Keresés

Részletes keresés

Nautica Creative Commons License 2020.11.24 0 0 98

Sziasztok! 
Édesapámnak szeretnék venni egy UH riasztót. Újságokat hord, s néhányszor megharapták már idegen kutyák. 
Melyik márkát ajánlanátok? A drágább jobb, vagy a legolcsóbb is megfelel erre a célra?

lapinagile Creative Commons License 2020.09.23 0 0 97

Sziasztok,

Végigfutottam a hozzászólásokat, de vagy "nyákrajzokat" látok, ami kínai vagy ugyanolyan szerencsétlen kérdezőket, mint én. Nekem a szomszéd kerítés mellett kiabáló kutyus ellen kellene zajvédelem, ha már arrébb menne a kerítéstől 10 métert, nem zavarna.

Láttam egy kütyüt, amit még programozni is lehet, idősávot megadni, amikor nem zavar, ha ugat :D
Kutyaértőktől kérdezem, ennek van-e értelme? Szerintem általában kell megtanulnia, hogy csak jelezzen, de ne vonítson 30 percig.

Úgyhogy beruháznék valamilyen kültéri, fára akasztható cuccba (30 ezer körül :( de előtte jó lenne megismerni pár elfogulatlan véleményt. Nem szeretnék reklámozás gyanújába keveredni, de guglin kb. a második kültéri ugatásgátló cucc, amit madáretetőnek álcázhatok, így a szomszéddal is marad a jó viszony :D

Tapasztalat? Működik?

daty55 Creative Commons License 2020.03.27 0 0 96

Szerintem jól csináltad.

Előzmény: Zabalint (95)
Zabalint Creative Commons License 2020.03.27 0 0 95

Sziasztok,

Pár éve használok egy Dazer kutyariasztót, futásnál és túrázásnál tartom magamnál. Pontosabban 1-2 alkalommal kellett ezidáig ténylegesen használnom, amikor már nem láttam más lehetőséget. Ma reggel viszont használnom kellett, egy viselkedni nem tudó kiskutyát (nagytestüre növő fajta, de még kölyök) kellett visszariasztanom, miutan a gazdi nem tudta/akarta visszahívni. A gazdi nagyon agresszívan elküldtött a francba, vitatkoztam utána vele egy sort, mondtam hogy talán nevelni kellene, meg egyébként sem árt a kutyának, de magamat meg kell védenem valamivel.

Szerintetek az ilyen szituációt mivel kellene kezelnem? Az a baj, egyből felkapta a vizet, utána már hiába magyarázom, szerintem paprika spraynek hihette elsőre. Aztan persze én ia felkaptam a vizet, mikor elkezdte magyarázni, hogy mekkora szemét vagyok,bm hogy nincs bennem szociális érzék, hogy ez egy kiskutya. Az a baj, hogy nem tehettem mást, van tapasztalarom abban mikor támadó egy kutya, és ez a kiskutya az volt, nyilván nem tudna széttépni, de nem örülnék ha a vádlimba harapna.

daty55 Creative Commons License 2020.03.25 0 0 94

Felesleges átalakítani.

Kipróbáltam.

Semmit nem ér.

A szomszéd kutyái a hangra 3 méterről kicsit hegyezték a fülüket, aztán minden ment tovább a régiben.:-(

Ennyit a "csoda hangokról".

Előzmény: motor-os (93)
motor-os Creative Commons License 2020.03.15 0 0 93

Nem próbáltam.

Előzmény: daty55 (92)
daty55 Creative Commons License 2020.03.15 0 0 92

Szóval?

Le lehet szedni valahogy, és átalakítani?

Előzmény: motor-os (91)
motor-os Creative Commons License 2020.03.13 0 0 91

Látom. Az a marha, aki feltöltötte a 12 órás videót.

Előzmény: daty55 (90)
daty55 Creative Commons License 2020.03.13 0 0 90

Köszönöm szépen, de ezt itt nem tudja átalakítani:

https://www.youtube.com/watch?v=iyh0aaJo9Nc

:-((

Előzmény: motor-os (89)
motor-os Creative Commons License 2020.03.13 0 0 89
Előzmény: daty55 (88)
daty55 Creative Commons License 2020.03.13 0 0 88

Na, akkor máris elakadtam, segíts légyszíves.

