjamat elkezdtem benyomni csatakos puncijába, és ki-be mozgattam. Halk nyögésekkel jutalmazta igyekezetemet, és kezdte magát átadni az orgazmusnak. Még egy ujjamat betoltam, így már hárommal ujjaztam. Hanyatt fordult, lábait szinte spárgáig széttárta, és elkezdett élvezni. Fölémentem, ujjaimmal fáradhatatlanul basztam tovább, miközben hüvelyujjammal a csiklóját dörzsöltem, most már elég erőteljesen. Teljesen kiszolgáltatva feküdt, és én élvztem fölényemet, birtokoltan az egész testét. Igyekeztem fokozni élvezetét, és elkezdten nyalni a csiklóját. Szívogattam az ajkakat,és hol finoman , hol durván basztam, nyaltam. Úgy éreztem itt az idő, hogy betolja a faszomat ebbe a nyönyörű testbe. Rámásztam, ránehézkedtem, és farkamra bízva,hogy betalál, baszni kezdtem. Első mozdulattal becsúsztam izzó puncijába. Testünk összefeszült és lágyan baszni kezdtünk. Ismét csókolóztunk, egyik kezemmel mellét markolásztam, másikon magasra tmastottam magam, hogy láthassam. Szép körmeivel finoman karmolgatta a seggemet, és egyre hevesebben basztunk. Éreztem, hogy most már tényleg végem lesz, de anyu is közelállt a kielégüléshez. Egyre gyorsultunk, gyorsultunk, nyögtünk mint állatok, aztán kirobban belőlem az orgazmus, és ugyanebben a pillanatban, anyu is is minden ízében remegni kezdett. Összes gecimet belelőttem imádott testébe, ilyen intenzív orgazmusom még sosem volt. Lassan magamhoz tértem, anyu félrehajtott fejjel feküdt alattam, mintha nem akarna rám nézni. Megsímogattam az arcát, megpusziltam.
- Anya, nagyon szeretlek. &*8211;mondtam csendesen.
- Én is szeretlek kicsim, de szaladj pézséért légyszi. &*8211; kért.
Farkam kihúztam belőle, és mentem zsebkendőért. Megtörölköztünk.
-Na gyere ide mellém, most muszály beszélnünk. Féltem ettől a beszélgetéstől, de kellemesen csalódtam. Megbeszéltük a továbbiakat. De erről majd később. Folyt. Köv.

essemberger Creative Commons License 2016.09.26 -1 0 74


bsoka Creative Commons License 2016.05.04 0 2 73

 

Barátnőd küldött egy történetet. Egy barátja írta. Kellemes kis erotikus történet. Úton voltál, mikor kaptad, csak átfutottad, de berögzült a fejedben. Kicsit már útközben érezted, hogy felcsigáz, de teendőid elnyomták a felébredő vágyat.

Este még úszni is elmentél. Mikor átöltöztél, észrevetted bugyidon az email nyomait. Ismét bizsergető érzés kerített hatalmába, de újra túl kellett tenned magad a helyzeten. A dresszt magadra vetted és épp csak annyi fért bele, hogy mikor elszaladtál mosdóba, mielőtt a medencébe mártottad volna magad, pisilés után ahogy tisztára törölted magad, a forróságnak hódolva egy-két játszi kört írtál le ujjaiddal csiklódon. Beleremegtél, de már mentél is a vízbe. A magadnak előírt hosszok felénél pihenésképp lábaid közé véve a bójákat, nekidőltél a medence szélének. Jólesően pihentél, gondolataid a munkahelyed és a hétvégi programjaid közt cikázott, mikor a hullámzástól lábaid közt mozgó bója sor ismét a legérzékenyebb területed kezdte izgatni. Hirtelen visszazuhantál a gondolatok világából a valóságba. Észrevetted, hogy bimbóid is megmerevedve jelezték számodra és a külvilág számára is, hogy a tested másra vágyik, mint elméd. Körülnézve, megnyugodva tapasztaltad, hogy senki nem figyel rád. Gyorsan visszahuppantál a vízbe és a hátralevő távot koncentráltan, inkább a kellemetlen túlerőltetettség felé hajolva tetted meg. Ki a vízből, vissza az öltözőbe. A zuhanyzóba nem volt módod elmenni, mert tele volt, ebben az időben sokan járnak usziba. Úgy döntöttél, inkább otthon ejted meg a zuhanyt.