Hogy kell letölteni?

Egyik konvertáló sem hajlandó átkonvertálni .mp3-ba.:-((

Előzmény: murray (86)
daty55 Creative Commons License 2020.03.13 0 0 87

Köszönöm szépen, kipróbálom!

Előzmény: murray (86)
murray Creative Commons License 2020.03.13 0 0 86

ezt is meg lehet próbálni

12 óra.  letöltöd rárakod a telóra vagy bármire kiviszed a kerítés /kutya mellé és egy BT vagy bármi hangszóróra ráküldöd . 

egyszer használtam mikor kölcsönkutyákat is kapott a szomszéd , és elment nyaralni . 0-24ben üvöltött 3-4  dög 

kivittem, jobb lett! :-) 

https://www.youtube.com/watch?v=iyh0aaJo9Nc

daty55 Creative Commons License 2020.03.11 0 0 85

Kipróbáltam az általad javasolt módot, 10 kutyából egy sem emelte fel még a fejét sem a hangra.:-((

Előzmény: bircio (41)
daty55 Creative Commons License 2020.03.05 0 0 84

Sziasztok!

Nálam is az a gond, hogy a szomszéd kutyája pontosan a hálószobánk ablaka előtt ugat, ( az ágytól kb. 3 méterre, egy fal közbeiktatásával) így főleg nyáron, nyitott ablaknál szinte lehetetlen aludni, ha rákezdi az ugatást.:-(

Szerintetek ez ér valamit?

https://www.conrad.hu/hu/mozgaserzekelos-ultrahangos-kutya-macska-madar-es-egyeb-allatriaszto-multifrekvencias-100-m2-gardigo-1552958.html?gclid=EAIaIQobChMIxOmi5oqE6AIVDkMYCh2PFwOZEAQYAyABEgLnV_D_BwE

Olyat szeretnék, amit nem kell kapcsolgatni, hanem beállítom, otthagyom, és ha odajön a kutya ugatni, akkor magától működése lép, és elriassza a hangjával.

szaszhartmann Creative Commons License 2020.01.06 0 0 82

Ez nagyon gyenge mint az összes többi. Építeni kellene inkább egyet.

Előzmény: antogerskk (82)
antogerskk Creative Commons License 2019.09.05 0 0 82

Ultrahangos kutyariasztó - https://aliexpress.com

XNC Creative Commons License 2019.04.19 0 0 81

Az ultrahang az nem megy át a falon; úgy hogy biztosan nem fog működni az elképzelésed.

Előzmény: zzzzzzzzzz (-)
XNC Creative Commons License 2019.04.19 0 0 80

Láttam, valakik építenének ilyet.

Szerintem kár erőlködni, itt árulnak készen:

https://www.conrad.hu/hu/allithato-ultrahangos-allatriaszto-kartevoriaszto-12v-os-kemo-m071n-190815.html

Jasszicsumosnagykifli Creative Commons License 2018.11.09 0 0 79

Hát az messze van, én a Dunántúlon, Tőled 150 km-re:-(  

Előzmény: ecod (78)
ecod Creative Commons License 2018.11.09 0 0 78

XVIII. kerületben lakom, itt szeretném kipróbálni.

Előzmény: Jasszicsumosnagykifli (77)
Jasszicsumosnagykifli Creative Commons License 2018.11.08 0 0 77

Szia!

Helyileg merre?

Egyébként a 74-s hozzászólásban linkeltem a hivatalos Mo-i forgalmazót, akitől a múlt héten rendeltem egy DazerII-t. (Amit korábban használtam csak kölcsönben volt. )

A megrendelést követő napon a forgalmazó felhívott, hogy megkérdezze!!!, hogy milyen célra akarom használni, illetve tájékoztatott arról mikor és hogyan érdemes használni a kütyüt.