Haza érve, gyorsan ledobáltad ruháid és már ugrottál is a kádba. Jól eső, gyors zuhany és hajmosás után, törölközőbe csavarva tested leültél az ágyadra, hajkeféddel a kezedben.

Bekapcsolod a tv-t, de inkább csak megszokásból. Nem igazán érdekel semmi. Gyorsan az egyik zenecsatornára állítod és a tv melletti szekrény nagy tükrével szemben kényelmesen elhelyezkedve elkezded fésülni a hajad.
A zenék jönnek egymás után. Jó kedved van, egész hamar elszaladt ez a melós nap és a hétből sincs már sok hátra. A zene ütemére, finoman elkezdesz mozogni, miközben hajad fésülöd. A törölköző kissé lejjebb csúszik, melleid immár szabadon vannak. bár, picit kiráz a hideg, inkább jól esik, mint kellemetlen. Vidáman "táncikálsz" tovább, közben a zenére figyelsz és a tükörben a hajadra. Ahogy mocorogsz, egyszer csak megérzed újra amit ma már többször. Jobb lábad magad alá húzva ülsz, így mikor mozgattad a csípőd, a bokád, sarkad a puncid masszírozta. De csak most veszel erről tudomást. A tükörben látod, melleid is ismét jelzik, tested kielégülésre vár. Elhúzod testedről a türcsit. Lenézel puncid irányába, s látod, hogy ahol a lábid puncidhoz ért, friss nedvedtől fényes. Eszedbe jut a történet is. Menthetetlenül felizgulva, a zenére, fésülködésre ügyet sem vetve bámulod lábid és a tükröt felváltva. Tetszel magadnak. Tetszik felizgult tested és ez még jobban beindít, feltüzel. Egyik kezeddel végigsimítod melleid. Borzongatóan jó érzés. Csípőd mozgatod közben, finom, puha talpid, lábid meglepően kellemes eszköznek bizonyul. Műanyag hajkeféd kellemesen sima, finoman ívelten vastag. Ahogy csípőd ringatod és melleid masszírozod, egyre erőteljesebben, a kefét tartó kezeddel szád felé indulsz. Szemed nem veszed le a tükörről. Rájössz, még sosem láttad magad szopás közben. Mosolyogsz egy haloványat, talán inkább csak lelkedben, mint a valóságban. Kíváncsiságtól, vágytól vezérelve finoman ajkaidhoz érinted a kefe nyelét. Kissé nyitott szádon, nyelvedet is hozzá érintgeted. Igéz a tükörből visszatekintő szexi bestia, aki még ugyan nem tört ki belőled, de tudod, érzed, benned van. Megérted egy villanás alatt, hogy miért imádják a pasik, mikor a farkukkal ugyanígy játszol. Egyszerűen baromi izgató vagy. Egyre nagyobb darabot engedsz szádba a hajkefe nyeléből. Csöpög róla a nyálad. Csípőd is vadabb táncot jár és kezed a bimbóiddal is egyre bátrabban bánik. Nem bírod már, pozíciót kell váltanod. Még egy pillantás a tükörre, majd a puncidra. Lábikódon már vastagon "tocsog" a nedvességed és nyáladból is cseppent rá. Megkívánod, ujjaiddal egy adagot leszedve róla, dőlsz hátra. Lábiaid szétterpeszted, nedves ujjaid szádba veszed, ízleled magad. Ízed kissé fanyar, de mámorítóan édes az érzés. Párnád fejed alá gyűröd, kicsit feljebb csusszansz, hogy továbbra is szembenézhess azzal vadító nővel, aki a tükörből kéjesen tekint vissza rád. Lenyalt ujjaiddal egyenesen puncidhoz nyúlsz. Forró, nedves, őrjítő érzés. Lassan körözöl csiklódon, aprókat időzve bejáratodon. Nem engeded még ujjaid magadba. Élvezed a feszítő vágyat. Másik kezeddel melleid masszírozod, bimbóidba csippentesz aprókat. A tükörben látod, a verítéktől fénylik egész tested. Nincs kontrol. Csak kéj. Kéj, ami a talpidtól, tarkódik feszít. Sóhajaidtól hullámzó mellkasod, lámpád fényében halványan csillogó bőröd, sikamlós barlangod, üvöltenek, robbanni akarnak. Dacolsz magaddal, de tudod, hogy ezzel csupán fokozod tested kéj utáni rettentő sóvárgását.
Ujjaid már ki-be táncolnak hüvelyed bejáratán. Belülről akarsz szétáradni. Eláztatott kezeddel megkeresed hajkeféd és immár nyelével magadban ringatod egyre-egyre közelebb az orgazmushoz gyönyörű, hullámzó tested. Másik kezeddel is már a kefét markolod és tempósan, egyre gyorsabban járatod ki-be szűk puncid éhes bejáratán. Az ívelt markolatnak köszönhetően kiadós masszázsban van része G-pontodnak. Kicsit olyan érzésed van, mintha pisilned kéne, de tudod, ez a jól ismert érzés jelzi, nem kell sok és elélvezel. Mivel egyedül vagy, hangod is kieresztheted. Szabadság. Boldogság. Részegség. Élet. Élvezet. Meztelenség. Az érzések, melyek elmédben cikáznak. Elbűvölve nézed a lányt, a nőt aki a tükörben neked kéjeleg. Ujjaid csiklóddal incselkednek, miközben másik kezed szüntelen lükteti a markolatot hüvelyedben. Reszketve érkezik az oldódás. Pocakod megfeszül, lábid behúzod, lábujjaid a kéj édes görcse húzza össze. Egy fojtott sikoltás, visszatartott levegő, még néhány ösztönös mozdulat kezeiddel és a Világba sikoltva orgazmusod elélvezel. Reszketve, kacagva nézed magad a tükörben. A gyönyört látod. Remegő lábikóid lassan leengeded, kezedben a kefével még néhány búcsú mozdulatot adsz magadnak. Ahogy kisiklik belőled, érzed az üdítő fáradtságot. Csiklódtól is búcsút veszel, pár apró köröcskével lucskos ujjaiddal. Ujjaidtól nyelveddel köszönsz el.
Lelazulva, bágyadtan, mosolyogva kívánsz jó éjt a meseszép hölgynek, aki a tükörben veled volt az elmúlt néhány fantasztikus percben. Utolsó erőddel a földre hajítod nedves törölköződ, leoltod a lámpát és bebújsz puha, meleg takaród alá.
Kedvesen összegömbölyödve még látod ahogy a tv-ben egy ismert slágerre táncolnak a fiatalok a tengerparton, de már szellemed kikapcsolt és egy új, kuszán boldog világba álmodod magad.

jóapa Creative Commons License 2016.04.08 -1 0 72

Már kihúzott az állomásból a vonatom, már lehiggadtam a kezdeti feszültség után. Konferenciára indultam Marseille-ba. Kényelmesen elfészkelődtem a puha ülésen, a fejemet betámasztom a sarokba. Lehunytam a pilláimat, és hagytam, hogy a nyugalom átjárhasson. Hagytam, hogy a feszülős gondolatok helyett a nem-gondolatok legyenek bennem.
Visszaröppentem az indulásomhoz. Utólag érdekes, ezek a benyomások, amik visszamaradtak. Váratlanul ért, hogy Triolus fölajánlotta, hogy kihoz az állomásra.
Szívesen elfogadtam, mert nehéz a két nagy koffer, a cuccomon kívül még a kőzetminták is. A férjem meg úgyse ért rá, Trilus pedig olyan készséges, sőt feltűnően az. Habár nagyon jó barátságban vagyunk, nincs abban semmi, ha készséges hozzám. És ő tényleg az.
Már szinte azt is fölajánlotta, hogy elkísér engem végig.
Csak udvariasságból mondta volna? Olyan búgó volt a hangja, érzelmes - biztos, hogy nem csak frázis volt, hogy ezt mondta, hogy szívesen velem utazna.
Számba vettem a személyét, mert alapvetően egy jó kiállású pasi. Sőt nagyon is az. Van vagy 188-190 magas, és nagyon jó alkatú. Amikor nem figyel, olykor végigmérem. Akkora a háta, mint egy pajzs, de a csípője már keskeny. A feneke jó izmos. Tetszetős forma, nem mondom. Sajnos valami 10 évvel fiatalabb nálam, bizonyára a zsenge pipihúst többre értékeli, mint egy korombeli asszonyt. Habár előfordult, hogy elkaptam a tekintetét, amint engem vizslat.