Őszintén szólva ezen teljesen meglepődtem, mert egy netes kereskedőtől ilyent még nem tapasztaltam. Aki kíváncsi arra, hogy milyen esetekben használható a kutyariasztó, azt a linkelt oldalon, illetve a webáruház oldalán  el tudja olvasni. Nem reklámozni akarom a kereskedőt, csupán megosztanám a pozitív tapasztalataimat.

A kipróbáláshoz meg még annyi infót tudok adni, hogy a E-on villanyóra leolvasóit( esetleg más mérőóra leolvasókat) ilyen cuccal láttak el a kutyákkal történő sűrű találkozásaik esetére.

így esetleg, ha van az ismeretségi körben, meg lehet róla kérdezni, ki lehet próbálni. ( Én is így tudtam kipróbálni)

Egyébként ez történik amikor használod, ugatás befejezve, és menekül egy biztonságos helyre.

https://www.youtube.com/watch?v=uHsDWofXYAc

Süket öreg kutyáknál nem hatásos, nem is észlelik,  bár általában nem is azokkal van a baj.

Előzmény: ecod (76)
ecod Creative Commons License 2018.11.08 0 0 76

Sziasztok!

Valaki nem tudna egy napra kipróbálásra kölcsönözni egy dazzer II-t?

Nagyon hálás lennék...

Előzmény: Jasszicsumosnagykifli (69)
BZsu82 Creative Commons License 2018.11.06 0 0 75

Szia! Érdeklődnék, megoldódott-e a kutyaugatásos problémátok a kütyü segítségével? Mi is hasonló cipőben járunk és keressük a megoldást ... Köszi

Előzmény: Kata Szepessy (70)
Jasszicsumosnagykifli Creative Commons License 2018.10.28 0 0 74

Felteszem Ő is a DazerII-re gondol. (Ha nem tévedek) Gugli segít:-) Meg én is...

http://www.dazer.hu/

Előzmény: vargusz (73)
vargusz Creative Commons License 2018.10.28 0 0 73

Engem is érdekel hogy ez milyen kütyü?

Piramis89 Creative Commons License 2018.10.18 0 0 72

Sziasztok!Olyan problémám van,hogy a környékbeli kutyák rendszeresen a házunk elé piszkítanak.Mit javasoltok?

Mert ha jól tudom, vannak kutyariasztók,de azok tényleg hatásosak?

Béni Piroska Creative Commons License 2018.09.06 0 0 71

Szeretném megkérdezni mi a neve és honnan rendeltétek, mert nekünk pontosan ugyan ez a problémánk azzal a plusszal h a 6 hónapos kisfiamat éjjel nappal felkeltik.

Kata Szepessy Creative Commons License 2018.09.04 0 1 70

Mi ma kaptuk meg a kütyüt. Mi is szeretjük az állatokat, de amikor szünet nélkül ugatnak órákon át a bunkó szomszédok szerencsétlen kutyái, az baromi zavaró. Kipróbáltuk úgy, hogy a kutyát nem láttuk, csak hallottuk, a hang irányába elkezdtük nyomni, pár másodperc után halkabb lett, majd elhallgatott 😀. Reméljük, hamar megszokják, és egyre kevesebbet kell használni 😉. 

Jasszicsumosnagykifli Creative Commons License 2018.06.26 0 1 69

Ugyan nem pörög a topic, de azért leírom a pozitív tapasztalataimat a DazerII-vel kutyaugatás ügyben.

Úgy kértem kölcsön, mert nem nagyon bíztam benne. De teljesen jól funkcionál. Szomszédban két kutya, az egyik, egy semmitérő, kistermetű keverék, ami egész nap ugat a semmiért is.  A másik kutyával nem lenne gond, de így ő is követi a fő hangadót. :-(

Szóval egy rövid nyomás a készüléken, és mindjárt be is fejezik az ugatást, elvonulnak egy számukra biztonságos helyre. Nem gondoltam volna, hogy ennyire hatásos. Szerencsére tanulnak a kutyusok ;-) mert egyre ritkábban kell használni.

Kutyatámadás kivédésre nem tudom, hogy mennyire jó, de a tulajdonosa szerint hasznos, aki mérőóra leolvasó.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!