 

tovább

essemberger Creative Commons License 2016.02.22 -5 1 71

Már nem volt ártatlan amikor megismertem,hiszen tizenhárom éves korától a faluba ahol lakott minden diák ,fiatal férfi és öregek is megbaszták,sőt kefélt kutyákkal disznókkal és lovakkal is. Én 27 évesen ismertem meg és akkor is volt négy szeretője,hiszen volt egy hentes barátja a főnöke , egy tanár akivel eljárt vidékre baszási találkozókra és a szállásadó férfi és a fia is. Én teljesen belezúgtam mert addig csak kevés nőt sikerült megbasznom és őt valahányszor találkoztunk mindegy volt neki,ha az utcán kefélünk is akkor is hajlandó volt kefélni,mert bugyit se hordott a kedvemért. elvettem feleségül pedig tudtam,hogy csak azzal kefél aki meg akarja baszni,nem voltak gátlásai. Alig vettem el már a nászéjszakán is több sráccal megcsalt. Majd közölte,nekem az hogy kefélek valakivel olyan mint levegőt venni. Szeretném elérni negyven éves koromra,hogy legalább egymillióan megbasszanak. Erre megkérdeztem most hol tartasz. hát eddig a hétszázezredik férfi kefélt meg. A nászút alatt több férfivel kefélt mint velem.

Mikor pár napra a fővárosba mentünk olyan csábosan öltözött fel,hogy egy nap alatt a külföldi fotósok tizenketten baszták meg és filmezték le .Ez még nem lett volna elég, de a kefélés előtt általában 80 100 ezer forintot kapott és a gecijüket is kiszívta a farkukból.Ez teljesen megdöbbentett. Mondta ha el akarsz menni mert unod hogy folyton kefélnek menj, de ha maradsz minden dugásnak a felét megkapod fájdalomdíjnak. Persze maradtam és élveztem ahogy kefélik. Sokszor volt,hogy nemcsak egy koma baszta meg hanem a másik is amiért külön kapott pénzt. Két évre rá mikor külföldre mentünk kirándulni már ott is rendszeressé vált a kefélése is. Volt olyan amikor a szállásért sem kellett fizetnünk sőt a háziasszony hozott pénzt,mert felszabadította a három fiát és vele meg a férjével is élvezkedett.

Kint aztán vett olyan melltartót helyettesítőt mint a mellemelő és olyan selyem bugyit amit ha a seggén széjjelhúztak nem kellett levenni,mert nem ugrott vissza amikor nem egyszer hárman baszták egyszerre. Aztán mikor az egyik alkalommal nem tudtam kielégíteni úgy tökön rúgott,hogy nem állt fel többé a farkam. Beledugott egy fűszálat aminek a vége beletört és eldugaszolta a vér áramlási helyét, de ezt nem lehetett megoperálni. Így aztán többé nem tudtam megbaszni, de rávett,hogy nyaljam ki a pináját, mert azt mindig is szerettem kinyalni amikor én is televertem a faszomból kijövő gecimmel.

igy aztán lassan rászokott a néger farkakra is és több mint két évig három egyetemista lakott nálunk akik minden nap megbaszták és ha úgy gondolták másnak is átengedték egy két dugásra.Később amikor már nem laktak ott a négerek, elkezdte a bugyi nélküliséget és az egyrészes nyári szoknyás ruhából könnyen ki lehetett szedni a melleit és sokszor megbaszták idegenek is a közeli erdőben az örömére.
Persze rákapott a keresztapámra és az unokaöcsémre is és a testvéreim és a sógoraim is baszták amikor csak tudták.

Még a négerek idejében kitágították a torkában a nyelőcsövet és így a hét centisnél vékonyabb farokvastagságú farkakat könnyen tövig le tudta nyelni ami az én szemembe szépnek tűnik,mert a száját is rendszeresen hanyatt fekve is tudták baszni. Régen még fiatal koromban egy régi temetőben több alkalommal még fiatal srác voltam sokszor idősebb férfiak megszoptattak és megtanították nekem milyen jó dolog ha leszopom a srácok farkát. Később amikor rájöttem,hogy a feleségem is leszopja a srácokat nem egyszer levittem a férfi wc-be az állomásokon ahol őt is leszoptatták és megbaszták ,miközben én szoptam a srácokat.ezért is örültem annak,hogy sikerült belőle egy jól kefélő és szopó csajt csinálnom.

AZ elmúlt hónapban hozott haza egy ürgét aki háromszor élvezett el benne egy óra alatt a negyedik élvezést a nejem a szájába engedte és ami kicsorgott azt is felszívta és lenyelte.
Végre valahára aki élvezi ahogy a végén leszopom a farkát és nem fintorog. Azóta ővele kefél és én is megkedveltem.Néha odajön ha a nejem korán elmegy és egymás szájában élvezünk el. Az ilyen koma kell a feleségemnek remélem még sokszor fogja megkúrni vagy nyolc évig.

 

Pajkos Andi Creative Commons License 2014.11.08 0 0 68

pajkos.andrea1 a helyes Skype nevem. Bocsi! eltévesztettem. :-)

Előzmény: Pajkos Andi (67)
Pajkos Andi Creative Commons License 2014.10.31 0 0 67

Tavasszal megismerkedtem egy pasival, aki legalább annyira szerette az autóját, mint a nőket, hanem jobban. Második randin étterem után egy elhagyatott ligetben szerelmeskedtünk az autójában. Hátra döntötte az egyik ülést és ott akart szeretkezni velem. Tiltakoztam, mert amikor elélvezek kilövelek és nem keveset. Ő csak győzködött, hogy nyugi nem lesz baj, hiába mondtam, hogy összemaszatóljuk az autót. Teljesen beindultam én is, de

Előzmény: Nympinia (64)
ePeter85 Creative Commons License 2014.06.15 0 0 65

Rengeteg érdekes és izgalmas szex történet !vár rád!

Weboldal szex történetek

Nympinia Creative Commons License 2014.05.04 0 0 64

Van még itt élet?

markiraly Creative Commons License 2014.04.17 0 0 63

olvassátok egy kicsit másképp: http://sexandextras.wordpress.com/

honbandi Creative Commons License 2014.03.31 0 0 62

Szia!  Engem is nagyon érdekell a fojtatás. Meséld el légyszi mi lett a vége a lebukásnak hogyan sültetek ellll! kubandi@vipmail.hu

elöre is köszi. bandi

Előzmény: TraviPetra (59)
diay Creative Commons License 2014.03.12 0 1 61

sziasztok lányok,Diay vagyok és munkát keresek külföldön pl ausztria,német stb akki tdna segiteni meg köszöném,de halehet stricik kiméllyenek köszi.puszi minden kinek.tel 06306179725

Törölt nick Creative Commons License 2013.01.04 0 0 60

Nem írnád meg nekem a történet folytatását priviben? pruntyoke80@freemail.hu

Előzmény: TraviPetra (59)
TraviPetra Creative Commons License 2013.01.02 0 0 59
Azt tudnj kell rólam hogy régóta szeretek női ruhákat felvenni és abban flangálni a házba amikor magamba vagyok.22 évesen elköltöztem otthonról albérletbe egy haverral és annak a haverjával.Mindenkinek volt külön szobája zárható is volt.Megvolt a összeköltözés utána is folytattam a beöltözést titokba.Egyik hétvEgén haver elutazott a csajával a másik gyerek meg hazautazott az annyához.Ennek én örültem nagyon rögtön át is változtam nőnek, úgy flangáltam a városba egész nap ki is vertem párszor és a dildommal is eljátszottam.Este mikor a konyhába főzök női ruciba hallom hogy valaki nyitja a zárat itt már tudtam hogy lebukás lesz mert a szobámig nem tudok eljutni és akkor betoppant Tamás haverom spannya az ajtón.Rögtön elkezdett nevetni és csinált rólam pár képet és itt kezdődik az igazi történet.
Colonel2 Creative Commons License 2007.12.09 0 0 58
khm.
Törölt nick Creative Commons License 2007.12.07 0 0 57

egyszer kissé kómásan én is beleléptem ebbe a cipőbe,aztán reggel félálomban hallom:rámmászott-....mire felébredtem,meg mintha mise történt volna,..

nem tudtam a mai napig sem gombot varni rá...

warren1103 Creative Commons License 2007.03.26 0 0 56

Sziasztok!

 

Elsősorban Denes hozzászólására válaszolnék, de hátha segítek másoknak is.

Nekem se volt már annyira rendben a szexuális életem, mint régebben. Nem tudom a pontos okát, de sokat szenvedtem tőle. Az interneten kutattam, és találtam egy természetes összetevőkből álló tablettát, amire 100%os garanciát vállalnak. Gondoltam akkor egy próbát megér. Nos csak annyit mondok, hogy azóta is rendelem. És a feleségem is, ugyanis nők részére is árulnak ilyen terméket.

Itt találjátok: www.virmax.hu

 

gangbang78 Creative Commons License 2007.03.04 0 0 55
Egyetértek...
Előzmény: Tonie (54)
Tonie Creative Commons License 2007.03.04 0 0 54
Kurvának nem fizetni ugyanolyan gusztustalan, mint megerőszakolni.
b983 Creative Commons License 2007.03.04 0 0 53
hát nem. mondjuk én is megkurtam vola a kiscsajt de csak egy gumi volt nálam és az ugye a másik csajra kelett
gangbang78 Creative Commons License 2007.03.04 0 0 52
Nem vagyunk egyformák..
Előzmény: b983 (51)
b983 Creative Commons License 2007.03.04 0 0 51
hát a havernak ez esett jol. meg külömben is be volt baszva és ez a csaj meg felajánlotta magát ő meg kihasználta az alkalmat
gangbang78 Creative Commons License 2007.03.04 0 0 50
Amúgy pedig szvsz sokkal kéjesebb dolog fizetni a kúrásért egy csajnak, mint a sumákul lopott ingyenmenet...
Előzmény: b983 (48)
gangbang78 Creative Commons License 2007.03.04 0 0 49

Ha valóban megtörtént a dolog, akkor remélem, a kiscsaj előbb-utóbb felnő, ordas, számító bérnőstény lesz, s nem hagyja magát így átverni + leáll a szerről, s értelmesebb dolgokra költi a pénzt (plázázás, rucik, menő autó, stb :-))))

 

Amennyiben így volt, sajnálom a babyt, én nem lennék olyan pitiáner, hogy így becsapjak valakit. Úriember vagyok, ha a dugásnak ára van, megfizetem. Mondjuk én pénzt adnék, drogokkal nem foglalkozom...Ha ő azt vesz rajta, magánügy.

Előzmény: b983 (48)
b983 Creative Commons License 2007.03.04 0 0 48
Egyszer épp támasztom a pultot a discoba mikor odajön egy kiscsaj(ránézésre alig max 16 éves)és kezembe ad egy cetlit
"Egy extaziért szopok kettőért baszok"
Eléggé elkerekedett a szemem közbe végignéztem a csajon . hát nem volt ronda meg kell hagyni Hosszú szőke haj szép kerek fenék szóval minden ott volt ahol lennie kell.
Nem élet semmilxen kábszerrel úgyhogy ez a pina most kimaradt. De még nincs ám vége.
Kb háromnegyedóra múlva sikerült felszednem egy másik csajt és vittem ki a wc be baszni.(egy haver a biztonsági őr ugyhogy nem volt gond), mikor jön szembe egy haver és sejtelmesen mosolyog. először nem is foglalkoztam vele mert a melettem lévő bukszán járt az agyam. Bementünk és egy fülkében megbasztam és leszopattam a csajt majd kifele menet látom h az extazis muff ott bőg a mosdókagylo előtt. Gondoltam őt is meghuzta valaki. Nem is tévedtem mert később a haver elmodta h hozzá is odament a kis pina. Kimentek a budiba szétkurta a luvnyát majd kezébe adott két szőlőcukrot aztán röhögve elment.
filodom Creative Commons License 2007.02.28 0 0 47
három pasival teljesen fantáziátlanul úgy volt,hogy egy dugta,kettőt meg szopott...nekem meg csak annyi jutott,hogy fogtam a lábát...:-))
Előzmény: miszega (44)
nagydenes12 Creative Commons License 2007.02.28 0 0 46

Üdv!

Sajnos nekem problémáim vannak a szex terén. Már nem úgy megy ahogy régen... Nem tud valaki olyan segítsét, ami nem káros, nem fáj tőle a fejem...stb... Mert ugye tudjuk, h egyes szerek ilyen hatással vannak az emberre. Kérlek segítsen, aki tud!

Köszönettel,

N. Dénes

Törölt nick Creative Commons License 2007.02.28 0 0 45

ez már majdnem a háromdugattyús modell....

 

 

LCS

Előzmény: miszega (44)
miszega Creative Commons License 2007.02.28 0 0 44

bocs az offért

 

azt próbáltátok már?

 

egy hátúlról análisan nyelvel be...

egy szemből a puncit falja

 

eggyel pedig mélycsókolózik?

 

Előzmény: filodom (43)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!